2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

pufpuff merabalar :) ben de 2014 ocak annesi olacağım inş. listeye beni de ekleyebilir misin: yaşım 26,ilk bebeğim, şehir malatya/mersin, son adet tarihim 26 mart, BDT ocak başı da 2 ocak diyelim, cinsiyet de oğlan :))))

Selam :) Beni de ekleyebilirsiniz :) Yaş-26, şehir-İstanbul, ilk bebek, sat-18 nisan, bdt-29 Ocak 2014 ve bir kız bebek geliyor :))

Hayatim naptin doktor isini haber wermeyince gelmedin sandim..

Iyiyizzzz hami§im sen nasilsin sicaktan balkona attim kendimi bu hamislerde kocisleriyle birlikte cip cip yapiyo heralde

canım medical parka gittim 2 sefer hatice hanım vardı çok ilgilendi 4boyutluda falan baktı. seninkinin cinsiyeti belli oldu mu.çoksağol canım

canım facedekine takılınca buraya hiç giremiyorum. ohoh damat adayları çoğalsın prenseslerimizin seçme şansı olur:) babası yazdığımı görse keser beni:) bana doktarım güneşte kalmamak şartıyla çok erken ya da geç saatlerde girebilirsin dedi. gecen sene susanoğluna gitmiştik yine oraya gitmeyi düşünüyoruz. benide alan batırdı . bende 19haftalık oldum hissetmiyorum. ama heryerde ilk gebelik 20hafta ve sonrası diyor sıkıntı yapmaya gerek yok

canım facedekine takılınca buraya hiç giremiyorum. ohoh damat adayları çoğalsın prenseslerimizin seçme şansı olur:) babası yazdığımı görse keser beni:) bana doktarım güneşte kalmamak şartıyla çok erken ya da geç saatlerde girebilirsin dedi. gecen sene susanoğluna gitmiştik yine oraya gitmeyi düşünüyoruz. benide alan batırdı . bende 19haftalık oldum hissetmiyorum. ama heryerde ilk gebelik 20hafta ve sonrası diyor sıkıntı yapmaya gerek yok[/QUOTE]

susanoğluda güzeldir bi kere girdim orda güneşlenmek yasakmış leke olur diye heralde, bebişleri bi hissetsek ii gelecek bizlere okadar uyudum öyleyorgunumki bugün benim oğlan çok yaramaz ablası 20. hafada zıplamasından korkuom:) hissetmiom ama içimde taklalr atıo kesin

Şimdi televizyonda söyledi hamile bir kadın. Sütlü çikolata yiyip sol tarafına doğru yatmış, öyle hissetmiş ilk kez.
Eşim gidip alayım diyor ama yine hissedemezsem telaşlanırım diye korkuyorum.

Bu dediğini paşam'Da yapmış ama o puding yemiş sol tarafına yatmış,hissettim dedi,seyirme olmuş,bir dene sende belki hissedersin

Canim ben ayaşta sultan koy warya herhafta sonu ordayım hersene kayalardan atlayan ben busene kumdan kale yapcam nerdeyse oldugum yerde batip cikiyom kanat cirpmak yok heran kramp girebilir cunku

Cinsiyet belli oldu hayatim oglusum olacak allah bagislasin evlatlarimizi insallah ... kuşum ayni haftalardayiz ben hissediyorum bazen uzun zaman kipir kpir bazen sadece bi kipirti yerini bile buluyorum ewlatcimiinnn

Pufpufcum bizim cinsiyet belli oldu, kısmetse bir oğlumuz olacak inşallah :)

Not: Bu arada 15 karakter sınırlaması yeni çıktı herhalde, bu not kısmı sadece bu karakter sınırlamasını doldurmak için yazılmıştır..

günaydııın iyi haftalar hamişler cuma günü kontrolümüz vardı gittik herşey yolunda çok şükür
cinsiyetinin kız olduğunu düşünüyorum dedi muayene ederken muayene sonrası ben tekrar doktora sordu doktor hanım benden haber bekleyen çok kızmı olduğunu söyleyeyim dedim şiddetle kız düşündüğümü söyle dedi :44:

Günaydın annişleeeeerrr ve bebişlerii...

Ta taamm ta ta taa taaammm.. Bugün büyük gün Bugün eğer ki benim evlat kendini gösterirse cinsiyet öğreneceğimmmmmmmmmm Günlerdir haftalardır burda meraktan çatlayan ben sanırım artık muradıma eriyorum

Müthiş bir pazartesiden müthiş bir haftaya geçiş yapıyoruzdur inşAllah.. Tüm annesine yaramazlık yapan bebilerin totoşlarını ısırır, tüm annişlerin de pembiş yanaklarından öperim

günaydınnnn sedaa büyük gün bugun demek ama ben biliyorum erkek :) hemen yaz tamam mı ama

gunaydin сanim.gonlundeki neyse o olur insallah.sabirsizlikla bekliyoruz.cabuk gel

gunaydin сanim.gonlundeki neyse o olur insallah.sabirsizlikla bekliyoruz.cabuk gel

nurlana günaydınnn.. Amin hakkımızda hayırlısı, sen facedeki grupta var mısın nurlana, ben kaçırdım mı acaba senin geldiğini oraya ? Pufpufa seni gördüm dedin ya aklım karıştı bak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…