günaydın canım,ben de sağa sola dönerken zorlanmaya başladımherkese günaydınnn kızlar nasıl yorgun uyadım anlatamam sırt üstü yatmak ne buyuk nimetmiş kıymetii bilememmişim napcaz daha ilerleyen zamanlarda apcaz asıl
eheheeheee tesadüfe bakAaaaa evet baktım adı Fetus:) memnun kaldın mı canım?
günaydın canım az kaldı senin de.iyice büyümüş olur prensesherkese günaydınn kızlar..... detaylıları yaptırmaya başladı herkes ne güzel benim dr. da 22. haftaya vereceği tuttu.. ne güzel bu hafta olacaktı bende rahatlayacaktımmm
Oyyyyy gözüm korktu bu listeden daha bir çöpüm bilenrm yok. Kızlar bu listeye göre bi onbinlirayı gözden çıkaralım
Günaydın kızlar
günaydın canım,ben de sağa sola dönerken zorlanmaya başladım
biri ben dönerken göbeğimi tutsa çevirse
hem korkuyorum hem de zorlanıyorum dönerken.nolcaz biz hakkatten 3. trimesterden totom ürkmeye başladı
Günaydın kızlar
günaydın canım az kaldı senin de.iyice büyümüş olur prenses
rahat ol
al bendende okadar muhakkak kocama tutunuyorum kendimi çekiyorum birde bacagım uyuşuyor sık sık yön degiştirmek zorunda kalıyorumm merdiven çıkmayı hiç söylemiyorum bile yaşlı teyzeler gibi ellerim bacaklarımda çıkyırum
senin yine haftan belliymiş,bana detaylı hakkında hiçbirşey söylememişti..sağlıklı olsunlarda canım kaıncı haftada bakarlarsa baksınlarherkese günaydınn kızlar..... detaylıları yaptırmaya başladı herkes ne güzel benim dr. da 22. haftaya vereceği tuttu.. ne güzel bu hafta olacaktı bende rahatlayacaktımmm
ben normalde sağa sola yatarım hamilelikte hep sırt üstü yatma isteği oluyor,hakkımızda hayırlısı artıkherkese günaydınnn kızlar nasıl yorgun uyadım anlatamam sırt üstü yatmak ne buyuk nimetmiş kıymetii bilememmişim napcaz daha ilerleyen zamanlarda apcaz asıl
Günaydın kızlar
günaydın canım,ben de sağa sola dönerken zorlanmaya başladım
biri ben dönerken göbeğimi tutsa çevirse
hem korkuyorum hem de zorlanıyorum dönerken.nolcaz biz hakkatten 3. trimesterden totom ürkmeye başladı
eheheeheee tesadüfe bak
evet canım memnun kaldım.asistan ilgili bi bayan.2 doktor var uzun uzun ilgileniyolar
sorularını yanıtlıyolar güzel güzel
kollar pazılar bacaklar ayaklar böbrek safra mide kulak hatta toto deliğine bile baktı canım
bi de bizim oğlan dönmedi doktor kalbine bakacaktı biraz bekledi sonra yine dönmedi gitti başka hastaya baktı yine geldi yine baktı
bizim doktordan çıkmamız 1,5 saati buldu.
ama 3 boyutluda fazla bakmadı bizimki elini yüzüne kapamıştı
dvd verdiler falan filan şekerim
günaydın canım az kaldı senin de.iyice büyümüş olur prenses
rahat ol
aynen öyle ya hepsini bi kerede alsak diyorum da mümkün değil
Günaydınnnn kızlarrrrrr
senin yine haftan belliymiş,bana detaylı hakkında hiçbirşey söylememişti..sağlıklı olsunlarda canım kaıncı haftada bakarlarsa baksınlar
telaşa kapılmayın kızlar yavaş yavaş hepsi oluyor.. daha gelecek hediyelerde var,kıyafetten daha çok eşyalarına odaklanın,gelen hediyeler genellikle kıyafet üzerine olacağı iin dolabı dolar taşar.. ben önü çıt çıtlı takımları çok kullanamadım..birde bazı yelekler yarıya kadar düğmeli oluyor mümkün olduğunca tüm düğmeli yeleklerden alın yada etrafınızda bebeğiniz için ördüğünü bildiğiniz varsa tüm düğmeli isteyin.. patiklerinide çorap şeklinde olan uzun patiklerden almaya gayret edin,kısa patikler çok ayağında durmuyor,mutlaka teki bacağını hareket ettirdiği için çıkıyor
ilk ay ıslak mendil kullanmayın yerine kaynatılmış ılıtılmış suyu pamukla kullanarak poposunu silin...pişik kremi yerine ısıtılmış soğutulmuş zeytinyağı kullanın(bana doktorun tavsiyesiydi) ..bence hemen bezlerinide stok olarak almayın,her bez çocuğun poposuna uyum sağlamıyor,pişik yapabilir.. ilk bakarsınız eğeer pişik yapmadıysa kullanmaya devam edersiniz.. kızımda tek pişik yapmayan evy baby olmuştu.. kokusuda güzeldi
gelen hediyeler arasında battaniyelerde olur ancak ne kadar çok battaniye o kadar iyi
herkeste aynı olacak değil tabii ama fikir olması açısından kullanmak için aldığım ama kullanamadıklarımı aklıma geldikçe yazarım
hee hee kendimi şanslı sayayım o zaman ben canımmTecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacımız var canım aklına geldikçe paylaş bizimlee.. ıslak pamuk ve zeytinyağı konusunu bende çok duydum yapmakta yarar var.... bebek bezine gelince evy baby deneyeceğim ürün arasında,, çünkü etrafımda çok kullanılıp,, tek şikayet edilmeyen bez markası diyebilirimmm
bencede şanslılar arasındasın
bebğiniz doğduunda ilk 2 yıl yüzünde alerji gibi kırmızılıklar olduysa korkmayın,etrafınızda sakallı bıyıklı kim varsa bebeğinizin yüzüne yaklaşmamasına dikkat edin,(çok istiyorlarsa kessinler) öpmeden koklasa dahi bebeğin yüzüne sakal bıyık dokunduğu anda hemen bebeğin yüzünü kızartıyor .. buda aklıma gelmişken yazayım dedim ben çok paniklemiştim..
hastaneden çıkar çıkmaz bol bol komposto için..hatta kaynatılan kompostonun meyvelerini püre yapın bebeğinizi emzirirken dahi bardağa koyup içebilirsiniz..hem sizin sütünüzün artması için hemde bebeğiniz için yararlı oluyor.. (ben çok faydasını görmüştüm)
herkese günaydınnn kızlar nasıl yorgun uyadım anlatamam sırt üstü yatmak ne buyuk nimetmiş kıymetii bilememmişim napcaz daha ilerleyen zamanlarda apcaz asıl
Ayyy evet yaa kıyamam hemen kızarıyor ciltleri çok hassasben kesin öptürmem komposto konusunda haklısın bol bol vişne filan alıp dondurucuya attım ben şimdiden kışın lazım olacak diye,,inşallah sütümüzz çok olur çok istiyorum emzirmeyii
günaydın ben bütün gece dön dön dön uyuyamadığım için bende çok yorgun hissediyorum kendimi
çok erken daha ama bundan sonra rahat uyyamıcazmı bizz acaba yatakta deilde 3 lü koltuktamı uyusam hiç deilse uyku sersemi sırt üstü dönmem
Kızlar tecrübeli 2. kızına hamile bi anne olarak şu halinize şükredin 8 aydan sonra hiç uyku yok...hele doğumdan sonra 4 gün uyumadığımı biliyorum...biraz felaket tellalı gibi oldu acı ama gerçek....
ama deyiyor be...yumuk yumuk eller minnacık ayaklar fındık kadar bi popo...boncuk gibi gözler...eee herşeyin bir bedeli olmalı dimi ama.....allahımmm su yorgunlugun üstüne bi iyi olduki
ama deyiyor be...yumuk yumuk eller minnacık ayaklar fındık kadar bi popo...boncuk gibi gözler...eee herşeyin bir bedeli olmalı dimi ama.....
çok erken daha ama bundan sonra rahat uyyamıcazmı bizz acaba yatakta deilde 3 lü koltuktamı uyusam hiç deilse uyku sersemi sırt üstü dönmem
slmmm kızlarrrr nasılsınız. ben 2013 ekim anneleri topiğinden geliyorum. son zamanlarımıza yaklaştık artık. forumda gezınırken size bakıyım dedim. hamileliğin tam ortalarındasınız. üçüncü trimesterı hiç anlatmayım bugünlerinize şükredeceksiniz. biz çoğumuz sürahi nineye döndük artık hareketlerimiz iyice kısıtlandı.dilerim sizlerde bizlerde sağ salim alırız minikleri kucağımıza
3 yastıkla yatıyorum ama yinede yetmiyor hayır yüzüstüde yatıyorum ben hep huzursuz uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?