korkmaya başlıycam pipililerden :) ölürum ben onlaraaaaa onu o gunleride görelim inşşşş. ayyy düşünmesi bile garip :)
inş inş sağlıklı sıhatli sapa sağlam doğsunlar da yiycem kesin bebişi şimdiden kıyafrtlerini mıncıklıyorum :))
yaa valla ailem kafayı falan yediğimi düşünüyo olabilir ama tenim bebek kokuyo benim. özellikle duş tan çıktıktan sonra burnuma bebek kokuyo. herkese koklattım evet ama yumuşatıcıdır diyolar. yıllardır kullandığım yumuşatıcı şimdimi bebek kokusu veriyo
kızın belki mutlu olman için yolluyodur o kokuyu sana
evet kendi gelmeden kokusunu biliyorum şimdiden ne guzel. annem o sut kokusudur göğsunden geliyodur diyo
maaşallah nerdeyse herkez öğrenmiş cinsiyet bi biz kaldık
yarın sağlık ocağında çarşamba doktorda randevumuz var öğreniriz inşallah
artık kızım oğlum diye hitap eder ufaktan alışverişe başlarız inşallah
Kızlaarr ben bebeğe almadan kendime bişeyler aldım
Bebek beklesin azcık di mi ama yaa
Yalnız resmi yükleyemedimmm
bende defaktodan aldım göbişimden bişiler almam gerekiyodu olmuyodu evdkilergöbişimi koydum 2014 göbişlerde:)
Cok guzelmiş bende almak istiyorum ama internette 40 tl gibi bi rakamda satılıyor bende bi tişorte veremem o kadar para nrkadara aldınız nerden aldınız ögrenebilirmiyim
Lcw de 12 tl ye aldım. Gebe kıyafetleri çok pahalı satılıyor haklısın. O yüzden ben lcw den alıyorum. Pantol da almıştım 15- 30 tl arasıydı pantol fiyatları o zaman
ben 29 aldım pantolonu tişörtü 9.90aldım ucuzdu defakto bence lcwde pek görmedim hamile giyimi
Siz uygun almışsınız bulabilirsem bende alırım lcw ye defacto ya yolum duşerde inş
ben 29 aldım pantolonu tişörtü 9.90aldım ucuzdu defakto bence lcwde pek görmedim hamile giyimi
Senin tişörtte uygunmuş bayaa.
Lcw de bi köşede hamile standı oluyo genelde. Pantolları güzel. Buluzlar idare eder. Defactodan 2 tane tişört daha aldım ama onlar sıradan.. Genişleme potansiyeli olduğundan aldım :)
Şu lcwden aldığım tişört bol geliyo göbüşüm doldurmuyo daha
benim dolduruyo böle devam ederse eylüle olmaz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?