Hosbuldum kizlar amin ins
Bsy sorcam bennkac kilo aldiniz ben 16+2 oldum ama sadece 7 Gram alabildim ilk 3 ay ztn bsy yiyemedim simdi duzene girdi ama halaa 56 da sayikliyorumm
aman olmasın da inşallah..ben de normal olduğunu okudum,bu haftalarda saçlandığı için olurmuş güya :) bu yanmayı doğurana kadar çekenler varmış umarım benimki de öyle olmaz.olursa da yapacak bişey yok tabi.süt,yoğurt,soda falan deneyecem artık.olmadı haftaya kontrolüm var zaten doktora sorarım bi ilaç falan verir belki.
Hosbuldum kizlar amin ins
Bsy sorcam bennkac kilo aldiniz ben 16+2 oldum ama sadece 7 Gram alabildim ilk 3 ay ztn bsy yiyemedim simdi duzene girdi ama halaa 56 da sayikliyorumm
hemen hemen aynı haftalardayız ben 6 7 kılo aldm rahat iştahım hıc kapandmadı hep yedım fazla yedım bu benım eksıklıgım oldu cok kılo aldım cnm ama senın gııb bı arkadasım daha var normal dedmmıs dru sonraları alıyorsunuz zaten ncok hızlı olarak demıs takmakafana
tatlı elmada yanmayı alıyor bide su içmek doktor gaviskon verdi daha içmedim bide ılık suya bal koyup içmekte rahatlatıyor
Hoşgeldiniz,hayırlısı olsun.kiloya çok fazla takılmamak lazım.bebek sağlıklı olduktan sonra problem yok.kimisi hiç kilo almamış olabiliyor sizin gibi.ben çok duydum böyle olanları.ben de 18+5 oldum ve 3 kilo aldım.son 1 aydır hiç almadım diyebilirim.biraz hızlı gidiyor gibiydim frenledim kendimi.biraz da tatilde yüzmek iyi geldi tabi.arkadaşlar bu arada gerçekten yüzmek çok rahatlatıyor.fırsatınız varsa ve problem yoksa bolca yüzmeye çalışın.tabi ıslak mayoyla kalmamak şartıyla :)
Yok canım kof et istemem zaten babamız yesede kilo almaz en fazla 71 73 kg ona cekmiş benim oglan zaten aynı babasına benziyobabası uzun mu yada sen çekmiş birine sağlıklıysa kof şişman olmasını isteme
Yok canım kof et istemem zaten babamız yesede kilo almaz en fazla 71 73 kg ona cekmiş benim oglan zaten aynı babasına benziyo
Canım bende 2 haftada 2 kilo aldım bende almamıştım önceleri ama bulantılar tam gecince canavar gibi yemeye basladım sendede hâlâ hafif bulantı varsa o yüzden alamıyosundurHosbuldum :) Amin ins cok sagol. Bizim akrabalarda oyle pek kilo almazlar hamile olduklari gec anlasilir tabiki bebek saglikli olsunda onemli degil ama insan tedirgin oluyo acaba yolunda gitmeyen birseymi var diye. Msllh cinsiyetiniz belli oldumu. ne spor ne ev isi malesef surekli yatmak zorundayim once dusuk tehlikesi icin simdide pihtidan dolayi Allah bebeklerimize kavustursun ins
benim doktor yok ya yarın başka doktora gitçem 3 test sonucunu göstercem
Hosbuldum :) Amin ins cok sagol. Bizim akrabalarda oyle pek kilo almazlar hamile olduklari gec anlasilir tabiki bebek saglikli olsunda onemli degil ama insan tedirgin oluyo acaba yolunda gitmeyen birseymi var diye. Msllh cinsiyetiniz belli oldumu. ne spor ne ev isi malesef surekli yatmak zorundayim once dusuk tehlikesi icin simdide pihtidan dolayi Allah bebeklerimize kavustursun ins
Güzel sonuçlarla dön canım. 2 li normalse 3 lüyü yaptırmaya bile gerek yok zaten. Bu da güzel çıkacak inşallah
herkese merhabalar :) çok fazla yorum yazamasam da arada bir girip yorumlarınızı okuyorum.cinsiyetler öğrenilmiş,benimkine büyük ihtimal kız dedi doktor ama kesinleşmedi.hareketler hissedilmeye başlanmış.ben 18+5 haftalığım şuan..2 gündür bişeyler hissediyor gibiyim ama tam anlam veremiyorum.ayrıca 2 gündür mide yanmalarım da başladı çok fena..süt içemiyordum gaz yapıyor diye ama sanırım mide yanmasına da en çok süt iyi geliyormuş.özellikle yemek borum çok fena yanıyorsizlerde var mı böyle durumlar?
benimki babasınada banada benzeerse şişman olur
3 gündür bende de yanma sorunu var... gaviskon kullanıyorum ancak o rahatlatıyor hatta dün gece 04.00 de kalkıp içtim o derece
Oh ne guzel tombiş tombiş mıncıklarsınız sıpayı
Canım bende 2 haftada 2 kilo aldım bende almamıştım önceleri ama bulantılar tam gecince canavar gibi yemeye basladım sendede hâlâ hafif bulantı varsa o yüzden alamıyosundur
bakalım bikaç gün süt deneyecem olmazsa doktor mutlaka bişey tavsiye eder zaten.gece uykudan kalkıp içtiğine göre seninki daha fena galiba.benim şuan özellikle yemek borum yanıyor.
bakalım bikaç gün süt deneyecem olmazsa doktor mutlaka bişey tavsiye eder zaten.gece uykudan kalkıp içtiğine göre seninki daha fena galiba.benim şuan özellikle yemek borum yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?