yani öyle bişey hissetmiyorum ben tekme gibi bişey hissetmeyi bekliyorum. dahaçok beklerim sanırım
geç kalktım şimdi bitirdim kahvaltımı. ben çikolata sevmemde danette yiyebiliyorum şimdi yiyip yatıcam sırtüstüöyle birden hissedemezsin birden bire içinde calı bişe hissetsen tuhaf olursun yaval yavaş alıştıra alıştıra hissediceksin gerçekten hissetmeye başladıgında hımm ben zaten hissediyomuşum diceksin belli beirsizdir o biraz daha sabret cnm bayram şekrlerini ben bitirdim kocam hepsini senmi yedin diyo 2 çikolata at agzına sora uzak sırt ustu iyicede yogunlaş hissedersin inş.
hoşgeldin canım bende dün katıldım buraya :) benimde oğlum olucak kısmetse. bugünde detaylı ultrasona giricem. sen ne zaman oldun. dr. kendisi söylüyo mu herşeyi bizler sormadan ? biraz bana anlatır mısın nasıl olduğunu :)
bebe2014 sen nerelerdesin yahuu kimse duymasın sen benim burda en iii arkilerimden birisinn
bende hissetmek istiyorum ama henüz hissettiklerimden emin olamıyorum.günün yarısını elim göbeğimde geçiriyorum.
eşim de çok istiyor artık dışarıdan hissedebilmeyi ama sanırım henüz vakit var.cumartesi kontrolde doktoruma sormayı düşünüyorum bu konuyu
merhaba güzel anne adayları. beni de aranıza alırsanız sevinirim :) tahmini doğum tarihi 13 ocak ama sezaryen olacağım için daha erken olacak herhalde. bir kızım olacak kısmetse :) detaylı ultrason dahil hiçbir kontrolde bacaklarını açmadı, doktorlar %90 kız dedi. biz de dayanamadık başka bir doktora gittik ve orda dümdüz yatıyordu kız olduğunu gördük :) ben bazen hafif sancı ve batma şeklinde hissediyorum bebeğimi. alışverişlere de yavaştan başladım. umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz burda. hepinize sevgiler.
slm kızlar? canım sıkkın biraz, dün eşim annesi ve kardeşinin doğuma gelmek istediklerini söyledi, ben de annesinin gelmesini istedim, ama kardeşinin gelmesinin uygun olmayacağını söyledim, kardeşi 23 yaşında ve erkek, ben rahat edemem ki onun yanında normal zaman değil doğum bu, eşimde ben söyleyemem dedi, küstü yattı
kesinlikle haklısın bence yatılı zor olur senin için rahat edemezsin.
evet canım yatılı uzaktan gelecekler çünkü
kızlar merhabalar ben hadımkoyde oturuyorum renklı doplerr yaptıran varmı???? kaçıncı haftada yapılıyor? bırde bu tarafta oturupta buralarda bı hastanede yaptıran varmı? fiyatları ortalama ne kadar acaba? ben 16 haftalık hamıleyım inş.
kızlar merhabalar ben hadımkoyde oturuyorum renklı doplerr yaptıran varmı???? kaçıncı haftada yapılıyor? bırde bu tarafta oturupta buralarda bı hastanede yaptıran varmı? fiyatları ortalama ne kadar acaba? ben 16 haftalık hamıleyım inş.
13. haftada açlık şekerim sınırda çıkınca dr um erken yükleme yapalım demişti.geçen hafta yani 18. haftada
yapıldı yükleme.5 haftadır diyet yapıyordum çok şükür ki normal çıktı.
kişiye göre değişiyor bunlar sanırım.
canım o riske göre değişir mesela benim babam ve annem şeker hastası riskli gruptayım ve pkoluyum
benim 75 lik şeker yüklemem 11. haftamda yapıldı açlık şekerimde sınırdayım diyete başladım bende ve her sabah kan şekerimi ölçüyorum çok şükür dengeli gidiyorum düşürdüm şekerimi
doktorum başına iş açtım diyor ama ben memnunum halimde bebeğime birzarar gelmesin yeter ki
çünkü şeker hastası olan annenin çocukları anomali olabiliyormuş
24. haftada tekrar yapılır mı bilmiyorum ama
herkes kilo aldık diyor ya ben başlangıçtan 2 kilo gerideyim diyet sayesinde
herşey kuzucuğum için onu sağ salim kucağıma alayımda başka bir şey istemiyorum
ayrıca korkulacak birşey değil şeker yüklemesi şekerli su içiriyorlar sadece bence yaptır aklında soru işareti kalmaz en azından
ikiside.35 in ustundemisin yoksa riskli filanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?