2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam ;

Sizden destek almak için pat diye araya girdim.

İstanbul avrupa yakasında oturuyorum.

Özel okmeydanı hastanesinde Osman batura gidiyorum fakat inanılmaz yoğunlar bu nedenle yeni doktor arayışındayken

Yıldıztabya bilge (denizyıldızı) hastanesinde selçuk çiçek ile tanıştım doktor sadece geceleri orada ve bu hastaneye nedense hiç içim ısınamıyor pis geliyor gözüme

Şişli hospitalium Ali Torun u öneren oldu cumartesi sabah onunla da görüşeceğim.

sizinde önerdiğiniz hastane yada doktor var mı ? içime ya doktor sinmiyor yada hastane

Türkiye hastanesi Figen Hn. a gidiyorum canım ben açıkçası rastgele gittim hakkında bişey bilmeden ama çok arkadaşça davranıyor ve her türlü kafana takılanı sorabiliyorsun sıkılmadan gayet keyifle cevaplıyor, genç ve ilgili bir doktor. Ben çok memnunum açıkcası. Ki daha önce düşük yapmış biri olarak ve bir doktoru vefat etmiş, başka bir dr tarafından yanlış yönlendirilmiş, başka bir doktor tarafından umutsuz vaka gözüyle bakılmış, bir sürü devlet hastanesi ve özel muayenane görmüş biri olarak, her kontrole giderken dizlerim titrerdi, Türkiye Hastanesine şimdi gözüm kapalı gidiyorum.

hissedince çok iyiyim ama bi iki saat bi hareket olmasın evhamlar başlıyo......... valla hamile her kadına ultrason cihazı verecekler ne güzel olur daha sert tekmeler başlayınca sanırım daha da rahatlarımm..

canım aylık 32 liraya kiralayabiliyorsun :) şaka değil gerçekten kalp atışlarını dinliyorsun evde.internette var ben bakmıştım biara ordan biliyorum :) tekrar hamile kalırsam düşünebilirim :))

canım aylık 32 liraya kiralayabiliyorsun :) şaka değil gerçekten kalp atışlarını dinliyorsun evde.internette var ben bakmıştım biara ordan biliyorum :) tekrar hamile kalırsam düşünebilirim :))

hatta alabilirmişiz de medikallerde oluyo sanırım çokta pahalı değil.ama sürekli onla bakarkende stres olur insan ya ne bilim :)))

Türkiye hastanesini bir ara araştırdım ama muayene ücreti ve doğum ücreti çok fazla geldi
90 TL muayene ücretiydi doğum içinde 4800 TL dediler

kızlar ucretten acılmışken ankarada bildiğiniz dogum icin fiyatı uygun bihastane b iliyomusunuz bu arada clü testimin sonucları sorunsuz cıktı cok şükür

bebegiminkiler hazır coktan zaten cogu abiden kalma kendimada lohusa sepetinden pijama aldım gelmedi :18:daha

Son düzenleyen: Moderatör:
poff sıkıntıdan patlıyom zaten 10 agustosa kadar giremem nete o zamanda özlersinizbugun evime dönüyom inş.siz bensiz
bensiz sohbet edin burda simdi varım ama birazdan gtcem bidahada GELEMİYCEM biriniz gelsede 2 laf etse benle

merhaba arkadaşlar 19+3 günlük hamıleyım arada bır vajinal bölgemde hafıf sızı gıbı agrı oluyo sızce neden cvp verırsenız çok sevınırım

Az önce doktordan geldim bebek iyi şükür. bebeğimizin erkek olduğu da kesinmiş şunu belirtmek istedim merak edenlere çin takvimi rus takvimi hiçbiri tutmadı. hatta sol göğsüm daha büyük o da tutmadı yüzümde sivilce de çıkmıştı yani sonuç olarak ne nasipse o oluyor bunlara takılmamak lazımmış bunu anladım

hayırlı olsun gözün aydın canım.

ikinci kızım geliyor kıyafet problemim olmıcak ama yinede bişeyler almam gerekiyor çünkü biri yaz çocuğu bir kış inşallah karakterleri zıt olmaz...:18:

Gözün Aydın canım... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de göstersin oğluşunun...

Son düzenleme:

canim disim gecti. Cok sukur...
Mantarla hala bogusuyorum. Umarim kisa zamanda kurtulurum.. Kilo bende de ayni canim ya bes kilo aldim ben de pilav yemiyorum tuzlu da yemiyorum ama oluyor iste... Sen sadece pilavla tuzu keserek mi kilonu durdurdun ? Bravo.canim ya... Umatim ben de.durdurabilmisimdir

merhaba arkadaşlar 19+3 günlük hamıleyım arada bır vajinal bölgemde hafıf sızı gıbı agrı oluyo sızce neden cvp verırsenız çok sevınırım

Bununla ilgili sikayet eden cok hamile var.. Doktorlara da.gittiler tun doktorlar dinleen dedi ve rrahim buyumesi dedi...

Hayirlisi olsun oglusun canik :)) tmuyo o tsakvimler aslinda ysaa.. Ayni yasta oldugum kisiler varvhepimizin ayni olmasi gerekmez mi herkes farki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…