2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

geçmiş olsun canım yapman gereken herşeyi yapmışsın ama ben şunu da yapıyorum iyi geliyor
ayağımın tabanına viks sürüyorum ve çorap giyip yatıyorum ökrüğü kesiyor
burun tıkanıklığı için de viksi sıcak suda eritip havluyla buğu yapıyorum bir sürede olsa rahat nefes almamı sağlıyor
tez zamanda düzelirsin inş.
ateşe çok dikkat et ama ateşin çıkarsa hemen doktora git
şuan gitsen de doktor bir şey veremiycek

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar öncelikle Paşama çok geçmiş olsun diyorum ALLAH bebeğini korusun inşallah dualrımız onunla...

Bende geçen hafta gittim kontrole bebişlerden birine büyük ihtimal erkek dedi doktorum diğeri belli değil dedi dünde obstetrik doppler usye girdim bebeklerin kan v.s kontrolü için o doktorda kesin değil büyük ihtimal erkek dedi.Aynı doktora kuzenimde gitti 17.haftada pipi görünmüş ve kesin erkek demiş.Bana kesin diyemediler bundan sonraki kontrol 1 ay sonra ama ben kendimi erkeğe alıştırdım bile değişikliik olurmu bilemem ..Evlatın kızı erkeği olmaz tabi ama merak işte

Allahtan ateşim yok canım. Çok sağol buğu da yapabilirim.

19. haftadayım. ben kilolu bir anneyim 103 ile başladım ama oğluşum bişey yedirmedi ve yedirmemeye devam ediyor... şu an 96 kiloyum. 95 e inmiştim 3 haftada 1 kilo aldım. cinsiyetimizi 15. haftada öğrendik :)

19. haftadayım. ben kilolu bir anneyim 103 ile başladım ama oğluşum bişey yedirmedi ve yedirmemeye devam ediyor... şu an 96 kiloyum. 95 e inmiştim 3 haftada 1 kilo aldım. cinsiyetimizi 15. haftada öğrendik :)

Hayırlı olsun :)

Haklisin kizi erkegi olmuyor ama dedigin gibi merak cok kotu birsey . Allah cinsiyetlerini gonlune gore ve hayirlisini versin insallah

hiç tereddütsüz doktorunu degiştir

canım bi kız b erkek diyen doktor bursadaydı rn son kesin kız diyen de antalyada. Tatilde olduğum iç.in ikisi de kendi doktorum değil ama bu en soon kesin diyen doktora daha önce de gitmiştim.. Hayırlısı olsun bebişim bana sürpriz yaptı allah gönlümden geçeni nasip etti çok şükür inşaallah sağlıkla gelir

bende 17.hafta iken ogrendim cinsiyeti bu haftada da karisiklik olabilir mi?icime kurt dustu.

cinsiyeti ne canım. Bana 15 haftalıkken kesin erkek demedi zaten yüksek ihtimal erkek dedi ama değilmiş. O haftalarda kızların cinsel organı da çıkıntı şeklinde olabildiğinden karıştırılıyomuş biz de görmüştük çıkıntıyı ama bu hafta kesin kız dedi doktorumuz inşaallah değişmaz bi daha

viks de kimyasal değil mi? dr mu zararsız dedi? ben her tür krem ilaç vb.dotora sormadan kullanmayın derim. kullan dedi mi?

İnsallah degismez cinsiyeti erkek dedi doktor 17 haftalikken gittik hic tereddut etmeden erkek dedi benziyor falan da demedi ama bunlari okuyunca acaba mi dedim

12. haftada kıza benziyor dedi dr.um..14 haftada önce erkeğe benzetti biz daha önce kız demiştiniz deyince iyice inceledi bu haftalarda birbine çok benziyorlar 16-17 de netleştirelim dedi... 17. haftada %100 kız dedi yani 14-15. haftalarda yanılma payıolabiliyor ilerleyen haftalarda çok daha zor sizinde değişeceğini sanmam,,hayırlısı olsunn

Canım ya damla sakızı al has zeytinyağıyla karıştır hergüm bir 2 kaşık iç

viks de kimyasal değil mi? dr mu zararsız dedi? ben her tür krem ilaç vb.dotora sormadan kullanmayın derim. kullan dedi mi?

alıntıdır..
hamilelerde kullanılmasının sakıncalı olduğunu gösteren herhangi bir veri yoksa da bütün ilaçlarda olduğu gibi özellikle hamileliğin ilk 3 ayında ve emzirenlerde kullanılması önerilmez.

çok durumda olduktan sonra doktor kontrolünde her ilacın kullanılcağını düşünüyorum bende
bende kronik faranjit var şükür şuan tutmadı ama çaresiz hap alamıycağım için viks kullanmak zorundayım

Merhabalar,

Bu topikte yeniyim. Mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenler topiğindeyim genelde. Hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Cenabı Allahın sağlık ve sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Benimde bir oğluşum olacak çok şükür.

12. Haftada erkek, 16. Haftada kız gibi dediler (2 farklı doktor baktı)
Son tahmine daha çok güveniyoruz ama bakalum. Yeterki sağlıklı olsun, cinsiyet sadece alışveriş rengim için önemli :)

Hosgeldin hayirli olsun bebegin insallah

Kizlar bebegimi beslemek kosuluyla biraz dikkat etmeye karar verdim hamileligim boyunca 8 kilo aldim ve rahatsizlik duyuyorum hic degilse ekmegi kesiyim sekeri kullanmiyim hadi hayirlisi bakalim bu arada oglusum hareketlendi cok sukur beni hoplatiyor ama hep farkli yerlerde takiliyor sanki sabit degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…