Kizlar bebegimi beslemek kosuluyla biraz dikkat etmeye karar verdim hamileligim boyunca 8 kilo aldim ve rahatsizlik duyuyorum hic degilse ekmegi kesiyim sekeri kullanmiyim hadi hayirlisi bakalim bu arada oglusum hareketlendi cok sukur beni hoplatiyor ama hep farkli yerlerde takiliyor sanki sabit degil
Kizlar bebegimi beslemek kosuluyla biraz dikkat etmeye karar verdim hamileligim boyunca 8 kilo aldim ve rahatsizlik duyuyorum hic degilse ekmegi kesiyim sekeri kullanmiyim hadi hayirlisi bakalim bu arada oglusum hareketlendi cok sukur beni hoplatiyor ama hep farkli yerlerde takiliyor sanki sabit degil
ekmeği tamamen kesersen belki daha çok acıkabilirsin 20. haftadayım şimdiye kadar 1,5 kg aldım....akşamları bu oran 2 kg oluyor ama sabah yine aynı=).....önerilerim şu sabah 2 dilim ekmek istersen kepek ekmeği olabilir yumurta yiyebilirsen ye..2 saat sonra süt veya taze sıkılmış meyve suyu yanında bir dilim kek olabilir..... öğle yemeğinde ekmek çok şart değil sebze yemeği,yoğurt çok az makarna veya pilav yiyebilirsin,,2 saat sonra meyve ......... akşam yemeğinde 1 dilim ekmek çorba,beyaz veya kırmızı et bol yeşilikli domatesli salata..gece süt ve bir tane muz....vee tabi en az 8-10 bardak su...tabi günde 2-3 ceviz ya da en çok bi avuç fınfık-badem karışımı.... hamur işi çok tüketmedim sadece çalıştığım için bazen bulantılarım çok oldu mecburen iş yerinde poğaça vs yedim........ her gün bu kadar düzenli olmasa da genelde düzenli beslenmeye özen gösterdim,arada kaçamaklarım yok mu tabi ki var mesela tatlı,lahmacun vs gibi şeyler yedim bikaç defa......tatlıyı artık pek engelleyemiyorum çünkü canım istiyor....yapacak bişey yokbirde günde yarım saat yürüş genelde öğle aralarında yemek sonrası yapıyorum ben vaktim kısıtlı olduğundan bazen akşam eşimle yürüyorz arabayı bi yere park edip..... ne kadar kilo alırım toplamda bi fikrim yok ama 16 hafta hiç kilo almadım..... asıl kiloların asıl 6. aydan itibaren alındığını biliyorum o yüzden dikkat ettim,,çok alırsak da veririz kendini sıkma sen canımm.............
maşallah,maşallah kızlar ne güzel besleniyorsunuz..ben hala düzenimi oturtamadım ..bazen canım çok şey yemek istiyor bazende bir lokma dahi yemek içmek istemiyorum...
:) aslında bazen sıkılmıyor değilim özellikle yumurtadan
sütüde zorla pipetle içiyorum iki üç sefer çekiyorum bitiriyorum :)
yumurtaya hala başlayamadım.. her sabah yarın yerim diyorumyumurtayla terbiyelediğim çorbalardan alıyorum vitaminini... sütte meyveli olursa iebiliyorum yoksa kokusuna bile tahammülüm yok..
Arkadaslar ne guzel dengeli besleniyorsunuz :) ben de et yumurta yogurt peynir meyve ceviz yiyorum. Ama kacamakkarim cok :) duy hic icemedim ama dr peynir ve yogurt yiyorsan sorun yok dedi. Hergun dondurmami mutlaka yiyorum. Tatli kizartma manti hamur isi herseyi yiyorum cunku cok canim cekiyor :) ilk 3 ay 2 kg verdim ama simdi baslangic kiloma gore 3 kilo aldim. Almaya baslarsam artik ben de dikkat edecegim. Bulanti ve kusmadan dolayi yiyenedigim aylarin acisini cikariyorum :))
Maşallahınız var hamişler kilo almayanlara hayranım ben o kadar dikkat etmeme rağmen gene aldım 3 aya kadar almadım gerçi ama şimdi toplamda 5 kilo aldım artık yapacak bişeyim yook bu kadar az yiyorum gene alıyorum dahada kıssam bebeğim beslenemeyecek
Selam kızlar,
Tatilin son gününde şifayı kaptım. Boğazım ve öksürürken göğsün acıyor. Burnum da tıkalı.Doktor gitmedim antibiyotik verir diye.Ihlamur içiyorum, arada da zencefilli ballı süt. Dğn gece yatarken göğsümü viksleyip yattım. Önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Selam kızlar,
Tatilin son gününde şifayı kaptım. Boğazım ve öksürürken göğsün acıyor. Burnum da tıkalı.Doktor gitmedim antibiyotik verir diye.Ihlamur içiyorum, arada da zencefilli ballı süt. Dğn gece yatarken göğsümü viksleyip yattım. Önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
aldıklarımızın resimlerini çekip paylaşalımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?