- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
günaydın iyi haftalar
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun bu arada gözün aydın hareketlerini hissetmek çok güzel
ben biraz erken hissettim ilk çocuğum olmasına rağmen 16. haftada başladı son 1 haftadır baya baya sanki tekme atıyor gibi vuruyor uzanıyorum karnımın üstüne kumandayı bırakıyorum bebiş vurduğu anda kumandayı zıplatıyor resmen yaa minik kızım güçlü olacak galiba
günaydın güzel ocak anneleri ve dünyalar tatlısı bebekleriiiGeçmiş bayramınız mübarek olsun Allah yenilerine ulaşmayı nasip etsin ailelerimizle,evlatlarımızla,sevdiklerimizle beraber inşallah........ bizde dün gece tatilden döndük maşallah herşey çok güzel geçti deniz öyle rahatlattı ki beni,,üstelik normalde günde bir defa kusan ben 5 gün boyunca sadece bir defa kustumm ama dönüş yolunda kusmalar başladı psikolojik midir nedir anlamadım şaka bi yana felaket bi trafik ve yoğunluk karşısında iyi bile dayandım =)) tabi ister istemezz tatil boyunca tedirginlik vardı ama olsun o kadar da....ara ara bebeğimi hissediyorum o yüzden çok korkmadımm.... haftaya kontrol var o zaman daha da rahatlarımm sanırımmm.......................................sizler nasılsınız ne var ne yok ????
günaydınnnnnnn:)
çok özlemişim burayı ama iş hayatını değil :)
11 gün izinden sonra iş başı yaptım ve bugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyım
umarım herşey yolundadır ve bebişim artık kendini gösterir:)
tatil mükemmel geldi yüzmek kitap okumak rahatladım ve istanbula geri dönüş tabi
herkesin geçmiş bayramını kutlarım herkes iyidir inş. geçmişi okumadım bilmiyorum pek:)
İzmirden döndüm nişanda ayaklarım şişti babet giymeme rağmen bileğim çok şişti çok korkutucuydu ya çook yorgunum kızlar hamişken benim kadar yolculuk yapan yoktur heralde şişi hala inmediazaldı birazcık
Günaydın herkese bebişlere ve annelere....
ve Bayram da bitti.... Yine evdeyiz....
Çok şükür, yatağımı özlemişim yahu.....
Tuhaf bir bayramdı benimkisi... İlk hün arabada sıcaktan tansiyonum düştü galiba ve bir taraftan içime bir sıkıntı geldi sebepsiz... Bayramalaşmadayız... Bir taraftan öğürüp bir taraftan ağlıyorum ama tutamıyorum kendimi... Kimse görmesin, anlamasın diye canım çıktı...
Eve gidince de sağolun kayınpederim ve eşimin abisi cinsiyet muhabbetine girince benim çeşmeler yine boşaldı... Neymiş erkek evlat farklıymış, bla bla bla... Kendime de kızdım niye onların laflarını takıyorum diye... Aslında takmak değilde ilk gün içim çok dardı... Sizde de oluyor mu sebepsiz can sıkıntısı, içimde taş varmış gibi hissediyorum... Her şey batıyor o zamanlar...
Neyse ki geçti.... İnşaallah herkesin bayramı güzel geçmiştir....
günaydın güzel ocak anneleri ve dünyalar tatlısı bebekleriiiGeçmiş bayramınız mübarek olsun Allah yenilerine ulaşmayı nasip etsin ailelerimizle,evlatlarımızla,sevdiklerimizle beraber inşallah........ bizde dün gece tatilden döndük maşallah herşey çok güzel geçti deniz öyle rahatlattı ki beni,,üstelik normalde günde bir defa kusan ben 5 gün boyunca sadece bir defa kustumm ama dönüş yolunda kusmalar başladı psikolojik midir nedir anlamadım şaka bi yana felaket bi trafik ve yoğunluk karşısında iyi bile dayandım =)) tabi ister istemezz tatil boyunca tedirginlik vardı ama olsun o kadar da....ara ara bebeğimi hissediyorum o yüzden çok korkmadımm.... haftaya kontrol var o zaman daha da rahatlarımm sanırımmm.......................................sizler nasılsınız ne var ne yok ????
herkeslere günaydın)iyi haftalar olsun inşallah,bugun doktora gideceklerden hayırlı haberler bekliyoruz.Bayram sonrası işe gelmekte hiç zevkli olmuyor,hem tatil hem pazartesi sendromu bööö.Şugunü bi atlatalım hayırlısıyla yarın detaylı ultrasonumuz var heyecan dorukta:18::18::18::18:
günaydınnnnnnn:)
çok özlemişim burayı ama iş hayatını değil :)
11 gün izinden sonra iş başı yaptım ve bugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyım
umarım herşey yolundadır ve bebişim artık kendini gösterir:)
tatil mükemmel geldi yüzmek kitap okumak rahatladım ve istanbula geri dönüş tabi
herkesin geçmiş bayramını kutlarım herkes iyidir inş. geçmişi okumadım bilmiyorum pek:)
günaydın iş başı yapmak berbat dünden strese başladım ben evde otursaydımda çalışmak şstermiydim acaba bilmiyorum ama şuanda hiç işe gelip çalışasım gelmiyor doktor kontrolündende hayırlı haberler alınca deyme senin keyfine artık
Valla canım ben de aynı fikirdeyim kesinlikle ev hanımı olmayı isterdim.. ideallerim bilmem ne hepsi çöp şuan hiç birisi umrumda değil
günaydın iş başı yapmak berbat dünden strese başladım ben evde otursaydımda çalışmak şstermiydim acaba bilmiyorum ama şuanda hiç işe gelip çalışasım gelmiyor doktor kontrolündende hayırlı haberler alınca deyme senin keyfine artık
Günaydın hamişler ve bebişler..
Berbat bir pazartesiden herkese merhaba.. Ne soğuk algınlığım iyileşti, ne başımın ağrısı geçti böyle aptal aptal iş yerine geldim oturuyorum. ve derhal eve gitmek istiyorum... Ev hatunları sakın şikayet etmeyin sakın... Cidden çalışmak hele bu dönemde çok zor, yarın öbürgün bebekleri bırakıp işe gelmek te zor olacak..
Canım ayaklarını uzatman lazımdı.. Yolculuklarda şişmesi çok normal.. Eğer yapabilirsen bugün yükseğe uzat ayaklarını ve yat..
Günaydın dilzarcım, maalesef erkek evlat daha farklı gibi bir yaklaşım benim eşimde de var ve buna ben de çok içerledim.. Gerçi bunu diyen tüm herkes istisnasız ilerleyen dönemlerinde kızlarının eline kalıyor ve kız evladın daha hayırlı olduğunu söylüyorlar.. Ama tabi şu sıra canavarlaşan hormonlarımızla bunları düşünebilmemiz imkansıza yakın
Hoşgeldin zuhalcimmm, temiz hava bol gıda da nasıl kusasın canım yaa, pis şehir havası ve yoğun trafiğe girince haliyle gerilmişsindir.. Ben kendi adıma pek iyi olduğumu söyleyemeyeceğim bayramın ikinci gününden beridir korkunç hastayım :2: Umarım çabuk iyileşirim...
Wuhuhu huuu nilcimmm yarın mı büyük gün :) Detaylıda da bişey çıkmayacağına eminim ben. Minik prenses senden daha sağlıklıdır emin ol
Hoşgeldiinnn, bence de iş hayatı berbat bir şey tatil dönüşü
Valla canım ben de aynı fikirdeyim kesinlikle ev hanımı olmayı isterdim.. ideallerim bilmem ne hepsi çöp şuan hiç birisi umrumda değil
çocukta yaparım kariyerde lafı hiç bana göre değilmiş ben iki işi aynı anda yapamam valla
yaa hamile arkadaşlar söylerdide inanmazdım birsüre sonra canın yataktan çıkıp işe gitmek istemeyecek diye.Ben uykuya düşkün biri değilim giderim son aya kadar ne olcak diyodum ta ki bu sabaha kadar.Ayy bi zor geldi uyanıp işe gelmek Ankaradada hava kapalı biraz kış girmeye başlayınca yatağa yapışcam sanırsam Allah yardımcımız olsun
çocukta yaparım kariyerde lafı hiç bana göre değilmiş ben iki işi aynı anda yapamam valla
aynene valla ev hanımlıgı bana gore evımı temızlıyım yemek yapayım cocuk bakayım tam bana çalışmayı hıccccc sevmıyorum
işe gelmekten arada şikayet ederdim ama hiç bu kadar değil hele tatilden sonra adapte olamıyorum algı sorunu yaşıyorum şuanda
aynen canım bide ben 2 haftadır tekim işyerinde,patronum ve diğer arkadaş izin yaptılar tatile gittiler,ben hergün geldim bomboş ofise.Bi bayram tatili yaptık işte o da yetmedi,bide şimdi şikayet etmiyolarmı bikaçgün tatil çabucak geçti diye insafa gelin diyorum 2 haftadır yattınız yaaaa
şu zaman geçsede izne ayrılsam diye bekliyorum bazen :) doğru düzgün izne ayrılabilecem mi orası meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?