paşaya alet takıldı kk yada faceyede nadir gircem korkmayın iyim kk dakilere bildirin merak etmesinler dedi. dikiş tmadan bi alet taktılar bakalım inş gerek kalmaz böylelikle demişler ağzı kulaklarında yatıyo
Kızlar Merhaba. Ben de ocak annesi olacağım. Bi oğlum var kismetse bu ikinci bebeğim. 19+3 haftalık hamileyim. Size bi sorum olacak.
11+3 haftalikken doktor kıza benzetti
14.haftada küçük bir cikinti var ama bisey diyemiyorum henüz dedi.
18.haftada çıkıntiyi yine gordu erkeğe benzetti ama kesin konusamadi.tam olarak pipi diyemiyorum dedi. Yarin yine gidecem. Size bu sefer ne diyecek bebisimin cinsiyetine? ÇOK MERAK EDİYORUM.
bu ağrılara buyume ağrısı diyo dr. ben iki gun önce göbek deliğinin altından başlayıp vajina ve makata varan bıçak sancıları çekiyodum dr. bunlar buyume ağrısı dedi. idrar yolu enfeksiyonu olsa sırtında böbreğinde ağrı olur wc de yanma olur dedi. sertlrşmeye gelince yolda orda burda görduğum herkes elini göbeğime koyup oooo başlamış sertleşmeye dedi. bebeek yukarı doğru çıkıyo bu haftalarda sanırım sertlik o
alet takıldığını b,liyorumda belki uğrar diye şansımı deneyeyim dedim. inşallah dikiş atılmaz,canım benim ...allah herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin...
kızlar, bir sorum var.ben 15.hafta içindeyim.hamilelik öncesi de var olan kendi has göbeğim bu 15 haftada daha çok dışarı fırladığı için karnım büyüyor mu emin olamıyorum.ama son 3 gündür karnımda bir sertlik var sanki.henüz hamile pantolonu almadım, normal bir pantolon giyiyorum ama 1 beden büyük ve beli bol aslında.o yüzden kemerle giyiyorum.zaman zaman kemer rahatsızlık veriyor, özellikle otururken.Gelelim soruma, son 3 gündür karın ağrısı da sanki daha fazla var.ve karnımda zaman zaman kalp atışı gibi birşeyler hissediyorum.Ağrı bazen batma gibi daha sert oluyor.Benim gibi bu tür şeyler yaşayan var mı?
aminnnn kimse korktuğuyla karşılaşmasın inşşşş
Benim göbek de küçük bir top gibi duruyor. Normalde zayıf olduğum için sanırım önden hemen çıktıKotlarımı falan da giyemiyorum bel kısımları rahatsız ediyor bir tane beli lastikli pantolon aldım rahat ettim.Aynı ağrılar bende de var bir haftadır. aynı haftada gidiyoruz belirtiler benziyor açıkçası inşallah normaldir.
Kızlar Merhaba. Ben de ocak annesi olacağım. Bi oğlum var kismetse bu ikinci bebeğim. 19+3 haftalık hamileyim. Size bi sorum olacak.
11+3 haftalikken doktor kıza benzetti
14.haftada küçük bir cikinti var ama bisey diyemiyorum henüz dedi.
18.haftada çıkıntiyi yine gordu erkeğe benzetti ama kesin konusamadi.tam olarak pipi diyemiyorum dedi. Yarin yine gidecem. Size bu sefer ne diyecek bebisimin cinsiyetine? ÇOK MERAK EDİYORUM.
kizlar bu gun resime bakip durdum.yardimci olursaniz sevinirim.resimde pipisinin altinda kucucuk top gibi bir sey var.bilen varsa yaza bilirmi?erkek cocuk anneleri daha iyi bilir yardim istiyorummmmmmmmmmm15-2de aldigim resim ilk zaten once hic olmadi
Çıkıntiyi ben de gördüm ama 18.haftada pipi kesin olarak anlasilmaz mıydı? Hâlâ tereddüt ediyor doktor.
Canım erkk çocuk annesi olmaya gerek yok. Pipinin altındaki yuvarlak şey, testisleri oluyor yavrunun
Yine resmi koy bakalım istersen
canim coook sag ol.delirmek uzereydim.keske koya bilsem ben yeni uyeyim bir tek burda yaziyorum baskada bir sey bilmiyorum.15-2de testisleri gozukurmu?ben olusmamis biliyorumda
Canım aslında testisler oluşmuş olup henüz karın içindedir. Benim yukarıda bahsettiğim testis halk arasındaki söylem. Gerçek adı skrotum. Netten bakabilirsin. Testis ilerleyen haftalarda skrotuma iniyor.
Merhaba tekrar kızlar. Canım çok sıkkın hamile olmam dolayısıyle yaklaşık 4 yıldır çalıştığım şirketten türlü bahanelerle kovuluyorum. şefimle konuşmuşlar işten çıkarmayı düşünüyoruz diye. :18:
Canım aslında testisler oluşmuş olup henüz karın içindedir. Benim yukarıda bahsettiğim testis halk arasındaki söylem. Gerçek adı skrotum. Netten bakabilirsin. Testis ilerleyen haftalarda skrotuma iniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?