selam anneler 2 gundur lekelenmem oldu dr a gitmedim lekelerin genital bölgede olan svilceye benzer kan pıhtıcıkları sebep oluyo. çamaşırımda da peçeteye silincede göruyorum ilk görduğumde yere duşçek gibi oldum korkudan. çarşamba dr muaynem var beklemesemmi beklesemmi bilemedim. kan içerden gelmiyo
içerden gelmiyosa korkucak bişi yok eminsin dime sivilceden olduğuna öleyse çarşambayı bekleyebilirsin
yani ayna ile baktım orda kırmızı 3 4 tane kesecik var kan pıhtısı keseciği bastırdım peçeteyi ondan geliyo ama googdan baktım benimkine benzer bişiy varmı diye ya sivilce yazıyo ya siğil bu ikiside değil karnımda kolumda bacağımdada var o kırmızı lekelerden
kolundakiler alanda yenimi çıktı öleyse bi doktorunla konuş derim
kolundaki nezamandan beri var
yıllardır var küçük kırmızı ben e benzeyen bacağımda boynumda sırtımda çok yerde var
yeni olsaydı alerjik veya dokunan pişi var derdim için rahat değilse doktora git ama beklerim dersen çarşamba git
bilemedim işte saolasın ilin için çok teşekkur ederim darlanmıştım görunce kırmızıları
bu arada 20 haftandasın tetenoz aşın olman lazım oldun mu
yarın hem iğne gunum gittiğimde vuracak muhtemelen proluton vuruluyorum haftada bir yarın iğnelerlern geççek gunum maalesef
proluton neden vuruluyo bende vurulcm mı
hım anladım allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti bellimi bebişiniki düşüğüm var ve rahim kalınlığım endimetrium istenilen duzeyde değil. bu iğne progesteron hormonu takviyesi seks hormonu aslında amacı rahmi kuvvetlendirmek düşmesin sıkı tutsun diye tedbir ilk gunden beri vuruluyorum önceleri 3 gunde bir di 13 haftadan bu yana haftada bir e duştu
hım anladım allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti bellimi bebişin
belli bi kızım olucak nasipse eğer. saol Allahım tum anneleri yavrularına kavuştursun olmayanlarıda bi an önce sevindirsin. mucize bebeğim benimle kalsın innş
inş canım benimde oğluşum olcak artık nasip kısmet bakalım kız annesi olmakta zor benim oğluşum gibi çapkın erkekleri peşinden koşturcak :)
inş canım benimde oğluşum olcak artık nasip kısmet bakalım kız annesi olmakta zor benim oğluşum gibi çapkın erkekleri peşinden koşturcak :)
oyy oyyy oyy hiç söyleme walla hep istiyodum kız olsun diye rabbim gönlumme göre verdi. askerlik sıkıntım olmuycak dedim eşime oda kızımı bi yerlere vermem diyo şimdiden kıymetlimiz o bizim sıraya girin siz şimdiden :)
bizimde oğluşumuz kıymetli kaçırır kızını beğensin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?