2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım haftaya doğuya gidiom burda amnio sentez yaptırsam drlara güvenmiom bide o korkuyu yaşıyamam galiba ilk duyduumda drdan şoka girdim bi ama şuan iyiyim ne gelirse Allahtan kötü bi sonuç çıksada canına kıyamam bebeğimin bir ömür o acıyla yaşayamam iyi bi sonuç çıksa amniyosentezin riski yüzünden bişey olsa bebeğime ozaman ne yaparım Allahıma sığınıcam artık Rabbim büyük ağladım rahatladım azcık

Detaylı ultrasonu yaptırıcam zaten canım amniyosentezi yaptırmicam ama sonuç kötü olsa bile Allahtan gelene ne diyebilirimki 3 lü testi tekrarlatma olanağım varsa öyle yapıcam

Misaaaa, sakın kafana takma, bu testlerin sonucu %85'lerde, yani %100 sonuç vermiyor. Ama %100 souç veren bir test var o da çok pahalı, sen içini rahat tut, sadece bir testin sonucu ile olmuyor, bebek de başka anomalilerin de olması gerekiyor..

Canım sen hiiiç moralini bozma. O kadar çok kişi tanıyorum ki bu testleri riskli çıkan.. Hepsinin maşallah sapasağlam çocukları :)
Senin de öyle olacak, buna eminim. Zaten ayrıntılıda varsa bi sorun, çıkar. Ense kalınlığı filanda bakılmıştır mutlaka.
elektirik gideli 3saat oldu gelmiyo bi leptopun şarz bitcek tek kafayı yiycem evde telde şarzı az kimseyi arayamam oooofffffffffff

Amanınn zor bi durum yaa:26: teknolojik anneler olduğumuzdan sıkılıyoz hemencecik. Bende senin gibiyim aynen :))
Geldimi ceyranlar??

20.15 itibariyle geldi sonunda bayadır yoktu 5 saat

cnm amniyosentez riskli bişey ve de bi sürü insan biliyorum bebeği amniyosentez önerildiği halde yapılmadı ve sağlıklı doğdu. kadınlar kulübünde de okudum örneklerini. ben bu testlerin çoğuna inanmıyorum. ultrasonda ense kalınlığı burun falan çok sapma gösterir anlarım ama onun dışında kafama hiç bişeyi takmaya niyetim yok. yeni gittiğim doktor bana 3000 lira dedi 100 de 100 sonuç alınıyo yaş grubunuz riskli falan, yaptırsak iyi olur. ben 39 yaşındayım hiç bişey yaptırmaya niyetim yok, sen de kafayı takma. sağlıkla alıcaz kucağımıza görürsün

valla canım ben özelde yaptırmadığım için pek bi farkını göremedim. radyoloji uzmanı söyledi başkası not etti. sonuçları aldım dr. gitiim oda herşey normal dedi. sonuçlarda şu şekilde
Uterin kavitede bir adet fetüs mevcuttur.
FKA : mevcut ve düzenlidir.
Plasenta : fundus korpus arka duvar yerleşimli
Maturasyonu : Grade 1
Amniyon mayi miktarı : yeterli
Prezentasyon : transvers

BDP : 46mm 20Hf g
FL : 33mm 20Hf 3g

başkada bişey yazmıyo. sende bi git bakalım sende ekstra bişeylere bakıldıysa bende gideyim başka dr.a nedense bu hiç içime sinmedi

amin inşallah
o kadar tutar anacım boyut olarak bizimkilerden küçük ama pahada büyükler
kış gelsin çabuk

canım çok sevindim geçen hafta aklıma geldin ne zaman yaptırıcaktı diye
çok şükür bişey çıkmamış kromozom da temizdir çünkü bu haftalara geldiğine göre kromozomal bişey olmaz
gözün aydın sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşallah

Arkadaşlar paşam hastanedeymiş, kanaması varmış. Onun için Ayet-el kürsi okuyoruz. Okuduğunuzda okudum diye yazar mısınız?
ay içim hopladı birden yaa allah yardımcısı olsun
ben okudum canım çok merak ettim haber alırsan yazıver

ben de hissediyorum canım eşim de hissediyo artık
akşama kadar tekmeliyo çıktı çıkacak dışarı

canım benim de yaş 29
2 lide riskim seninkine yakın çıktı 14000\1 di
doktorum 3 lüye gerek yok dedi.onu 90 larda yapıyoduk dedi.yaparsam 4 lü yaparım dedi.onu da yapmadı
yani demem o ki hiç sıkıntı yapma olur mu.bu testler çoğunlukla kafa kurcalamaktan başka bişeye yaramıyo
amniyosentezi yaptırma bence.detaylıya girersin allahın izniyle orda organlara bakarlar yeter
bişiycik yoktur

merhaba

benimde üçlü testte yaş riski1:166 çıktı doktor amniyosentez için sen bilirsin ama ilk önce detaylı ultrason eçktirelim dedi.
dün detaylıyı yaptırdım özel bir yerde sonuçlarda hiçbir problem çıkmadı doktor yinede yaş 38 olduğu için amniyosentes istersen yaptır dedi ama sen 25 yaşında olsaydın herşey güzel hiçbirşeye gerek yok derdim dedi

bugünde kendi doktoruma sonuçları götürdüm çok iyi dedi kokulacak bişey yok dedi yolumuza devam edelim hiçbir şeyi takma zaten biz yaşımızı biliyoruz dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı

bence içini rahat tut bende bayramı kendime zehir ettim sonuçlar yüzünden

gerçi karar senin ama ben ilk önce detaylıyı dene derim gerçi herkesin fikri değişebilir biz eşimle detaylıda da sorun çıksaydı amniyosentez düşünmüyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…