2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaslar merhaba ben 45 kılo ıle hamıle kaldım. Şuan 47,7 kg mım, bugun ıtıbarıylede 16 3 gunluk hamıleyım. Ben gecen hamılelıgımdede 41 kıloyla hamıle kaldım ve 63 kıloyla sezaryan dogumu yaptım vede bebegım 3930 kg dogdu maş. Ben hamılelılıgım boyunca duzenlı bır sekılde demır ılacı kullandım doguma gıdene kadar ve ınanamazssın belkı nefret ettıgım sevmedıgım butun herseyı bebegım ondanda bır vıtamın alsın dıye yedım. hıcbırsekılde kendımı kısıtlamadım herseyı yedım. Şimdı oglumda benım gıbı 3 yasını ekımde dolduruyor maş.var herseyı yıyor ıcıyor.buarada oglumu 20 aylık olana kadar emzırdım ve cok kısa zamanda 45 kıloya gerı geldım. ben sızın yerınızde olsam herseyden yıyın ıcın saglıklı olan.bırde sunu unuttum ben hamılelıklerımde kecı boynuzu bekmezını cok ıcdım ve suanda heraksam muhakkak ıcıp yatıyorum sızede tavsıye edıyorum.

Herşeyi yemek için herkesin 45 kiloyla hamile kalması gerekir ki 70-80 kiloyla hamile kalanlar herşeyi maalesefki yiyemiyor

ne güzel çoğu kişi beslenmesine dikkat ediyor . ben 52 ile hamile kaldım şimdi 54 - 55 arasında gidip geliyorum .düzenli beslenmeye pek dikkat edemiyorum. hafta da 2-3 yumurta yemeye çalışıyorum onda da midem bulanıyor süt dersen hiç içemiyorum ama peynirle aram çok iyi peynirin beyaz kaşar her çeşidi yiyiyorum .vitamin alırsam kan ilacını kesiyorum kan ilacı alırsam vitamini çünkü ikisini bir aldığımda mide bulantısı kabızlı çok oluyor mormalde kabızlığım çok 3-4 günde bir gidebiliyorum.
ama yinede süt konusunda kızımda hiç aksakmadan içiyordum onda daha dikkatli besleniyordum hem çalışıyordum şimdi evdeyim ama fazla dikkat edemiyom. arada kaçamak ta yapıyoum sonrada mide ağrısında sızlanıyorum

Canım benim doktorum kuzenim ve ateşin olmadıkça antibiyotik almamaya çalış dedi. Ateş bebeğe zarar veriyormuş. Antibiyotik bağırsaktaki yararlı bakterileri de öldürdüğünden ben 2,5 yıldır antibiyotik kullanmıyorum. Kullansam da kullanmasam da 1 haftadan önce iyileşemiyorum :) Bakalım daha kötü olursam doktora gideceğim.

benim kan ilacını bırakmadan almam gerekiyor,kan değerim düşük çıktı..benim rutin tuvalete çıkışım 3-4 gün... sanırım bağırsak tembelliğim var..hatta birara herkesin benim gibi olduğunu düşünüyordum,sonra herkesin günlük çıktığını duyunca çok şaşırmıştım,çok şükür beni rahatsız etmiyor..
bende yararlı olan şeyleri yiyemiyorum,içemiyorum maalesef ama suyu ihmal etmiyorum şükür..

seda_22cim nasılsın?

buranın tadı tuzu kaçmış yahu gelen giden çok az..eskiden ne güzeldi,eğlenceliydi,paylaşımlar çoktu..

merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamıleyım karnımın sol alt kısmında agrı var cok korkuyorum bır bılgısı olan var mı pzts doktora gıdecem

Sen yine iyi aldığın kiloları vermissin canim ben ogluma ilk hamileligimde 43 kilo ile hamile kalmıştım 66kilo ile sezeryanla dogum yapmıştım oglumda mas. 4 kilo dogmustu simdi 3 yaşını gecti şu an ikinci kızıma hamileyim 51 kilo kaldim şu an 54 kiloyum inşallah en fazla on kilo alırım valla yediklerime dikkat ediyorum oglumda dikkat etmedim çocuk beslensin diye yedim aldim hepsini veremedim baya kaldi simdi dikkat ediyorum cok alicam kilo diye korkuyorum bakalım hayırlısı saglikli dogsunlarda insallah veririz bi şekilde diye umut ediyorum(((

herkese merhaba
20+3 günlük hamileyim bende inşallah sağlıkla oğlumuzu alıcaz kucağımıza:)ocak annesi olarak aranıza katıldım inşallah herkesin keyfi yerindedir şuana kadr 3.5 kilo aldım :)

Bugün ortadoğu hast. Pınar hanıma gittim kontrolüm vardı geçen hafta randevuda çarpıntımın olduunu sölemiştim bir hafta boyunca tansiyonunu nabzını sabah akşam ölç dedi şükür tansion ii nabız 100 lerde 90 larda hep kadın ilaç vermedi çok aşırı olmadıı sürece sorun yokmuş ya dr bi harika hayatımda böyle ilgili böyle sevecen sıcakkanlı mütevazi hiç havası olmayan dklarca ilgilenen bi dr tanımadım normalde bugün çalışmıo hastane 13.00 den sonra, yanlışlık olmuş bana 13.45 demişlerdi gittim temizlik elemanları var dru aradılar yarım saate geldi işte seni 9.45 te zannediodumda bekledimde falan dedi kapısı kilitliydi açtı beni ultrasona aldı eşimle benle sohbet etti tüm sorularımı cevapladı sanki arkadaşım gibiydi sonra bizle beraber hastaneden çıktı tek bi hasta için ki haybeye gelmişim bi aciliyetim yok kontrol seansım falan olmasına rağmen kadın işini gücünü bırakıp tatil gününde benimle ilgilendi insanlık ölmemiş helal olsun dedim valla Allah böye drlardan kat be kat razı olsun yazmasam şuraya kendimi suçlu hissedecektim bebişim 330 gram olmuş 21 cmmiş benim oğluş Allahım hep mutlu haberler almayı nasip etsin kucağımızda sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah

Kimseler kalmadı forumda ama neredesiniz 2. trimesterin rahatlığına mı bağlamak lazım bu durumu? Ağrılar sızılar bulantılar azaldı şükür ama muhabbet de azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…