2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yani öyle bişey hissetmiyorum ben tekme gibi bişey hissetmeyi bekliyorum. dahaçok beklerim sanırım

öyle birden hissedemezsin birden bire içinde calı bişe hissetsen tuhaf olursun yaval yavaş alıştıra alıştıra hissediceksin gerçekten hissetmeye başladıgında hımm ben zaten hissediyomuşum diceksin belli beirsizdir o biraz daha sabret cnm bayram şekrlerini ben bitirdim kocam hepsini senmi yedin diyo 2 çikolata at agzına sora uzak sırt ustu iyicede yogunlaş hissedersin inş.

geç kalktım şimdi bitirdim kahvaltımı. ben çikolata sevmemde danette yiyebiliyorum şimdi yiyip yatıcam sırtüstü inşallah hissederim

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin :) geçen hafta detaylı ultrason yapıldı. benim bulunduğum yerde radyologlar yapıyor, bu yüzden doktorum yeterli görmediği için beni perinatoloğa yönlendirdi. eylül başında bir detaylı ultrason daha çektireceğim perinatologda canım. geçen hafta doktor detaylı olarak tüm organlarına baktı. ben sormadan o gösterdi, midesi, bağırsakları, mesane kesesi dahil herşeye bakılıyor. kalp atışlarını dinledi, ritmine baktı normal dedi. yaklaşık yarım saat sürdü. başını ve çeşitli yerlerini ölçtü. her ölçümden sonra cihazda kaç günlük bebeğe denk geldiği yazıyordu. benim geç yumurtlama olduğu için bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. bir sakıncası var mı diye sordum. doktor hayır sakıncası yok, önden veya geriden gidebilir, önemli olan vücudunun orantılı olması dedi. 2 boyutlu çok net olmayan bir çekim yapıldı canım. ama diğer gideceğim doktorda 4 boyutlu çekim yapılacakmış ve bana cd verilecekmiş sanırım. benim deneyimim böyle oldu :) umarım senin de herşey temiz çıkar ve bebişinin sağlıklı olduğunu öğrenirsin.

merhaba bebeğimi bi hissedemeyen bide cinsiyetini 18 hafta olmama rağmen öğrenemeyen ben varım sanırım. edepsiz açmıyor bacağını bacak bacak üstüne atıyor.arkasını dönüyor.detaylı ultrasona kadar beklicez artık yapcak bişi yok.

canım ilk bebek için doktorlar 18 de sonra hatta 20 diyorlar :)
ama şanslıysan biraz daha erken duyabiliyorsun o da hissetmek sadece :)

hayırlı olsun prensesin :)
neler almaya başladın ? ben henüz başlamadım ama bakınıyorum şimdilik

Kızlar ben yeni yeni hisseden biri olarak ilk hissettiğimde elimi karnıma tutmuştum karnımı tutmazsam anlamıyordum bir de öyle deneyebilirsiniz. çok küçük pıt pıtlar hissettiğimiz için ancak öyle anlaşılıyor bu haftalarda.

slm kızlar? canım sıkkın biraz, dün eşim annesi ve kardeşinin doğuma gelmek istediklerini söyledi, ben de annesinin gelmesini istedim, ama kardeşinin gelmesinin uygun olmayacağını söyledim, kardeşi 23 yaşında ve erkek, ben rahat edemem ki onun yanında normal zaman değil doğum bu, eşimde ben söyleyemem dedi, küstü yattı

kesinlikle haklısın bence yatılı zor olur senin için rahat edemezsin.

kızlar merhabalar ben hadımkoyde oturuyorum renklı doplerr yaptıran varmı???? kaçıncı haftada yapılıyor? bırde bu tarafta oturupta buralarda bı hastanede yaptıran varmı? fiyatları ortalama ne kadar acaba? ben 16 haftalık hamıleyım inş.

Selam kizlar.onceleri okurdum bi anne icin en guzel duygulardan biri bebeginin hareketlerini hissetmek diye...kesinlikle oyleymis bu muhtesem bir duygu sabirsizlaniyorum bi sonraki hareketini etmesi icin
Hamile oldugumu artik simdi hissediyorum.evladimla bi bag kurabilmek paha bicilemez bir duygu.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah.
Ama size birsey sormak istiyorum dun bi dugune gittim ve orda surekli hareket etti hic durmadan acaba yuksek sesi sevdi ona mi tepki veriyor yoksa o ses bebegi rahatsiz etti ondan mi o kadar tepki verdi ?

ben henüz yaptırmadım 21. haftada yapılıyor ben randevumu aldım 9 eylüle inşallah. yenibosnada bi hatsanede yaptırcam 172 tl başka bi hastanede arkadaşım 180 e yaptırmış.
devlet hastaneleri sanıyorum daha uygun

hadımköydeyim arnavutköy devlete gidiyorum ama olması laım çok güzelbi hastane

cevaplarınız için teşekkürler yaptırdım geldim .şeker hastası değilim ama ilk hamileliğimde şeker çıktıktan sonra hızlı kilo artışı ödem tansiyon vs oldu.35.hft da bebek alındı.sanırım önlem amaçlı.

35 in ustundemisin yoksa riskli filanmı?
ikiside.

ben bu gece rahatsızlandım hamişler sizden rahatsızlanan oldumu uykudan uyandırcak derecede neydi anlayamadım acaba havalardan mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…