kızz paşammm kaynanan yardıma geldi,temizledi de bana neden söylemiyorsun.. içim içimi yiyor... illa benim elim dokunacak yoksa temiz olduğuna güvenemiyorsun değil mi.... ahh seni ahhh...
teemmemmmm Eki Görüntüle 778440 geliyrummm geliyrummm
güzel,mutlu,hayırlı haberlerle gelin inşallah.. arada bir hissettim ama tam olarak bende henüz hissedemiyorum..
ben o kadar yemememe rağmen çok kilo almaya başladım ...
aşkkkkkkolsuuuuuuunnnnnnnn bebemmmm bahanelerim değil şaka... amma velakin gerçekten aynı şehirde olsak koşa koşa tereddütsüz gelirdim...
Kız bacım bu bana darıldımı yoksa pis dedim dei ?
kullandığımız vitaminlerin etkisi olsa gerek günde 5 çeşit ilaç içiyorum almamız normal yani
keşke şahsen tanışsaydık ve keşke yakın olsaydık aynı şehirde bile değiliz..yoksa yardıma giderdim...
inan kkdan çok kişiyle arkadaş oldum yarısını gördüm çok memnunum beni canlı görsen varya çok şirin aynı buyum kız:86::86::86:Vayy bee birbirimizi görmeden bu kadar seviyoz görsek ne kadar sevecez Allah bilir
canım ev temzi temiz olmasınada bebekelrimim kafesleri var temilzicem mutfakkat 2 tabak var makinaya atıcam işşallah oturudgum yerde yemek yapıcemBacım kaynanan temizlediydi ya icine sinmedimi yoksa gene mi batırdın pis karı
güzel,mutlu,hayırlı haberlerle gelin inşallah.. arada bir hissettim ama tam olarak bende henüz hissedemiyorum..
ben o kadar yemememe rağmen çok kilo almaya başladım ...
aşkkkkkkolsuuuuuuunnnnnnnn bebemmmm bahanelerim değil şaka... amma velakin gerçekten aynı şehirde olsak koşa koşa tereddütsüz gelirdim...
kızz paşammm kaynanan yardıma geldi,temizledi de bana neden söylemiyorsun.. içim içimi yiyor... illa benim elim dokunacak yoksa temiz olduğuna güvenemiyorsun değil mi.... ahh seni ahhh...
teemmemmmm Eki Görüntüle 778440 geliyrummm geliyrummm
bilmemmi kzı takılıyourm bebem
inan kkdan çok kişiyle arkadaş oldum yarısını gördüm çok memnunum beni canlı görsen varya çok şirin aynı buyum kız:86::86::86:
canım ev temzi temiz olmasınada bebekelrimim kafesleri var temilzicem mutfakkat 2 tabak var makinaya atıcam işşallah oturudgum yerde yemek yapıcemkoca bri sepet ütü var:84::84:dinlene dinlene yapıcam işşallah eşim 10 geliyor işten bri patlıcan yemegi düüdklüye atarım cacık bride bulgur pilavı temem salatayıda yaptımmı gelme keyfime doktorum ayakta kalma dedi oturudgun yerde iş yapabilriisn dedi akşam eşimde eve gelince yemekelrimi yapar işşallah gelme keyfime
kuşlar evi çok batııryor kuzum sabah eşim kahvaltımı yaptıırdı
kullandığımız vitaminlerin etkisi olsa gerek günde 5 çeşit ilaç içiyorum almamız normal yani
yok kız sanmam darılacağını; sonuç olarak şaka yaptığın belli...onun dağıtamayacağı gibi aşırı titiz olduğuda belli... hepimiz şakalaşıyoruz.. ama şuan hamilelik duygusallığı içerisinde yoğunlaştıysa hassaslaşmış ve incinmiş olabilir...
canım soganı düüdklüye dogruyorum üstüne domates sızvı yag tuz koyuyorum 1 küp şeker patlıcakları suya koyuyorum tuzlu suya az bekletiyorum sıkıyorum elimle dometaelerin üstüne koyuyorum sarımsak koyuyorum 20 dakikada pişiyorHa senin cikciklerin vardı demi pardon o zaman pis cikciklerdüdüklüde patlıcanı nası yapıyon anlat bakim hele
Zaten titiz olduğunu anladığım için pis didim
bilmemmi kzı takılıyourm bebem
inan kkdan çok kişiyle arkadaş oldum yarısını gördüm çok memnunum beni canlı görsen varya çok şirin aynı buyum kız:86::86::86:
canım ev temzi temiz olmasınada bebekelrimim kafesleri var temilzicem mutfakkat 2 tabak var makinaya atıcam işşallah oturudgum yerde yemek yapıcemkoca bri sepet ütü var:84::84:dinlene dinlene yapıcam işşallah eşim 10 geliyor işten bri patlıcan yemegi düüdklüye atarım cacık bride bulgur pilavı temem salatayıda yaptımmı gelme keyfime doktorum ayakta kalma dedi oturudgun yerde iş yapabilriisn dedi akşam eşimde eve gelince yemekelrimi yapar işşallah gelme keyfime
kuşlar evi çok batııryor kuzum sabah eşim kahvaltımı yaptıırdı
Zaten titiz olduğunu anladığım için pis didim
canım soganı düüdklüye dogruyorum üstüne domates sızvı yag tuz koyuyorum 1 küp şeker patlıcakları suya koyuyorum tuzlu suya az bekletiyorum sıkıyorum elimle dometaelerin üstüne koyuyorum sarımsak koyuyorum 20 dakikada pişiyor
benim hiç beceremediğimmmm yemek patlıcan... patlıcanın közlemesi hariç hibirşeyini beceremedim..eşimde çok sever ama garibim beceremediğim için mahrum kalıyor...
ne kırıldım ah bir bilsen ben kalkıyım ezan akadar halledyim işleri idnlenip yaparım artık sonra gene gelirim
ohhhh ohhhh afiyet bal şeker olsun ,jeline şifa olsun....
kızzz olsun dağılsın,pislensin sen kendini streste sokma yeter...işler bugün halolmazsa yarın olur merak etme.. senin mazeretin büyük, hamile olman yeterli ki senin riskli hamilelik.. hiç düşünme evin durumunu canım benim...bırak bugün,yarın kalsın elbet yavaş yavaş hepsi halolur
buarada misafirlerin neden gelmiyor? ...ablan ne zamman gelecekti?
merhaba canımmm benim,hoşgeldin...kızlar hepinize merhaba, nasılsınız bakalım ?bayram tatil derken arada girip okuyorum ben de ayrıntılı ultrasona giricem önümüzdeki hafta bir de uyku sorunlarım başladı derin uyuyamıyorum,siz nasılsınız?
merhaba canımmm benim,hoşgeldin...
ben zaten bugüne kadar hiç derin uykuya sahip olamadım..
inşallah kontrolünden güzel,mutlu,hayırlı haberlerle dönersin..
cevap veriyorumdemin gelin aradı dedi abla birsenin misafirleri gelicekmiş gelemiyoruz bende diyemedim sne gel benim işelrim çok bebekle nasıl gelsin neyse boşverdim riskliyim bebem haklısın eşim eve gelince zorlanıyor iş yapmaya allahıma sıgındım ben yormadan yaparım adamın üstüne giyicegi brişeyi kalmadı kıyamam
ablam cumartesi akşamı bende işşallah gelsin evleri dip köşe temizlicek işşallah halıları yıkamay veriyim diyorum işşallah doguma kadar vermem işşallah bakıcezbilgisayarı yatak odasına götrücem annem gelicek bebek odasında yatıcam rahat ederim geç kalkoıyor erken degil yatarak yazarım alırım klevyeyi hallederim annem kalkmadan yoksa nebahat sultan görüsn beni pc başındayım vay halime daha rahat yazışırım sizlerle bebem olarmi kaynanam yarın gelicek bana bebem yemek yapmaya bugün kahvaltı yapayım yarın o evi temizleisn ütü yapsın yemek yapsın bornoz takımlarım yıkanamsı lazım onları yıkaısn assın bakalım şimdi kalkıyum 2 tabak var atıyım makinaya kanepemi düzeltiyim az uzanıyım yattıgım yeter bri lare gene sevişirk bebelr ben kaçtım anacım eylülül 15 sonra gelicek dayım oglunu evlendiriyormuş adam evlendirmedi tam zamanını buldu he
slm cici anneler nasılsınız bir süredir giremiyordum umarım sorunsuz geçiyordur hamilelikler ben de oğluşumu dün gördüm üçlü test yaptık haftaya 29 unda da ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah her şey hepimizin gönlüne göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?