2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar...

Kadir gecemiz mübarek olsun.. Öpüyorum hepinizi..

günaydın canım,

Herkeslere günaydın kadir gecemiz mübarek olsun,Yüce Rabbim yaptığımız ibadetleri kabul etsin,sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin,bebeklerimizi anne babasız,anne babalarıda bebeksiz bırakmasın inşallah.Hamile kalmak isteyen herkesinde Rabbim kucağını doldursun bir an önce(öncelikle puffpuffum)AMİNNNN

kuzu hiçbir şey yapamazsın. seni bi atsınlar da fitil fitil burunlarından getirirsin. benim hocamın kardeşini hamile iken işten atmışlardı. kocası avukattı. dava ettiler. hocamın deyimiyle dünyanın tazminatını ödemek zorunda kalmış şirket.[/QUOTE]

BANADA YARDIM EDERLER Mİ? YOL GÖSTERİRLERMİ TECRÜBELİLER SONUÇTA...

allah razı olsun saol canım ...

Cümlemizin kadir gecesi mübarek olsun... Bu gece dualarımızın ve ibadetlerimiz kabul olması dileğiyle...

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ocakçılarrrrrrrrrrrr
herkes iyidir inşallah?

maşallah maşallah orkidem çok şükür...inşallah biter tamamen bulantıların... maşallah kuzular yesinler şifa olsun 3ünüzede... sağlıklı olsunlarda cinsiyet çok önemli değil..elbette gönül bir kızım bir oğlum ister, hayırlı,sağlıklı,huzurlu,vefalı olsunlar yeter... Allahım hakkında hayırlısını versin..

benimde açık olan iştahım biranda kapandı ne yemek yemek istiyorum ne bir şeyler içmek,kulağımın ağrısı bütün enerjimi çekiyor,kulağımın iinde amaşır makinası çalışıyor ve sürekli ağrı sağlanıyor gibi..birde sanki kulağımın duymamasıyla bazı organlarımında işlevini kaybetmişim gibi hissediyorum,garip psikoloji... dün doktora gittim yine iltihabım azalacağına artmış,gebeliğimden ötürü antibiyotikte veremiyor damla ile idare ediyorum ama çok işe yaramıyor,canım çok yanınca yavaş yavaş,azar azar temizleyeceğiz dedi .... sabah kantaron yağı damlattım biraz hafifledi gibi inşallah bakalım belki kantaron iyi eder benide pazartesi gittiğimde inşallah tamamen temizlenir..

selam kızlarr geçen hafta kıza benzetilen bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.. 2. oğlum geliyorrr
gözünüz aydın canım.
15. haftada kız denildi 16. haftada erkek canım
yavru kuşum bence sen bi dahaki kontrolde tekrar sor. bu kızlar böyle çok karışıyormuş. çok karışıyorsa kız diyorlar
Herkese günaydın kadir gecemiz mübarek olsun

Günaydın kızlar...

Kadir gecemiz mübarek olsun.. Öpüyorum hepinizi..

Cümlemizin kadir gecesi mübarek olsun... Bu gece dualarımızın ve ibadetlerimiz kabul olması dileğiyle...
kızlaaar hepimizin kandili mübarek olsun

BANADA YARDIM EDERLER Mİ? YOL GÖSTERİRLERMİ TECRÜBELİLER SONUÇTA...[/QUOTE]
hocamı görünce bi konuşayım ne yapmışlar

oooy kuzum geçmiş olsun. Allah şifa versin taz zamanda

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir Geceniz Kutlu olsun.

gözünüz aydın canım.

yavru kuşum bence sen bi dahaki kontrolde tekrar sor. bu kızlar böyle çok karışıyormuş. çok karışıyorsa kız diyorlar

sorcam canım 21 inde tekrar gitcem bakalım 18 haftalık olcak o zaman.. hayırlısı bakalım gerçi çıkıntıyı ben de gördükm ama

kız sana ne diyicem, sarımsak var ya, sarımsağı soy, büyük 1 diş, tavaya koy ısıt biraz kızart sarımsağı, (yağ filan koymadan heee tek başına sarımsak ) azcık soğusun onu kulağına koy, deliğine sokma ama kulağının o iç boşluk kısmına koy, kulağını da gazlı bezle ört düşmesin sarımsak diye ya da yemeniyle filan kulağını sar tüm başınla birlikte,

bu yöntemi ben ingilterede yaşarken kulak iltihabı geçiren bebeklere, çocuklara yapıyorlardı, çok iyi geliyormuş, bebeklere yapılıyorsa hamileler de yapabilir, bir denesene, sonuçta sarımsak, doğal birşey, biraz kokar ama bu kadar ağrın varsa denemeye değer,

onlar hiç antibiyotik kullanmıyorlar, çok ilginc gelmişti bana bu yöntem ama çok gördüm orada yapan, benim kulağım hiç ağrımadığı için yapmadım ama aklıma yazmıştım bunu

çocuklara genelde gece koyuyorlar, sabah düzeliyor diyorlardı.

HAYIRLI KANDILLER Bacilarim gunadinnnn cücüklerinin nasil bugun neler yapiyolarrr YA BEN BISE DICEM bana yardimci olun kendimi yerden yere atcam walla sag gögsümün altindaki kemigim bir agriyorki tarif etmem mümkün degil we ayni paralelde sag taraf sirtima vuruyo ne bu bebistenmi kadin dogumcuyami gitmeliyim herhandi bir uzmanami yardimci olun ne olur fikir werin

fıstık yanımda yaptılar unuttum yazmayı, sarımsak kızarınca o diriliği gidiyor, hafiften ezeceksin oyle koyacaksın, çatlat sarımsağı

uyy kıyamam, valla bilmiyorum sorunun yanıtını,

hemen geçer inşallah

Kadir geceniz mübarek olsun! Allah size sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Yavrularınıza da size de sağlık versin rabbim

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir Geceniz Kutlu olsun.
canım hoş geldin girip gizliden okuyourm sizleri amam yazamıyorum altımda peser taktıdoktorum rahim agzıma oturudgumda acıyor canım doktora gidene kadar mecburum böle devam etmeye herkezin mubarek kadir gecesi kabul olsun dualarınızı ibadetleriniz rabbim bütün ne istiyorsunzu onu yaşatsın işşallah canım çok sıkıldı bugünde anladımki ailem yok benim riskli haftalara giridm kimsenin umrunda degil evde tekim eşim geliyor beni doyuruyyor okadar ozaman kadar yatıyorum meyveyle idare ediyorum

canım yel almışındır sırtına havlu ısıt koy ben 1 hafta ne çektim ondan :18:rabbm şifa versin işşallah benim çıkmam laızm gdiyim yatıyım uzanarak yazıyorum zorlanıyorum gene gelri taciz ederim sizleri

kaç hamile var burda banada dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…