2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar ben paşamla sık sık görüşüyorum çok şükür kanama yok şu an sancısı da yok şükür sabah dr si gelecek dua edin dedi... Hayırlı hamilelikler..

Rabbim pasamın yardımcısı olsun çok üzmüştür kendini Allahım bu haftaları atlatmayı nasip etsin

Selamlar paşanin durumunu merak ederken siize cevap yazmak stedim.doktorunuz 5 gun geriden geliyor demesi caninizi sikmasin 2 haftayi aşan geriden gelmeler olursa sorun var demektir.benimki hep 1 hafta geriden geliyor bir kez sat a uyumlu cikmisti.

korku,telaş,endişe yoruyor hepimizi ufacık olumsuzluk insanın aklını alıyor benim daha önce bi kaybım var,,şimdi her kontrole korkudan yüreğim ağzıma gelerek gidiyorum........normalde çok keyifle hamileliği geçireceğimiz haftalardayız ama telaş ya kendimiz yapıyoruz ya sağolsun dr.lar endişelendiriyor............Allah büyük bizim dikkat ediyoruz herşeye,elimizden gelen bu kadar...dualarımız kabul olsun da bunları da keyifle gülerek analım inşallahh

cnm sağol cvp verdiğin için. bana sonradan bi and böyle söylendiği için bu kadar bocaladım. başatn itibaren böyle olsaydı satı karıştırdılar diyebilirdim ki benim bebeğim tüp bebek döllenme saatine kadar belli aslında. 20. haftaya kadar günüyle giderken birden geri düşünce neyi yanlış yaptım diyo insan ister istemez. bi de doktorum yurtdışına yerleşti, bu doktora ilk kez gitmiştim. adam zaten gestapo subayı tipli bişey. ilk söylediği down sendromu tehlikem yok ona rağmen bebeğin alınmasına kadar bir saat bunu konuştu. sonrada kalkıp bebeğiniz geriye düşmüş dedi muayenede.insanın ister istemez siniri bozuluyo

anladım canım hayırlıısı sen gene o doktora mı gitcen

sanırım biz kayıp yaşayan anneler olarak o korkuyu bir türlü atamayacağız üzerimizden
allahım yardımcımız olsun tüm bebek bekleyen annelerin dualarını kabul etsin
sağ sağlim git hayırlı haberlerle gel arkadaşım içini ferah tutmaya çalış biliyorum zor kalbin güm güm
ama bebişini ekranda görünce herşey yolunda olunca keyfine diycek yok :)

aynen öyle maalesef, insanın güveneceği doktor bulması da zormuş ben yeni farkettim.

evet aynen öyle aslında hareketlerini hissediyorum ona rağmen evhamlıyım illa dr.un ağzından duymam lazım herşeyin yolunda olduğunu ancak öyle rahatlıyorum normalde 2 haftada bir kontrole gidiyordum bu defa 3 hafta oldu... ki normalde dr. ayda bir çağırıyorum ama seni biliyorum dayanmazsın dedi o da biliyor alıştı artık ilk haftalar kadar değil tedirginlik ama yine de var atmayı denedim üzerimden olmuyor,,alıştım artık.........ama çok inanıyorum hepimiz sağ salim kavuşacağız inşallah Allah'ın izniyle evlatlarımızaa.............gelince yazarım güzel haberlerimizii

aynen öyle maalesef, insanın güveneceği doktor bulması da zormuş ben yeni farkettim.

benim daha önceki dr.um patavatsızdı,,ben şimdi dr.umdan memnunum çünkü adam rahat bi tip beni strese sokmuyor aslında daha çok ayrıntı duymak istiyorum her defasında ama o küçük büyük bişey olsa bile çok raha bi dille anlatıyor anladım ki bu çok önemli... mesela bebeğim aşağıdaydı benimyani doğum kanalına yakın ben bi evham yaptım onu dediği an erken doğum vs. neler geliyor aklıma.......o da hemen hoopp dur bakalım dedi bu sadece duruş pozisyonu ben sana hiç bişey yasaklamıyorum bunun için gez dolaş tatile git,cinsellik de serbest dedi sıkıntı olsa bunları söyler miyim sence dedi sadece aşırı ayakta kalma o kadar dedi... şimdi git hamileliğinin keyfini çıkar diye de eklediii...... önce kızdım bu kadar rahat olunur mu vs diye ama adam böyle demese kimbilir neler kuracaktım kafamda diye düşündüm...dr. önlem alıp gerekli şeyleri söyledikten sonra insanı rahatlatmalı strese sokmamalı,,yerinde olsam başka dr. bulurum canım.. seni üzecek dr.dan hemen vazgeçmende fayda var

Aynen benim doktorum da öyle. Çok güzel, çok iyiden başka ağzından laf almak çok zor. Son kontrolde baya beklemiştik, o da uzun uzun baktı kızıma. El, ayak parmaklarına kadar inceledik telafi etmek için. Yoksa alıyor içeri iki dakika, işte burda, kalbine bakın pıtpıt, iki fotoğraf, he şey çok güzel hoop postalıyordu.
Yine de dediğin gibi memnunum ben, zaten işkilliyim, doktorun demediklerinden bile anlam çıkarmaya çalışıyorum, dellenirim o da pinpirikli bişi olsa.

Kizlar pasam sabah face grubuna msj yazmis, az kanamasi varmis hala dr.unu bekliyormus ve hepimizden hala dua bekliyor.eger yeni gelismeler olursa birbirimizi haberdar edelim.

günaydın bayanlar bugün bebeğimin hareketlerini hissettim yanılmıyorsam tabi çok değişik içimden bir şeyler kayıyor sanki:) Allahım hayırlısıyla tamamını erdirir inşallah

Paşamla az önce konuştum. Arda Bey 48 saat daha buradasın demiş. Bebeğin başı pesere dayanmış. çıkarırsak peseri doğar demişler serklaj mevzusu olunca. Bir de vajinal akıntıda koku varmış. umarım enfeksiyondandır onu tedavi etmek kolay demiş. sonuçlar çıkmak üzereydi. hemşire gelmişti galiba 4 iğne yazmışlar dedi gelişmeleri rahimağzı yetmezliği forumuna yazıyoruz oradan takip edebilirsiniz dualarınızı eksik etmeyin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş...

hayırlı olsun kızınız :) ne güzel annesine dokunuşlar süprizler yapmış
asya ismi de çok hoş bir isim :)
ben de kızıma defne düşünüyorum kısmetse

Teşekkür ederim canım, defne de çok güzel. Bu arada ben diyanet fetva hattını aradım asya ismini sordum, herhangi kötü bir anlamı yok, dünyadaki en büyük kıta anlamında, koyabilirsiniz dedi bir bayan. Bizde kesin karar verdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…