mrb güzel anneler nasılsınız kızlarr accayip gögüs uçlarım acıyo kimsede olmamış sizlerde olan varmıı nerden çıktı yaa iç çamaşırım bile acıtıyo
hassaslaşıyorlar canım gitgide bende yok şuanda ama olmayacağı anlamına gelmiyor tabii bepanthen işe yarayabilir belki
canim ben esimin profilinden bakiyorum uyeyim ama yazamiyorum,kayinlarim esimin arkadaslari oldugu icin utaniyorum gorurler diye yoksa o kadar sorum varki(((nurlana günaydınnn.. Amin hakkımızda hayırlısı, sen facedeki grupta var mısın nurlana, ben kaçırdım mı acaba senin geldiğini oraya ? Pufpufa seni gördüm dedin ya aklım karıştı bak :26:
mrb güzel anneler nasılsınız kızlarr accayip gögüs uçlarım acıyo kimsede olmamış sizlerde olan varmıı nerden çıktı yaa iç çamaşırım bile acıtıyo
canim ben esimin profilinden bakiyorum uyeyim ama yazamiyorum,kayinlarim esimin arkadaslari oldugu icin utaniyorum gorurler diye yoksa o kadar sorum varki(((
ayy benim de oyle acıyorki 1 haftadır,
hani bi krem var ya doğumdan sonra sürülüyor, lansinoh diye ondan mı alsam diye düşünüyorum kaç gündür. alsak mı ki, arada süreriz, hem doğalmış
allahtan haftasonuydu, tşört giydim ve sünnetliler kaldırır ya eteğini tşörtümü kaldıra kaldıra dolandım evde
canim ben istek gonderdim kabul edildi. ama yazamiyorum.bir sorum var hic kimse cevabini bilmiyor(((((enee orada yazdıklarımız görünüyor mu, ama orası kapalı grup olduğu için yazışmaları kimsenin görmemesi gerekir, oyle değil mi?
bir arkadaşıma doktoru gögüslerinde fazla oynama süt hormonları harekete geçer buda erken doguma neden olur demiş hatta 36 haftasına kadar yasaklamış ondan biraz tırsıyorum dokunmamak için hiç kimsedede duymadım hamileyken gögüs çatlagı yarası herkes sasıyor o nerden çıkmış bebek emziriyo gibi diyolar bende korkuyorum bi sıkıntımı var acaba diye
dogru diyosun emzirirken sıkıntı yaşıcam sanırım tahin yagı iyi geliyomuş denicem bugun çok dokumadan sürerim
canim ben istek gonderdim kabul edildi. ama yazamiyorum.bir sorum var hic kimse cevabini bilmiyor(((((
canim ben esimin profilinden bakiyorum uyeyim ama yazamiyorum,kayinlarim esimin arkadaslari oldugu icin utaniyorum gorurler diye yoksa o kadar sorum varki(((
enee orada yazdıklarımız görünüyor mu, ama orası kapalı grup olduğu için yazışmaları kimsenin görmemesi gerekir, oyle değil mi?
Nurlanacım orası kapalı grup kimse senin ne yazdığını göremez, artı neymiş o kimsenin cevabını bilmediği sorun ?
canim sedaya yazdim.sende bak belki bir fikrin olur bende rahatlarimniye oyle oldu ki, sorun ne?
canım günaydın bende sendenim merak etme.Çatlak için karışım yapmıştım göbüşe sürmeye dün gece göğüs uçlarımada sürdüm rahatlattı bayağı bi,benimki acımakta değil yanıyo alev alev tuhaf bişe yani anlamadım
anaa hiçte duymadım öyle bişey saçmada geldi ne bilim.Herkes herşeyi söylüyo yaaa Rabbim vücudumuzu sanki erken doğumam mı programladı?neremize ellesek erken doğum diyolar?Bence saçma doğal bişey bu yani vücut değiştirkçe organlarımızda hassaslaşıyo,değişiyo.Bence hamile bayan sağlıklı,mutlu huzurlu olmazsa bebeğide rahat edemez.Yinede sen bilirsin böyle acı çekmek yerine krem sür rahatla derim ben.
benim 15+2de ultrason fotosunda bebegimin resminde pipisinin altinda findik gibi yuvarlak bir sey var.ben testis diye anladim ama okuduklarimda o haftada olmaz yaziyorlar.peki ne o zaman?((((((
benim 15+2de ultrason fotosunda bebegimin resminde pipisinin altinda findik gibi yuvarlak bir sey var.ben testis diye anladim ama okuduklarimda o haftada olmaz yaziyorlar.peki ne o zaman?((((((
Günaydın annişleeeeerrr ve bebişlerii...
Ta taamm ta ta taa taaammm.. Bugün büyük günBugün eğer ki benim evlat kendini gösterirse cinsiyet öğreneceğimmmmmmmmmm Günlerdir haftalardır burda meraktan çatlayan ben sanırım artık muradıma eriyorum
Müthiş bir pazartesiden müthiş bir haftaya geçiş yapıyoruzdur inşAllah..Tüm annesine yaramazlık yapan bebilerin totoşlarını ısırır, tüm annişlerin de pembiş yanaklarından öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?