- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
benimkide boydan aynı böle hemen hemen belinde ve omuzlarında altın sarısı dügmeler var seninkindede kolye var gibibenimki boydan bende herzaman giyebilcem
benimki boydan bende herzaman giyebilcem
nereye gittin kıı
cok güzel olmus canım güle güle giyevt pudra renginde başörtüde uyumlu olsun diye öle aldım
ohh ball olsun yarasınnacıktım oğluşuma bişiler atıştırttım :)
ohh ball olsun yarasınn
benim kii onyedinci haftada yuzkirk gramdi.. Doktor birsey demefi ama genelde sislerin olculerine bakinca endiselendim dogrusu... Benn de tam bir ot oburumdur et yemiyorum pek yaaa acaba ondan miama bakliyat yiyorum kii.. Amaaann bakalim bir daha ki randevu da ne cikacak.. Sen doguya nereyw gidiyorsun canim. Ay bi orda bi burda doktor pesinde pwrisan oldun yaaa...
Canımbenim 17de 160dı önden gidiodu 4 gün şimdide bir hafta geriden gidio boyu 17 lerde başka bi dr 10 gün geriden saydı yani şu ultrason ölçümlerine pek takılma ilk gittiğim geriden ölçtü beni ne dedikleri belli deil zaten ağırlıkta arada 20 gr varmış bişi deil yani ben hem etçil hem otçulumdur:) öğlen bamya vardı baktım akşamda yicez dedim kocaya beni kebapçıya götür:) etsiz yapamıom otsuz hiç yapamam yediğim semiz otunun haddi hesabı yok ara verdim azıcık şişkinlik yapıo meyve hastasıyım ne bulursam yiyom ekmek ve pilavı az yiyorum kilo çok aldım ben şuan kilomu durdurmuş durumdayım yemeklede pek alakası yokmuş gerçi
Drun envai çeşidine gittim valla:) bu 6. Farklı drumdu:) şiehir şehir dolaşmaktan benimkine diyorum bebiğim şoför olabilir diyorum bi hızlı tren kalmıştı onada bindim valla:) ığdıra gidicem canım doğu görevi var benimkinin tüm yazı orda burda geçirdik seneye ramazanı evde geçiricem inşallah bebişle çok yoruldum bu sene canım
bu arada dişin nasıl oldu mantar falan yazmışın geçmiş olsun canım ya bünyende zayıf düştü senin ondanda olabilir toparlarsın artık
Massalah canim büzülmüs yatiyo el kafasinin altinda sanirim bu sefer benimki kipir kipir durmadi massallah canimmm yaa zaten küçükken bir noktada görüyordum simdi imkansız olduu bi dogsalar hayirlisiylssa.....
Canim kac haftalik oldun bebisin 230 grm kilon kac aldin mi kilo ne ilaclar iciyosun de bakiyimmmnn
canım haftama 19 dedi dr ben çok kilo aldım bir aydır kilom aynı 600 gr vermişim 70.8 dim 70.2 olmuşum başlarda progestan elevit kullandım şiştim resmen 62 yle başladım 70 oldumdr pilavı tuzu kes dedi işe yaradı gerçekten ama elevitle demir yazdı bana kullanmadım bende zaten acaip yiyorum kayınbabam desen tereydi turptu yeşillikti etti hergün taze taze taşıdı saolsun daada üstüne vitamin içsem mahvolurdum valla kayanamda erikti kızılcıktı vişneydi düdüklüde pişirip meyve suları yaptı benim koca tarafı yemesine çok düşkündür orda vitamin içsem 100 kilo olabilirdim burdaki drda bebiğin gelişimi ii sadece magnezyum vericem diğerlerini içmene gerek yok dedi rahatladım valla yoksa o elevit yüzünden doğuramicaktım kimisine kilo aldırmıoda beni şişirdi valla idare ediom işte ama başta aldığım kilolar üzüo biraz beni inşallah doğum sıkıntılı olmaz daa alırım çünki
canım ben facede yokum akrabalar falan birileri beni orda yakalar korkuma girmiyorumcanım senden bi ricam olucaktı face icin link atarmısın bi bana ugrastım giremiyorumda tskkrlr
benim de öyle orkidem sabahla akşam arası çok farkediyo dersin ki şişe şişe su içmişimsabah tartıya çıkıyorum 61 akşam yatarken çıkıyorum 64. çenem hiç durmuyor ki. neyse hala kilo almıyorum
canım sıcaktan dökmüş olabilirsin veya pantolon kumaşı falan yakmıştır seniKızlar 18. Haftamdayım sabah bişey yoktu tüm gün dışardaydım akşam sol bacağimda birbirine yakın 10-15 tane kırmızı noktalar gördüm ama döküntü filan yok derim pürüssüz deri altında çok minik benekler.. Böyle olan oldumu hiç?? kızamık resimlerine baktım netten onlar gibi değil
günaydın ocak annelerii ve bebekleriikızlar bişey soracağım benim 3-4 gündür göbek deliğim acıyor gerilmeden olduğunu düşündüm ama yine de bi sorayım başka yaşayan var mı diyee ?
günaydın canım benim de göbeğim acıyo sanırım gerilmekten
bazen delik de acıyo hele tekmeci güvercin gelip göbek deliğimden zorlayınca daha çok acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?