Merhabalar ben paşamla sık sık görüşüyorum çok şükür kanama yok şu an sancısı da yok şükür sabah dr si gelecek dua edin dedi... Hayırlı hamilelikler..
kızlar bir gün girmedim nolmuş paşama nesi var...?
aynen cnm, yaptırmıycam ben de ayrıntılıyı bekliycem. inşallah güzel çıkar ayrıntılı sonuçlarımız, kafamızı daha fazla bulandırmazlar. bana gelişimi 5 gün geriden geliyo dedi, günlerdir okumadığım site yazı kalmadı. hamilelik psikolojisi zaten zor, herşeyi kafaya takıp korkuyoruz. kabus oldu bi haftadır bu yeni doktor bana
haber ver detaylını merak edicem. kafaya takmamak lazım da olmuyo işte. neyse ki senin perşembeye bişey kalmamış. ben daha 10 gün beklicem detaylı için.
sorma canım dr saolsun strese soktu beni gece uyudummu işkencemi çektim bilemedim hiç bişi olmasa bile o korkuyu şoku yaşadım bikere Allah kimseye yaşatmasın çok saol canım duaların için Allah razı olsun inşallah hep mutlu haberler alırız zuhalcim
cnm sağol cvp verdiğin için. bana sonradan bi and böyle söylendiği için bu kadar bocaladım. başatn itibaren böyle olsaydı satı karıştırdılar diyebilirdim ki benim bebeğim tüp bebek döllenme saatine kadar belli aslında. 20. haftaya kadar günüyle giderken birden geri düşünce neyi yanlış yaptım diyo insan ister istemez. bi de doktorum yurtdışına yerleşti, bu doktora ilk kez gitmiştim. adam zaten gestapo subayı tipli bişey. ilk söylediği down sendromu tehlikem yok ona rağmen bebeğin alınmasına kadar bir saat bunu konuştu. sonrada kalkıp bebeğiniz geriye düşmüş dedi muayenede.insanın ister istemez siniri bozuluyoSelamlar paşanin durumunu merak ederken siize cevap yazmak stedim.doktorunuz 5 gun geriden geliyor demesi caninizi sikmasin 2 haftayi aşan geriden gelmeler olursa sorun var demektir.benimki hep 1 hafta geriden geliyor bir kez sat a uyumlu cikmisti.
cnm sağol cvp verdiğin için. Bana sonradan bi and böyle söylendiği için bu kadar bocaladım. Başatn itibaren böyle olsaydı satı karıştırdılar diyebilirdim ki benim bebeğim tüp bebek döllenme saatine kadar belli aslında. 20. Haftaya kadar günüyle giderken birden geri düşünce neyi yanlış yaptım diyo insan ister istemez. Bi de doktorum yurtdışına yerleşti, bu doktora ilk kez gitmiştim. Adam zaten gestapo subayı tipli bişey. Ilk söylediği down sendromu tehlikem yok ona rağmen bebeğin alınmasına kadar bir saat bunu konuştu. Sonrada kalkıp bebeğiniz geriye düşmüş dedi muayenede.insanın ister istemez siniri bozuluyo
korku,telaş,endişe yoruyor hepimizi ufacık olumsuzluk insanın aklını alıyor benim daha önce bi kaybım var,,şimdi her kontrole korkudan yüreğim ağzıma gelerek gidiyorum........normalde çok keyifle hamileliği geçireceğimiz haftalardayız ama telaş ya kendimiz yapıyoruz ya sağolsun dr.lar endişelendiriyor............Allah büyük bizim dikkat ediyoruz herşeye,elimizden gelen bu kadar...dualarımız kabul olsun da bunları da keyifle gülerek analım inşallahh
anladım canım hayırlıısı sen gene o doktora mı gitcen
korku,telaş,endişe yoruyor hepimizi ufacık olumsuzluk insanın aklını alıyor benim daha önce bi kaybım var,,şimdi her kontrole korkudan yüreğim ağzıma gelerek gidiyorum........normalde çok keyifle hamileliği geçireceğimiz haftalardayız ama telaş ya kendimiz yapıyoruz ya sağolsun dr.lar endişelendiriyor............Allah büyük bizim dikkat ediyoruz herşeye,elimizden gelen bu kadar...dualarımız kabul olsun da bunları da keyifle gülerek analım inşallahh
sanırım biz kayıp yaşayan anneler olarak o korkuyu bir türlü atamayacağız üzerimizden
allahım yardımcımız olsun tüm bebek bekleyen annelerin dualarını kabul etsin
sağ sağlim git hayırlı haberlerle gel arkadaşım içini ferah tutmaya çalış biliyorum zor kalbin güm güm
ama bebişini ekranda görünce herşey yolunda olunca keyfine diycek yok :)
aynen öyle maalesef, insanın güveneceği doktor bulması da zormuş ben yeni farkettim.
Arkadaşlar paşam hastanedeymiş, kanaması varmış. Onun için Ayet-el kürsi okuyoruz. Okuduğunuzda okudum diye yazar mısınız?
benim daha önceki dr.um patavatsızdı,,ben şimdi dr.umdan memnunum çünkü adam rahat bi tip beni strese sokmuyor aslında daha çok ayrıntı duymak istiyorum her defasında ama o küçük büyük bişey olsa bile çok raha bi dille anlatıyor anladım ki bu çok önemli... mesela bebeğim aşağıdaydı benimyani doğum kanalına yakın ben bi evham yaptım onu dediği an erken doğum vs. neler geliyor aklıma.......o da hemen hoopp dur bakalım dedi bu sadece duruş pozisyonu ben sana hiç bişey yasaklamıyorum bunun için gez dolaş tatile git,cinsellik de serbest dedi sıkıntı olsa bunları söyler miyim sence dedisadece aşırı ayakta kalma o kadar dedi... şimdi git hamileliğinin keyfini çıkar diye de eklediii...... önce kızdım bu kadar rahat olunur mu vs diye ama adam böyle demese kimbilir neler kuracaktım kafamda diye düşündüm...dr. önlem alıp gerekli şeyleri söyledikten sonra insanı rahatlatmalı strese sokmamalı,,yerinde olsam başka dr. bulurum canım.. seni üzecek dr.dan hemen vazgeçmende fayda var
hayırlı olsun kızınız :) ne güzel annesine dokunuşlar süprizler yapmış
asya ismi de çok hoş bir isim :)
ben de kızıma defne düşünüyorum kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?