Eki Görüntüle 781913 Eki Görüntüle 781951
oglusuma bu odayı ve bu arabayı almayı dusunuyorum sızce nasıl arkadasalr
ikisi de çok güzel canım, :))))
ben de dün aynı arabanın kırmızısını aldım. şimdilik çok memnun olacağımı düşünüyorum. umarım yanılmam. beklediğimden de güzel çıktı çünkü
nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam :)
o da temiz çıkar inş. ne güzel için rahatladı ama bu senin pozitif enerjininde eseri artık rahat nefes alabilirsin:)
nerden aldınzı kaca aldınız bende kırmızı mı sıyah mı alsam karar veremedım oglum olucak ya masallah sız ne gzuel alısverıslere baslamısınız kac haftalık hamılesınız ben daha hıc bıse almaıdm
nerden aldınzı kaca aldınız bende kırmızı mı sıyah mı alsam karar veremedım oglum olucak ya masallah sız ne gzuel alısverıslere baslamısınız kac haftalık hamılesınız ben daha hıc bıse almaıdm
yarın 21.haftaya giricem inşallah
senin kaç haftalık oldu?
eşim internette görmüş ama gözümüzle görmeden almayalım dedik. firmayla direkt iletişime geçtik. ben ankarada oturuyorum. firmadan bana ankarada satan bayilerinin numaralarını verdiler. keçiören de bir yer. 650 tl ye aldım, azıcık pazarlık yaptık :))) gerçekten kaliteli bir ürün :))))
zaten bundan başka da pek birşey almadım henüz. birkaç parça giysi aldım. anneannesi, babannesi ve ben birbirimizden haberimiz olmadan battaniye almışız :) 5 tane battaniyesi oldu şimdiden :)))))))
Kızlar şuan öyle üzgünümki üçlü test sonucum 171/1 çıktı(( dr amniyosentez yaptır dio eşim kesinlikle olmaz diyo bişey çıkarsada onun canıa kıamayız dio bende kıyamam ama içime bi kurt düştü ikili testim 10000/1 di bu nasıl böle dedim dr işin içine bi hormon girdi dedi (( kızlar çok üzgünüm
masallah sıze baya seyler almısınız be hıc bı sey almadım daha
fırsatın oldukça alırsın takma kafana. Zaten biraz erken.
Zaten bir yerden sonra almadan duramıyorsun :)
hamılelık cetvelını nasıl yaptınız bende yapmak ıstıyorum
sen şanslısın canım biz sıfırdan başlicaz :18: senden de tavsiyeler alırız sen de deneyimlisin
sağolsun blogcu bi anne yazmış bunları
benim de aklıma yattı bazı şeyler gerçekten gereksiz.eksiksiz olsun diyoruz sonra aldığımıza pişman oluyoruz
az ve öz almak lazım
cüzdanları boşaltıcaklar
canım ben 20+3 iken yaptırdım
ayy canım çıktı benim, suyuna bulaşmış bir enfeksiyon tespit edilmedi,
yine de klinik bulgulara göre karar verilmesi gerekir dediler, klinik bir hastalık, kızamık vs vs geçirmediğim için de şu aralar, doktor içiniz rahat etsin artık, gözünüz aydın, çok şükür rahatladık dedi :) şimdi bir tek kalbinin kontrolü kaldı, onda da birşey yoksa tamamen bulaşmamış çıkacak,
kromozom sonucu ama daha çıkmadı, hazır amniyosentez yaptırmışken ona da bakılsın denilmişti hani, onu bekliyoruz ama en korktuğumuz şey çıkmadıben de hiç uyuyamıyordum, şimdi fosur fosur uyumaya başladım haberi alıp rahatlayınca :)
canım hepinizin desteğiyle öyle olabildim aslında,
Allaha çok şükür o da dualarımızı kabul etti,
ama nasıl sevindiğimizi sana anlatamam, bu seferde tutamadık kendimizi sevinçten zırıl zırıl ağladık evde,
inşallah da bundan sonra hiç birimizde sorun çıkmadan 4 ay sonra alacağız kucağımıza, sağsalim bebeklerimizi, buralarda yaptıkları yaramazlıkları anlatacağız inşallah
bak bizim cetvelde eklemekistiyorsan tıkla var oraya bas sayfa açılcak ordanda devam etçen yönlendirir
kızlar sizce erken değil mi böyle hazırlıklar bende hersey almak istiyorum ama eşim herseye daha cok erken alma bir sey diyor sizce ne yapmalıyım
sanırım yaptım canım olmustur heralde
sanırım yaptım canım olmustur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?