2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
evde tekim eşim işe gdicek birazdan ah garip paşam kimsen yok canı çok sıkılıcak bugün soruyorum sizler bayrammı bugün

canım senin evde sıkılman için ne kadar güzel bir sebebin var ben 29 mayısta 10 haftalık bebeğimi kürtajla kaybettim ayağımıda merdivenden düşüp sakatladım 1 aydırda yatıorum bugün bayram tabiki herşeye rağmen seninde bayramını kutlarım bende bi kaç gün önce başka bir topikte yazmıştım aynen şöyle mutlu olanlar kutlasın bana bayram değil diye ama hata etmişim böyle düşünmemeliyiz beterin beteri var kızçem Allah beterinden korusun öpüyorum seni banada bir iki arkadaş moral oldu içimizdeki insanlık ve imanımız durdukça hayat güzel Rabbim sıkıntılarımızın ardından ferahlığa kavuştursun inşallah.

amin canım seninde başın sagolsun inan üzülmemek elde degil evlat neticede 29 möayısta kızım öleli 2 sen eoldu karnımdakinede ozaman ögrendim hamile oldugumu 3 evladımı yitiridm ben ben evde tek kalmaya degil vefasızlıga üzülüyorum

Son düzenleme:

bilirim bende çok gittim tatilyaya viyelandı istiyorum kocam çok beklersin diyo ben çılgınım ya bebişi unutursun sen orda diyo bebek doğana kadar yok diyo

canım ya ne adi insanlarmış bunlar, hele o kadın sen ayrılırken nasıl baktı yüzüne anlamıyorum,

neyse eşin de doğru söylüyor, güzelce hamileliğini geçirirsin, bebişini de belli bir aya kadar büyütünce, eminim daha iyi bir iş bulursun,

peki kredi taksit tutarlarını azaltacak mısınız, nasıl olacak?

nasılsınız hamişler

:) uf biraz moralim bozuldu, sabahtan beri yerleri, halıları silmekten,

sabah bulaşık makinesini dizeyim dedim, kirlileri dizerken birden bi midem bulandı, kusmayım diye kaçıp banyoya koşarken löp diye evin orta yerine çıkardım,

sinirlerim bozuldu, ağlaya ağlaya yer sildim, böyle bi gıcık durum oldu

mide bulantıların devam ediyormuki

nasılsınız hamişler
iyiyiz çok şükür canım. evde garip garip pinekliyoz bööle sen nasılsın?
cinsiyet öğrendiniz mi bu arada kızlarr?

aynı şey geçen bende de oldu. sıcaktan makine içindekiiler iyice kokuşuyo ve çok ağırlaşıyo sanırım. saolsun makine işini eşime devrettim. ben tezgaha koyuyorum, eşim diziyo.

kızlar sağlık pcağından kontrole cagrılan var mı ne yapıyorlar kontrol olarak pazartesi çağırdılar beni

canım bende daha yeni aile hekimine kayıt yapıcam. tetanoz aşısına başlayabilirler muhtemelen. aşıları filan çok iyi kontrol ediyolar oyüzden aile hekiminize güvenin

oğlum olcak benim, 20ci haftada tetenoz aşısı sağlık ocağı öle dedi bana, ben 8 haftada kayıt yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…