ben sırtüstü yatmak sakıncalı diye hiç yatmıyorum, yatıp bekliyim o zaman belki duyarım:26:
ne kadar beklemek lazım ??
Farklı değil misaa, dörtlü üçlüyü kapsıyor sadece. Sen doktoruna sor nifty testi, egumus yurt dışından getirtmişti. Ama melababebek de amniyosentez yaptırdı, sıkıntı çıkmadı. Hiçbir şey yaptırmazsan çok kafana takarsın gibi geliyor bana sen bilirsin yine de.
Bir de bu hormonlar sadece anneden mi geçiyor, neden hep bizim kanımıza bakıyorlar hiçbir şey anlamıyorum ben. Sanki tek başımıza yaptık bebekleri.
Detaylı ultrasonu yaptırıcam zaten canım amniyosentezi yaptırmicam ama sonuç kötü olsa bile Allahtan gelene ne diyebilirimki 3 lü testi tekrarlatma olanağım varsa öyle yapıcam
Eki Görüntüle 781913 Eki Görüntüle 781951
oglusuma bu odayı ve bu arabayı almayı dusunuyorum sızce nasıl arkadasalr
çok güzeller :)
bebek odası fiyatı ne kadar öğrendiniz mi?
3,5 mılyar canım ama bu oda 15 yasına kadar kullanılabılıymus benım kı 7 8 yasıan kadar kullansa yeter
hayırlı günler.aranıza katılabilir miyim
hadımköyde nerdesiniz
hoş geldin :)
seninle hem bebişlerin tarihleri aynı hemde düğün tarihlerimiz ne kadar büyük bir tesadüf :)
hoş bulduk....evet öyleymiş farkettim :)
cinsiyet ne peki :) o da kızsa büyük bir tesadüf daha
yok erkek :) bu tutmadı
:) olsun sağlıklı olsunlar da kız olsun erkek olsun :)
çok güzelmiş kullanır ama o yaşa kadar raht rahat:)
ben dolabını almıycam odamda kocaman bir dolap var sadece 5 li çekmece yatak ve sallanan sandalye :)
bu hangi site acaba bende bakıyım modeli çok hoşuma gitti :)
Eki Görüntüle 781913 Eki Görüntüle 781951
oglusuma bu odayı ve bu arabayı almayı dusunuyorum sızce nasıl arkadasalr
Oğlumun odssına benziyor ben aldım:)Eki Görüntüle 781984
melababebek tatildeydim yazmış olabilirsin kusura bakma sonucun çıktı mı ?
çıkmadıysa ne zaman çıkacak ?
ben sadece rengine karar veremiyorum :) arabanın markasına karar verdim de :)
biz ondan aldık bir arkadaşımıza böyle rahat bir şey yok ondan da alıcam inş. graconun ve chicconun var ve gerçekten etkili
salıncaklar anne karnındaki sesleri müzikler çalıyor hem de yavaş yavaş sallıyor mantıklı :)
bebek telsizini bana teyzesi hediye etti bebeği öğrenince :)
termometre en iyisi braun kulaktan ölçen :)
soğuk buhar makinası araştırıyorum weewell şuan araştırdıklarımdan en iyisi
süt sağma makinası medela ve philips elektrikliler
yoğurt yapma makinası birde :)
ben şuan biraz teknolojik şeyleri alıyım diyorum en fazla para bunlara gidiyor :)
ayy canım çıktı benim, suyuna bulaşmış bir enfeksiyon tespit edilmedi,
yine de klinik bulgulara göre karar verilmesi gerekir dediler, klinik bir hastalık, kızamık vs vs geçirmediğim için de şu aralar, doktor içiniz rahat etsin artık, gözünüz aydın, çok şükür rahatladık dedi :) şimdi bir tek kalbinin kontrolü kaldı, onda da birşey yoksa tamamen bulaşmamış çıkacak,
kromozom sonucu ama daha çıkmadı, hazır amniyosentez yaptırmışken ona da bakılsın denilmişti hani, onu bekliyoruz ama en korktuğumuz şey çıkmadıben de hiç uyuyamıyordum, şimdi fosur fosur uyumaya başladım haberi alıp rahatlayınca :)
hadımköy kiptaş konutlarında oturuyorum. bende dr ıstedıgı tahlıllerı arnavurkoy dvlt hastanesınde yaptırdım.
Oğlumun odssına benziyor ben aldım:)Eki Görüntüle 781984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?