Canımm napim şehir şehir geziom:) çarşamba istbuldan döndüm ankaraya haftaya perşembe izmir yolcusuyum izmir dönüşü mersine memleketime geçicem benim bu seneki tatilim yollarda geçti zaten giremiomda pek foruma öğlen kaynanamın kuranı vardı oraya gittik akşam misafirliğe gitcez habire faalim burda arada bakıp çıkıom öle sen nasılsın durumlar nasıl:) hayırlı haberlerini bekliom:) evime gidince artık 7-24 yine foruma takılırım ben
Erkk bbkte olur diyo herkez nebilim dayanamiyorummm artikkkk 15.de bizim randowumuz
ağrıya hamilelik mi sebep oluyo onu bilmem ama ağrı o kadar yoğunsa ve şiddetli oluyosa ben olsam kesin giderdim bi doktora.. Git bence..
hayırlısı olsun canım
bence değişmez bizimde oğlumuz olacak bende değişirmi diyorum ama doktor kesin konuştu bizde birde ultrasonda bu pipi diye kağıdı verdi vallah
merabalar.17+5 hamileyim.bugün sabaha karşı ayağımı arı soktu hastahaneye gittim hamile olduğum için bakmadı başka bi hastaneye gittim o da alerjjim olmadığı için sorun olmaz dedi ve gönderdi şimdilik görünürde bişey yok ama bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum bu durumla karşılaşan var mı
ohohoh gez bakalım sen cinsiyetini öğrendin mi kız sen? canım bizde tarsustayız gecen seneki gibi sıcak yok bu sene prensesimin şansına nem yok sıcakta oyüzden etkilemiyordu taki 2gün önce nem geri döndü ama bundan önceki seneler gibi değil. sınavda naptım kız. ne zaman dönceksin evine biz eylül 15 kadar tarsustayız
nasılsınız hamişler
ohohoh gez bakalım sen cinsiyetini öğrendin mi kız sen? canım bizde tarsustayız gecen seneki gibi sıcak yok bu sene prensesimin şansına nem yok sıcakta oyüzden etkilemiyordu taki 2gün önce nem geri döndü ama bundan önceki seneler gibi değil. sınavda naptım kız. ne zaman dönceksin evine biz eylül 15 kadar tarsustayız
nasılsınız hamişler
Caanıımm oğluşum oluomuş:) hareketlerini hissedemiom buara ona taktım biz mersine 13 ü gibi gelicez benimkinin okulu ne zaman açılırsa gideriz artık sınav elimde patladıalandan battım resmen sosyal hizmet uzmanlığı okuom ona bel bağladım artık tarsusta sıcak olur ii bu sene nefes almışınız hiç yoktan denize giresim var ya silifke tarafı temiz dr bi arkıa dalgaya karşı göbüşü koruyun demiş bide ıslak durmayın demiş inşallah sıkıntı olmaz evde şuan herkes uyuyo:) uyku orucundalar bende oturmuş 18. Hafta yı araştırıom bebişimm hareket etsin artıııııııık arada kıpırdanıo ya ondanmı bendenmi gelio anlamıom:)
Caanıımm oğluşum oluomuş:) hareketlerini hissedemiom buara ona taktım biz mersine 13 ü gibi gelicez benimkinin okulu ne zaman açılırsa gideriz artık sınav elimde patladıalandan battım resmen sosyal hizmet uzmanlığı okuom ona bel bağladım artık tarsusta sıcak olur ii bu sene nefes almışınız hiç yoktan denize giresim var ya silifke tarafı temiz dr bi arkıa dalgaya karşı göbüşü koruyun demiş bide ıslak durmayın demiş inşallah sıkıntı olmaz evde şuan herkes uyuyo:) uyku orucundalar bende oturmuş 18. Hafta yı araştırıom bebişimm hareket etsin artıııııııık arada kıpırdanıo ya ondanmı bendenmi gelio anlamıom:)
Kız kaynanayla aran iyi galiba
Çok sevindim.
Ben de hareketlerini hissedemiyorum kızımın ve ben de ona takmış durumdayım
Sorma canım aynen bi ağrılar falan oluo arada göbeğimde ama anlamadımki pıtpıt seyirme gibi bişi hissediliomuş galiba bende daa bi hareket yok valla
Gelin hosgeldinizzz gecen yildan biraz serin denize girme konud ada sabah erken daldasiz ve temiz oluyo ben aksama dogru grdm ama prblm yok
Şimdi televizyonda söyledi hamile bir kadın. Sütlü çikolata yiyip sol tarafına doğru yatmış, öyle hissetmiş ilk kez.
Eşim gidip alayım diyor ama yine hissedemezsem telaşlanırım diye korkuyorum.
Bi kıpırdanma oldu ama bebişmi yine anlamadımki şöyle okkalı bi tekme atsa tamam dicem:) göbeğimin altında bi şeler kıpırdıo sanki midem gurulduyo:)) acıkmışda olabilirim bence sen deneme canım bi işe yaramadı galiba belkide yaradı ben anlamadım
hayırlı olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?