fesat işte birde eşim bunu görebilse, canım hiç görüşmek istemiyorum içimden de gelmiyor zaten, ya bana bir bakışı var, salakmıdır nedir boğacak sanki beni. eşime sürekli kendisiyle kendi çocuğuyla ilgilenmesini istiyor, sürekli görümcem ve kayınbabamlardan bu şekilde bir istek var, eşime kızıyorum, seni bir defa tebrik etti mi, cocuğunu sordumu, madem seni o kadar seviyor diyorum beni hadi geç diyorum, eşim susuyor. eltime de böyle yapmış, kardeşlerini kıskanıyor gelinlerden herhalde, alsın onun olsun, manyakmıdır nedir, tepe tepe kullansın.
Sevgili ocak anneleri
Aslında bu tarz bir yazıyı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama kendimi paylaşma konusunda sorumlu hissettim(
Biz Paşamla 2011 yılında tanıştık rahim ağzı yetmezliği forumunda o zaman 2 tane yaklaşık 5 aylık bebeğini kaybetmişti 13 yıllık evliydi ve senelerce hamile kalamamıştı. Çok üzgündü artık yeni hamileliğinde serklaj denen teknikle rahimağzına dikiş atılacak ve bebeğine kavuşacağını düşünüyordu. Bir gün forumda bize hamile olduğunu söyledi. Biz telefonda da görüşmeye başlamıştık.(Ben de 25 haftalık oğlumu kaybetmiştim dertleşiyorduk) Dr ye gidiyor sürekli yatıyordu 13. haftada serklajı yapıldı hep yatmaya başladı. 17. hafta gibi ağlayarak beni aradı kanamam var hastaneye gidiyorum dedi ssk ya ki dikişi de orada yaptırmıştı maddi nedenleri dolayısıyla. Sonra tekrar aradım maalesef eşi ağlıyordu bebek serklajı zorlamış rahimi yırtacak bu yüzden aldılar ve doğuma aldılar. Sonraki süreci tahmin edersiniz. Elimizden geldiğince telefonla yanında olmaya çalıştık. Ben Antakyada oturuyorum yazın istanbula geldiğimde evine de gittim. Kıtkanaat geçinen bir aileleri vardı eşi çok iyi biri ve mutlu yuvaları tek eksikleri bir bebek. Kuşalrını yavruları yerine koymuştu paşam o dönemde...
Sonra aynı forumdan bir arkadaş çeşitli proflara yazdı ve destek istedi. Ama çoğundan ya cevap gelmedi ya da maddi nedenlerden dolayı fakülteye yönlendirdi. O arkadaş ve ben helalihoş olsun Paşamı benim de gittiğim riskli gebelik uzmanı Arda beye götürdük bu kız neden düşük yapıyor diye. Tüm testlerini fakültede yaptı. Pıhtılaşması çıktı vs. 32 kilo verdi dr dedi diye. Sonunda yine hamile kaldı bizim forumun face gurubu var orada kampanya yaptık bir miktar destek olduk. Dr miz de sağ olsun epey indirim yaptı. Sonradan pesser denen bir madde taktı rahimine. Önceli sabah beni aradı ne yapayım kanamam var ben ssk ya gidiyorum doğuracağım yine diye ağlayarak. ben de memoriali aradım orada dr mizin hemşiresine ekonomik durumu da izah ettim. Paşama sakın gitme ssk ya kanaman var peseri çıkarıp doğurturlar dedim memeoriale git dedim. Şimdi hala orada. Bbebeğin kafası pesere dayanmış. peser tutuyor. Ama sancı yok kanama durmuş şükürler olsun. Büyük ihtimal yarın çıkacak. Ve biz o forumdan bir miktar destek olmaya çalıştık. Ama takdir edersiniz bizim de belli bir yardım gücümüz var.
Sizden ricam ekonomik olarak 10 tl bile olsa gücü yeten arkadaş olursa bana özelden hesap nosunu sorsun yollarım. Şu an ataşehir memorialde. telefonla ya da istanbulda olanlar teyit edebilir. Hayırlı hamileleikler dilerim...
ocak annelerinin face grubundada maddi manevi bi hareketlilik söz konusu. para veremeyen duasını yolluyor. Paşa buyuk imtihandan geçiyo okadar sıkıntya düştukki hepimiz fena etkilendik. kendimmiş gib sancım oldu Rabbim buyuk. kucağına alcak bu kuzusunu inşallah bukadar göbeği bebeklinin duası üzerinde......
canım gözün aydın senin adına çok mutlu oldum, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklarıyla elimize alırız, bu arada hangi üniversite de hangi hocaya gittin hoca çok iyi geldi bana. ayrıca çok net ve tatmin edici konuşmuş,
Misaaa çooook sevindim, çok mutlu oldum...Darısı başıma diyorum:))
Ankara'daki doktorumu aradık, ona anlattık durumu, ki o benim için bilirkişi konumundadır. Bebeğim de onun sayesinde oldu. O ne derse yapalım dedim, eşim de kabul etti. O tekrar ultrasona gir, eğer çift taraflı kist hala varsa testi yaptır dedi. Bu pazartesi yeniden doktora gideceğiz, hakkımızda hayırlısı artık. Ama bugün nedense kendimi daha iyi hissettim, bebeğimle konuştum, ona şimdiden sorumlulk verdim, kistleri yok et yavrım dedim:)) İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız, kokusunu cigerlerimize çekeriz, yüzümüzde de huzur olur, o günü iple çekiyorum:))
Gözün aydınnn, kaçıncı haftada erkek demişti sana.. Şuan kaçıncı haftadasın merak ettim.. Genelde kızdan erkeğe dönen duydumda bunu duymamıştım
Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla. Peki yardım etmek isteyenler için bir hesap numarası var mı? Onu burdan paylaşırsanız çok iyi olur. Allah sizlerden de razı olsun. Allah'ın "El- mübdiu" ismini, elini karnına koyarak çok çeksin, Rabbim bu mübarek günde şifa verir İnşallahSevgili ocak anneleri
Aslında bu tarz bir yazıyı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama kendimi paylaşma konusunda sorumlu hissettim(
Biz Paşamla 2011 yılında tanıştık rahim ağzı yetmezliği forumunda o zaman 2 tane yaklaşık 5 aylık bebeğini kaybetmişti 13 yıllık evliydi ve senelerce hamile kalamamıştı. Çok üzgündü artık yeni hamileliğinde serklaj denen teknikle rahimağzına dikiş atılacak ve bebeğine kavuşacağını düşünüyordu. Bir gün forumda bize hamile olduğunu söyledi. Biz telefonda da görüşmeye başlamıştık.(Ben de 25 haftalık oğlumu kaybetmiştim dertleşiyorduk) Dr ye gidiyor sürekli yatıyordu 13. haftada serklajı yapıldı hep yatmaya başladı. 17. hafta gibi ağlayarak beni aradı kanamam var hastaneye gidiyorum dedi ssk ya ki dikişi de orada yaptırmıştı maddi nedenleri dolayısıyla. Sonra tekrar aradım maalesef eşi ağlıyordu bebek serklajı zorlamış rahimi yırtacak bu yüzden aldılar ve doğuma aldılar. Sonraki süreci tahmin edersiniz. Elimizden geldiğince telefonla yanında olmaya çalıştık. Ben Antakyada oturuyorum yazın istanbula geldiğimde evine de gittim. Kıtkanaat geçinen bir aileleri vardı eşi çok iyi biri ve mutlu yuvaları tek eksikleri bir bebek. Kuşalrını yavruları yerine koymuştu paşam o dönemde...
Sonra aynı forumdan bir arkadaş çeşitli proflara yazdı ve destek istedi. Ama çoğundan ya cevap gelmedi ya da maddi nedenlerden dolayı fakülteye yönlendirdi. O arkadaş ve ben helalihoş olsun Paşamı benim de gittiğim riskli gebelik uzmanı Arda beye götürdük bu kız neden düşük yapıyor diye. Tüm testlerini fakültede yaptı. Pıhtılaşması çıktı vs. 32 kilo verdi dr dedi diye. Sonunda yine hamile kaldı bizim forumun face gurubu var orada kampanya yaptık bir miktar destek olduk. Dr miz de sağ olsun epey indirim yaptı. Sonradan pesser denen bir madde taktı rahimine. Önceli sabah beni aradı ne yapayım kanamam var ben ssk ya gidiyorum doğuracağım yine diye ağlayarak. ben de memoriali aradım orada dr mizin hemşiresine ekonomik durumu da izah ettim. Paşama sakın gitme ssk ya kanaman var peseri çıkarıp doğurturlar dedim memeoriale git dedim. Şimdi hala orada. Bbebeğin kafası pesere dayanmış. peser tutuyor. Ama sancı yok kanama durmuş şükürler olsun. Büyük ihtimal yarın çıkacak. Ve biz o forumdan bir miktar destek olmaya çalıştık. Ama takdir edersiniz bizim de belli bir yardım gücümüz var.
Sizden ricam ekonomik olarak 10 tl bile olsa gücü yeten arkadaş olursa bana özelden hesap nosunu sorsun yollarım. Şu an ataşehir memorialde. telefonla ya da istanbulda olanlar teyit edebilir. Hayırlı hamileleikler dilerim...
yarın kontrolümüz var.önce sağlıklı olduğunu görmek sonra da cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum ....
Güzel haberlerle dön canım. Ben de daha tam öğrenemedim cinsiyetini, kız gibi dedi ama..!??
canım 14. haftada kıza benziyo dedi 15 haftalıkken erkek dedi. şimdi 18 haftalık kız olduğunu öğrendikkk..
canım 14. haftada kıza benziyo dedi 15 haftalıkken erkek dedi. şimdi 18 haftalık kız olduğunu öğrendikkk..
Selam kızlar,
Tatilin son gününde şifayı kaptım. Boğazım ve öksürürken göğsün acıyor. Burnum da tıkalı.Doktor gitmedim antibiyotik verir diye.Ihlamur içiyorum, arada da zencefilli ballı süt. Dğn gece yatarken göğsümü viksleyip yattım. Önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Bende 17.hafta iken ogrendim cinsiyeti bu haftada da karisiklik olabilir mi?icime kurt dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?