ilaç ne verse doktor bebem margon diye bir ilaç varmı rahim agzındakiler kullanıyor arda beye diyimde versin kabızlıgada iyi geliyormuş
sagol bebem
benim 3 bebegim öldü 4 hamileyim canım aynen dedigine katılıyorum
bu haftalarda normalmiş bebem araştırdın
allah razı olsun ayagımın altımda 2 mider 1 bebek yastıgı var yakalarım yukarıda ve öyle soluma yatıyorum devamlı yattıgımdanmı nedir gene ayaga kalkınca çarpıntım oluyor
sagolun kızlar çok açıklamalı olmuş ozaman ben norma bri paşayım anormal degil panik atak olunca böle olıuyor zaar
arkadaşlar merhaba bu gün itibari ile 6+0 hamileyim dr. gittik ultrasonda bebeğimi gördüm ama kalp atışları için dr. birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi. kontrol edicez dedi kalp atışına bakıcaz dediçok korkuyorum heycanda birşeyde soramadım fikri olan var mı çok korkuyorum kalp atışlarını duyamamaktan normal mı şimdi duymamam
kızlar ne yapıyorsunuz
Kahvaltı yapiyom canım sen napıyonkızlar ne yapıyorsunuz
Hoşgeldin canım amin inşallahMerhaba kizlar
bi kisilik yeriniz daha varmi acabaaaaa
Oncelikle butun bebis bekleyen arkadaslara hayirli saglikli bir hamilelik donemi diliyorum ins hepimize kucagimiza almak nasip olur
Benim daha once 2 dusugum oldu malesef 6.- 7. hafta aralarinda
Rabbim tekrar nasip etti cok sukur, doktor cinsiyet hakkinda %95 erkek dedi surpriz yapmazsa bizimki pasa gelcek ins
Hamileligimin basindan beri seyrek seyrek kanamalarim oldu meger kesenin yaninda pihti varmis en son kontrole gittigimde azaldigini gorduk ins tamamen kaybolur ve busefer kavusurum bebisime.
Allah kimselere evlat acisi yastmasin ins
Merhaba kizlar
bi kisilik yeriniz daha varmi acabaaaaa
Oncelikle butun bebis bekleyen arkadaslara hayirli saglikli bir hamilelik donemi diliyorum ins hepimize kucagimiza almak nasip olur
Benim daha once 2 dusugum oldu malesef 6.- 7. hafta aralarinda
Rabbim tekrar nasip etti cok sukur, doktor cinsiyet hakkinda %95 erkek dedi surpriz yapmazsa bizimki pasa gelcek ins
Hamileligimin basindan beri seyrek seyrek kanamalarim oldu meger kesenin yaninda pihti varmis en son kontrole gittigimde azaldigini gorduk ins tamamen kaybolur ve busefer kavusurum bebisime.
Allah kimselere evlat acisi yastmasin ins
Bende iki gündür temizlk yapıyodum yorulmuş uyuyakalmışım ondan gec kahvaltı yaptım benim büyük oglan iştahsız biraz hepsini küçük yediben mamamı çoktan yedim evde oturuyorum işler bana bakıyo ben işlere
Bende iki gündür temizlk yapıyodum yorulmuş uyuyakalmışım ondan gec kahvaltı yaptım benim büyük oglan iştahsız biraz hepsini küçük yedi
Canım bende yok ama bu haftalarda normal diye okumustum bi yerdenherkese merhabalar :) çok fazla yorum yazamasam da arada bir girip yorumlarınızı okuyorum.cinsiyetler öğrenilmiş,benimkine büyük ihtimal kız dedi doktor ama kesinleşmedi.hareketler hissedilmeye başlanmış.ben 18+5 haftalığım şuan..2 gündür bişeyler hissediyor gibiyim ama tam anlam veremiyorum.ayrıca 2 gündür mide yanmalarım da başladı çok fena..süt içemiyordum gaz yapıyor diye ama sanırım mide yanmasına da en çok süt iyi geliyormuş.özellikle yemek borum çok fena yanıyorsizlerde var mı böyle durumlar?
Hoşgeldin canım amin inşallah
hoşgeldın aramıza canım bebeğine kavususrusn bu sefer ıns cnm
o doğunca büyük kıskanır o yer ufaklığa kaptırmamak için
İnşallah canım benimde tek umudum o inanki, hamile olduğumu ögrenince en cok bu sebepten sevindim ekimde 2 yası bitcek hâlâ 10 kilo ama boyna boyu uzuyor mart ayında 80 cm di simdi 84 olaya masallah
Canım bende yok ama bu haftalarda normal diye okumustum bi yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?