2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
paşaya alet takıldı kk yada faceyede nadir gircem korkmayın iyim kk dakilere bildirin merak etmesinler dedi. dikiş tmadan bi alet taktılar bakalım inş gerek kalmaz böylelikle demişler ağzı kulaklarında yatıyo

alet takıldığını b,liyorumda belki uğrar diye şansımı deneyeyim dedim. inşallah dikiş atılmaz,canım benim ...allah herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin...

19 haftada çoktan kesinleşir aslında herkes 13 haftada öğrendi neredeyse. senin kuzun utangaç açmıyo net bacaklarını demekki. sabret bidaaki kontrole kadar yada başka dr görun. ama acele etme resim koy göbekten tahmin çok yaptık burda

büyüme ağrısı olduğunu düşünüyordum ama şüphe etmeden de duramadım, o yüzden sizlere sorayım dedim.teşekkür ederim :)

Benim göbek de küçük bir top gibi duruyor. Normalde zayıf olduğum için sanırım önden hemen çıktı Kotlarımı falan da giyemiyorum bel kısımları rahatsız ediyor bir tane beli lastikli pantolon aldım rahat ettim.Aynı ağrılar bende de var bir haftadır. aynı haftada gidiyoruz belirtiler benziyor açıkçası inşallah normaldir.

bende beli lastikli bir pantolon aldım ama onu iş yerinde giyemiyorum.bugün tatile çıkıyoruz.2 hafta sonra dönüşte bir hamile pantolonu edinmeyi düşünüyorum, çünkü kemer bayağı rahatsız ediyor.ben iki gündür iş için seyahatteydim o yüzden fazla yorulduğumdan mı ağrılar arttı diye şüphelendim.ama madem aynı haftada sende de var, biraz rahat edebilirim :)

kizlar bu gun resime bakip durdum.yardimci olursaniz sevinirim.resimde pipisinin altinda kucucuk top gibi bir sey var.bilen varsa yaza bilirmi?erkek cocuk anneleri daha iyi bilir yardim istiyorummmmmmmmmmm15-2de aldigim resim ilk zaten once hic olmadi

canım 11+2 de kıza benzetti..14. hafta başında çıkıntı var erkek gibi konuştu ama emin değildi ...........ve dün 17. haftadaydık 16+6 hatta usg ye göre >>> %100 kız olduğunu söyledi biz rahatladık... çok sevindik... gönlünden geçen ne bilmiyorum ama bana kız diyebilir gibi geldi sadece 18. haftada da çıkıntı görmesi nedeniyle emin değilimmm

Son düzenleme:

Canım erkk çocuk annesi olmaya gerek yok. Pipinin altındaki yuvarlak şey, testisleri oluyor yavrunun
Yine resmi koy bakalım istersen

Son düzenleme:
Çıkıntiyi ben de gördüm ama 18.haftada pipi kesin olarak anlasilmaz mıydı? Hâlâ tereddüt ediyor doktor.

Canım aslında taa 12. Haftada cinsiyet dışarıdan bakmakla belli olurmuş. Ama ultrason kalitesi veya doktorun yanlış açılardan bakması emin olmamalarına neden olurmuş. Başka bi doktora gitsen belki kesin cevabını alacaksın

Canım erkk çocuk annesi olmaya gerek yok. Pipinin altındaki yuvarlak şey, testisleri oluyor yavrunun
Yine resmi koy bakalım istersen

canim coook sag ol.delirmek uzereydim.keske koya bilsem ben yeni uyeyim bir tek burda yaziyorum baskada bir sey bilmiyorum.15-2de testisleri gozukurmu?ben olusmamis biliyorumda

canim coook sag ol.delirmek uzereydim.keske koya bilsem ben yeni uyeyim bir tek burda yaziyorum baskada bir sey bilmiyorum.15-2de testisleri gozukurmu?ben olusmamis biliyorumda

Canım aslında testisler oluşmuş olup henüz karın içindedir. Benim yukarıda bahsettiğim testis halk arasındaki söylem. Gerçek adı skrotum. Netten bakabilirsin. Testis ilerleyen haftalarda skrotuma iniyor.

Merhaba tekrar kızlar. Canım çok sıkkın hamile olmam dolayısıyle yaklaşık 4 yıldır çalıştığım şirketten türlü bahanelerle kovuluyorum. şefimle konuşmuşlar işten çıkarmayı düşünüyoruz diye. :18:

vicdansızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
üzülmekte haklısın,onları çok bağlayan bir durum yok aslında doğum iznine yrıldıktan sonra sigortanı yatırmayacaklar ayrıca maaşınıda onlar değil devlet verecek...bekleselerdide doğum iznine ayrıldıktan sonra işten çıkarsalardı..hiç canını sıkma tatlım allah görüyor,biliyor.senin yar ve yardımcın olsun canım benim... belkide bir hayır vardır..
buarada sigortanın yatırıldığına emin ol belki tutuşmuşlardır......

Canım aslında testisler oluşmuş olup henüz karın içindedir. Benim yukarıda bahsettiğim testis halk arasındaki söylem. Gerçek adı skrotum. Netten bakabilirsin. Testis ilerleyen haftalarda skrotuma iniyor.

canim cok soru soruyorum farkindayim amma bu son)simdi resimdeki testismi?resimde gozukmesi normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…