2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çalmmmaaaa gerilim yokkk zaten uykusuzummm gerginimmm bi dur yaa sakin olmamız lazım:18::18::18:

günaydın canlarım ben kendimi sırt ustu yatarken buluyorum uyurken sag yada sola yatıyorum ama sabah bi uyanıyorum sır ustu yatmışım nasıl engel olcam bunaa

günaydın canlarım ben kendimi sırt ustu yatarken buluyorum uyurken sag yada sola yatıyorum ama sabah bi uyanıyorum sır ustu yatmışım nasıl engel olcam bunaa

aynı durum bendede var canım eşim geceleri sola dönsene aşkım diye uyarıyomuş onada git diyomuşum )))sabah diyoki sanada iyilik yaramıyo,napimm uykum çok ağır bebek ağladıgındada duymazsam diye ödüm kopuyoooooo

seninki ayrı bri sapık kanımca benim gibi
günaydın annişler :)
biz dün doktora gittik ve benim de bir prensesim oluyormuş :)
çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin:)
rabbim analı babalı büyütsün bebem darısı ban aolsun işşallah doktor diyene kadar sormayı düşünmüyorum bakalım
İnş yavrumun kalbini gümbür gümbür duyarımm :) Saol canım yaaa
duyarsın merak etme sen içini ferah tut
çalmmmaaaa gerilim yokkk zaten uykusuzummm gerginimmm bi dur yaa sakin olmamız lazım:18::18::18:
:18::18::18:diyene bak sen gelri gelmez yaz ne dediler vs kız detaylıda tem rengimi yoksa siyah bezamı görsetiyorlar

canım bacagının arasına büyük yastık koy ben uyuyorumya yastık kayınca eşim bacagımı açıp koyuyor yastıgı sırt üstü yatsanda soluna yada sagına yat dene oda rahat oluyor

bilmiyom ne renk çıkarsa çıksın zaten umrumda değil sonuçlar iyi çıksında bide şöyle en güzelinden bi foto alırsam kızımın değme keyfime yazarım tabi gelince hemde hemen))

bilmiyom ne renk çıkarsa çıksın zaten umrumda değil sonuçlar iyi çıksında bide şöyle en güzelinden bi foto alırsam kızımın değme keyfime yazarım tabi gelince hemde hemen))

resmini koyarsın artık ben rada beye diyimde bugün şöyle afilli resim çeksin koyuyum gruba bir tane varda kafası var gövdesi yok

Bu sabah hiç kıpırdamadı, gerçekten endişeleniyorum böyle olunca
Ben de çikolata yiyemiyorum artık, yiyişimi görsen ilaç sanki, zor zor atıyorum ağzıma ama uğraşmayacağım bundan sonra zaten umursamıyor.

Hayırlısıyla git gel, güzel haberler getir de içimiz rahatlasın.

CANIM YA hayırlısı olsun. sanırım bıraz endıselı uyudugun ıcın gergın ruyalar gorebılıyorsun. rahat ol guzel duusnkı guzel seyler olasun

Herkese Günaydınlarrrr Nasılsınız Güzel Anneler?

MaşaAllah çoğu kişi ne güzel tekmeler , seyirmeler falan hissediyor, ama ben hissetmiyorum. Bu zamana kadar seyirmeyi en fazla 2 - 3 kere hissettimm.:85::85:

bende böyleyim çok kızıyorum kendime ama engel olunmuyoo

neyseki tek deilmişim ayaklarımı uzatmıyorum karnıma topluyorum rahat geliyo bir sure koltuktamı yatmalı acaba alışmak için

MaşaAllah çoğu kişi ne güzel tekmeler , seyirmeler falan hissediyor, ama ben hissetmiyorum. Bu zamana kadar seyirmeyi en fazla 2 - 3 kere hissettimm.:85::85:

canım bende aynınıyım merak etme sanırım normal herkeste aynı şeyler olmuyo

kız zuhal benimkinde halay çekmessen hatrım kalır hehalayın başı sen olucak tememi bakalım bugün bri aklım ögrenme paşa sorma diyor diger tarafım sorsana diyor hangi tarafımı dinliyim ben ya

öğrenn sen yeter ki halay başı olurum ben seve seveeeee öğren cinsiyeti paşam,, kızım ya da oğlum demek daha keyifli bencee

Son düzenleme:
canım işşallah hayırlı haberlerle gelirim çukulataya gelinde arda bey dediki ban yeme bebeg zararlı içinde kafeyin var dedi canım ondan ben yemiyorum hoş hiç brişey yemiyorum kilo alırım diyearkadaş geçen ban geldi dsediki paşa helal olsun 33 kilo verdin sag sgalim dogume dincede düşünüyrmusun dedi rejimi tabi deidm zayıflık gibisi varmı yaw ben bu zaman kadar boşe yaşamışım pis bozazımı tutsaymışım keskesag saglim alıyım yavrumu kucagıma işşallah anasız babasız büyütmüyüm işşallah daha brişey istemem
hehehe çatlakkk bende de en son 11.hafta resmi var sadece yuvarlak bişi var bebeğe hiç benzemiyo hayırlısı bakalım ayyy geçmiyo saatlerrrrrrrr
:18::18::18:senin muayene ne kaldı benim daha çok var
CANIM YA hayırlısı olsun. sanırım bıraz endıselı uyudugun ıcın gergın ruyalar gorebılıyorsun. rahat ol guzel duusnkı guzel seyler olasun
işşallah hayırlı haberlerle gelirim işşallah:18::18:

bendende okadar
öğrenn sen yeter ki halay başı olurum ben seve seveeeee öğren cinsiyeti paşam,, kızım ya da oğlum demek daha keyifli bencee

:44::44::44:bilmiyorum canım ne yapıcam inan bir akıl istiyorum ögrenmeyi bir akıl ögrenme diyor gidinde bakıcaz artık

milliyet gazetesinde diyoki sırtüstü yatmamak için pijamanın arkasına dikilecek bir cebe konan tenis topu sırtüstü yatışı engelleyebilir. Yok artıkkk işim yok tenis topu koycam sırtıma bide piajamaya cep dikcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…