sevgili arkadaşlarım...
güzel hamileler sizlerden bi ricam olucaktı
malum bugün kadir gecesi, özel bi gün.. kendiniz için dua ederken banada eder misiniz sağlıklı bi bebiş için? İçinizden geçirseniz bile yeterli... hamilenin duası daha çabuk kabul olur derler ya
aaaay şimdiden teşekkürler CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.DUA HER SEYIN ILACI.BEN SENIN ICIN DE DUA ETDIM.BEN SENIN RESMINI FACEBOOKTA GORDUM COOOK GUZELSIN KUCAGINDA BEBEK SANA COK YAKISMIS.INSALLAH KENDI BEBEGINLE DE RESMINI GORURUMM)AMINNNNNNNNNNNNNN
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.DUA HER SEYIN ILACI.BEN SENIN ICIN DE DUA ETDIM.BEN SENIN RESMINI FACEBOOKTA GORDUM COOOK GUZELSIN KUCAGINDA BEBEK SANA COK YAKISMIS.INSALLAH KENDI BEBEGINLE DE RESMINI GORURUMM)AMINNNNNNNNNNNNNN
[sıze=3]
aaaa gördün mü yakışıyo di miiiiii [/sıze][sıze=3]ama olmuyo bi türlü [/sıze] [sıze=3] canım yaaa çok teşekkürler sağol.. Allah razı olsun [/sıze]
canım benım coook yakısmıs.ınsallah senın de olacak.bence esın de doktora gorunmelı.bence sende sorun yok
biz beraber gittik zaten canım..düşük sonrası tüm testler yapılırken eşimde de yapıldı bazı testler onda da sorun çıkmadı..
anladim canim.insallah olur .ALLAHin izniyle olacak.ben senin resimlerine baktim sonra bir daha geri donup bide baktim)))))))))cok guzelsin.bende bebegimin fotosuna bakip duruyorum,pipisinin altinda bir top var burda bir arkadas sag olsun anlatdi ama okudugum kadari ile 15+1haftada olmazmis testis .insallah kotu bir sey deyildir.bu guzel gecenin hatrina ALLAH sana bir evlat versin.
aaay şımartıyosun beni ama:26:
nerde gördün kız, facedeki grupta falan mı?
Amin canım inş hayırlısıyla sağlıklısıyla gelir çokta bekletmez inş... sende boş yere takma öyle kafana, doktorun zaten bişey olsa söylerdi öyle değil mi? Stres yaratma kendine boşa
evet 2014 ocak annelerinde sonra profiline girdim baktim.))evet soylerdi canim ama ben buranin vatandasi omadigim icin biraz problemli.dogum da burda olacak(((insallah her sey guzel olur.bu arada sibirde yasiyorum.neden benim smayliklar calismiyor?))
smiley için...
kullanıcı kontrol paneline gir canım,sağ üstte.. Sonra sol tarafta "hesabım" seçeneği altında "seçenekleri düzenle" yi seç ve açılan yerde az aşağı inerek "mesaj editörü" nü "gelişmiş düzenleyici" olarak işaretle kaydet..
sonrada güle güle kullan
Ayy mutlu oldum bak özletmişim kendimi:) bende sizi merak ediom kafam burda valla mersin serinmiş dio ya annemler bir sene oldu odamı evimi özledim bide denize girmeyi nereye gitsen annenin babanın yeri ayrı valla özlüyorum onları hep gurbetlik zor valla
vuuuyyyyy okurken bile nefes nefese kaldım
ohhhh hayat sana güzel bu soralar galiba, aman dikkat et yinede sen.. Hele Mersin çoook sıcaktır şimdi..
bak göremeyince seni, gözüm aradı.. Alışmışım yazmana
bende iyiyim,sağol canım.. Ekstra bi değişiklik yok
Canımm napim şehir şehir geziom:) çarşamba istbuldan döndüm ankaraya haftaya perşembe izmir yolcusuyum izmir dönüşü mersine memleketime geçicem benim bu seneki tatilim yollarda geçti zaten giremiomda pek foruma öğlen kaynanamın kuranı vardı oraya gittik akşam misafirliğe gitcez habire faalim burda arada bakıp çıkıom öle sen nasılsın durumlar nasıl:) hayırlı haberlerini bekliom:) evime gidince artık 7-24 yine foruma takılırım ben
günaydııııın
Ayy mutlu oldum bak özletmişim kendimi:) bende sizi merak ediom kafam burda valla mersin serinmiş dio ya annemler bir sene oldu odamı evimi özledim bide denize girmeyi nereye gitsen annenin babanın yeri ayrı valla özlüyorum onları hep gurbetlik zor valla
merabalar.17+5 hamileyim.bugün sabaha karşı ayağımı arı soktu hastahaneye gittim hamile olduğum için bakmadı başka bi hastaneye gittim o da alerjjim olmadığı için sorun olmaz dedi ve gönderdi şimdilik görünürde bişey yok ama bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum bu durumla karşılaşan var mı
şu linklere bi bak canım...
http://hamilelikguncesi.com/cocuk-sagligi-ari-sokmasi.html
Hamilelikte Ar Sokmas Durumu.-.Ar St Dnyas
Yılan, Arı ve Böcek Sokmaları Uzmantv Gebelik Hamilelik Kadın Çocuk Bebek Dönemi Belirtileri Takibi Hafta Hafta Gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?