2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Midem bulanıo başım dönüo acaba neden:) tansiyonum yerlerdeydi şimdi sürünüyor galiba ateş basıo arada üşüyorum bazı bazı grip gibiyim aynı,1cmlik şey bünyemde oyun oynuyo valla

arkadaşlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hepinizin bebeği sağlıkla büyüsün mutlulukla kucaklarınıza gelsin... ilk kayıptan sonra bunu 3.aya kadar kimseyle paylaşmama kararı aldık eşim ve benim anne baba kardeşler biliyor sadece..ama dr gidip güzel haberler aldıkça söylememek için zor dururken buraya geliyorum sizlere anlatıyorum paylaşıyorum iyi ki varsınız:16:

aminnn canımmm hep birlikte güzel güzel haberler alalım :)
bende senin gibiyim paylaşmıyoruz birtek benim annem ve eşim biliyor birde iş yerinde yanımda çalışan kız:)
şu kritik günleri atlatalım o zaman inş. mutlulukla söyleriz :)

anaaaa mü baya erkenden..ne güzeeeel..ama benim geç döllenme olduğundan belki göremedim daha bilmiyorum ki..ama tedirginim işte,elimde değil

Aslında bu dönemde en önemlisi doktorunun nasıl biri olduğu. Bebeğin görünmeme ihtimaline bazı doktorlar eğer görünmezse gebelikte bir problem vardır vs. gibi şeyler söyleyip anneyi üzebiliyorlar. Ben dün kontrole gittiğimde doktorum bak canım ultrasonda bakıcaz ama daha çok yeni küçücük o yüzden göremeyebiliriz. Bu çok normal bir durum dedi. Ufacık bişey gördük ama makine tam yakalayamadı. Hamilelik bambaşka bi duygu, her an merak ediyorsun, endişeleniyorsun. Kimse yardım edemez sana ne eşin, ne annen baban. Seni rahatlatacak tek kişi doktorun.

canım sana demin yazdım görmedin sanırım senin vajinal usg mi yapıldı eğer karınsa görülmeme olasılığı yüksek 2681 ile 4+4 de göremedik biz... ama rahim duvarı kalınlaşmış vs. 6000 de karından görürüz dedi. senin dr. neler söyledi?

aslında cevap yazdım da sen görmedin canım herhalde 2000 lerde de gözüktüğü olabilir dedi.. kan testini yenileyip artışa bakalım dış gebelik olup olmadığı belli olsun dedi...başka bir şey demedi vajinal bakmadı doğrusu bakayım mı deseydi olabilir derdim herhalde... ne de olsa normal doğum yaptım... eskisi kadar kötü ve tuhaf gelmiyor artık...:52:

Hisar hastanesi Filiz Candan Topuz.. hayatımda böyle iyi bi doktor görmedim ben.. her açıdan..

Hisarı duymuştum özellikle makinaları çok gelişmiş olduğunu biliyorum
ben medicana çamlıca sibel hanıma gidiyorum şimdilik bir sıkıntım yok memnunum
olumlu olumsuz herşeyi anlatıyor kafanda bir soru kalmadan çıkıyorsun yanından

Aslında bu dönemde en önemlisi doktorunun nasıl biri olduğu. Bebeğin görünmeme ihtimaline bazı doktorlar eğer görünmezse gebelikte bir problem vardır vs. gibi şeyler söyleyip anneyi üzebiliyorlar. Ben dün kontrole gittiğimde doktorum bak canım ultrasonda bakıcaz ama daha çok yeni küçücük o yüzden göremeyebiliriz. Bu çok normal bir durum dedi. Ufacık bişey gördük ama makine tam yakalayamadı. Hamilelik bambaşka bi duygu, her an merak ediyorsun, endişeleniyorsun. Kimse yardım edemez sana ne eşin, ne annen baban. Seni rahatlatacak tek kişi doktorun.

kesinlikle doktorumla 24 saat konuşabilirim :)

evettt ayne3n öyleee...geçen hafta başıma geldi bu...hatta belki okumuşsundur yazdım burda da...başka bi doktor deniyim diye,ark önerisi üstüne gittim başka dokgtora...onun ölçümüne göre 7 haftalıkmış ve bebek görünmüyormuş..eğer haftayada görünmezse boş gebelik dicez fln diye bişeyler dedi..sonrasını hatırlamıyorum nerdeyse yıkılmıştım..sonra yine aynı gün kendi doktoruma geldim,o ise 5 haftalık olduğunu ve herşeyin normal olduğunu söyledi...diğer kontrolüm bu p.tesi,bakalım...birazda o yüzden tedirginim ya :18:

Hisarı duymuştum özellikle makinaları çok gelişmiş olduğunu biliyorum
ben medicana çamlıca sibel hanıma gidiyorum şimdilik bir sıkıntım yok memnunum
olumlu olumsuz herşeyi anlatıyor kafanda bir soru kalmadan çıkıyorsun yanından

sibel hnm'ıda biliyorum..giden tanıdıklarım var memnun olmayanda duymadım ama sıra bekletme olayı,randevu saatlerini geçiştirme gibi şeyler çok yaşanıyomuş öyle duydum..hisar'dan çok memnunum hele doktorum10 numara valla

evettt ayne3n öyleee...geçen hafta başıma geldi bu...hatta belki okumuşsundur yazdım burda da...başka bi doktor deniyim diye,ark önerisi üstüne gittim başka dokgtora...onun ölçümüne göre 7 haftalıkmış ve bebek görünmüyormuş..eğer haftayada görünmezse boş gebelik dicez fln diye bişeyler dedi..sonrasını hatırlamıyorum nerdeyse yıkılmıştım..sonra yine aynı gün kendi doktoruma geldim,o ise 5 haftalık olduğunu ve herşeyin normal olduğunu söyledi...diğer kontrolüm bu p.tesi,bakalım...birazda o yüzden tedirginim ya :18:

Canım bi çok doktor bunu yapıyor. Kalp atışları görünene kadar çok emin konuşmayabiliyorlar. Ben keseyi 4+2 de gördüm. Bi çok arkadaş 5 küsürlerde görmüş. Kişisen kişiye değişiyor bu durumlar. Moral bozmaya gerek yok. Dün gittim kontrole kanamam olunca cumartesi korkmuştum bende bi kez daha gitmek istedim. Herşey yolunda dedi. Bir problem olmadığını duydum da gerisi sorun değil. Herşeyi hemen görmesemde olur. Yeterki o iyi olsun.

sibel hnm'ıda biliyorum..giden tanıdıklarım var memnun olmayanda duymadım ama sıra bekletme olayı,randevu saatlerini geçiştirme gibi şeyler çok yaşanıyomuş öyle duydum..hisar'dan çok memnunum hele doktorum10 numara valla

şöyle söyleyim inanılmaz yoğun bir doktor ama randevu alması zor bir doktor :) kesinlikle haklı herkes
ama ben önceden alıyorum randevumu ve saatinde orda olduğumda sıkıntı olmuyor
doktor ilgisiz davranmıyor en güzeli de o
aman doktorlarımızdan memnun olalım da en önemlisi o :)

Canım bi çok doktor bunu yapıyor. Kalp atışları görünene kadar çok emin konuşmayabiliyorlar. Ben keseyi 4+2 de gördüm. Bi çok arkadaş 5 küsürlerde görmüş. Kişisen kişiye değişiyor bu durumlar. Moral bozmaya gerek yok. Dün gittim kontrole kanamam olunca cumartesi korkmuştum bende bi kez daha gitmek istedim. Herşey yolunda dedi. Bir problem olmadığını duydum da gerisi sorun değil. Herşeyi hemen görmesemde olur. Yeterki o iyi olsun.

öyleee tabiki...iyi olsunlarda tüm zorluklara razıyım bende...

Aslında bende tam karar verebilmiş değilim doktorum konusunda. Şuanda erdem e gidiyorum. Kanamam olunca o saatte olan nöbetçi doktora göründüm. Dün de yine ona gittim. Ama sanırım erdeme devam edersem ayşe katrancıya gidicem.

zaten piyasada dönen isimler bunlar
erdem ayşe hanım da duyduğum doktorlardandı

Back
X