canım rahimime taktıgı alete bakıcak uyum saglarsa durucak yok saglamazsa rahimimi dikicek gene rahim boyum kısaldımı uzadımı bilemiyorum oynak karı gibi bir kısalıyor bri uzuyor uzasında ıksalmasın ya kısalırsa bebegimi kaybediyorum çünkü
gerilim fon müzigini koydum ben çalmaya başladı bugün bri atlataydım içim rahat edicek ya riskli haftalara giridmya korkuyorum
günaydın canlarım ben kendimi sırt ustu yatarken buluyorum uyurken sag yada sola yatıyorum ama sabah bi uyanıyorum sır ustu yatmışım nasıl engel olcam bunaa
günaydın annişler :)
biz dün doktora gittik ve benim de bir prensesim oluyormuş :)
çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin:)
günaydın canlarım ben kendimi sırt ustu yatarken buluyorum uyurken sag yada sola yatıyorum ama sabah bi uyanıyorum sır ustu yatmışım nasıl engel olcam bunaa
Yok ya benimkinde hiçbir şey işe yaramıyor. Sivilceleneceğim çikolata yiye yiye, bana mısın demiyor tembel kızçe.
Alahtan sık sık kontrole gidiyorum, kafayı yerim yoksa. Eşim de benim gibi, daha dün cumartesiyi beklemeden gitsek mi diyordu. Zaten geçen salı doktordaydık.
günaydın annişler :)
biz dün doktora gittik ve benim de bir prensesim oluyormuş :)
çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin:)
İnş yavrumun kalbini gümbür gümbür duyarımm :) Saol canım yaaa
:18::18::18:diyene bak sen gelri gelmez yaz ne dediler vs kız detaylıda tem rengimi yoksa siyah bezamı görsetiyorlarçalmmmaaaa gerilim yokkk zaten uykusuzummm gerginimmm bi dur yaa sakin olmamız lazım:18::18::18:
bi prenses dahaa yaşasıngözünaydın canımm
seninki ayrı bri sapık kanımca benim gibi
rabbim analı babalı büyütsün bebem darısı ban aolsun işşallah doktor diyene kadar sormayı düşünmüyorum bakalım
duyarsın merak etme sen içini ferah tut
:18::18::18:diyene bak sen gelri gelmez yaz ne dediler vs kız detaylıda tem rengimi yoksa siyah bezamı görsetiyorlar
canım bacagının arasına büyük yastık koy ben uyuyorumya yastık kayınca eşim bacagımı açıp koyuyor yastıgı sırt üstü yatsanda soluna yada sagına yat dene oda rahat oluyor
bilmiyom ne renk çıkarsa çıksın zaten umrumda değil sonuçlar iyi çıksında bide şöyle en güzelinden bi foto alırsam kızımın değme keyfime yazarım tabi gelince hemde hemen))
merak etme cicim biz evhamlıyız ya bizim bebeler iyice delirtcek bizi o yüzden böyle oluyo.Hiçbi şekerli halt bendede işe yaramıyo ultrasona girerken yarın kalıp çikolata yedim ki midem bulanıyo çikolata hiç yiyemem normalde,banamısın demedi öyle serilmiş yatıyodu minnoş kızım.Bugun ne ekşınlar yapacak bakalım allahtan sık gidiyoz doktora umarım bundan sonra ayda bir gel demez zaten beklemiyceğimide biliyo giderim 2 haftada bir bananee
resmini koyarsın artıkben rada beye diyimde bugün şöyle afilli resim çeksin koyuyum gruba bir tane varda kafası var gövdesi yok
anladım canım çıkmıştım görmedim pardonbende beya zgiyiyourm sarı gelmeye başladı akıntım doktora diyimde smir alsın kültür idrar yapsın işşallah :18::18:
günaydın bebem ben rüyamda doktora geç kalmışım nasıl oşuşturuyorum muayenesi degişmiş hastane olmuş kimi kşiileri gördüm namaz kılıyor :44::44:dicem diyorum kalabalıkta kılınır günahı yok yer bulunmadıysa diyorum kapılar duvarlar bembeyaz kalabalık çok gördüm rabbim haır etsin görüdgüm rüyayı işşallah bri tahta varmış onu sokuyorsun dogudgum adı yaşı yazıyorsun bebegin ne zaman doguruyorsun görüyordum ya ben ordayken 2 bayan yaptı 1 sunta tahtayı dar briyerden geçriidler 1.670 gram yazıyordu 7 aylık yazıyordu ah yazık diyorum bebek küçük nasıl yaşar acayipti yani rüya
aynı durum bendede var canım eşim geceleri sola dönsene aşkım diye uyarıyomuş onada git diyomuşum)))sabah diyoki sanada iyilik yaramıyo,napimm uykum çok ağır bebek ağladıgındada duymazsam diye ödüm kopuyoooooo
bende böyleyim çok kızıyorum kendime ama engel olunmuyoo
Herkese GünaydınlarrrrNasılsınız Güzel Anneler?
MaşaAllah çoğu kişi ne güzel tekmeler , seyirmeler falan hissediyor, ama ben hissetmiyorum. Bu zamana kadar seyirmeyi en fazla 2 - 3 kere hissettimm.:85::85:
kız zuhal benimkinde halay çekmessen hatrım kalır hehalayın başı sen olucak tememi bakalım bugün bri aklım ögrenme paşa sorma diyor diger tarafım sorsana diyor hangi tarafımı dinliyim ben ya
canım işşallah hayırlı haberlerle gelirim çukulataya gelinde arda bey dediki ban yeme bebeg zararlı içinde kafeyin var dedi canım ondan ben yemiyorumBu sabah hiç kıpırdamadı, gerçekten endişeleniyorum böyle olunca
Ben de çikolata yiyemiyorum artık, yiyişimi görsen ilaç sanki, zor zor atıyorum ağzıma ama uğraşmayacağım bundan sonra zaten umursamıyor.
Hayırlısıyla git gel, güzel haberler getir de içimiz rahatlasın.
:18::18::18:senin muayene ne kaldı benim daha çok varhehehe çatlakkk bende de en son 11.hafta resmi var sadece yuvarlak bişi var bebeğe hiç benzemiyo hayırlısı bakalım ayyy geçmiyo saatlerrrrrrrr
CANIM YA hayırlısı olsun. sanırım bıraz endıselı uyudugun ıcın gergın ruyalar gorebılıyorsun. rahat ol guzel duusnkı guzel seyler olasun
bendende okadarHerkese GünaydınlarrrrNasılsınız Güzel Anneler?
MaşaAllah çoğu kişi ne güzel tekmeler , seyirmeler falan hissediyor, ama ben hissetmiyorum. Bu zamana kadar seyirmeyi en fazla 2 - 3 kere hissettimm.:85::85:
öğrenn sen yeter ki halay başı olurum ben seve seveeeeeöğren cinsiyeti paşam,, kızım ya da oğlum demek daha keyifli bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?