2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bacım kaynanan temizlediydi ya icine sinmedimi yoksa gene mi batırdın pis karı

kızz paşammm kaynanan yardıma geldi,temizledi de bana neden söylemiyorsun.. içim içimi yiyor... illa benim elim dokunacak yoksa temiz olduğuna güvenemiyorsun değil mi.... ahh seni ahhh...

teemmemmmm geliyrummm geliyrummm

Son düzenleme:

kullandığımız vitaminlerin etkisi olsa gerek günde 5 çeşit ilaç içiyorum almamız normal yani

Kız bacım bu bana darıldımı yoksa pis dedim dei ?

yok kız sanmam darılacağını; sonuç olarak şaka yaptığın belli...onun dağıtamayacağı gibi aşırı titiz olduğuda belli... hepimiz şakalaşıyoruz.. ama şuan hamilelik duygusallığı içerisinde yoğunlaştıysa hassaslaşmış ve incinmiş olabilir...

keşke şahsen tanışsaydık ve keşke yakın olsaydık aynı şehirde bile değiliz.. yoksa yardıma giderdim...
bilmemmi kzı takılıyourm bebem
Vayy bee birbirimizi görmeden bu kadar seviyoz görsek ne kadar sevecez Allah bilir
inan kkdan çok kişiyle arkadaş oldum yarısını gördüm çok memnunum beni canlı görsen varya çok şirin aynı buyum kız:86::86::86:
Bacım kaynanan temizlediydi ya icine sinmedimi yoksa gene mi batırdın pis karı
canım ev temzi temiz olmasınada bebekelrimim kafesleri var temilzicem mutfakkat 2 tabak var makinaya atıcam işşallah oturudgum yerde yemek yapıcem koca bri sepet ütü var:84::84:dinlene dinlene yapıcam işşallah eşim 10 geliyor işten bri patlıcan yemegi düüdklüye atarım cacık bride bulgur pilavı temem salatayıda yaptımmı gelme keyfimedoktorum ayakta kalma dedi oturudgun yerde iş yapabilriisn dedi akşam eşimde eve gelince yemekelrimi yapar işşallah gelme keyfime

kuşlar evi çok batııryor kuzum sabah eşim kahvaltımı yaptıırdı

Ha senin cikciklerin vardı demi pardon o zaman pis cikcikler düdüklüde patlıcanı nası yapıyon anlat bakim hele

kullandığımız vitaminlerin etkisi olsa gerek günde 5 çeşit ilaç içiyorum almamız normal yani

evett olabilir..ben iki tane kullanıyorum..
elevit ve demir ilacı
birde bu ay doktorum demir ilacımı değiştirdı.. içerisinde folik asit ve vitamin b12 de mevcut... gyno ferro sanol...
sen 5 çeşit ne kullanıyorsun?

Zaten titiz olduğunu anladığım için pis didim

Ha senin cikciklerin vardı demi pardon o zaman pis cikcikler düdüklüde patlıcanı nası yapıyon anlat bakim hele
canım soganı düüdklüye dogruyorum üstüne domates sızvı yag tuz koyuyorum 1 küp şeker patlıcakları suya koyuyorum tuzlu suya az bekletiyorum sıkıyorum elimle dometaelerin üstüne koyuyorum sarımsak koyuyorum 20 dakikada pişiyor

ne kırıldım ah bir bilsen ben kalkıyım ezan akadar halledyim işleri idnlenip yaparım artık sonra gene gelirim

ohhhh ohhhh afiyet bal şeker olsun ,jeline şifa olsun....
kızzz olsun dağılsın,pislensin sen kendini streste sokma yeter...işler bugün halolmazsa yarın olur merak etme.. senin mazeretin büyük, hamile olman yeterli ki senin riskli hamilelik.. hiç düşünme evin durumunu canım benim...bırak bugün,yarın kalsın elbet yavaş yavaş hepsi halolur
buarada misafirlerin neden gelmiyor? ...ablan ne zamman gelecekti?

slm melababebek nasılsın? nasıl gidiyor?
sonuların çıktı mı? inşallah hayırlı güzel haberlere sahip olursun...

kızlar hepinize merhaba, nasılsınız bakalım ?bayram tatil derken arada girip okuyorum ben de ayrıntılı ultrasona giricem önümüzdeki hafta bir de uyku sorunlarım başladı derin uyuyamıyorum,siz nasılsınız?

biliyrummmm canım benim...

hadi bakalım datlu kaymağummm yorulmadan yavaş yavaşşşşş...

cevap veriyorum demin gelin aradı dedi abla birsenin misafirleri gelicekmiş gelemiyoruz bende diyemedim sne gel benim işelrim çok bebekle nasıl gelsin neyse boşverdim riskliyim bebem haklısın eşim eve gelince zorlanıyor iş yapmaya allahıma sıgındım ben yormadan yaparım adamın üstüne giyicegi brişeyi kalmadı kıyamam
ablam cumartesi akşamı bende işşallah gelsin evleri dip köşe temizlicek işşallah halıları yıkamay veriyim diyorum işşallah doguma kadar vermem işşallah bakıcezbilgisayarı yatak odasına götrücem annem gelicek bebek odasında yatıcam rahat ederim geç kalkoıyor erken degil yatarak yazarım alırım klevyeyi hallederim annem kalkmadan yoksa nebahat sultan görüsn beni pc başındayım vay halime daha rahat yazışırım sizlerle bebem olarmi kaynanam yarın gelicek bana bebem yemek yapmaya bugün kahvaltı yapayım yarın o evi temizleisn ütü yapsın yemek yapsın bornoz takımlarım yıkanamsı lazım onları yıkaısn assın bakalım şimdi kalkıyum 2 tabak var atıyım makinaya kanepemi düzeltiyim az uzanıyım yattıgım yeter bri lare gene sevişirk bebelr ben kaçtım anacım eylülül 15 sonra gelicek dayım oglunu evlendiriyormuş adam evlendirmedi tam zamanını buldu he

merhaba canımmm benim,hoşgeldin...
ben zaten bugüne kadar hiç derin uykuya sahip olamadım..
inşallah kontrolünden güzel,mutlu,hayırlı haberlerle dönersin..

slm cici anneler nasılsınız bir süredir giremiyordum umarım sorunsuz geçiyordur hamilelikler ben de oğluşumu dün gördüm üçlü test yaptık haftaya 29 unda da ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah her şey hepimizin gönlüne göre olur.

kvn yarın gelecekmiş işte bırak kalsın işler,ütülerkocanın elbiseleri... yarın hallederler inşallah... tabii canım yattığın yerden gir internete rahat edersin.. canım benim yorulma sakın...

slm hoşgeldinn canım... halimize çok şükür...

hayırlı uğurlu olsun oğluşunnn

doktorum 2liyi yaptık,3lüye gerek yok yinede sen bilirsin dedi bende gerek yoksa yapmayalım dedim..

detaylı ultrason için bir şey demedi.. yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum..

inşallah kontrolünden güzel,mutlu,hayırlı haberlerle gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…