2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Görümcenin eşi onunla pek ilgilenmiyor herhalde:)) insan kocasınından bekler ilgiyi, kardeşinden değik

Sevgili ocak anneleri

Aslında bu tarz bir yazıyı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama kendimi paylaşma konusunda sorumlu hissettim(

Biz Paşamla 2011 yılında tanıştık rahim ağzı yetmezliği forumunda o zaman 2 tane yaklaşık 5 aylık bebeğini kaybetmişti 13 yıllık evliydi ve senelerce hamile kalamamıştı. Çok üzgündü artık yeni hamileliğinde serklaj denen teknikle rahimağzına dikiş atılacak ve bebeğine kavuşacağını düşünüyordu. Bir gün forumda bize hamile olduğunu söyledi. Biz telefonda da görüşmeye başlamıştık.(Ben de 25 haftalık oğlumu kaybetmiştim dertleşiyorduk) Dr ye gidiyor sürekli yatıyordu 13. haftada serklajı yapıldı hep yatmaya başladı. 17. hafta gibi ağlayarak beni aradı kanamam var hastaneye gidiyorum dedi ssk ya ki dikişi de orada yaptırmıştı maddi nedenleri dolayısıyla. Sonra tekrar aradım maalesef eşi ağlıyordu bebek serklajı zorlamış rahimi yırtacak bu yüzden aldılar ve doğuma aldılar. Sonraki süreci tahmin edersiniz. Elimizden geldiğince telefonla yanında olmaya çalıştık. Ben Antakyada oturuyorum yazın istanbula geldiğimde evine de gittim. Kıtkanaat geçinen bir aileleri vardı eşi çok iyi biri ve mutlu yuvaları tek eksikleri bir bebek. Kuşalrını yavruları yerine koymuştu paşam o dönemde...

Sonra aynı forumdan bir arkadaş çeşitli proflara yazdı ve destek istedi. Ama çoğundan ya cevap gelmedi ya da maddi nedenlerden dolayı fakülteye yönlendirdi. O arkadaş ve ben helalihoş olsun Paşamı benim de gittiğim riskli gebelik uzmanı Arda beye götürdük bu kız neden düşük yapıyor diye. Tüm testlerini fakültede yaptı. Pıhtılaşması çıktı vs. 32 kilo verdi dr dedi diye. Sonunda yine hamile kaldı bizim forumun face gurubu var orada kampanya yaptık bir miktar destek olduk. Dr miz de sağ olsun epey indirim yaptı. Sonradan pesser denen bir madde taktı rahimine. Önceli sabah beni aradı ne yapayım kanamam var ben ssk ya gidiyorum doğuracağım yine diye ağlayarak. ben de memoriali aradım orada dr mizin hemşiresine ekonomik durumu da izah ettim. Paşama sakın gitme ssk ya kanaman var peseri çıkarıp doğurturlar dedim memeoriale git dedim. Şimdi hala orada. Bbebeğin kafası pesere dayanmış. peser tutuyor. Ama sancı yok kanama durmuş şükürler olsun. Büyük ihtimal yarın çıkacak. Ve biz o forumdan bir miktar destek olmaya çalıştık. Ama takdir edersiniz bizim de belli bir yardım gücümüz var.

Sizden ricam ekonomik olarak 10 tl bile olsa gücü yeten arkadaş olursa bana özelden hesap nosunu sorsun yollarım. Şu an ataşehir memorialde. telefonla ya da istanbulda olanlar teyit edebilir. Hayırlı hamileleikler dilerim...

ocak annelerinin face grubundada maddi manevi bi hareketlilik söz konusu. para veremeyen duasını yolluyor. Paşa buyuk imtihandan geçiyo okadar sıkıntya düştukki hepimiz fena etkilendik. kendimmiş gib sancım oldu Rabbim buyuk. kucağına alcak bu kuzusunu inşallah bukadar göbeği bebeklinin duası üzerinde......

Çok sevindim :)) Biz de diğer gurup da maddi manevi hareketllik içindeyiz. Allah razı olsun. Memorialin altından ancak kalkılır:))

Canımmersin tıp fakültesinde perinatoloji bölümüne gittim kadının adına hiç dikkat etmedim valla:) babam ayarlamış bi tanıdık vardı çok iyi bi dr demiş falan mersin tıpta 3 bölüme ayırmışlar kadın doğumu zaten jinekoloji- kadın hastalıkları- kadın doğum die kadın doğuma perinatoloji dalı bakıo gebeleri buraya alıolar kadın öyle kesin ve netkonuştuki 5 kere amniyosentez yaptırmış kadar oldum detaylıda kadın sölüodu 2 tane kız yazıodu dr net olunca çok rahatladım şükür Rabbime bide okadar çok hastaya bakıolarki 7.30 da gittiğimde yaklaşık 100 hasta vardı orda şok oldum valla özelin iyiliği varda drların tek derdi bi tahlil test yaptırtayım die hastayı bunalıma sokmak

doktoruna güveniyorsun Allah yardımcınız olsun iyi olacak.küçülecek sonrada yok olacak annesi merak etme :) hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah...

herkese günaydın face grubuna kaçanlarr hemen geri dönün forumumuzz bomboş kalıyorrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gözün aydınnn, kaçıncı haftada erkek demişti sana.. Şuan kaçıncı haftadasın merak ettim.. Genelde kızdan erkeğe dönen duydumda bunu duymamıştım

canım 14. haftada kıza benziyo dedi 15 haftalıkken erkek dedi. şimdi 18 haftalık kız olduğunu öğrendikkk..

Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla. Peki yardım etmek isteyenler için bir hesap numarası var mı? Onu burdan paylaşırsanız çok iyi olur. Allah sizlerden de razı olsun. Allah'ın "El- mübdiu" ismini, elini karnına koyarak çok çeksin, Rabbim bu mübarek günde şifa verir İnşallah

Güzel haberlerle dön canım. Ben de daha tam öğrenemedim cinsiyetini, kız gibi dedi ama..!??

saolasın canım, ben en son 13.hafta içinde kontrole gitmiştim.o zaman dr hiç yorum bile yapmamıştı.bu sefer cinsiyete bakacağız dedi.artık kesin bir cinsiyet söyler umarım :) sen en son ne zaman kontrole gitmiştin?

Selam kızlar,

Tatilin son gününde şifayı kaptım. Boğazım ve öksürürken göğsün acıyor. Burnum da tıkalı.Doktor gitmedim antibiyotik verir diye.Ihlamur içiyorum, arada da zencefilli ballı süt. Dğn gece yatarken göğsümü viksleyip yattım. Önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Keşke vikslemeseydin zeytin yagiyla yaglasin kocan klimada yatma meyve ye bol bol üstünü de ört iyi istiraatlerrrr

Bende 17.hafta iken ogrendim cinsiyeti bu haftada da karisiklik olabilir mi?icime kurt dustu.

Benim bebişin ciniyeti 13.haftada belli oldu.Ama bir arkadaşım arkadaşına doktoru 6 ay erkek dedi sonra bebek kız çıktı :) Herhalde gözleri görmüyordu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…