sorma canım bi ramazanı burda geçirdik kadın hergün bağırıo ne bu çektiğim bilmemne diye kocasına bağırıo gelinim sen anla hesabı daada eşim yalvarsa yakarsa kalmam ramazanda falan aynen öyle egoistler istediği olsun o herşeyi diyecek bendende saygı bekleyecek dişine göre bulamadı tabi beni her lafına cevap veriyorum yok kaynana demişmişimde anne daa ksa diye söyledim hatta kaynoş diyim sana dedim güldüm hiç bozuntuya vermiyom:) napim evlendim onun kölesi gibi çalışıcam mantıksızlığa bak daada çocuğu bahane eder hayatta kalmam
amin canım sagol hepimizinkiler inşcok tatlı gule gule gıysın ıns
amin canım daha guzelleri sizin olsunçok tatlıymış beresi çok şekerr:) Allahım mutlulukla sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
seninkide oglan yaneeeeebende pembe bi tulum takımı almıştım duruyo öyle fişide yok artık hediye verrim:)
ben simdilik burdayım pasamevde tekim eşim işe gdicek birazdan ah garip paşam kimsen yok canı çok sıkılıcak bugün soruyorum sizler bayrammı bugün
ooo masallah pasam bebişin kocaman olmus cinsiyeti bellimi?evde tekim eşim işe gdicek birazdan ah garip paşam kimsen yok canı çok sıkılıcak bugün soruyorum sizler bayrammı bugün
pasamda gelemedi zati
hosgeldin canımmm kırmızı halı seremmiben burdayım cnm
biraz gec yazmışım ama kocişle konusuyodumhosgeldin canımmm kırmızı halı seremmi
hani geldiydin kızz nerdesin?ben burdayım cnm
amanııın sendemi gidiyon kızz ben yalnız kalcam yinehem bayram, hem tatil, hem sıcak bunaltıcı.. Oohhhh hepiniz geziyosunuz tabibende birazdan çıkcam gezmeye hehehhe
İstanbul'da bi zamanlar Tatilya vardı İst'dakiler bilir, o kapandı şimdi Vialand açıldı.. Eyüp tarafında.. Bugün oraya gidiyoruz eşimle, aaay çok heyecanlıyımçok severim böyle şeyleri...
napcaksınız orda? orası neee? cok cahilim cokk gerci istanbula hic gitmedim nerden biliiim??hem bayram, hem tatil, hem sıcak bunaltıcı.. Oohhhh hepiniz geziyosunuz tabibende birazdan çıkcam gezmeye hehehhe
İstanbul'da bi zamanlar Tatilya vardı İst'dakiler bilir, o kapandı şimdi Vialand açıldı.. Eyüp tarafında.. Bugün oraya gidiyoruz eşimle, aaay çok heyecanlıyımçok severim böyle şeyleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?