2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende hevesim geçsin diye 3 4 parça bişey aldım ama henüz geçmedi herşeyini tamamlamak istiyorum ama bekliyorum mecburen

günaydın güzel anneler :) ve onların minik bebişleri :)
geçmişi okudum da hastane çantası alınacaklar listeleri :)
yolu yarılamaya az kaldı heycanlandım:)

Günaydın herkesee Ben iki-üç gündür küçük pıtırtılar hissediyorum hatta bazen baya hissedilir pıtırtılar cuma günü bir doktora gittik erkek demişti bugün test için kendi doktoruma gidicez artık cinsiyeti kesinleşir herhalde. hem cinsiyeti belli olunca hem de kendini hissettirince insan daha bir kaptırıyormuş kendini daha çok sahipleniyormuş bunu anladım Allah hepimizin bebeğine sağlık versin Amin.

bende bazen bir şeyler hissettiğimi düşünüyorum ama emin olamıyorum.tatilde herkes cinsiyetini sordu.cumartesi kontrolümüz var umarım doktor cinsiyet söyler.bel ağrıları da var mı? bende bel ağrısı ve karın ağrısı var.

Selam kızlar doktor cinsiyeti söyledi sonunda kıza benziyor dedi...inşallah bir değişiklik olmaz...pipi göremiyorum dedi...bakalım hayırlısı allah bilir sonucu ama ben çok heycanlıyım ya...:) maddi sıkıntı olmasa tekrar gidip sorasım var yani...

Amanııınnnnnn:18:
Al al bitmez bunlar kiii
Listen güzel olmuş canım. Teşekkürler

benimde çok sert olmasa da tekmeler var,,hissediyorum göbek deliğinden daha aşağıda gibi ama belki o da sebep olabilir belli olmazz bu hafta kontrol var gidip bebeğimi sağlıklı bi görsem rahatlasammm

kontrol gelmiş canım iyidir kuzucun.neyse tekmeler olunca doktora gitme isteğim de azalıyo benim
yoksa ben 4 hafta hiç duramazdım

Günaydın sekerlerim minik sekerlemeler bugun hic halim yok 2 gündür uyuyamiyorum bacaklarim sizim sizim sizliyo legeni çevirdim bacagimin altina koynum bu durumda olan veya gebiren varmi

kontrol gelmiş canım iyidir kuzucun.neyse tekmeler olunca doktora gitme isteğim de azalıyo benim
yoksa ben 4 hafta hiç duramazdım

hissedince çok iyiyim ama bi iki saat bi hareket olmasın evhamlar başlıyo......... valla hamile her kadına ultrason cihazı verecekler ne güzel olur daha sert tekmeler başlayınca sanırım daha da rahatlarımm..

Bebek gösterirse cinsiyeti söyler canım. Ağrı bazen oluyor ama sürekli değil. Çok yürüdüğüm zaman belim ağrıyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…