2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.DUA HER SEYIN ILACI.BEN SENIN ICIN DE DUA ETDIM.BEN SENIN RESMINI FACEBOOKTA GORDUM COOOK GUZELSIN KUCAGINDA BEBEK SANA COK YAKISMIS.INSALLAH KENDI BEBEGINLE DE RESMINI GORURUMM)AMINNNNNNNNNNNNNN

aaaa gördün mü yakışıyo di miiiiii
ama olmuyo bi türlü canım yaaa çok teşekkürler sağol.. Allah razı olsun

[sıze=3]
aaaa gördün mü yakışıyo di miiiiii
[/sıze]
[sıze=3]ama olmuyo bi türlü [/sıze] [sıze=3] canım yaaa çok teşekkürler sağol.. Allah razı olsun [/sıze]

canım benım coook yakısmıs.ınsallah senın de olacak.bence esın de doktora gorunmelı.bence sende sorun yok

canım benım coook yakısmıs.ınsallah senın de olacak.bence esın de doktora gorunmelı.bence sende sorun yok

biz beraber gittik zaten canım..düşük sonrası tüm testler yapılırken eşimde de yapıldı bazı testler onda da sorun çıkmadı..

biz beraber gittik zaten canım..düşük sonrası tüm testler yapılırken eşimde de yapıldı bazı testler onda da sorun çıkmadı..

anladim canim.insallah olur .ALLAHin izniyle olacak.ben senin resimlerine baktim sonra bir daha geri donup bide baktim)))))))))cok guzelsin.bende bebegimin fotosuna bakip duruyorum,pipisinin altinda bir top var burda bir arkadas sag olsun anlatdi ama okudugum kadari ile 15+1haftada olmazmis testis .insallah kotu bir sey deyildir.bu guzel gecenin hatrina ALLAH sana bir evlat versin.

aaay şımartıyosun beni ama :26:
nerde gördün kız, facedeki grupta falan mı?

Amin canım inş hayırlısıyla sağlıklısıyla gelir çokta bekletmez inş... sende boş yere takma öyle kafana, doktorun zaten bişey olsa söylerdi öyle değil mi? Stres yaratma kendine boşa

evet 2014 ocak annelerinde sonra profiline girdim baktim.))evet soylerdi canim ama ben buranin vatandasi omadigim icin biraz problemli.dogum da burda olacak(((insallah her sey guzel olur.bu arada sibirde yasiyorum.neden benim smayliklar calismiyor?))

evet 2014 ocak annelerinde sonra profiline girdim baktim.))evet soylerdi canim ama ben buranin vatandasi omadigim icin biraz problemli.dogum da burda olacak(((insallah her sey guzel olur.bu arada sibirde yasiyorum.neden benim smayliklar calismiyor?))

smiley için...

kullanıcı kontrol paneline gir canım,sağ üstte.. Sonra sol tarafta "hesabım" seçeneği altında "seçenekleri düzenle" yi seç ve açılan yerde az aşağı inerek "mesaj editörü" nü "gelişmiş düzenleyici" olarak işaretle kaydet..

sonrada güle güle kullan

yapamadim((((yarin yaparim

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar hepimiz insallah sorunsuz saglikli hamilelik geciririz bebeklerimizi de saglikla kucagimiza aliriz Allah olmayanlara da nasip etsin insallah pufpufcum insaallah rabbim saglikli bir bebek nasip etsin en kisa zamanda iyi haberlerini bekliyorum

herkese hayırlı kandiller tüm iyi dilekleriniz kabul olur ve hepimizin sağlıklı ve hayırlı çocukları olur inşallah

Ayy mutlu oldum bak özletmişim kendimi:) bende sizi merak ediom kafam burda valla mersin serinmiş dio ya annemler bir sene oldu odamı evimi özledim bide denize girmeyi nereye gitsen annenin babanın yeri ayrı valla özlüyorum onları hep gurbetlik zor valla

Kız kaynanayla aran iyi galiba
Çok sevindim.

merabalar.17+5 hamileyim.bugün sabaha karşı ayağımı arı soktu hastahaneye gittim hamile olduğum için bakmadı başka bi hastaneye gittim o da alerjjim olmadığı için sorun olmaz dedi ve gönderdi şimdilik görünürde bişey yok ama bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum bu durumla karşılaşan var mı

tabi canım alışıyoruz burda birbirimize uzun süre görmeyince hissediyo insan (en azından ben hissedeeim)
bende görümcemle kayınvalidemle konuştum dün evet normalmiş sıcaklık Mersin'de.. Hayret ramazan diye Allah yardım etti demek...
şehir olarak anne babayl aranda mesafe olunca zor tabi..çünkü bazen çok sık görüşemesen bile aynı şehirde ve yakın olduğunu bilmekte yetiyo insana..

şu linklere bi bak canım...

http://hamilelikguncesi.com/cocuk-sagligi-ari-sokmasi.html

Hamilelikte Ar Sokmas Durumu.-.Ar St Dnyas

Yılan, Arı ve Böcek Sokmaları Uzmantv Gebelik Hamilelik Kadın Çocuk Bebek Dönemi Belirtileri Takibi Hafta Hafta Gelişimi

kızlar hayırlı hafta sonlarısizlere ben tekim gene eşim işe gittigeç gelicek malesef gene yanlızları oynucam paso yatıyorum ben bir sizler bakayımd eidm çıkıyourm sonra görüşrüz bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…