hayırlı olsun canımoğlum olcak benim, 20ci haftada tetenoz aşısı sağlık ocağı öle dedi bana, ben 8 haftada kayıt yaptırdım
oğlumun ilk cicilerini burda nasıl paylaşcam
sen de istdamısın
hayırlı olsun canımbenim belli değil daha 15. haftadayım zaten. aşıyı 18. haftadan sonra yapıyolarmış.
mesaj yazma panelinde çerçeveli resim simgesini tıklıayarak ekleyebilirsin
yok cnm nerde ama pısmanım vallaha kalmadıgıma
nerdesin niye pişmansın
nerdesin niye pişmansın
yok cnm nerde ama pısmanım vallaha kalmadıgıma
hataydayım gurbettım kucuk sehırlerı sevmıyorum buyuk sehırde dıgdum buyudum okudum fakar meslek geregı tayınımız buryaa cıktı ıstesemn ıstanbulda kalabılırdım orda okudum cunku ama esımın gelmesı zordu oraya bu nedenle memeleketede yakın dıye buraya geldık de şirin ama cok karıısk cok asırı tozlu bı şehır temızlıge yetısmem zor bıde calısıyorum öle yanı ama bundan sonra buuksehır ıstyrum anltalya yada ızmır
sen nerdesın cnm
ist bekarken sarıyerdeydim evimiz orda evlendim hadımköye geldim
ben adanalıyım adana merkezdeyız cok guzel ya bılmıuyorum ama cooook sevıyorum memeleketımı. bende sarıyerde yasadım orda okudum cok guzel sarıyer ya sahılınde az vaktımız gecmedı askı memnunun cekıldı evın onunde az durmadık:))
evt bende az balık tutmamışımdır küçüklüğümden beri beni tanıyolar hep oltacılar
ne guzel suan senın yerınde olsam bı sahıl yapardım emınonune gıder balıkekmek yerdım ıstıklalade bır ıkı dukkan bakardım offffffff canım çektı bak istanbulu(
dün eminönündeydim zaten yaptım :)
esıme dıyom gıdelım ısanbula ıznımızde bıkacgun kalaım orda ordu evınde kalırız dıyomda yok dıyo sevmıyo o kalabalıgı ınanırmısın dun muzelere baktım netten ayasofyyaya falan hasterımı gıderdım emınonu kalabaklıktı sımı dımı
ben resim koyamıyorum nasıl oluyo
tahmın edebılıyorum normalde oturacak yerı zor bulurduk şimdoı bayram mıllet dolmustıur.iğne atsan yere düşmezdi acayip kalabalıktı fena oldum ben orada ist yarısı ordaydı
tahmın edebılıyorum normalde oturacak yerı zor bulurduk şimdoı bayram mıllet dolmustıur.
sen calısyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?