Günaydın kızlar...
Kadir gecemiz mübarek olsun.. Öpüyorum hepinizi..
selam kızlar bugün nasılsınız scotch canım çok üzüldüm inşallah senin için herşeyin en güzeli nasip olur gerçekten çok insafsızmış patronların allah bebeğinin rızkını bol bol verir zaten sen gönlünü ferah tut
maşallah maşallah orkidem çok şükür...inşallah biter tamamen bulantıların...oooy sizbizim hoş geldin. iyiyim çok şükür. bu hafta bulantım azaldı ve sanırım iştahım arttıdünyayı yemek istiyorum. bebişler de iyi büyüyolar analarının göbeğini şişiriyorlar
anaaam ben de merak ettim senin sonucu. bana da 10+6 da genital tüberküle bakarak bebeklerin tekine kıza benziyor dedi. 13 ve 14. haftalarda da kıza benziyor dedi. dün bi çıkıntı gördü emin olamadım dedi. benim kafa tabi karıştı. kız diye alıştırmışım kendimi kesin dememelerine rağmen.
kuzu hiçbir şey yapamazsın. seni bi atsınlar da fitil fitil burunlarından getirirsin. benim hocamın kardeşini hamile iken işten atmışlardı. kocası avukattı. dava ettiler. hocamın deyimiyle dünyanın tazminatını ödemek zorunda kalmış şirket.
selam kızlarr geçen hafta kıza benzetilen bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.. 2. oğlum geliyorrr
yavru kuşum bence sen bi dahaki kontrolde tekrar sor. bu kızlar böyle çok karışıyormuş. çok karışıyorsa kız diyorlar15. haftada kız denildi 16. haftada erkek canım
Herkese günaydın kadir gecemiz mübarek olsun
Günaydın kızlar...
Kadir gecemiz mübarek olsun.. Öpüyorum hepinizi..
günaydın canım,
Herkeslere günaydın kadir gecemiz mübarek olsun,Yüce Rabbim yaptığımız ibadetleri kabul etsin,sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin,bebeklerimizi anne babasız,anne babalarıda bebeksiz bırakmasın inşallah.Hamile kalmak isteyen herkesinde Rabbim kucağını doldursun bir an önce(öncelikle puffpuffum)AMİNNNN
kızlaaar hepimizin kandili mübarek olsunCümlemizin kadir gecesi mübarek olsun... Bu gece dualarımızın ve ibadetlerimiz kabul olması dileğiyle...
kuzu hiçbir şey yapamazsın. seni bi atsınlar da fitil fitil burunlarından getirirsin. benim hocamın kardeşini hamile iken işten atmışlardı. kocası avukattı. dava ettiler. hocamın deyimiyle dünyanın tazminatını ödemek zorunda kalmış şirket.
oooy kuzum geçmiş olsun. Allah şifa versin taz zamandaGünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ocakçılarrrrrrrrrrrr
herkes iyidir inşallah?
maşallah maşallah orkidem çok şükür...inşallah biter tamamen bulantıların...maşallah kuzular yesinler şifa olsun 3ünüzede... sağlıklı olsunlarda cinsiyet çok önemli değil..elbette gönül bir kızım bir oğlum ister, hayırlı,sağlıklı,huzurlu,vefalı olsunlar yeter... Allahım hakkında hayırlısını versin..
benimde açık olan iştahım biranda kapandı ne yemek yemek istiyorum ne bir şeyler içmek,kulağımın ağrısı bütün enerjimi çekiyor,kulağımın iinde amaşır makinası çalışıyor ve sürekli ağrı sağlanıyor gibi..birde sanki kulağımın duymamasıyla bazı organlarımında işlevini kaybetmişim gibi hissediyorum,garip psikoloji... dün doktora gittim yine iltihabım azalacağına artmış,gebeliğimden ötürü antibiyotikte veremiyor damla ile idare ediyorum ama çok işe yaramıyor,canım çok yanınca yavaş yavaş,azar azar temizleyeceğiz dedi.... sabah kantaron yağı damlattım biraz hafifledi gibi inşallah bakalım belki kantaron iyi eder benide pazartesi gittiğimde inşallah tamamen temizlenir..
oooy kuzum geçmiş olsun. Allah şifa versin taz zamanda
ben pzt kontrole gitmiştim, bebeğim 244gr olmuş, boyuda 16 cmama takvimime göre bugün bir hafta geçmesine rağmen boyu daha yeni 15.5cm yazıyor. sizlerin ne çıktı kızlar
gözünüz aydın canım.
yavru kuşum bence sen bi dahaki kontrolde tekrar sor. bu kızlar böyle çok karışıyormuş. çok karışıyorsa kız diyorlar
Arkadaslar tetanoz asısı hangı haftada wurulması gerekıo lutfen bılgılendrırrmısnız :)
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ocakçılarrrrrrrrrrrr
herkes iyidir inşallah?
benimde açık olan iştahım biranda kapandı ne yemek yemek istiyorum ne bir şeyler içmek,kulağımın ağrısı bütün enerjimi çekiyor,kulağımın iinde amaşır makinası çalışıyor ve sürekli ağrı sağlanıyor gibi..birde sanki kulağımın duymamasıyla bazı organlarımında işlevini kaybetmişim gibi hissediyorum,garip psikoloji... dün doktora gittim yine iltihabım azalacağına artmış,gebeliğimden ötürü antibiyotikte veremiyor damla ile idare ediyorum ama çok işe yaramıyor,canım çok yanınca yavaş yavaş,azar azar temizleyeceğiz dedi.... sabah kantaron yağı damlattım biraz hafifledi gibi inşallah bakalım belki kantaron iyi eder benide pazartesi gittiğimde inşallah tamamen temizlenir..
kız sana ne diyicem, sarımsak var ya, sarımsağı soy, büyük 1 diş, tavaya koy ısıt biraz kızart sarımsağı, (yağ filan koymadan heee tek başına sarımsak ) azcık soğusun onu kulağına koy, deliğine sokma ama kulağının o iç boşluk kısmına koy, kulağını da gazlı bezle ört düşmesin sarımsak diye ya da yemeniyle filan kulağını sar tüm başınla birlikte,
bu yöntemi ben ingilterede yaşarken kulak iltihabı geçiren bebeklere, çocuklara yapıyorlardı, çok iyi geliyormuş, bebeklere yapılıyorsa hamileler de yapabilir, bir denesene, sonuçta sarımsak, doğal birşey, biraz kokar ama bu kadar ağrın varsa denemeye değer,
onlar hiç antibiyotik kullanmıyorlar, çok ilginc gelmişti bana bu yöntem ama çok gördüm orada yapan, benim kulağım hiç ağrımadığı için yapmadım ama aklıma yazmıştım bunu
çocuklara genelde gece koyuyorlar, sabah düzeliyor diyorlardı.
HAYIRLI KANDILLER Bacilarim gunadinnnn cücüklerinin nasil bugun neler yapiyolarrr YA BEN BISE DICEM bana yardimci olun kendimi yerden yere atcam walla sag gögsümün altindaki kemigim bir agriyorki tarif etmem mümkün degil we ayni paralelde sag taraf sirtima vuruyo ne bu bebistenmi kadin dogumcuyami gitmeliyim herhandi bir uzmanami yardimci olun ne olur fikir werin
canım hoş geldin girip gizliden okuyourm sizleri amam yazamıyorum altımda peser taktıdoktorum rahim agzıma oturudgumda acıyor canım doktora gidene kadar mecburum böle devam etmeyeSemanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir Geceniz Kutlu olsun.
HAYIRLI KANDILLER Bacilarim gunadinnnn cücüklerinin nasil bugun neler yapiyolarrr YA BEN BISE DICEM bana yardimci olun kendimi yerden yere atcam walla sag gögsümün altindaki kemigim bir agriyorki tarif etmem mümkün degil we ayni paralelde sag taraf sirtima vuruyo ne bu bebistenmi kadin dogumcuyami gitmeliyim herhandi bir uzmanami yardimci olun ne olur fikir werin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?