2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ocakçılar herkes iyi mi? göbüştekiler iyimisiniz hep bir ağızdan 1-2-3

bayıldım bunlara ben yav.. sanırım hepsinden çeşit çeşit yapar giydirir hatta kendimde giyerim

Son düzenleme:
hayırlı olsun:) Allah gönlüne göre versin. :)

gözün aydın canımvalla benimkinin bu hafta çıkası tuttu tatlım geçen hafta yoktu. ama yine kesin konuşmadı dr.

hadi maşallah, çok sevindim, genelde o dönemde pipili denilenlerin pipisi düşebiliyor kıza dönebiliyor ama, pipisize pipi çıkar mı hiç bilmiyom :)) inşallah senin istediğin gibi kız olsun

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, Allah sizin de gönlünüze göre versin, inşallah hepinizin istediği cinsten olsun bebikleriniz

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, Allah sizin de gönlünüze göre versin, inşallah hepinizin istediği cinsten olsun bebikleriniz

dün doktora gitmiştin değil mi hani nerde ben bulamadım yorumunu ?
demekki gönlündeki cinstten , maşallah Allahım hayırı,uğurlu etsin...sağ salim kucağına almanı nasip etsin....

Bu arada herkese önce günaydın, sonra da hoşçakalın demek için geldim. Bugün tatil başlıyo, 1-2 saate yola çıkıyoruz kısmetse
Dün doktorumu sorulara boğdum, biraz onlardan bahsetmek istedim size. Her seferinde önce ultrasona giriyodum, e tabi bebişi görünce de soru moru bişey kalmıyodu aklımda, ağzım kulaklarımda çıkıyodum odadan. Sonra da eve gelince pişman oluyodum bişeyi sormadan geldim yine diye. Neyse işte bu sefer doktorum hadi bakalım deyince, dedim one minute, önce sorularımı sorayım ondan sonra bakarız
2'li test sonuçlarım iyi çıkmıştı, 3'lüyü yaptırıp yaptırmama konusunda hep kararsızdım, boşuna içimi bulandırmak istemiyorum. Bişey var bebeğinde deseler aldırcak halim yok çocuğumu, o yüzden hamileliğimi stres altında geçirmek istemiyorum. sorun olabilir denip te sapasağlam çocuklar doğuran annelerin hikayesini hep duyuyoruz. Velhasıl ben 3'lü testi yaptırmicam galiba, doktorum da zaten ısrarcı değil bu konuda, 2 hafta sonra tekrar bakıcak, o zaman karar vericez yaptırıp yaptırmaya ama muhtemelen sadece ayrıntılı ultrasonu yaptırcam.
Denize girebilir miyim deyince doktorumun cevabı şu oldu "şiddetle tavsiye ediyorum"!!! Öyle memnun oldum ki bu tavrına anlatamam. ben hep düşünüyodum enfeksiyon kaparsam mahfolurum bu kadar dikkat ederken diye ama korkma dedi. koruyucu sür bol bol dedi. İçim rahatladı
Bir de ben kuru inci, kayısı, üzüm gibi şeyleri çok tüketiyorum şekerimi yükseltir mi zararı var mı diye sordum. Fındık-ceviz-badem-kuru kayısı-kuru incir-kuru üzüm bu karışımdan günde küçük bir kase hepsinden karışık olacak şekilde ye, çok faydalı dedi. Ama tabi hiçbir şeyde aşırıya kaçmamak gerektiğini de ekledi.

Tabi sorularım bunlarla sınırlı değildi, soru yağmuruna tuttum doktorumu, bugüne kadar soramadıklarımın acısını çıkardım
Her doktor randevusu böyle geçse hamileliğe can kurban. insan kötü birşey duymaktan korkarak giriyo içeri hep. Hepinizin doktorlarınızdan güzel haberler duymanızı dilerim.

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, Allah hepinizi korusun. Öperim bütün güzel annişleri

dün doktora gitmiştin değil mi hani nerde ben bulamadım yorumunu ?
demekki gönlündeki cinstten , maşallah Allahım hayırı,uğurlu etsin...sağ salim kucağına almanı nasip etsin....

1506. sayfada canım ilk yazdığım ordan bakabilirsin. evet keyfimiz çok yerinde Allah'ıma şükür, her şey yolunda güzel şeyler duyduk

merhaba canım

çok geçmiş olsun benimde senin gibi rubella kızamıkçık toxoplazma testleri hep yapılıyor

çünkü bende de toxoplazama var ama benim tek şansım hamilelik sırasında ortaya çıkmadı daha önceden de vardı tedavi görüyordum zaten
allah yardımcın olsun canım bana da hep hamilelikte sorun olur çünkü hayatta bir kere geçirilince tekrarlamaz diyorlar ama bende farklı olarak zaman zaman tekrarlıyor hamilelikte tekrarlamasını istemedi doktorlar

kafana takma bende ilk hamileliğimde hep düşünüp duruyordum hayıslısı ile herşey düzelir

güle güle git tatilin tadını çıkar

1506. sayfada canım ilk yazdığım ordan bakabilirsin. evet keyfimiz çok yerinde Allah'ıma şükür, her şey yolunda güzel şeyler duyduk

çoook şükür maşallah annesi Allah nazarlardan sakınsın... inşallah her gittiğin muayenede dahada güzel şeyler duyarsın

kazasız belasız güle güle gidin,güle güle gelin.. bol bol yüz bizim yerimizede... tatilin tadını çıkar... kendine ve prensesine çooook iyi bak hayırlı yolculuklar,yolunuz açık olsun...

kurban olurum onu verene horon teptirene

Paşammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesin kız? iki kelimenin belini çıtlatamadık...

kızlar, bir sorum var.ben 15.hafta içindeyim.hamilelik öncesi de var olan kendi has göbeğim bu 15 haftada daha çok dışarı fırladığı için karnım büyüyor mu emin olamıyorum.ama son 3 gündür karnımda bir sertlik var sanki.henüz hamile pantolonu almadım, normal bir pantolon giyiyorum ama 1 beden büyük ve beli bol aslında.o yüzden kemerle giyiyorum.zaman zaman kemer rahatsızlık veriyor, özellikle otururken.Gelelim soruma, son 3 gündür karın ağrısı da sanki daha fazla var.ve karnımda zaman zaman kalp atışı gibi birşeyler hissediyorum.Ağrı bazen batma gibi daha sert oluyor.Benim gibi bu tür şeyler yaşayan var mı?

paşaya alet takıldı kk yada faceyede nadir gircem korkmayın iyim kk dakilere bildirin merak etmesinler dedi. dikiş tmadan bi alet taktılar bakalım inş gerek kalmaz böylelikle demişler ağzı kulaklarında yatıyo

Kızlar Merhaba. Ben de ocak annesi olacağım. Bi oğlum var kismetse bu ikinci bebeğim. 19+3 haftalık hamileyim. Size bi sorum olacak.
11+3 haftalikken doktor kıza benzetti
14.haftada küçük bir cikinti var ama bisey diyemiyorum henüz dedi.
18.haftada çıkıntiyi yine gordu erkeğe benzetti ama kesin konusamadi.tam olarak pipi diyemiyorum dedi. Yarin yine gidecem. Size bu sefer ne diyecek bebisimin cinsiyetine? ÇOK MERAK EDİYORUM.

bu ağrılara buyume ağrısı diyo dr. ben iki gun önce göbek deliğinin altından başlayıp vajina ve makata varan bıçak sancıları çekiyodum dr. bunlar buyume ağrısı dedi. idrar yolu enfeksiyonu olsa sırtında böbreğinde ağrı olur wc de yanma olur dedi. sertlrşmeye gelince yolda orda burda görduğum herkes elini göbeğime koyup oooo başlamış sertleşmeye dedi. bebeek yukarı doğru çıkıyo bu haftalarda sanırım sertlik o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…