2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben sırtüstü yatmak sakıncalı diye hiç yatmıyorum, yatıp bekliyim o zaman belki duyarım:26:
ne kadar beklemek lazım ??

Sırt üstü yatmak 6. aydan sonra tehlikeli.. Şimdiden kendinizi kasmayın..

İşte harika bir bakış açısı kesinlikle doğru söylüyorsun neden herşeyde bizden kan alınıyo yaa

Detaylı ultrasonu yaptırıcam zaten canım amniyosentezi yaptırmicam ama sonuç kötü olsa bile Allahtan gelene ne diyebilirimki 3 lü testi tekrarlatma olanağım varsa öyle yapıcam

Misacım canım benim.. Üzüldüm sonucuna ama umursamamanı tavsiye ederim.. Bebeğinin burun kemiği var, ense ölçümü normal, ikili testin güzel.. Gelişimi güzel.. Bir sürü doktor gezdin kötü olan o oldu sadece.. Benim de ikilim iyi doktor 3 lü istemedi bile, öyleyse benim de bebeğim de sorun olabilir değil mi ama ? Hiç takılma canım.. Kendine sağlam bir doktor bul sadece..

Yok illa içim rahat etmez diyorsan ve maddi gücün yetiyorsa egumusun tahlilinden yaptır.. Sırf için rahat olsun diye..

Ben bebeğinde hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. Aptal doktorların saçma sapan kasmalarından kaynaklanıyor.. Ne olur stres yapıp kendini, bebeği, eşini üzme.. Hatta bu durumu lehine çevir eşin seni üzemesin.. Ayağını denk atsın

Çok öpüyorum canım seni... Kocaman kocaman sevgiler gönderiyorum..

3,5 mılyar canım ama bu oda 15 yasına kadar kullanılabılıymus benım kı 7 8 yasıan kadar kullansa yeter

çok güzelmiş kullanır ama o yaşa kadar raht rahat:)
ben dolabını almıycam odamda kocaman bir dolap var sadece 5 li çekmece yatak ve sallanan sandalye :)
bu hangi site acaba bende bakıyım modeli çok hoşuma gitti :)

bursada magzası var canım ben ordan baktım ama sıteıde bebekom cok guzel modeller var

melababebek tatildeydim yazmış olabilirsin kusura bakma sonucun çıktı mı ?
çıkmadıysa ne zaman çıkacak ?

ayy canım çıktı benim, suyuna bulaşmış bir enfeksiyon tespit edilmedi,

yine de klinik bulgulara göre karar verilmesi gerekir dediler, klinik bir hastalık, kızamık vs vs geçirmediğim için de şu aralar, doktor içiniz rahat etsin artık, gözünüz aydın, çok şükür rahatladık dedi :) şimdi bir tek kalbinin kontrolü kaldı, onda da birşey yoksa tamamen bulaşmamış çıkacak,

kromozom sonucu ama daha çıkmadı, hazır amniyosentez yaptırmışken ona da bakılsın denilmişti hani, onu bekliyoruz ama en korktuğumuz şey çıkmadı ben de hiç uyuyamıyordum, şimdi fosur fosur uyumaya başladım haberi alıp rahatlayınca :)

Evet canim ben de buyuk seyleri alma taraftariyim. Kiyafet son ay da alinir, dogduktan sonra da azar azar alinir.
Braun alayim ben de termometreyi o zaman :)
Ben de soranlara mama sandalyesi, sakincak ve araba koltugu diyecegim. Salincak konusunda gerekli mi emin olamamistim ama kullanisli madem guzelmis :)
Benim aldigim yatak da titresimli ve muzikli. Bebegin odasi olacak odada kocaman duvar dolabi var. Bu yuzden mobilya yatak almaktan vazgectim. 3 yaseindan sonra prenses odasi yapariz ona :))
Bebek telsizinde sadece ses olan mi yoksa goruntulu gosteren gerekli mi acaba? Benim evim kucuk, goruntulunun cok bir faydasi yoksa bosuna o kadar masraf etmeyeyim.
Yogurt yapma makinasina kadar dusunmussun :)

nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam :)
o da temiz çıkar inş. ne güzel için rahatladı ama bu senin pozitif enerjininde eseri artık rahat nefes alabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…