2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım ya kafein yasak değil mi gebelikte, bu arada doktorlar sol tarafa yatın diyorlar; ancak benim bebiş sol tarafta ve ben o tarafa yatınca hem psikolojik hem fizyolojik inanılmaz rahatsız oluyorum.

benm doktorum hiçbirşeyi yasaklamadı.kiloyla ilgili de bişey söylemedi bnm gebeliğim biraz zor ve sıkıntılı gectiği için olabilir.sigara alkol kullanmıyorum.canm ne cekiyosaa yiyip içiyorum abartmadan cips.kahve.etsiz ciğköfte sonuçta düşünürsek hiçbişey doğal değil bütün gün cep telefonları laptoplar elimizde onlar daha zararlı radyasyon sonuçta.kasmaya gerek yok.takınca tansiyonlarım çıkıyooo aaaa :)

ben kullandım canm 1 kutu bitirdim 4. aydı şimdi unutuyorum sadece duştan sonta bebek yagı sürüyorum o kadar.

seda_22cim nasılsın?

buranın tadı tuzu kaçmış yahu gelen giden çok az..eskiden ne güzeldi,eğlenceliydi,paylaşımlar çoktu..

Merhaba canım iyiyim nasıl olayım, yuvarlanıp gidiyorum diyelim :) Evet facede daha aktifim buraya pek giremiyorum yani aslında giriyorum her gün muhakkak okuyorum yorum yapıp çıkıyorum ama eskilerden pek kimse kalmadı ya, yeni arkadaşlarla da henüz tanışmadım pek öyle takipteyim diyelim.. Sen nasılsın ? Kulağınla ilgili sıkıntını atlattın inşAllah ?

kızlar bugün malum yerde bir kasıntı var
ne yapmamı tavsiye edersiniz

Canım sirkeli su ile yıka ve doktorunu ara akıntında da değişiklik varsa fitil ya da krem veriyorlar kendi kendine geçmesi mümkün değil

merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamıleyım karnımın sol alt kısmında agrı var cok korkuyorum bır bılgısı olan var mı pzts doktora gıdecem

Canım şuan doktora gitmiş olabilirsin belki havada kalacak ama, yarım saatte 3 veya daha fazlaysa, akıntın yoğunlaştıysa ve düzenli bel ağrın varsa endişenmeliymişsin, eğer yoksa endişenmene gerek yokmuş.. Rahim yavaş yavaş doğuma hazırlanıyormuş..

Misacımmm kendine yakın bir doktor bulduğun için çok sevindim.. Oğluşuna da maşAllah tosun paşa gibi olmuş

Son düzenleme:

ye gitsin canm bnde 6 kg aldım şimdilik bu aralar durdu gibi.ama gece yatmadan aclıktan midem gurulduyo resmen kuru kayısı ceviz falan atıstrıyorum.yoksa uyuyamam.

Kızlar ilk hamileliğim 19 haftalık bebeğim ve hala hiç hissetmedim en ufak bi kıpırtı bile. Benim gibi olan varmı hala hissetmeyen??

Canım ben bir aydır kullanıyorum. Banyodan sonra banyoda yağ sürüyorum,o hafif bir nemlilik sağlıyor. Her gece de Lierac sürüyorum. Ama daha yeni 20. haftaya girdim henüz birçatlak yok, çatlama olursa da ileride olur herhalde. Umarım hiç olmaz:)

bende bebek yagı sürüyorum dustan sonra . lierac duydum nasıl faydalımı ve ücreti ne kadar ki?

arkadaşlar meraba..hamileliğim o kadar sorunlu geçiyo ki anlatamam.kanamayla başlayan kasık sancısı ve bel,sırt ağrısı çekiyorum..erken doğum olcak diye korkuyorum..dua edin bana..

ben de kocama tutunuyorum noooluyo diye adam fırlıyo
üstünü başını çekiştiriyorum kolunu çekiyorum artık nereye denk gelirse
merdiveni hiç saymıyorum nefes nefese kalıyorum eşim önden gidiyo ben arkadan
dr. da öyle dedi ben genelde 22. haftada yapıyorum daha rahat diye..bekleyeceğiz artık rahatım ama yine de insan hemn olsun bitsin sağlık,iyilik haberlerini alayım istiyorr işte
ben dedim size ortaklaşa ultrason cihazı alalım diye hiçbiriniz yanaşmadınız
şimdi kendi detaylımızı kendimiz yapardık ne güzel :124:
Allah razı olsun kız valla böyle deneyimli annelerden duymak iyi oluyo ben not alıyorum bazılarını
önden çıtçıtlılar daha iyi diyenler var ama ne bileyim en iyisi her ikisinden de almak sanırım
çocukların hepisi bi alem
halime şükrettim şu an
ama ilerisi için korkmaya başladım
arkadaşlar meraba..hamileliğim o kadar sorunlu geçiyo ki anlatamam.kanamayla başlayan kasık sancısı ve bel,sırt ağrısı çekiyorum..erken doğum olcak diye korkuyorum..dua edin bana..

merhaba canım ya sıkma canını,ben de kanamalar ağrılar geçirdim
aklına kötü şeyler getirme çok şükür yolu yarılamışsın
herşey yolunda gidecek,inşallah vaktiyle kucaklarsın bebeğini
bugünlerde benim de bel ve sırt ağrım arttı

ben kullandım canm 1 kutu bitirdim 4. aydı şimdi unutuyorum sadece duştan sonta bebek yagı sürüyorum o kadar.

kakao yağı ve bebek yağını çoğunlukla kullandım arada unuttum ama olsun o kadarda.. artık kreme başlamalı diye düşünoyrum çünkü gitgide gerilmeye başlıyoruz sanırım bi haftadır öyle hissediyorumm inşallah işe yararr

çatlama bende de olmadı şimdi de lierac ile önlem alalım bakalım inşallahh çatlamayız artık bu saatten sonra olursa da yapacak bişey yok en azından ben elimden geleni yaptım derimm

canım ben 12. haftadan beri hergün mustela kullanıyorum
ayrıca bebe yağı da sürüyorum bazen.duştan çıkınca falan
bazen sabah da az bişey sürüyorum,sabah akşam kullanıyorum
çünkü derim çok gerildi ve acıyo bu günlerde.annemde de çatlak var
o yüzden baya önemsiyorum

ben dedim size ortaklaşa ultrason cihazı alalım diye hiçbiriniz yanaşmadınız
şimdi kendi detaylımızı kendimiz yapardık ne güzel :124:

valla ben istiyordum aslında hele ilk zamanlar o telaşlarım aklıma geldikçe bile daralıyorum hala telaş konusunda fena sayılmam ama en azından kıpırtılar rahatlatıyoo birazzzz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…