2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın annişleerr bebişlerrr,Doktora gidecek arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelin inşAllah... Bebisini hissedemeyenler üzülmeyin ya ilerleyen zamanlarda bol bol hissettirecekler.. Ben de seyirme şeklinde hissediyorum daha tekme tokat yemedim henüz

öyleymiş ama beni mahvediyor yaaa uyuyamıyorum hatta bazen gözümü açamıyorum bide hapşırık tututmu tamam çocuk düşecek ya o kadar ağrımaya başlıyor sonra karnım valla ne olacak halim bilmemmmmm.......

tabiki normal daha erken 9 haftaya kadar beklemek lazım kalp atışı için ..............

Merhaba kizlar
bi kisilik yeriniz daha varmi acabaaaaa
Oncelikle butun bebis bekleyen arkadaslara hayirli saglikli bir hamilelik donemi diliyorum ins hepimize kucagimiza almak nasip olur

Benim daha once 2 dusugum oldu malesef 6.- 7. hafta aralarinda
Rabbim tekrar nasip etti cok sukur, doktor cinsiyet hakkinda %95 erkek dedi surpriz yapmazsa bizimki pasa gelcek ins

Hamileligimin basindan beri seyrek seyrek kanamalarim oldu meger kesenin yaninda pihti varmis en son kontrole gittigimde azaldigini gorduk ins tamamen kaybolur ve busefer kavusurum bebisime.

Allah kimselere evlat acisi yastmasin ins

Hoşgeldin canım amin inşallah

hoşgeldın aramıza canım bebeğine kavususrusn bu sefer ıns cnm

herkese merhabalar :) çok fazla yorum yazamasam da arada bir girip yorumlarınızı okuyorum.cinsiyetler öğrenilmiş,benimkine büyük ihtimal kız dedi doktor ama kesinleşmedi.hareketler hissedilmeye başlanmış.ben 18+5 haftalığım şuan..2 gündür bişeyler hissediyor gibiyim ama tam anlam veremiyorum.ayrıca 2 gündür mide yanmalarım da başladı çok fena..süt içemiyordum gaz yapıyor diye ama sanırım mide yanmasına da en çok süt iyi geliyormuş.özellikle yemek borum çok fena yanıyor sizlerde var mı böyle durumlar?

Canım bende yok ama bu haftalarda normal diye okumustum bi yerden

o doğunca büyük kıskanır o yer ufaklığa kaptırmamak için

İnşallah canım benimde tek umudum o inanki, hamile olduğumu ögrenince en cok bu sebepten sevindim ekimde 2 yası bitcek hâlâ 10 kilo ama boyna boyu uzuyor mart ayında 80 cm di simdi 84 olmus masallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende yok ama bu haftalarda normal diye okumustum bi yerden

aman olmasın da inşallah..ben de normal olduğunu okudum,bu haftalarda saçlandığı için olurmuş güya :) bu yanmayı doğurana kadar çekenler varmış umarım benimki de öyle olmaz.olursa da yapacak bişey yok tabi.süt,yoğurt,soda falan deneyecem artık.olmadı haftaya kontrolüm var zaten doktora sorarım bi ilaç falan verir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…