2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hosbuldum kizlar amin ins
Bsy sorcam benn kac kilo aldiniz ben 16+2 oldum ama sadece 7 Gram alabildim ilk 3 ay ztn bsy yiyemedim simdi duzene girdi ama halaa 56 da sayikliyorumm

hemen hemen aynı haftalardayız ben 6 7 kılo aldm rahat iştahım hıc kapandmadı hep yedım fazla yedım bu benım eksıklıgım oldu cok kılo aldım cnm ama senın gııb bı arkadasım daha var normal dedmmıs dru sonraları alıyorsunuz zaten ncok hızlı olarak demıs takmakafana

tatlı elmada yanmayı alıyor bide su içmek doktor gaviskon verdi daha içmedim bide ılık suya bal koyup içmekte rahatlatıyor

Hosbuldum kizlar amin ins
Bsy sorcam benn kac kilo aldiniz ben 16+2 oldum ama sadece 7 Gram alabildim ilk 3 ay ztn bsy yiyemedim simdi duzene girdi ama halaa 56 da sayikliyorumm

Hoşgeldiniz,hayırlısı olsun.kiloya çok fazla takılmamak lazım.bebek sağlıklı olduktan sonra problem yok.kimisi hiç kilo almamış olabiliyor sizin gibi.ben çok duydum böyle olanları.ben de 18+5 oldum ve 3 kilo aldım.son 1 aydır hiç almadım diyebilirim.biraz hızlı gidiyor gibiydim frenledim kendimi.biraz da tatilde yüzmek iyi geldi tabi.arkadaşlar bu arada gerçekten yüzmek çok rahatlatıyor.fırsatınız varsa ve problem yoksa bolca yüzmeye çalışın.tabi ıslak mayoyla kalmamak şartıyla :)

Ben pek yemiyorum buna bagliyorum bazen. midem kuculdu sanki hemen doyuyorum zorla yemeye calisiyorum bende alirim ins biran once kilocklarri bak hala kahvalti yapmadim mesela bide kilo alayim diye bekliyorum
olsun cnm saglikli olunda kilolari verirsin sonra

tatlı elmada yanmayı alıyor bide su içmek doktor gaviskon verdi daha içmedim bide ılık suya bal koyup içmekte rahatlatıyor

sağol canım onları da denerim.su içmek kısmını yerine getiriyorum zaten,kapasitemi oldukça zorluyorum o konuda.ilaç en dayanılmaz zamanda içerim herhalde ancak .

Hosbuldum :) Amin ins cok sagol. Bizim akrabalarda oyle pek kilo almazlar hamile olduklari gec anlasilir tabiki bebek saglikli olsunda onemli degil ama insan tedirgin oluyo acaba yolunda gitmeyen birseymi var diye. Msllh cinsiyetiniz belli oldumu. ne spor ne ev isi malesef surekli yatmak zorundayim once dusuk tehlikesi icin simdide pihtidan dolayi Allah bebeklerimize kavustursun ins

Canım bende 2 haftada 2 kilo aldım bende almamıştım önceleri ama bulantılar tam gecince canavar gibi yemeye basladım sendede hâlâ hafif bulantı varsa o yüzden alamıyosundur

o tedirginlik hiç bitmiyor zaten,galiba bitmeyecek de kucağımıza alana kadar..cinsiyetimiz kız evet benim gönlüme göre oldu ama eşimin gönlü erkekten yanaydı hemen hemen tüm babalar gibi :) tehlikeli haftaları atlatmış sayılırsın daha rahat olabilirsin.pıhtıdan dolayı iğne yada ilaç kullanıyosundur sanırım.bende de kanama alanı görülmüştü başlarda.çok şükür iğne ve ilaçlar işe yaradı ve geçti..şimdilik dinlen tabi daha sonra harekete geçersin.zaten o ev işi hiç bitmez sağolsun..

3 gündür bende de yanma sorunu var... gaviskon kullanıyorum ancak o rahatlatıyor hatta dün gece 04.00 de kalkıp içtim o derece

3 gündür bende de yanma sorunu var... gaviskon kullanıyorum ancak o rahatlatıyor hatta dün gece 04.00 de kalkıp içtim o derece

bakalım bikaç gün süt deneyecem olmazsa doktor mutlaka bişey tavsiye eder zaten.gece uykudan kalkıp içtiğine göre seninki daha fena galiba.benim şuan özellikle yemek borum yanıyor.

Canım bende 2 haftada 2 kilo aldım bende almamıştım önceleri ama bulantılar tam gecince canavar gibi yemeye basladım sendede hâlâ hafif bulantı varsa o yüzden alamıyosundur

Msllhh bende istiyommmm ins banada nasip olur canavarlasmak bulanti yok ama istahsizlik var bde vejeteryanim yetmezmis gibi b12 eksik cikti 2 haftada bir igne vurulcakmisim senin ikinci cocugun galiba Allah bagislasin hayirli omurler versn ins

bakalım bikaç gün süt deneyecem olmazsa doktor mutlaka bişey tavsiye eder zaten.gece uykudan kalkıp içtiğine göre seninki daha fena galiba.benim şuan özellikle yemek borum yanıyor.

dün cok fena oldum bende anlayamadım bugün daha iyi gibiyim.....dün istifra ettim 2-3 defa sanırım o da arttırdı... süt bikaç gündür içmiyorum bende başlayayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…