2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
motive etmeye çalışıyorum elbette kendimi ama bir defa düşük yaşadığım için benim tedirginliğim...allah'ımın izniyle sağlıkla gelsin sonu inş...benimde,hepimizinde :34:

ahh şu düşükler başımızın belası :(
bence hastanelerde düşükten sonra hamile kalanlara özel bir bölüm olmalı :)

ahh şu düşükler başımızın belası :(
bence hastanelerde düşükten sonra hamile kalanlara özel bir bölüm olmalı :)

artıkk normal bölümler bomboş olurdu heralde..nedense düşük olayı öyle çok kiiiii :50:

hayırlısı olsun canım aklından kötü düşünceleri sil ve bebeğinle konuş değerin 2 katı olacak ve sneinle birlikte olacak :)

çok sağol canım ben de öyle yaptım elimi koyuyorum bazen konuşuyorum bazen de dua ediyorum... inş. müjdeli bir haber gelir....

dün çok mutluydum çünkü adet düzensiliği yaşarken bu haber çok iyi gelmişti... bu gün de çok ümitli olarak gitmedim hep acaba vardı ama yine de üzüldüm...

çok sağol canım ben de öyle yaptım elimi koyuyorum bazen konuşuyorum bazen de dua ediyorum... inş. müjdeli bir haber gelir....

dün çok mutluydum çünkü adet düzensiliği yaşarken bu haber çok iyi gelmişti... bu gün de çok ümitli olarak gitmedim hep acaba vardı ama yine de üzüldüm...

çarşamba günü benim içinde doktor beta istedi ve iki katı olması gerek dedi
bnde kan vermeye giderken dokunsan aglıycam kan alan hemşire sordu ne oldu diye anlattım
hadi dedi kan verirken iki katı olcak iki katı olcak diye beni güldürüp aldı bir tüp kan bir saat sonra öğrendim ki 2 değil 3 kat olmuş:)
bebeğim büyümeye çalışıyormuş
seninde böyle olur inş. canım içini ferah tutmaya çalış zor hemde çok zor ama yapmamız gerek

kaçıncı haftadaydın canım?? yani son adet tarihin kaçtı ve beta en son ne çıktı? bir de vajinal usg mi yapıldı yoksa karından mı bakıldı? üzme kendini erken olabilir bende görmedim henüz ama vajinal baktırmadım önümüzdeki hafta gideceğim betam yükselmiş rahim duvarı bayağı kalınlaşmışş .. bunalr da önemli bunlarla ilgili bişey dedi mi ???

benim son adet tarihim 17 mart ama 24 nisana kadar korumnuştuk o gün dişçiye gitmeden de ne olur ne olmaz diye test yaptırmıştım negatifti ondan sonra korunmayı bıraktık... oyüzdensatın bir anlamı yok... kaç haftalık olduğunu da bu yüzden bilmiyoruz... adet düzensizliğim vardı.. iki kere dr gitmiştim..yumurtalık tembelliği demişlerdi.. üzülüp duruyordum erkenden menopoza mı girdim diye... vajinal değil karından baktı rahim kalınlığı ile ilgili de bir şey demedi...dün beta yaptırdım ilk defa 1652idi 1500 den sonra gözükür bazen 2000lerde ancak gözükür dedi... inş herşey iyi olur

mrb arkadaslar benim de ilk bebeğim düşüktü,gercekten cok üzücü bir durum ondan tam 10 ay sonra hamile kalabildim.şimdi olumulu düşünmeye calışıyorum ama aklıma da gelmiyor değil dua ediyorum sürekli bu kez kucagımıza alacagımız günleri nasip eder Allah hepimize inşallah:emir_bebek: dr tedbir amaclı progestan verdi bana,siz de kullanan var mı?

çarşamba günü benim içinde doktor beta istedi ve iki katı olması gerek dedi
bnde kan vermeye giderken dokunsan aglıycam kan alan hemşire sordu ne oldu diye anlattım
hadi dedi kan verirken iki katı olcak iki katı olcak diye beni güldürüp aldı bir tüp kan bir saat sonra öğrendim ki 2 değil 3 kat olmuş:)
bebeğim büyümeye çalışıyormuş
seninde böyle olur inş. canım içini ferah tutmaya çalış zor hemde çok zor ama yapmamız gerek

maaşallah canım ne güzel inş benim de öyle olur...

evet elimizden bir şey gelmiyor bari her şeyi allaha bırakabilmeyi becerebilsek... daha mutlu olacağız ama..

bir de ben kendi kendime söz veriyordum ikinci defa hamile kalırsam rahat olacağım kendimi ve bebeği yormayacağım diye...

mrb arkadaslar benim de ilk bebeğim düşüktü,gercekten cok üzücü bir durum ondan tam 10 ay sonra hamile kalabildim.şimdi olumulu düşünmeye calışıyorum ama aklıma da gelmiyor değil dua ediyorum sürekli bu kez kucagımıza alacagımız günleri nasip eder Allah hepimize inşallah:emir_bebek: dr tedbir amaclı progestan verdi bana,siz de kullanan var mı?

ben progestan,aspirin ve folik asit kullanıyorum canım...

Selam arkadaslar nasilsiniz ben henuz 4+4 um nezaman kese gozukuyordu kan degerim 104 cikti dun adetim 2 gun gecti bir kizim var ama unuttum kan deeri kactayken gozukuyordu

ben progestan,aspirin ve folik asit kullanıyorum canım...

hmm ben de folbiol,günde 1 kez,progestan vajınal yoldan kullanıyorum daha etkili oldugunu söykedi drm(15 gün,günde 2 kez).bir de parol verdi agrı kesici olarak onu kullanmıyorum agrım olmadıgı için.daha hamilelik moduna çok giremedim ben 4 haziran randevum onu bekliyorum acıkcası o zaman içim daha rahat olacak..

Selam arkadaslar nasilsiniz ben henuz 4+4 um nezaman kese gozukuyordu kan degerim 104 cikti dun adetim 2 gun gecti bir kizim var ama unuttum kan deeri kactayken gozukuyordu

1500 ü geçtikten sonra gözüküyormuş ama dün benim değeri 1652ydi ve bugün dr göremedi...demekki kişisel farklılıklar oluyor inş yarın değerlerim artar... benim de kızım var..3.5 yaşında sizin kızınız kaç yaşında

Son düzenleme:

canımm herşey öyle çok değişiyor ki benim 4+4 de değerim 2681 çıktı... karından usg ile kesemi göremedik dr. 5000-6000 de göreceğini rahim duvarının kalınlaştğıını büyük olasılıkla rahim içi gebelik olduğunu sıkıntı yapmamamı söyledi. vajinal usg de 1000 in üstünde olunca görünüyr ben yaptırmadım bekleyeceğim haftaya kontrol var yine... sanırım en erken 1 hafta sonra gidersen görme olasılığın var .....inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

Son düzenleme:
hmm ben de folbiol,günde 1 kez,progestan vajınal yoldan kullanıyorum daha etkili oldugunu söykedi drm(15 gün,günde 2 kez).bir de parol verdi agrı kesici olarak onu kullanmıyorum agrım olmadıgı için.daha hamilelik moduna çok giremedim ben 4 haziran randevum onu bekliyorum acıkcası o zaman içim daha rahat olacak..

aaaay vajinal yoldanmı? anaaaaam düşüncesi bile korkutuyo beni :18: ben kapsül olarak kullanıyorum.. ayrıca bence bu tedirginlik hiç geçmeyecek :50: en azından benim için...9 ay sürecek...Allah'ım yardımcımız olsun

1500 ü geçtikten sonra gözüküyormuş ama dün benim değeri 1652ydi ve bugün dr göremedi... benim de bri kızım var..3.5 yaşında sizin kızınız kaç yaşında

canım sana demin yazdım görmedin sanırım senin vajinal usg mi yapıldı eğer karınsa görülmeme olasılığı yüksek 2681 ile 4+4 de göremedik biz... ama rahim duvarı kalınlaşmış vs. 6000 de karından görürüz dedi. senin dr. neler söyledi?

1500 ü geçtikten sonra gözüküyormuş ama dün benim değeri 1652ydi ve bugün dr göremedi...demekki kişisel farklılıklar oluyor inş yarın değerlerim artar... benim de kızım var..3.5 yaşında sizin kızınız kaç yaşında

vajinal ultrasonlamı görülemedi. inş gözükür benim kızımda da geçgözükmüştü sanırımm öyle hatırlıyorum kızım 18 aylık bu gebeliğim kazayla oldu

canımm herşey öyle çok değişiyor ki benim 4+4 de değerim 2681 çıktı... karından usg ile kesemi göremedik dr. 5000-6000 de göreceğini rahim duvarının kalınlaştğıını büyük olasılıkla rahim içi gebelik olduğunu sıkıntı yapmamamı söyledi. vajinal usg de 1000 in üstünde olunca görünüyr ben yaptırmadım bekleyeceğim haftaya kontrol var yine... sanırım en erken 1 hafta sonra gidersen görme olasılığın var .....inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

demekki siz de göremediniz... görülemeyebiliyor yani... rahatladım sizi duyunca inş.. hayırlısıyla biz de görürüz....

Back
X