2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oğlum olcak benim, 20ci haftada tetenoz aşısı sağlık ocağı öle dedi bana, ben 8 haftada kayıt yaptırdım
hayırlı olsun canım benim belli değil daha 15. haftadayım zaten. aşıyı 18. haftadan sonra yapıyolarmış.
oğlumun ilk cicilerini burda nasıl paylaşcam

mesaj yazma panelinde çerçeveli resim simgesini tıklıayarak ekleyebilirsin

nerdesin niye pişmansın

hataydayım gurbettım kucuk sehırlerı sevmıyorum buyuk sehırde dıgdum buyudum okudum fakar meslek geregı tayınımız buryaa cıktı ıstesemn ıstanbulda kalabılırdım orda okudum cunku ama esımın gelmesı zordu oraya bu nedenle memeleketede yakın dıye buraya geldık de şirin ama cok karıısk cok asırı tozlu bı şehır temızlıge yetısmem zor bıde calısıyorum öle yanı ama bundan sonra buuksehır ıstyrum anltalya yada ızmır

yok cnm nerde ama pısmanım vallaha kalmadıgıma

adanadaydımbende eşimle ailesi orda yaşıyo harranlılar normalde incirlikte öle tozluydu bizde orda kaldık 21 nisanda geldik evimi özlemiştim baya

ist bekarken sarıyerdeydim evimiz orda evlendim hadımköye geldim

ben adanalıyım adana merkezdeyız cok guzel ya bılmıuyorum ama cooook sevıyorum memeleketımı. bende sarıyerde yasadım orda okudum cok guzel sarıyer ya sahılınde az vaktımız gecmedı askı memnunun cekıldı evın onunde az durmadık:))

evt bende az balık tutmamışımdır küçüklüğümden beri beni tanıyolar hep oltacılar

dün eminönündeydim zaten yaptım :)

esıme dıyom gıdelım ısanbula ıznımızde bıkacgun kalaım orda ordu evınde kalırız dıyomda yok dıyo sevmıyo o kalabalıgı ınanırmısın dun muzelere baktım netten ayasofyyaya falan hasterımı gıderdım emınonu kalabaklıktı sımı dımı

iğne atsan yere düşmezdi acayip kalabalıktı fena oldum ben orada ist yarısı ordaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…