2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın güzel ocak anneleri ve dünyalar tatlısı bebekleriii Geçmiş bayramınız mübarek olsun Allah yenilerine ulaşmayı nasip etsin ailelerimizle,evlatlarımızla,sevdiklerimizle beraber inşallah........ bizde dün gece tatilden döndük maşallah herşey çok güzel geçti deniz öyle rahatlattı ki beni,,üstelik normalde günde bir defa kusan ben 5 gün boyunca sadece bir defa kustumm ama dönüş yolunda kusmalar başladı psikolojik midir nedir anlamadım şaka bi yana felaket bi trafik ve yoğunluk karşısında iyi bile dayandım =)) tabi ister istemezz tatil boyunca tedirginlik vardı ama olsun o kadar da....ara ara bebeğimi hissediyorum o yüzden çok korkmadımm.... haftaya kontrol var o zaman daha da rahatlarımm sanırımmm.......................................sizler nasılsınız ne var ne yok ????

herkeslere günaydın)iyi haftalar olsun inşallah,bugun doktora gideceklerden hayırlı haberler bekliyoruz.Bayram sonrası işe gelmekte hiç zevkli olmuyor,hem tatil hem pazartesi sendromu bööö.Şugunü bi atlatalım hayırlısıyla yarın detaylı ultrasonumuz var heyecan dorukta:18::18::18::18:

ay ne güzel benimkisi okadar kuvvetli deil ama bihoş oluyo insanın içi gıdıklanıyomuşum gibi

günaydınnnnnnn:)
çok özlemişim burayı ama iş hayatını değil :)
11 gün izinden sonra iş başı yaptım ve bugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyım
umarım herşey yolundadır ve bebişim artık kendini gösterir:)
tatil mükemmel geldi yüzmek kitap okumak rahatladım ve istanbula geri dönüş tabi
herkesin geçmiş bayramını kutlarım herkes iyidir inş. geçmişi okumadım bilmiyorum pek:)

camnım eglendıgıne sevındım ben 2gun ızınm oldugu ııcn bı yere gıdemedım ama kurbanda böle olmıcak ıns raporu basacammmm yok öle baskası yatsın sen calışşş.......... bende 1 haftaya kadr tatıle gıdecem maallesef kaynanam huzur vermedı onun dedıgı oldu onun yanına gıdecez yazllıga( ne yappım gunduzkocamla yuzer garabamıza atlarız dıye tesellı verıyom kendıme. sonrada annemlere gececez yayladalar orda serınlıcez:)) ama allah ıızn vrırse seneye ıyı bır yerde ıyı bı otelde guzelce tatılımı yapacm bunların acısı cıkacakkkkkkk

günaydın iş başı yapmak berbat dünden strese başladım ben evde otursaydımda çalışmak şstermiydim acaba bilmiyorum ama şuanda hiç işe gelip çalışasım gelmiyor doktor kontrolündende hayırlı haberler alınca deyme senin keyfine artık

Gunayyyyyydin sekerlerim we minik sekerlemeler yarin aşimiz warrr birdeeee muayne ve test yapilacakdedi ebemiz saglik ocaginda ne testi bilemedim ki warmi bole test yapilanlar acep birde bebisimle denize girdik kipir kipir yüzücümü olacak ki oglişim:)
Siz ne yaptiniz

Günaydın hamişler ve bebişler..

Berbat bir pazartesiden herkese merhaba.. Ne soğuk algınlığım iyileşti, ne başımın ağrısı geçti böyle aptal aptal iş yerine geldim oturuyorum. ve derhal eve gitmek istiyorum... Ev hatunları sakın şikayet etmeyin sakın... Cidden çalışmak hele bu dönemde çok zor, yarın öbürgün bebekleri bırakıp işe gelmek te zor olacak..

Canım ayaklarını uzatman lazımdı.. Yolculuklarda şişmesi çok normal.. Eğer yapabilirsen bugün yükseğe uzat ayaklarını ve yat..

Günaydın dilzarcım, maalesef erkek evlat daha farklı gibi bir yaklaşım benim eşimde de var ve buna ben de çok içerledim.. Gerçi bunu diyen tüm herkes istisnasız ilerleyen dönemlerinde kızlarının eline kalıyor ve kız evladın daha hayırlı olduğunu söylüyorlar.. Ama tabi şu sıra canavarlaşan hormonlarımızla bunları düşünebilmemiz imkansıza yakın

Hoşgeldin zuhalcimmm, temiz hava bol gıda da nasıl kusasın canım yaa, pis şehir havası ve yoğun trafiğe girince haliyle gerilmişsindir.. Ben kendi adıma pek iyi olduğumu söyleyemeyeceğim bayramın ikinci gününden beridir korkunç hastayım :2: Umarım çabuk iyileşirim...

Wuhuhu huuu nilcimmm yarın mı büyük gün :) Detaylıda da bişey çıkmayacağına eminim ben. Minik prenses senden daha sağlıklıdır emin ol

Hoşgeldiinnn, bence de iş hayatı berbat bir şey tatil dönüşü

Valla canım ben de aynı fikirdeyim kesinlikle ev hanımı olmayı isterdim.. ideallerim bilmem ne hepsi çöp şuan hiç birisi umrumda değil

yaa hamile arkadaşlar söylerdide inanmazdım birsüre sonra canın yataktan çıkıp işe gitmek istemeyecek diye.Ben uykuya düşkün biri değilim giderim son aya kadar ne olcak diyodum ta ki bu sabaha kadar.Ayy bi zor geldi uyanıp işe gelmek Ankaradada hava kapalı biraz kış girmeye başlayınca yatağa yapışcam sanırsam Allah yardımcımız olsun

sedoşumm canım tekrar geçmişolsun facete seni göremeyince canavar patronun insafa geldi bugun izin verdi herhalde dediydim ama yanılmışım bu halde bide işe mi geldin kuzucuk çalışma bari boykot et bugunluk,iyi dileklerin için sağol teyzesi inşallah dediğin gibi prensesim iyidir.

işe gelmekten arada şikayet ederdim ama hiç bu kadar değil hele tatilden sonra adapte olamıyorum algı sorunu yaşıyorum şuanda

aynene valla ev hanımlıgı bana gore evımı temızlıyım yemek yapayım cocuk bakayım tam bana çalışmayı hıccccc sevmıyorum

aslında ev hanımlığıda pek bana göre değil ama işe gelip çalışmaktansa evde çalışmayı terch ederim en azından arada sırada ayağımı uzatır yatarım

işe gelmekten arada şikayet ederdim ama hiç bu kadar değil hele tatilden sonra adapte olamıyorum algı sorunu yaşıyorum şuanda

aynen canım bide ben 2 haftadır tekim işyerinde,patronum ve diğer arkadaş izin yaptılar tatile gittiler,ben hergün geldim bomboş ofise.Bi bayram tatili yaptık işte o da yetmedi,bide şimdi şikayet etmiyolarmı bikaçgün tatil çabucak geçti diye insafa gelin diyorum 2 haftadır yattınız yaaaa

şu zaman geçsede izne ayrılsam diye bekliyorum bazen :) doğru düzgün izne ayrılabilecem mi orası meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…