evde tekim eşim işe gdicek birazdan ah garip paşam kimsen yok canı çok sıkılıcak bugün soruyorum sizler bayrammı bugün
canım senin evde sıkılman için ne kadar güzel bir sebebin var ben 29 mayısta 10 haftalık bebeğimi kürtajla kaybettim ayağımıda merdivenden düşüp sakatladım 1 aydırda yatıorum bugün bayram tabiki herşeye rağmen seninde bayramını kutlarım bende bi kaç gün önce başka bir topikte yazmıştım aynen şöyle mutlu olanlar kutlasın bana bayram değil diye ama hata etmişim böyle düşünmemeliyiz beterin beteri var kızçem Allah beterinden korusun öpüyorum seni banada bir iki arkadaş moral oldu içimizdeki insanlık ve imanımız durdukça hayat güzel Rabbim sıkıntılarımızın ardından ferahlığa kavuştursun inşallah.
hem bayram, hem tatil, hem sıcak bunaltıcı.. Oohhhh hepiniz geziyosunuz tabibende birazdan çıkcam gezmeye hehehhe
İstanbul'da bi zamanlar Tatilya vardı İst'dakiler bilir, o kapandı şimdi Vialand açıldı.. Eyüp tarafında.. Bugün oraya gidiyoruz eşimle, aaay çok heyecanlıyımçok severim böyle şeyleri...
günaydın hamişler
günaydınnnnnnnnnnnnnnn artık sesiz form ya bebişler dogunca kımse gırmez sanırım vakıt bulamaz unutmayalım bırbırlerımızı lutfen burası benım dert ortagım kafamı sırdasım eglencem.....
unutmayız bence 9 ay vakit geçircez bugünlerde bayram diye kimse yok
unutmayalımda bence...
valla öyle bi attılar ki 3 yıl 117 gün sonra bende memnun değillermişkötü niyetle işten çıkarılma tazminatı varmış. ama yargı yoluyla alınabiliyormuş. tazminatımı aldım herhangi bi alacağım kalmadı sayılır sayılır diyorum çünkü tazminat oalrak 6 adet çek verdiler. günü geldikçe bankadan bozduracağım. ptesi avukatın yanına gideceğim. bakalım ne diyecek nasıl yapacağız.
nasılsınız hamişler
:) uf biraz moralim bozuldu, sabahtan beri yerleri, halıları silmekten,
sabah bulaşık makinesini dizeyim dedim, kirlileri dizerken birden bi midem bulandı, kusmayım diye kaçıp banyoya koşarken löp diye evin orta yerine çıkardım,
sinirlerim bozuldu, ağlaya ağlaya yer sildim, böyle bi gıcık durum oldu
mide bulantıların devam ediyormuki
devam etmiyor ama arada sırada hala çıkarabiliyorum, burnuma çöp kokusu filan geldimi,
ya da süt içtikten sonra, yarım saat durup durup, çkabiliyor,
iyiyiz çok şükür canım. evde garip garip pinekliyoz böölenasılsınız hamişler
aynı şey geçen bende de oldu. sıcaktan makine içindekiiler iyice kokuşuyo ve çok ağırlaşıyo sanırım. saolsun makine işini eşime devrettim. ben tezgaha koyuyorum, eşim diziyo.:) uf biraz moralim bozuldu, sabahtan beri yerleri, halıları silmekten,
sabah bulaşık makinesini dizeyim dedim, kirlileri dizerken birden bi midem bulandı, kusmayım diye kaçıp banyoya koşarken löp diye evin orta yerine çıkardım,
sinirlerim bozuldu, ağlaya ağlaya yer sildim, böyle bi gıcık durum oldu
kızlar sağlık pcağından kontrole cagrılan var mı ne yapıyorlar kontrol olarak pazartesi çağırdılar beni
iyiyiz çok şükür canım. evde garip garip pinekliyoz böölesen nasılsın?
cinsiyet öğrendiniz mi bu arada kızlarr?
aynı şey geçen bende de oldu. sıcaktan makine içindekiiler iyice kokuşuyo ve çok ağırlaşıyo sanırım. saolsun makine işini eşime devrettim. ben tezgaha koyuyorum, eşim diziyo.
canım bende daha yeni aile hekimine kayıt yapıcam. tetanoz aşısına başlayabilirler muhtemelen. aşıları filan çok iyi kontrol ediyolar oyüzden aile hekiminize güvenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?