Misacım çok sevindim canım bebeğinin iyi olduğundan emindim zaten Allahım da sana göstermiş öpüyorum çok..
Lex aynısını bayramda oldum ve acile gitmek zorunda kaldım. İlaç almayayım derken bebeğe daha çok zarar veriyorsunuz yapmayın antibiyotik kullanmama rağmen 2 haftada iyileştim.. Ama o hastalık virüsu, boğazındaki iltihap çok çok daha zararlı bebeğe canım.. Benim içtiğim antibiyotikte doz aşımı 10 kar dahi olsa fetusu etkilemez yazıyordu.. Lütfen ilaç içmeyeceğim diyerek inatlaşmayın, bebeğe ilaçtan daha fazla zarar veren şeyler de var..
ne güzel çoğu kişi beslenmesine dikkat ediyor . ben 52 ile hamile kaldım şimdi 54 - 55 arasında gidip geliyorum .düzenli beslenmeye pek dikkat edemiyorum. hafta da 2-3 yumurta yemeye çalışıyorum onda da midem bulanıyor süt dersen hiç içemiyorum ama peynirle aram çok iyi peynirin beyaz kaşar her çeşidi yiyiyorum .vitamin alırsam kan ilacını kesiyorum kan ilacı alırsam vitamini çünkü ikisini bir aldığımda mide bulantısı kabızlı çok oluyor mormalde kabızlığım çok 3-4 günde bir gidebiliyorum.
ama yinede süt konusunda kızımda hiç aksakmadan içiyordum onda daha dikkatli besleniyordum hem çalışıyordum şimdi evdeyim ama fazla dikkat edemiyom. arada kaçamak ta yapıyoum sonrada mide ağrısında sızlanıyorum
kızlar bugün malum yerde bir kasıntı var
ne yapmamı tavsiye edersiniz
arkadaslar merhaba ben 45 kılo ıle hamıle kaldım. Şuan 47,7 kg mım, bugun ıtıbarıylede 16 3 gunluk hamıleyım. Ben gecen hamılelıgımdede 41 kıloyla hamıle kaldım ve 63 kıloyla sezaryan dogumu yaptım vede bebegım 3930 kg dogdu maş. Ben hamılelılıgım boyunca duzenlı bır sekılde demır ılacı kullandım doguma gıdene kadar ve ınanamazssın belkı nefret ettıgım sevmedıgım butun herseyı bebegım ondanda bır vıtamın alsın dıye yedım. hıcbırsekılde kendımı kısıtlamadım herseyı yedım. Şimdı oglumda benım gıbı 3 yasını ekımde dolduruyor maş.var herseyı yıyor ıcıyor.buarada oglumu 20 aylık olana kadar emzırdım ve cok kısa zamanda 45 kıloya gerı geldım. ben sızın yerınızde olsam herseyden yıyın ıcın saglıklı olan.bırde sunu unuttum ben hamılelıklerımde kecı boynuzu bekmezını cok ıcdım ve suanda heraksam muhakkak ıcıp yatıyorum sızede tavsıye edıyorum.
merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamıleyım karnımın sol alt kısmında agrı var cok korkuyorum bır bılgısı olan var mı pzts doktora gıdecem
Arkadaslar birsey soracagim ayrintili ultrason yaptirdiniz mi yaptiran varsa fiyati ne kadar ?
Kimseler kalmadı forumda ama neredesiniz 2. trimesterin rahatlığına mı bağlamak lazım bu durumu? Ağrılar sızılar bulantılar azaldı şükür ama muhabbet de azaldı
iyi pazarlar, dün kontrolümüz vardı.çok şükür iyi geçti ve artık bir oğlumuz olacağını öğrendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?