hayırlı olsun:) Allah gönlüne göre versin. :)
gözün aydın canımvalla benimkinin bu hafta çıkası tuttu tatlım geçen hafta yoktu. ama yine kesin konuşmadı dr.
hadi maşallah, çok sevindim, genelde o dönemde pipili denilenlerin pipisi düşebiliyor kıza dönebiliyor ama, pipisize pipi çıkar mı hiç bilmiyom :)) inşallah senin istediğin gibi kız olsun
Eki Görüntüle 770218 Eki Görüntüle 770219
bayıldım bunlara ben yav.. sanırım hepsinden çeşit çeşit yapar giydirir hatta kendimde giyerim
Eki Görüntüle 770207 Eki Görüntüle 770208 Eki Görüntüle 770209 Eki Görüntüle 770210 Eki Görüntüle 770211
Eki Görüntüle 770218 Eki Görüntüle 770219
bayıldım bunlara ben yav.. sanırım hepsinden çeşit çeşit yapar giydirir hatta kendimde giyerim
Eki Görüntüle 770207 Eki Görüntüle 770208 Eki Görüntüle 770209 Eki Görüntüle 770210 Eki Görüntüle 770211
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, Allah sizin de gönlünüze göre versin, inşallah hepinizin istediği cinsten olsun bebikleriniz
dün doktora gitmiştin değil mi hani nerde ben bulamadım yorumunu ?
demekki gönlündeki cinstten, maşallah Allahım hayırı,uğurlu etsin...sağ salim kucağına almanı nasip etsin....
sağol canım benim, ne kadar iyisin, inşallah sonuç da iyi çıkacak, bu da boyle bir anı olacak bize,
dediklerinde gore asıl testler 3lü, 4lü olanlarmış, ben yaptıracağım hepsini,
bu enfeksiyon, rubella, benim kanımda var çıktı, kızamıkçık virüsü yani, hamilelikte geçirirsen bebek çok hasta oluyormuş, o yüzden hemen gebelik sonlandırılıyormuş, bana bu zamana kadar bu virus ne zaman gelmiş hamile kalınca mı önceden mi diye bir sürü test yapıldı, sonuçlar hep positif çıktı, halbuki negatif çıkmalıymış,
enfeksiyonun bulaşıcılığı 3 günmüş, (yani şu an benim kimseye bulaştırma gibi bişeyim yok) havadan bulaşıyormuş, türkiyeye sınırdışı suriyeden gelenlerin çoğunda varmış şu an enfeksiyon, o yüzden türkiye genelinde sanırım aşı kampanyası başlayacakmış, ya hamile kalmadan aşı olman gerekiyor, ya da hamileyken bulaşmaması gerek,
şimdi benim vücuduma virus girmiş görünüyor ama acaba suya bulaşmış mı ona bakılacak, bulaştıysa tek çaresi gebeliği sonlandırma
Günaydın doktor civanım bişeye mi kızdın sen bu ne ifadeee
Günaydın şeker biz iyiyiz sen nasılsın
Bu arada herkese önce günaydın, sonra da hoşçakalın demek için geldim. Bugün tatil başlıyo, 1-2 saate yola çıkıyoruz kısmetse
Dün doktorumu sorulara boğdum, biraz onlardan bahsetmek istedim size. Her seferinde önce ultrasona giriyodum, e tabi bebişi görünce de soru moru bişey kalmıyodu aklımda, ağzım kulaklarımda çıkıyodum odadan. Sonra da eve gelince pişman oluyodum bişeyi sormadan geldim yine diye. Neyse işte bu sefer doktorum hadi bakalım deyince, dedim one minute, önce sorularımı sorayım ondan sonra bakarız
2'li test sonuçlarım iyi çıkmıştı, 3'lüyü yaptırıp yaptırmama konusunda hep kararsızdım, boşuna içimi bulandırmak istemiyorum. Bişey var bebeğinde deseler aldırcak halim yok çocuğumu, o yüzden hamileliğimi stres altında geçirmek istemiyorum. sorun olabilir denip te sapasağlam çocuklar doğuran annelerin hikayesini hep duyuyoruz. Velhasıl ben 3'lü testi yaptırmicam galiba, doktorum da zaten ısrarcı değil bu konuda, 2 hafta sonra tekrar bakıcak, o zaman karar vericez yaptırıp yaptırmaya ama muhtemelen sadece ayrıntılı ultrasonu yaptırcam.
Denize girebilir miyim deyince doktorumun cevabı şu oldu "şiddetle tavsiye ediyorum"!!!Öyle memnun oldum ki bu tavrına anlatamam. ben hep düşünüyodum enfeksiyon kaparsam mahfolurum bu kadar dikkat ederken diye ama korkma dedi. koruyucu sür bol bol dedi. İçim rahatladı
Bir de ben kuru inci, kayısı, üzüm gibi şeyleri çok tüketiyorum şekerimi yükseltir mi zararı var mı diye sordum. Fındık-ceviz-badem-kuru kayısı-kuru incir-kuru üzüm bu karışımdan günde küçük bir kase hepsinden karışık olacak şekilde ye, çok faydalı dedi. Ama tabi hiçbir şeyde aşırıya kaçmamak gerektiğini de ekledi.
Tabi sorularım bunlarla sınırlı değildi, soru yağmuruna tuttum doktorumu, bugüne kadar soramadıklarımın acısını çıkardım
Her doktor randevusu böyle geçse hamileliğe can kurban. insan kötü birşey duymaktan korkarak giriyo içeri hep. Hepinizin doktorlarınızdan güzel haberler duymanızı dilerim.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, Allah hepinizi korusun. Öperim bütün güzel annişleri
Bu arada herkese önce günaydın, sonra da hoşçakalın demek için geldim. Bugün tatil başlıyo, 1-2 saate yola çıkıyoruz kısmetse
Dün doktorumu sorulara boğdum, biraz onlardan bahsetmek istedim size. Her seferinde önce ultrasona giriyodum, e tabi bebişi görünce de soru moru bişey kalmıyodu aklımda, ağzım kulaklarımda çıkıyodum odadan. Sonra da eve gelince pişman oluyodum bişeyi sormadan geldim yine diye. Neyse işte bu sefer doktorum hadi bakalım deyince, dedim one minute, önce sorularımı sorayım ondan sonra bakarız
2'li test sonuçlarım iyi çıkmıştı, 3'lüyü yaptırıp yaptırmama konusunda hep kararsızdım, boşuna içimi bulandırmak istemiyorum. Bişey var bebeğinde deseler aldırcak halim yok çocuğumu, o yüzden hamileliğimi stres altında geçirmek istemiyorum. sorun olabilir denip te sapasağlam çocuklar doğuran annelerin hikayesini hep duyuyoruz. Velhasıl ben 3'lü testi yaptırmicam galiba, doktorum da zaten ısrarcı değil bu konuda, 2 hafta sonra tekrar bakıcak, o zaman karar vericez yaptırıp yaptırmaya ama muhtemelen sadece ayrıntılı ultrasonu yaptırcam.
Denize girebilir miyim deyince doktorumun cevabı şu oldu "şiddetle tavsiye ediyorum"!!!Öyle memnun oldum ki bu tavrına anlatamam. ben hep düşünüyodum enfeksiyon kaparsam mahfolurum bu kadar dikkat ederken diye ama korkma dedi. koruyucu sür bol bol dedi. İçim rahatladı
Bir de ben kuru inci, kayısı, üzüm gibi şeyleri çok tüketiyorum şekerimi yükseltir mi zararı var mı diye sordum. Fındık-ceviz-badem-kuru kayısı-kuru incir-kuru üzüm bu karışımdan günde küçük bir kase hepsinden karışık olacak şekilde ye, çok faydalı dedi. Ama tabi hiçbir şeyde aşırıya kaçmamak gerektiğini de ekledi.
Tabi sorularım bunlarla sınırlı değildi, soru yağmuruna tuttum doktorumu, bugüne kadar soramadıklarımın acısını çıkardım
Her doktor randevusu böyle geçse hamileliğe can kurban. insan kötü birşey duymaktan korkarak giriyo içeri hep. Hepinizin doktorlarınızdan güzel haberler duymanızı dilerim.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, Allah hepinizi korusun. Öperim bütün güzel annişleri
Annişlerrrr ben geldim.. Bebişimi gördüm doktorum çok uzun baktı bu sefer ayaklarından ellerine kadar her yerini bol bol gördük :) 98gr olmuş kuzum boyu da 83,5 mmveeeee doktorumun tahmini %90 kız dedi :)) çok keyfim yerinde ilk çocuğumu hep kız istedim Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun. Bayramdan sonraki hafta randevum var yine, o zaman yine bakarız dedi ama %90 gibi bir oran değişmez di mi kızlar? 14. Haftadan sonra pipisi çıkmaz di mi benim bebenin
1506. sayfada canım ilk yazdığım ordan bakabilirsin. evet keyfimiz çok yerinde Allah'ıma şükür, her şey yolunda güzel şeyler duyduk
Kız telefondan giriyorum yaa yanlış secmisim onu
kızlaar hayırlı cumalar,
15.haftadan beri zaten karnımda bi pır pırpır oluyordu ama iki gündür bariz karate hareketleri hissediyordum, ne kadar herkes hissedemezsin desede,
en sonunda dün akşam kocama dedim ya bu çok yaramaz olacak heralde ben hissediyorum gel bakıyım hissedecek misin, elini karnıma tuttum, bekle bekle bekle, uyuyakaldı sıpa galiba ses yok,
neyse biraz moladan sonra baktım oğlum pata küte gidiyo, elini koydum yine kocamın, vallahi de hissediliyor ya ama oğlum resmen horon filan tepti yani, paldır küldür paldır küldür, yemin ederim kocam hissetti ya :))) şaşırdı o da zaten erken değil mi yaa yapıp duruyor,
sizin de dışarıdan hisseden oldu mu hiç?
bugünkü hikayem de bu :)
Paşammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesin kız? iki kelimenin belini çıtlatamadık...
kızlar, bir sorum var.ben 15.hafta içindeyim.hamilelik öncesi de var olan kendi has göbeğim bu 15 haftada daha çok dışarı fırladığı için karnım büyüyor mu emin olamıyorum.ama son 3 gündür karnımda bir sertlik var sanki.henüz hamile pantolonu almadım, normal bir pantolon giyiyorum ama 1 beden büyük ve beli bol aslında.o yüzden kemerle giyiyorum.zaman zaman kemer rahatsızlık veriyor, özellikle otururken.Gelelim soruma, son 3 gündür karın ağrısı da sanki daha fazla var.ve karnımda zaman zaman kalp atışı gibi birşeyler hissediyorum.Ağrı bazen batma gibi daha sert oluyor.Benim gibi bu tür şeyler yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?