2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam anneler 2 gundur lekelenmem oldu dr a gitmedim lekelerin genital bölgede olan svilceye benzer kan pıhtıcıkları sebep oluyo. çamaşırımda da peçeteye silincede göruyorum ilk görduğumde yere duşçek gibi oldum korkudan. çarşamba dr muaynem var beklemesemmi beklesemmi bilemedim. kan içerden gelmiyo

içerden gelmiyosa korkucak bişi yok eminsin dime sivilceden olduğuna öleyse çarşambayı bekleyebilirsin

içerden gelmiyosa korkucak bişi yok eminsin dime sivilceden olduğuna öleyse çarşambayı bekleyebilirsin

yani ayna ile baktım orda kırmızı 3 4 tane kesecik var kan pıhtısı keseciği bastırdım peçeteyi ondan geliyo ama googdan baktım benimkine benzer bişiy varmı diye ya sivilce yazıyo ya siğil bu ikiside değil karnımda kolumda bacağımdada var o kırmızı lekelerden

kolundakiler alanda yenimi çıktı öleyse bi doktorunla konuş derim

proluton neden vuruluyo bende vurulcm mı

iki düşüğüm var ve rahim kalınlığım endimetrium istenilen duzeyde değil. bu iğne progesteron hormonu takviyesi seks hormonu aslında amacı rahmi kuvvetlendirmek düşmesin sıkı tutsun diye tedbir ilk gunden beri vuruluyorum önceleri 3 gunde bir di 13 haftadan bu yana haftada bir e duştu

hım anladım allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti bellimi bebişin

belli bi kızım olucak nasipse eğer. saol Allahım tum anneleri yavrularına kavuştursun olmayanlarıda bi an önce sevindirsin. mucize bebeğim benimle kalsın innş

inş canım benimde oğluşum olcak artık nasip kısmet bakalım kız annesi olmakta zor benim oğluşum gibi çapkın erkekleri peşinden koşturcak :)

inş canım benimde oğluşum olcak artık nasip kısmet bakalım kız annesi olmakta zor benim oğluşum gibi çapkın erkekleri peşinden koşturcak :)

oyy oyyy oyy hiç söyleme walla hep istiyodum kız olsun diye rabbim gönlumme göre verdi. askerlik sıkıntım olmuycak dedim eşime oda kızımı bi yerlere vermem diyo şimdiden kıymetlimiz o bizim sıraya girin siz şimdiden :)

bizimde oğluşumuz kıymetli kaçırır kızını beğensin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…