işten çıkardıgı için vermek zorunda.Kötü niyet tazminatını sadece mahkemeyle alırsın,ihbar,kıdem izin paranı şimdi çıkarırken alırsın,verirlermi diye birşey yok canım vermek zorundalar.Sen kendi isteğinle istifa ediyorum yazıp kağıt imzalarsan yada dikkatli ol onlar öyle bir kağıt hazırlayıp katakulliye getirip imzalatırlarsa hiçbşey alamazsın,mahkemeyede gidemezsin.Senin işten çıkarılış sebebin belirsiz süreli iş sözleşmesinin işveren tarafından feshine giriyor.Hertürlü tazminat hakkın doğar,almadan paranı çıkaramazlar,sadece o gün nakit ayarlayamazlarsa bikaç gün sonra ödeme yaparlar yada banka hesabına yatırırlar,onada güvenirmisin bilemem tabi.Bence yeni eleman gelen kadar seni bekletirler,15 gün sonra başlayacakmış ya ozaman kadar.
2 eyylül e kadar bekletirler beni şef izne gidip gelcek yeni elemanı tek başına bıkarakmaya cesaret edemezler tüm faturalama işlemlerini biz yapıyoruz çünkü ciroları sarsılır. Kötü niyetle işten çıkarma tazminatı mahkemeyleymiş evet hemen alamıcamı biliyorum ama mahkemeye vercem kesin. Kimi 3 ay sonra almış kimi 1 sene sonra ama alan bayan çok. Anladım hiç bişeye imza atmak yok. Parayı veren düdüğü çalacak diğcem.
bazı işyerleri maalesef kıdem tazminatını tüm vermiyor.. Ya kaç ay sonrasına çek yazıyor yada takside bağlıyor.. Benim zamanında çalıştığım şirket işten çıkardıklarına ya aylar sonrasına çek yazdılar yada taksite bağladılar.. Allah hakkında hayırlısını versin canım...
aynen canım önce para sonra imza.canını hiççç sıkma benim taksitlerimde 1700 tl,havadan atmıyom yani inan bana allah yardım ediyo,o karnındaki miniğinde rızkı var asla korkma rabbim en güzel yerden açar kapınızı.
benim üzüntüm yavrum zaten ama tüm cuma vakti dua ettim allah ım dedim onlar benim yavrumun rızkını kesti sende onların yavrularının rızıklarını kes kes ki anlasınlar senin adaletin çok büyük. Artık beklemekten başka çare yok. Gelişme olursa yazarım tüm tavsiyeleriniz için yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Allah ım hepinizden razı olsun...
benim üzüntüm yavrum zaten ama tüm cuma vakti dua ettim allah ım dedim onlar benim yavrumun rızkını kesti sende onların yavrularının rızıklarını kes kes ki anlasınlar senin adaletin çok büyük. Artık beklemekten başka çare yok. Gelişme olursa yazarım tüm tavsiyeleriniz için yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Allah ım hepinizden razı olsun...
oooy sizbizim hoş geldin. iyiyim çok şükür. bu hafta bulantım azaldı ve sanırım iştahım arttıorkide2m nasılsın? bebişler nasıl?
anaaam ben de merak ettim senin sonucu. bana da 10+6 da genital tüberküle bakarak bebeklerin tekine kıza benziyor dedi. 13 ve 14. haftalarda da kıza benziyor dedi. dün bi çıkıntı gördü emin olamadım dedi. benim kafa tabi karıştı. kız diye alıştırmışım kendimi kesin dememelerine rağmen.Kızlar Merhaba. Ben de ocak annesi olacağım. Bi oğlum var kismetse bu ikinci bebeğim. 19+3 haftalık hamileyim. Size bi sorum olacak.
11+3 haftalikken doktor kıza benzetti
14.haftada küçük bir cikinti var ama bisey diyemiyorum henüz dedi.
18.haftada çıkıntiyi yine gordu erkeğe benzetti ama kesin konusamadi.tam olarak pipi diyemiyorum dedi. Yarin yine gidecem. Size bu sefer ne diyecek bebisimin cinsiyetine? ÇOK MERAK EDİYORUM.
kuzu hiçbir şey yapamazsın. seni bi atsınlar da fitil fitil burunlarından getirirsin. benim hocamın kardeşini hamile iken işten atmışlardı. kocası avukattı. dava ettiler. hocamın deyimiyle dünyanın tazminatını ödemek zorunda kalmış şirket.Merhaba tekrar kızlar. Canım çok sıkkın hamile olmam dolayısıyle yaklaşık 4 yıldır çalıştığım şirketten türlü bahanelerle kovuluyorum. şefimle konuşmuşlar işten çıkarmayı düşünüyoruz diye. :18:
netten çıkmıştım yeni gördüm canım kusura bakma. ultrasonda bu haftalarda dışarıda testis görünmez. çünkü henüz karın içindedir. pipisi ve skrotum çıkıntılarıdır görünen.canim cok soru soruyorum farkindayim amma bu son)simdi resimdeki testismi?resimde gozukmesi normalmi?
Merhaba tekrar kızlar. Canım çok sıkkın hamile olmam dolayısıyle yaklaşık 4 yıldır çalıştığım şirketten türlü bahanelerle kovuluyorum. şefimle konuşmuşlar işten çıkarmayı düşünüyoruz diye. :18:
selam kızlarr geçen hafta kıza benzetilen bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.. 2. oğlum geliyorrr
netten çıkmıştım yeni gördüm canım kusura bakma. ultrasonda bu haftalarda dışarıda testis görünmez. çünkü henüz karın içindedir. pipisi ve skrotum çıkıntılarıdır görünen.
sag ol canim.biraz anladim gibi)))
hayirli olsun.kac haftalikken kiz denildi?
15. haftada kız denildi 16. haftada erkek canım
hele bide şunlara bakın...
Eki Görüntüle 770841 Eki Görüntüle 770842 Eki Görüntüle 770843 Eki Görüntüle 770844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?