2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar şuan öyle üzgünümki üçlü test sonucum 171/1 çıktı(( dr amniyosentez yaptır dio eşim kesinlikle olmaz diyo bişey çıkarsada onun canıa kıamayız dio bende kıyamam ama içime bi kurt düştü ikili testim 10000/1 di bu nasıl böle dedim dr işin içine bi hormon girdi dedi(( kızlar çok üzgünüm

nasıl yani
ama tahminimce bir şey daha vardı aminosentez dışında detaylı ultrason falan devreye gircekti
tek çare aminosentez mi?

hayırlı olsun prensesin :)
neler almaya başladın ? ben henüz başlamadım ama bakınıyorum şimdilik

çok teşekkür ederim canım :) ben de ağırlaşmadan bakınayım diye çıktım ama görünce dayanamıyorsun :) park yatak aldım, normal yatak olarak 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. mobilya yatağı daha sonra alırım diye düşündüm. bir de ana kucağı/araba koltuğu ve bebek arabası birlikte olan bir araba aldım. 2 de elbise aldım kızıma :) bir de liste yaptım, sizin burda yazdığınız listeye de baktım çok yardımcı oldu. bazıları çok erken diyor ama ben yavaş yavaş zevkle yapayım alışverisimi diye son aylara bırakmak istemiyorum. hem taksitler azar azar ödenir :)

arkadaşım bu testler kesin olarak bir anormaliyi işaret etmez. sadece olasılıktır. olasılık yüksek çıkıp amniyosentez yaptıran, ama bebekleri sağlıklı olup da sağ salim kucağına alan o kadar çok insan var ki çevremde. lütfen kötüyü düşünme. eğer ki çok ehil bir el tarafından yapılacak ve riskler minimuma indirilecekse amniyosentez yaptırabilirsin. çünkü biliyorsun onun da bazı riskleri var. y da benim böyle kabulum diyorsan yaptırmaya da bilirsin. illa birşey var demek değil lütfen moralini bozma. inşallah da hiçbirşey yoktur.

Canım Egumus'ın sonucu 1/8 çıkmıştı sapasağlam bebişi. Sıkma canını. İçin rahat etmeyecekse amniyosentez dışında kesin sonuç veren testler var, pnları düşünebilirsin. Egumus öyle yaptırdı. Dur haber vereyim ona da sana ulaşsın. Amniyosentes de çok kötü bir şey değil, ben bir problem olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat eder. Yoksa o testler hep fasa fiso.

hoşgeldin canım prensesin hayırlı olsun......

2-3 hafta içerisinde hissedeceksin canım dr. da 20-22. haftaya kadar ancak hissedeceğini söyleyecek sana sorduğunda da =)) ama haftalar ilerledikçe artık çok net hareketler başlayacak

geçmiş olsun aşı etki yaptı mı sende de =)) yarın kontrolüm var benimde sanırım detaylı için tarih verecek hatta belki yarın öğleden sonra bile yapabilirzz çünkü usg ye göre 20. haftadayızz... çıkınca yazsana bende çok merak ediyorumm normal usg den farkınıı.. heyecan ve keyifin tadını çıkar

cok guzel seyler almısınız bu lıste nerde bende lıste yapıp almak ıstıyorum daha vaktıız var ama lıste kolaylastırı ısımı dıye duusnuyroum bu arada sız kacıncı haftadasınız

nasıl yani
ama tahminimce bir şey daha vardı aminosentez dışında detaylı ultrason falan devreye gircekti
tek çare aminosentez mi?

Detaylı ultrasonu yaptırıcam zaten canım amniyosentezi yaptırmicam ama sonuç kötü olsa bile Allahtan gelene ne diyebilirimki 3 lü testi tekrarlatma olanağım varsa öyle yapıcam

cok guzel seyler almısınız bu lıste nerde bende lıste yapıp almak ıstıyorum daha vaktıız var ama lıste kolaylastırı ısımı dıye duusnuyroum bu arada sız kacıncı haftadasınız

liste 1676. sayfada canım. ben 19. haftayı bitirdim ama ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor. 18 haftalık yani. sen kaçıncı haftandasın?

Canim benim 4lu 1/8 çıktı. . Nifyy testrvar piraz pahalı ama yaptirdim temiz çıktı. Sadece senden kan alınır okadar. . Ben ve 2arkadas yaptirdiik temiz çıktı. . 800 euro verdik.. arastir istersen üzülme hemen. Seni çok iyi anlıyorum. .

misaa bak ne diyor internette

"Üçlü veya dörtlü test sonucunda yüksek risk çıkması ne anlama gelir?
Gebelikte üçlü veya dörtlü test sonucunda risk oranının yüksek riskli çıkması bebekte belirtilen oranda down sendromu olabileceği anlamına gelir. (Edwards sendromu riski ayrıca değerlendirilir) Örneğin Down sendromu riski (Downs risk) 1/100 gelmiş ise bu bebekte 100'de bir oranında Down sendromu olma riski vardır anlamına gelir. Bebekte kesin Down sendromu olduğu anlamına gelmez, hatta bebekte yüzde 99 oranında Down sendromu yoktur anlamına gelir. Bu durumda bebekte Down sendromu var mı yok mu kesin öğrenmek için amniosentez ile durum kesin olarak netleştirilebilir. Tabi bunun kararını yine aileye aittir çünkü amniosentez yapılan hamileliklerde çok az da olsa düşük riski vardır, düşük yaklaşık 200-300 gebelikte bir gerçekleşebilir. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…