- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
bilmiyom canım benimki yapılmadı daha 3 hafta sonra yapcak die biliyom ama doktorun istediyse oluyo demekki:26:selam arkadaşlar bugün dr.um üçlü tarama ve şeker yükleme testi istedi.bu hft da şeker yüklemesi olurmu ki acep.internette 24-28 diyor.üçlü 16-18.bilgisi olan var mı şeker yüklemesi konusunda.???
bebe2014 sen nerelerdesin yahuu kimse duymasın sen benim burda en iii arkilerimden birisinn
şimdi bir siteden öğrendim çok teşekkür ederim canım.35 yaş üstü ve riskli hamileliklerde başlarda normal durumlarda 24-28.hft larda yapılıyormuş.bilmiyom canım benimki yapılmadı daha 3 hafta sonra yapcak die biliyom ama doktorun istediyse oluyo demekki:26:
35 in ustundemisin yoksa riskli filanmı?şimdi bir siteden öğrendim çok teşekkür ederim canım.35 yaş üstü ve riskli hamileliklerde başlarda normal durumlarda 24-28.hft larda yapılıyormuş.
sensin o sensin ovay ayrımcılık ha....
hoşgeldiiin bomba gibi hissetmen çokkk normaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall amaaaaaaaaaaaaaa 9 aylık olunca patklamaya hazır bomba gibi hissetcen emin ol ve patlicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann bommmmmmmmmmmmmmmmerhabalaar arkadaşlar
bugün ayrıntılı ultrason çektirdim. herşey normal çıktı bebiş iyi
doktor erkek olduğunu %100 onayladı
ben 2-3 kilo civarında kilo aldım yani yemekten önce ve sonra değişiyor bana çok gibi
geliyor sanki çok şiştim göbek belli olmaya başladı ama ben sanki bomba gibi hissediyorum kendimi
yok guzelim daa nelerr yara bandı sar dikkat et bişi olmazKızlar ya sarımsak soyarken elimi kestim gebelikte bir zararı varmıdır
cok konustum ben kactım byyy
Kızlar ya sarımsak soyarken elimi kestim gebelikte bir zararı varmıdır
bikaç haftaya hissedersin canım.3 günde bile o kadar farketti ki,geçen hafta sadece kıpırdadığını hissediyodum bu hafta tekme tokat hepsini hissediyorum valla bugün efe karnımı havalandırdı resmen açıp izliyorum bi o tarafa gidiyo bi bu tarafahissedince çok iyiyim ama bi iki saat bi hareket olmasın evhamlar başlıyo......... valla hamile her kadına ultrason cihazı verecekler ne güzel olurdaha sert tekmeler başlayınca sanırım daha da rahatlarımm..
sen şanslısın canım biz sıfırdan başlicaz :18: senden de tavsiyeler alırız sen de deneyimlisinbebegiminkiler hazır coktan zaten cogu abiden kalma kendimada lohusa sepetinden pijama aldım gelmedi :18:daha
sağolsun blogcu bi anne yazmış bunlarıAmanııınnnnnn:18:
Al al bitmez bunlar kiii
Listen güzel olmuş canım. Teşekkürler
canım ben 20+3 iken yaptırdımKızlar ayrıntılı ultrasonu kaç haftalıkken yaptırdınız ??
selam arkadaşlar bugün dr.um üçlü tarama ve şeker yükleme testi istedi.bu hft da şeker yüklemesi olurmu ki acep.internette 24-28 diyor.üçlü 16-18.bilgisi olan var mı şeker yüklemesi konusunda.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?