2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
inş inş sağlıklı sıhatli sapa sağlam doğsunlar da yiycem kesin bebişi şimdiden kıyafrtlerini mıncıklıyorum :))

yaa valla ailem kafayı falan yediğimi düşünüyo olabilir ama tenim bebek kokuyo benim. özellikle duş tan çıktıktan sonra burnuma bebek kokuyo. herkese koklattım evet ama yumuşatıcıdır diyolar. yıllardır kullandığım yumuşatıcı şimdimi bebek kokusu veriyo

kızın belki mutlu olman için yolluyodur o kokuyu sana

maaşallah nerdeyse herkez öğrenmiş cinsiyet bi biz kaldık
yarın sağlık ocağında çarşamba doktorda randevumuz var öğreniriz inşallah
artık kızım oğlum diye hitap eder ufaktan alışverişe başlarız inşallah

Kızlaarr ben bebeğe almadan kendime bişeyler aldım
Bebek beklesin azcık di mi ama yaa
Yalnız resmi yükleyemedimmm

bende defaktodan aldım göbişimden bişiler almam gerekiyodu olmuyodu evdkilergöbişimi koydum 2014 göbişlerde:)

Bende lcw den aldım. Cinsiyeti henüz belli olmadığı için genel bi yazı benimki :)
Eşim bunu dışarda giymiyceksen al dedi. Ayıp diyoo

Cok guzelmiş bende almak istiyorum ama internette 40 tl gibi bi rakamda satılıyor bende bi tişorte veremem o kadar para nrkadara aldınız nerden aldınız ögrenebilirmiyim

Lcw de 12 tl ye aldım. Gebe kıyafetleri çok pahalı satılıyor haklısın. O yüzden ben lcw den alıyorum. Pantol da almıştım 15- 30 tl arasıydı pantol fiyatları o zaman

ben 29 aldım pantolonu tişörtü 9.90aldım ucuzdu defakto bence lcwde pek görmedim hamile giyimi

Senin tişörtte uygunmuş bayaa.
Lcw de bi köşede hamile standı oluyo genelde. Pantolları güzel. Buluzlar idare eder. Defactodan 2 tane tişört daha aldım ama onlar sıradan.. Genişleme potansiyeli olduğundan aldım :)
Şu lcwden aldığım tişört bol geliyo göbüşüm doldurmuyo daha

benim dolduruyo böle devam ederse eylüle olmaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…