Canım Egumus'ın sonucu 1/8 çıkmıştı sapasağlam bebişi. Sıkma canını. İçin rahat etmeyecekse amniyosentez dışında kesin sonuç veren testler var, pnları düşünebilirsin. Egumus öyle yaptırdı. Dur haber vereyim ona da sana ulaşsın. Amniyosentes de çok kötü bir şey değil, ben bir problem olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat eder. Yoksa o testler hep fasa fiso.
nasıl yani
ama tahminimce bir şey daha vardı aminosentez dışında detaylı ultrason falan devreye gircekti
tek çare aminosentez mi?
Detaylı ultrasonu yaptırıcam zaten canım amniyosentezi yaptırmicam ama sonuç kötü olsa bile Allahtan gelene ne diyebilirimki 3 lü testi tekrarlatma olanağım varsa öyle yapıcam
Canım sen hiiiç moralini bozma. O kadar çok kişi tanıyorum ki bu testleri riskli çıkan.. Hepsinin maşallah sapasağlam çocukları :)Allah razı olsun canım ii dileklerin için benim yaş 27 10000/1 oran çıkmıştı bende herşey iyiydi dr gerek yok ama yinede bi afpye bakalım dedi bebeğin karaciğerinden salgılanan bi proteinmiş onla beraber 3 lüde gözükür falan dedi oranı çok aşağı çekti bileydim yaptırmazdım şimdi içim içimi yicek amniosentezide annemler dahil kimse yaptırma dio 171/1 oran çok değil ama işte insanın elinde değilki bi yandan üzülmüom bi yandan gülemiom şok gibi bişi oldu perşembe tıptan randevu aldı babam burda detaylı tek tıpta varmış hem 3 lüyü tekrarlatıcam hemde detaylıya girecem Allahım bebeklerimizi sağa salim bağışlasın bizlere annelik zormuş
elektirik gideli 3saat oldu gelmiyo bi leptopun şarz bitcek tek kafayı yiycem evde telde şarzı az kimseyi arayamam oooofffffffffff
Canım bu 4 lü test le 3 lü farklımıki ben 3 lüyü bidaa tekrarlatıyim diyorum niffy nerde yapılıoki acep
Arkadaşlar paşam hastanedeymiş, kanaması varmış. Onun için Ayet-el kürsi okuyoruz. Okuduğunuzda okudum diye yazar mısınız?
Arkadaşlar paşam hastanedeymiş, kanaması varmış. Onun için Ayet-el kürsi okuyoruz. Okuduğunuzda okudum diye yazar mısınız?
Canım sen hiiiç moralini bozma. O kadar çok kişi tanıyorum ki bu testleri riskli çıkan.. Hepsinin maşallah sapasağlam çocukları :)
Senin de öyle olacak, buna eminim. Zaten ayrıntılıda varsa bi sorun, çıkar. Ense kalınlığı filanda bakılmıştır mutlaka.
Amanınn zor bi durum yaa:26: teknolojik anneler olduğumuzdan sıkılıyoz hemencecik. Bende senin gibiyim aynen :))
Geldimi ceyranlar??
cnm amniyosentez riskli bişey ve de bi sürü insan biliyorum bebeği amniyosentez önerildiği halde yapılmadı ve sağlıklı doğdu. kadınlar kulübünde de okudum örneklerini. ben bu testlerin çoğuna inanmıyorum. ultrasonda ense kalınlığı burun falan çok sapma gösterir anlarım ama onun dışında kafama hiç bişeyi takmaya niyetim yok. yeni gittiğim doktor bana 3000 lira dedi 100 de 100 sonuç alınıyo yaş grubunuz riskli falan, yaptırsak iyi olur. ben 39 yaşındayım hiç bişey yaptırmaya niyetim yok, sen de kafayı takma. sağlıkla alıcaz kucağımıza görürsünCanım haftaya doğuya gidiom burda amnio sentez yaptırsam drlara güvenmiom bide o korkuyu yaşıyamam galiba ilk duyduumda drdan şoka girdim bi ama şuan iyiyim ne gelirse Allahtan kötü bi sonuç çıksada canına kıyamam bebeğimin bir ömür o acıyla yaşayamam iyi bi sonuç çıksa amniyosentezin riski yüzünden bişey olsa bebeğime ozaman ne yaparım Allahıma sığınıcam artık Rabbim büyük ağladım rahatladım azcık
okudum ben de allah yardım etsinArkadaşlar paşam hastanedeymiş, kanaması varmış. Onun için Ayet-el kürsi okuyoruz. Okuduğunuzda okudum diye yazar mısınız?
geçmiş olsun aşı etki yaptı mı sende de =)) yarın kontrolüm var benimde sanırım detaylı için tarih verecek hatta belki yarın öğleden sonra bile yapabilirzz çünkü usg ye göre 20. haftadayızz... çıkınca yazsana bende çok merak ediyorumm normal usg den farkınıı..heyecan ve keyifin tadını çıkar
amin inşallahSorma canım. Geçen internetten bikaç çıtçıtlı body, alt pijama, 2 tane pijama takımı, 2 şer üst zıbın, 1 battaniye vs aldım 220 tl civarı tuttu
Miniklerimiz sağlıkla gelsinlerde başka bişey istemiyorum. Yeterki aldıklarımızı giydirmek nasip olsun.
canım hepinizin desteğiyle öyle olabildim aslında,
Allaha çok şükür o da dualarımızı kabul etti,
ama nasıl sevindiğimizi sana anlatamam, bu seferde tutamadık kendimizi sevinçten zırıl zırıl ağladık evde,
inşallah da bundan sonra hiç birimizde sorun çıkmadan 4 ay sonra alacağız kucağımıza, sağsalim bebeklerimizi, buralarda yaptıkları yaramazlıkları anlatacağız inşallah
ay içim hopladı birden yaa allah yardımcısı olsunArkadaşlar paşam hastanedeymiş, kanaması varmış. Onun için Ayet-el kürsi okuyoruz. Okuduğunuzda okudum diye yazar mısınız?
ben de hissediyorum canım eşim de hissediyo artıkKizzzzzlarrrr kim war kim yok bayadir cok kisiyo yok walla olan hamisler kizmayinda bende skliyom en baslarda bibyazmaya 2 3 sayfa atlardik heee sey dicemmmm bebibism kipir kipir cok erken hissedenlerdenim elimizlede hissediyoruz tekmeleri hatta kocamda hissediyo sizin bebislerden babalari mutlu eden warmi
Allah razı olsun canım ii dileklerin için benim yaş 27 10000/1 oran çıkmıştı bende herşey iyiydi dr gerek yok ama yinede bi afpye bakalım dedi bebeğin karaciğerinden salgılanan bi proteinmiş onla beraber 3 lüde gözükür falan dedi oranı çok aşağı çekti bileydim yaptırmazdım şimdi içim içimi yicek amniosentezide annemler dahil kimse yaptırma dio 171/1 oran çok değil ama işte insanın elinde değilki bi yandan üzülmüom bi yandan gülemiom şok gibi bişi oldu perşembe tıptan randevu aldı babam burda detaylı tek tıpta varmış hem 3 lüyü tekrarlatıcam hemde detaylıya girecem Allahım bebeklerimizi sağa salim bağışlasın bizlere annelik zormuş
ay içim hopladı birden yaa allah yardımcısı olsun
ben okudum canım çok merak ettim haber alırsan yazıver
Kızlar şuan öyle üzgünümki üçlü test sonucum 171/1 çıktı(( dr amniyosentez yaptır dio eşim kesinlikle olmaz diyo bişey çıkarsada onun canıa kıamayız dio bende kıyamam ama içime bi kurt düştü ikili testim 10000/1 di bu nasıl böle dedim dr işin içine bi hormon girdi dedi (( kızlar çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?