2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yok zaten hala daha bişiler tıkınıyorum şuanda ÇOOOK XXXXL OLURUM BEN

canım oğlan bebek karnı dik yaparmış zaten. ondan karnın büyüktür. hem bu dönemde rahat rahat yiyip kilo alamayacaksak başka ne zaman alıcaz. yarasın bebişleree
bende demin büyük boy Ruffles patates cipsi bitirdim iyi mi :) bari faydalı bişeyler canım çekse

:) BEN başlarda çok cips yedim demin babasını aradım eve gelirken döner getir diye canım çekti yedim bitti diyo benim döneride ye :)

:) BEN başlarda çok cips yedim demin babasını aradım eve gelirken döner getir diye canım çekti yedim bitti diyo benim döneride ye :)

:)))) ohh yarasın oğluşuna. bebeğin kas yapısı geliştiği için muhtemelen protein ihtiyacın artmış. babalarıda mutlu oluyo canımız bişey çekince. yeterki alınabilir bişey olsun

kızlar şu başlığa bakın. müthiş şeyler var
bende mi yaptırsam.. kış bebesi olcaklar sonuçta

canım bizde kaldık yarın randevumuz var ögreniriz belki .bakalım bizim ufaklıklar ne olcak sağlıklı olsunlarda en baştan

İzmirden döndüm nişanda ayaklarım şişti babet giymeme rağmen bileğim çok şişti çok korkutucuydu ya çook yorgunum kızlar hamişken benim kadar yolculuk yapan yoktur heralde şişi hala inmedi azaldı birazcık

günaydın müstakbel anneler..

yemek yarışması için oylama başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

mrb arkadaşlar geçmişe bakamadım herkesin geçmiş bayramını kutlarım inş bi yaramazlık yoktur galiba ben kızımı hissediyorum bişeyler oluyo içerde yüzümdede aptal bir gülümseme

Günaydın herkese bebişlere ve annelere....

ve Bayram da bitti.... Yine evdeyiz....

Çok şükür, yatağımı özlemişim yahu.....

Tuhaf bir bayramdı benimkisi... İlk hün arabada sıcaktan tansiyonum düştü galiba ve bir taraftan içime bir sıkıntı geldi sebepsiz... Bayramalaşmadayız... Bir taraftan öğürüp bir taraftan ağlıyorum ama tutamıyorum kendimi... Kimse görmesin, anlamasın diye canım çıktı...

Eve gidince de sağolun kayınpederim ve eşimin abisi cinsiyet muhabbetine girince benim çeşmeler yine boşaldı... Neymiş erkek evlat farklıymış, bla bla bla... Kendime de kızdım niye onların laflarını takıyorum diye... Aslında takmak değilde ilk gün içim çok dardı... Sizde de oluyor mu sebepsiz can sıkıntısı, içimde taş varmış gibi hissediyorum... Her şey batıyor o zamanlar...

Neyse ki geçti.... İnşaallah herkesin bayramı güzel geçmiştir....

mrb arkadaşlar geçmişe bakamadım herkesin geçmiş bayramını kutlarım inş bi yaramazlık yoktur galiba ben kızımı hissediyorum bişeyler oluyo içerde yüzümdede aptal bir gülümseme

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun bu arada gözün aydın hareketlerini hissetmek çok güzel
ben biraz erken hissettim ilk çocuğum olmasına rağmen 16. haftada başladı son 1 haftadır baya baya sanki tekme atıyor gibi vuruyor uzanıyorum karnımın üstüne kumandayı bırakıyorum bebiş vurduğu anda kumandayı zıplatıyor resmen yaa minik kızım güçlü olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…