2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

nerden aldınzı kaca aldınız bende kırmızı mı sıyah mı alsam karar veremedım oglum olucak ya masallah sız ne gzuel alısverıslere baslamısınız kac haftalık hamılesınız ben daha hıc bıse almaıdm

nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam :)
o da temiz çıkar inş. ne güzel için rahatladı ama bu senin pozitif enerjininde eseri artık rahat nefes alabilirsin:)

canım hepinizin desteğiyle öyle olabildim aslında,

Allaha çok şükür o da dualarımızı kabul etti,

ama nasıl sevindiğimizi sana anlatamam, bu seferde tutamadık kendimizi sevinçten zırıl zırıl ağladık evde,

inşallah da bundan sonra hiç birimizde sorun çıkmadan 4 ay sonra alacağız kucağımıza, sağsalim bebeklerimizi, buralarda yaptıkları yaramazlıkları anlatacağız inşallah

eşim internette görmüş ama gözümüzle görmeden almayalım dedik. firmayla direkt iletişime geçtik. ben ankarada oturuyorum. firmadan bana ankarada satan bayilerinin numaralarını verdiler. keçiören de bir yer. 650 tl ye aldım, azıcık pazarlık yaptık :))) gerçekten kaliteli bir ürün :))))

zaten bundan başka da pek birşey almadım henüz. birkaç parça giysi aldım. anneannesi, babannesi ve ben birbirimizden haberimiz olmadan battaniye almışız :) 5 tane battaniyesi oldu şimdiden :)))))))

yarın 21.haftaya giricem inşallah
senin kaç haftalık oldu?

masallah sıze baya seyler almısınız be hıc bı sey almadım daha

Canım üçlü taramanın güvenilirliği ikili teste göre daha düşük... Bir çok anneye böyle bir sonuç sonrası sağlıkla bebeklerini alıyorlar....Sıkma canını, ayrıntılı ultrasonda da bazı şeyler farkedilebiliyor...

Sorma canım. Geçen internetten bikaç çıtçıtlı body, alt pijama, 2 tane pijama takımı, 2 şer üst zıbın, 1 battaniye vs aldım 220 tl civarı tuttu
Miniklerimiz sağlıkla gelsinlerde başka bişey istemiyorum. Yeterki aldıklarımızı giydirmek nasip olsun.

Canım nasıl k sevindim... Darısı başta misa ve tüm riskli gebelere...

inş. canım zorlu bir süreçti şimdi kısmetse bebişler olduktan sonra konuşacağız yemedi içmedi uyumadı demeye :)

kızlar sizce erken değil mi böyle hazırlıklar bende hersey almak istiyorum ama eşim herseye daha cok erken alma bir sey diyor sizce ne yapmalıyım

kıyafet için erken olabilirde bebek arabası puset beşik bunların fiyatlarını görünce alayım açmada bi köşede dursun taksitleri hafiflemiş olur hiç olmazsa tabi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…