- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Maşallahhh, ben niye hissedemiyorum yaaa uff daha 1 kere bile. 18 haftalık oldum tık yok(
ben hiç bişey hissetmiyorum sinirim bozuluyo2 hafta önce bi kez bişey hissettim gibi geldi sonra hiç bişey yani
nası hissediyosunuz tam olarak ne hissediyosunuz
ben hiç bişey hissetmiyorum sinirim bozuluyo2 hafta önce bi kez bişey hissettim gibi geldi sonra hiç bişey yani
Evet bende çokkk merak ediyorum ne hissediyosunuz arkadaslar, gaz dan farkı ne acaba
ben aniden bir pıt pıt hissediyorum ama öyle uzun sürmüyor gelip geçici genellikle uzandığımda hissediyorum :)
ben sırtüstü yatmak sakıncalı diye hiç yatmıyorum, yatıp bekliyim o zaman belki duyarım:26:evet bende düz bi şekilde yatıp ayaklarımı uzatırsam kımıl kımıl rahatsızmı oluyo nedir topluyorum geçiyo
ben sırtüstü yatmak sakıncalı diye hiç yatmıyorum, yatıp bekliyim o zaman belki duyarım:26:
ne kadar beklemek lazım ??
evet bende düz bi şekilde yatıp ayaklarımı uzatırsam kımıl kımıl rahatsızmı oluyo nedir topluyorum geçiyo
yani öyle bişey hissetmiyorum ben tekme gibi bişey hissetmeyi bekliyorum. dahaçok beklerim sanırımya valla kuzunun durumuna baglı rahahtsız oldugunda tepki veriyo bende hissetmiyorum dedigim zamanlarda karnım gurulduyo sanırdım sende gaz dolaşması yada karnın gurulduyo gibi sey varmı
ben sırtüstü yatmak sakıncalı diye hiç yatmıyorum, yatıp bekliyim o zaman belki duyarım:26:
ne kadar beklemek lazım ??
yani öyle bişey hissetmiyorum ben tekme gibi bişey hissetmeyi bekliyorum. dahaçok beklerim sanırım
deniycem birazdan sağolun kızlar :) inşallah hissederimözellikle yemek yedikten sonra hemen uzan ve ellerini karnına koy hissedeceksin :)
ben ilk öyle hissetmiştim:)
canım hoş gelmiş sefa getirmişsin. bize takıl tabi. ben de ikiz olduğundan aralıkta doğuracam ama buraya takılıyorum
deniycem birazdan sağolun kızlar :) inşallah hissederim
doktorumu değiştirdim, yeni gittiğim doktor 5 gün geride görünüyo dedi sinirim acaip bozuldu, üstüne hrekes hissediyo ben hissetmiyorum, kendimi kötü hissediyorum kötü bişey olmasın da
inşallah canım, yemek işini biraz savsaklamaya başlamıştım çok iştahım yok benim. şimdi adam gibi yemeye çalışıyorum herşeyden. inşallah gene döneriz normaleiçini ferah tut annesi :) onun keyfi yerinde orda doktora gitmişsin zaten ters bir durum olsa orda söylerdi sana doktorun
bende hissetmek istiyorum ama henüz hissettiklerimden emin olamıyorum.günün yarısını elim göbeğimde geçiriyorum.
eşim de çok istiyor artık dışarıdan hissedebilmeyi ama sanırım henüz vakit var.cumartesi kontrolde doktoruma sormayı düşünüyorum bu konuyu
merhaba güzel anne adayları. beni de aranıza alırsanız sevinirim :) tahmini doğum tarihi 13 ocak ama sezaryen olacağım için daha erken olacak herhalde. bir kızım olacak kısmetse :) detaylı ultrason dahil hiçbir kontrolde bacaklarını açmadı, doktorlar %90 kız dedi. biz de dayanamadık başka bir doktora gittik ve orda dümdüz yatıyordu kız olduğunu gördük :) ben bazen hafif sancı ve batma şeklinde hissediyorum bebeğimi. alışverişlere de yavaştan başladım. umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz burda. hepinize sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?