((( Allahım büyük
Kızlar şuan öyle üzgünümki üçlü test sonucum 171/1 çıktı(( dr amniyosentez yaptır dio eşim kesinlikle olmaz diyo bişey çıkarsada onun canıa kıamayız dio bende kıyamam ama içime bi kurt düştü ikili testim 10000/1 di bu nasıl böle dedim dr işin içine bi hormon girdi dedi (( kızlar çok üzgünüm
hayırlı olsun prensesin :)
neler almaya başladın ? ben henüz başlamadım ama bakınıyorum şimdilik
Kızlar şuan öyle üzgünümki üçlü test sonucum 171/1 çıktı(( dr amniyosentez yaptır dio eşim kesinlikle olmaz diyo bişey çıkarsada onun canıa kıamayız dio bende kıyamam ama içime bi kurt düştü ikili testim 10000/1 di bu nasıl böle dedim dr işin içine bi hormon girdi dedi (( kızlar çok üzgünüm
kızlar ben dayanamadım kızıma bunları aldım :)
merhaba güzel anne adayları. beni de aranıza alırsanız sevinirim :) tahmini doğum tarihi 13 ocak ama sezaryen olacağım için daha erken olacak herhalde. bir kızım olacak kısmetse :) detaylı ultrason dahil hiçbir kontrolde bacaklarını açmadı, doktorlar %90 kız dedi. biz de dayanamadık başka bir doktora gittik ve orda dümdüz yatıyordu kız olduğunu gördük :) ben bazen hafif sancı ve batma şeklinde hissediyorum bebeğimi. alışverişlere de yavaştan başladım. umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz burda. hepinize sevgiler.
bende hissetmek istiyorum ama henüz hissettiklerimden emin olamıyorum.günün yarısını elim göbeğimde geçiriyorum.
eşim de çok istiyor artık dışarıdan hissedebilmeyi ama sanırım henüz vakit var.cumartesi kontrolde doktoruma sormayı düşünüyorum bu konuyu
kızlar ben dayanamadım kızıma bunları aldım :)
ayy maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin :)
merhaba kızlar..
bugün tetanoz aşısı oldum. Öğleden sonrada ayrıntılı ultrasona gidicem. heycanlıyım biraz. :) inşallah hiç bi aksilik çıkmaz
çok teşekkür ederim canım :) ben de ağırlaşmadan bakınayım diye çıktım ama görünce dayanamıyorsun :) park yatak aldım, normal yatak olarak 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. mobilya yatağı daha sonra alırım diye düşündüm. bir de ana kucağı/araba koltuğu ve bebek arabası birlikte olan bir araba aldım. 2 de elbise aldım kızıma :) bir de liste yaptım, sizin burda yazdığınız listeye de baktım çok yardımcı oldu. bazıları çok erken diyor ama ben yavaş yavaş zevkle yapayım alışverisimi diye son aylara bırakmak istemiyorum. hem taksitler azar azar ödenir :)
nasıl yani
ama tahminimce bir şey daha vardı aminosentez dışında detaylı ultrason falan devreye gircekti
tek çare aminosentez mi?
Missya canim Nifty test mi yaptiracaksin?
cok guzel seyler almısınız bu lıste nerde bende lıste yapıp almak ıstıyorum daha vaktıız var ama lıste kolaylastırı ısımı dıye duusnuyroum bu arada sız kacıncı haftadasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?