2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bazı işyerleri maalesef kıdem tazminatını tüm vermiyor.. ya kaç ay sonrasına çek yazıyor yada takside bağlıyor.. benim zamanında çalıştığım şirket işten çıkardıklarına ya aylar sonrasına çek yazdılar yada taksite bağladılar.. Allah hakkında hayırlısını versin canım...

aynen canım önce para sonra imza.Canını hiççç sıkma benim taksitlerimde 1700 TL,havadan atmıyom yani inan bana Allah yardım ediyo,o karnındaki miniğinde rızkı var asla korkma Rabbim en güzel yerden açar kapınızı.

inşallah öyle bişey yapmazlar.rabbim cümlemize hayırlar nasip etsin...

benim üzüntüm yavrum zaten ama tüm cuma vakti dua ettim allah ım dedim onlar benim yavrumun rızkını kesti sende onların yavrularının rızıklarını kes kes ki anlasınlar senin adaletin çok büyük. Artık beklemekten başka çare yok. Gelişme olursa yazarım tüm tavsiyeleriniz için yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Allah ım hepinizden razı olsun...

ne demek canım aşkolsun.Bu arada sen yine kimsenin çocugunun rızkı için dua etme Allah korusun döner dolaşır seni bulur,sen Rabbime havale et mübarek günde,o ne yapacağını çooook iyi bilir.Naçizane tavsiyemdir,ne dediysem başıma gelmiştir,geri dönüp beni bulmuştur çünkü.İyikide öğrendin bi şekilde böyle bir ihtimal oldugunu sende bu arada eşinle otur hesap kitap yapın nasıl olur,naparsınız bunun jimnastiğini yapmış olursunuz.Kendini yıpratma sakın bebeği üzme,aynı yollardan geçtim,geçiliyo orda kalınmıyo canım içini ferah tut...

boşver sen yinede öyle beddua etme çocuklarının ne suçu var.. Allah zaten herşeyi görüyor,biliyor... sen kalbini ferah tut... Allah yardımcın olsun...

selam kızlar bugün nasılsınız scotch canım çok üzüldüm inşallah senin için herşeyin en güzeli nasip olur gerçekten çok insafsızmış patronların Allah bebeğinin rızkını bol bol verir zaten sen gönlünü ferah tut

orkide2m nasılsın? bebişler nasıl?
oooy sizbizim hoş geldin. iyiyim çok şükür. bu hafta bulantım azaldı ve sanırım iştahım arttıdünyayı yemek istiyorum. bebişler de iyi büyüyolar analarının göbeğini şişiriyorlar
anaaam ben de merak ettim senin sonucu. bana da 10+6 da genital tüberküle bakarak bebeklerin tekine kıza benziyor dedi. 13 ve 14. haftalarda da kıza benziyor dedi. dün bi çıkıntı gördü emin olamadım dedi. benim kafa tabi karıştı. kız diye alıştırmışım kendimi kesin dememelerine rağmen.

kuzu hiçbir şey yapamazsın. seni bi atsınlar da fitil fitil burunlarından getirirsin. benim hocamın kardeşini hamile iken işten atmışlardı. kocası avukattı. dava ettiler. hocamın deyimiyle dünyanın tazminatını ödemek zorunda kalmış şirket.

canim cok soru soruyorum farkindayim amma bu son)simdi resimdeki testismi?resimde gozukmesi normalmi?
netten çıkmıştım yeni gördüm canım kusura bakma. ultrasonda bu haftalarda dışarıda testis görünmez. çünkü henüz karın içindedir. pipisi ve skrotum çıkıntılarıdır görünen.

çok ayıp etmişler. Allah yardımcın olsun canım. ne diyebilirim. gelen yavrun rızkıyla gelir. sen hiç canını sıkma

selam kızlarr geçen hafta kıza benzetilen bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.. 2. oğlum geliyorrr

bişey diyim mi ben bunu yerim yaaa oooffff Allah'ım nasip et n'olur...

Son düzenleme:
ben pzt kontrole gitmiştim, bebeğim 244gr olmuş, boyuda 16 cm ama takvimime göre bugün bir hafta geçmesine rağmen boyu daha yeni 15.5cm yazıyor. sizlerin ne çıktı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…