2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam arkadaşlar bugün dr.um üçlü tarama ve şeker yükleme testi istedi.bu hft da şeker yüklemesi olurmu ki acep.internette 24-28 diyor.üçlü 16-18.bilgisi olan var mı şeker yüklemesi konusunda.???

selam arkadaşlar bugün dr.um üçlü tarama ve şeker yükleme testi istedi.bu hft da şeker yüklemesi olurmu ki acep.internette 24-28 diyor.üçlü 16-18.bilgisi olan var mı şeker yüklemesi konusunda.???
bilmiyom canım benimki yapılmadı daha 3 hafta sonra yapcak die biliyom ama doktorun istediyse oluyo demekki:26:

bilmiyom canım benimki yapılmadı daha 3 hafta sonra yapcak die biliyom ama doktorun istediyse oluyo demekki:26:
şimdi bir siteden öğrendim çok teşekkür ederim canım.35 yaş üstü ve riskli hamileliklerde başlarda normal durumlarda 24-28.hft larda yapılıyormuş.

ya kızlar beni boş bıraktınızda iimi oldu tam 5 tane hamile tişört aldım para harcadım yine kocişim benim yüzümden fazla mesai yapıoo

merhabalaar arkadaşlar

bugün ayrıntılı ultrason çektirdim. herşey normal çıktı bebiş iyi

doktor erkek olduğunu %100 onayladı

ben 2-3 kilo civarında kilo aldım yani yemekten önce ve sonra değişiyor bana çok gibi

geliyor sanki çok şiştim göbek belli olmaya başladı ama ben sanki bomba gibi hissediyorum kendimi

hoşgeldiiin bomba gibi hissetmen çokkk normaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall amaaaaaaaaaaaaaa 9 aylık olunca patklamaya hazır bomba gibi hissetcen emin ol ve patlicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann bommmmmmmmmmmmmmm

hissedince çok iyiyim ama bi iki saat bi hareket olmasın evhamlar başlıyo......... valla hamile her kadına ultrason cihazı verecekler ne güzel olur daha sert tekmeler başlayınca sanırım daha da rahatlarımm..
bikaç haftaya hissedersin canım.3 günde bile o kadar farketti ki,geçen hafta sadece kıpırdadığını hissediyodum bu hafta tekme tokat hepsini hissediyorum valla bugün efe karnımı havalandırdı resmen açıp izliyorum bi o tarafa gidiyo bi bu tarafa
içim rahatlıyo dayak yedikçe
rüyamda doktorum bana demişti ki minik bu makine eskidi sana vercem ne sevinmiştim heee
uyanınca büyük hayal kırıklığı yaşadım

bebegiminkiler hazır coktan zaten cogu abiden kalma kendimada lohusa sepetinden pijama aldım gelmedi :18:daha
sen şanslısın canım biz sıfırdan başlicaz :18: senden de tavsiyeler alırız sen de deneyimlisin
Amanııınnnnnn:18:
Al al bitmez bunlar kiii
Listen güzel olmuş canım. Teşekkürler
sağolsun blogcu bi anne yazmış bunları
benim de aklıma yattı bazı şeyler gerçekten gereksiz.eksiksiz olsun diyoruz sonra aldığımıza pişman oluyoruz
az ve öz almak lazım
cüzdanları boşaltıcaklar
Kızlar ayrıntılı ultrasonu kaç haftalıkken yaptırdınız ??
canım ben 20+3 iken yaptırdım

canım o riske göre değişir mesela benim babam ve annem şeker hastası riskli gruptayım ve pkoluyum
benim 75 lik şeker yüklemem 11. haftamda yapıldı açlık şekerimde sınırdayım diyete başladım bende ve her sabah kan şekerimi ölçüyorum çok şükür dengeli gidiyorum düşürdüm şekerimi
doktorum başına iş açtım diyor ama ben memnunum halimde bebeğime birzarar gelmesin yeter ki
çünkü şeker hastası olan annenin çocukları anomali olabiliyormuş
24. haftada tekrar yapılır mı bilmiyorum ama
herkes kilo aldık diyor ya ben başlangıçtan 2 kilo gerideyim diyet sayesinde
herşey kuzucuğum için onu sağ salim kucağıma alayımda başka bir şey istemiyorum
ayrıca korkulacak birşey değil şeker yüklemesi şekerli su içiriyorlar sadece bence yaptır aklında soru işareti kalmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…