amanııın sendemi gidiyon kızz ben yalnız kalcam yine
mızıkcı makma yine gitmissinhani geldiydin kızz nerdesin?
napcaksınız orda? orası neee? cok cahilim cokk gerci istanbula hic gitmedim nerden biliiim??
canım öglenden sonra köyüme gitcem yeni geldim gerci ordan ama annemle babamı bayramlasmaya gitcez biz 8 kardesiz orda sıkılmam 7 miz orda olcaz insallah abim konyaya gitti bayrama baldızına yani anlıycan cok kalabalıgız en kucuk benim anneminde21 tane torunu var 22. benimki yolda inşallahevet canım gidicem az sonra..
sende çık gez,yok mu gitcek biyer?
bayramda nadir uğrarlar artık,herkes geziyodur..
ayy guzelmiş istanbula gidersem yolum duser belkim
eğlence dünyası canım.. lünaparkın 5-6 kat büyüğünü düşün öyle bi yer ve salın içinde su nehri, korku tünelinin modern hali gibi bisürü oyuncak var.. Tren falan..
daha açıklayıcı olsun
Vialand
canım öglenden sonra köyüme gitcem yeni geldim gerci ordan ama annemle babamı bayramlasmaya gitcez biz 8 kardesiz orda sıkılmam 7 miz orda olcaz insallah abim konyaya gitti bayrama baldızına yani anlıycan cok kalabalıgız en kucuk benim anneminde21 tane torunu var 22. benimki yolda inşallah
ayy guzelmiş istanbula gidersem yolum duser belkim
heee planımda tamm buydu deeermişim aman canım millet benim icinmi toplancak toplanmazlardır heralde
ohoooo daha ne istiyosun bak planın var işte sende gitcen..ne toplamaya çalışıyosun milleti
heeeee herkesi toplucan sen gitcen di mi çakaaaaaaal
inşallah canım güzel vakit gecirirsinizdönünce fikirlerimi daha net paylaşırım ama şimdiden güzel olacağına eminim
heee planımda tamm buydu deeermişim aman canım millet benim icinmi toplancak toplanmazlardır heralde
anaa toplanıyolar gercekten benim icin toplanmayın kızz gitcem bennheee planımda tamm buydu deeermişim aman canım millet benim icinmi toplancak toplanmazlardır heralde
gorusurz canım kendine ii bakniye canım aaaa hiçte bile..
sonuçta herkesin kendine daha yakın gördüğü bi üye vardır eminim
neyseee benim hazırlanmam gerek çıkcaz.. Güle güle canım görüşürüz
canım geçmiş olsun,kapat artık o sayfayı aldınmı tazimatını nasıl söylediler merak ettim adi adamlar.
canım yaa üzme kendini belki böylesi sizin icin daha hayırlıdır daha guzel bi is bulursun inşaldım canım tazminatımı 6 taksit olarak 6 ayrı çek yazmışlar kendi çekleri izin paralarım e 6 günlük çalışma ücretim peşin yattı.bilmiyorum a canım çok sıkkın onlar benim bayramımı böyle etti rabbim onların bayramını da benim bayramımı gibi etsin.
Hamile olduğun için seni işten çıkaramazlar. Şartları varsa işe iade açarsın, en kötü tazminatını alırsın.
canım yaa üzme kendini belki böylesi sizin icin daha hayırlıdır daha guzel bi is bulursun inş
yaaa bende gidom kimse yok varda yazmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?