2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
napcaksınız orda? orası neee? cok cahilim cokk gerci istanbula hic gitmedim nerden biliiim??

eğlence dünyası canım.. lünaparkın 5-6 kat büyüğünü düşün öyle bi yer ve salın içinde su nehri, korku tünelinin modern hali gibi bisürü oyuncak var.. Tren falan..

daha açıklayıcı olsun

Vialand

evet canım gidicem az sonra..
sende çık gez,yok mu gitcek biyer?
bayramda nadir uğrarlar artık,herkes geziyodur..
canım öglenden sonra köyüme gitcem yeni geldim gerci ordan ama annemle babamı bayramlasmaya gitcez biz 8 kardesiz orda sıkılmam 7 miz orda olcaz insallah abim konyaya gitti bayrama baldızına yani anlıycan cok kalabalıgız en kucuk benim anneminde21 tane torunu var 22. benimki yolda inşallah

ohoooo daha ne istiyosun bak planın var işte sende gitcen..ne toplamaya çalışıyosun milleti
heeeee herkesi toplucan sen gitcen di mi çakaaaaaaal

heee planımda tamm buydu deeermişim aman canım millet benim icinmi toplancak toplanmazlardır heralde

niye canım aaaa hiçte bile..
sonuçta herkesin kendine daha yakın gördüğü bi üye vardır eminim

neyseee benim hazırlanmam gerek çıkcaz.. Güle güle canım görüşürüz

canım geçmiş olsun,kapat artık o sayfayı aldınmı tazimatını nasıl söylediler merak ettim adi adamlar.

aldım canım tazminatımı 6 taksit olarak 6 ayrı çek yazmışlar kendi çekleri izin paralarım e 6 günlük çalışma ücretim peşin yattı.bilmiyorum a canım çok sıkkın onlar benim bayramımı böyle etti rabbim onların bayramını da benim bayramımı gibi etsin.

canım yaa üzme kendini belki böylesi sizin icin daha hayırlıdır daha guzel bi is bulursun inş

Hamile olduğun için seni işten çıkaramazlar. Şartları varsa işe iade açarsın, en kötü tazminatını alırsın.

valla öyle bi attılar ki 3 yıl 117 gün sonra bende memnun değillermiş kötü niyetle işten çıkarılma tazminatı varmış. ama yargı yoluyla alınabiliyormuş. tazminatımı aldım herhangi bi alacağım kalmadı sayılır sayılır diyorum çünkü tazminat oalrak 6 adet çek verdiler. günü geldikçe bankadan bozduracağım. ptesi avukatın yanına gideceğim. bakalım ne diyecek nasıl yapacağız.

canım yaa üzme kendini belki böylesi sizin icin daha hayırlıdır daha guzel bi is bulursun inş

inaşşallah buluruz ne diyelim. yapacak bir şey yok zaten artık. doğuma yakın olsaydın bebeğimin odasının dekorasyon falan derken zaman geçerdi ama var daha vakit ne yapalım. eşimde diorki 18 yaşından beri soluksuz çalışıyorsun dinlen işte doğumdan önce sonra dinlecenek vaktin olmayacak ,dyor ama züğürt tesellisi oluyor bu bize biraz.çünkü ev kredisi özüyoruz ya borç çok Rabbim bizim gibi olan herkese yardım eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…