canım ya kafein yasak değil mi gebelikte, bu arada doktorlar sol tarafa yatın diyorlar; ancak benim bebiş sol tarafta ve ben o tarafa yatınca hem psikolojik hem fizyolojik inanılmaz rahatsız oluyorum.
Vee lierac jelim elime ulaştı az önce........... kullanan var mı kızlar aranızda? ben bu zamana kadar kakao yağı ve bebek yağı kullandım 16. haftadan sonra lierac kullanırım dedim ama bi türlü aklıma gelip alamamıştım sonunda aldım............... inşallah hiç çatlamayızzz
aynen gece kaç defa uyandım saçma sapan rüyalar görüyorum bacagım acıyo rüyamı gerçekmi bilemiyorum ama gerçek hadi dön bana dönelim sabaha kadar
bacağın ağrıyorsa gece muz ye işe yarıyor
hımm hiç dayanamam zatenn muza deneyeyim
seda_22cim nasılsın?
buranın tadı tuzu kaçmış yahu gelen giden çok az..eskiden ne güzeldi,eğlenceliydi,paylaşımlar çoktu..
kızlar bugün malum yerde bir kasıntı var
ne yapmamı tavsiye edersiniz
merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamıleyım karnımın sol alt kısmında agrı var cok korkuyorum bır bılgısı olan var mı pzts doktora gıdecem
Bugün ortadoğu hast. Pınar hanıma gittim kontrolüm vardı geçen hafta randevuda çarpıntımın olduunu sölemiştim bir hafta boyunca tansiyonunu nabzını sabah akşam ölç dedi şükür tansion ii nabız 100 lerde 90 larda hep kadın ilaç vermedi çok aşırı olmadıı sürece sorun yokmuş ya dr bi harika hayatımda böyle ilgili böyle sevecen sıcakkanlı mütevazi hiç havası olmayan dklarca ilgilenen bi dr tanımadım normalde bugün çalışmıo hastane 13.00 den sonra, yanlışlık olmuş bana 13.45 demişlerdi gittim temizlik elemanları var dru aradılar yarım saate geldi işte seni 9.45 te zannediodumda bekledimde falan dedi kapısı kilitliydi açtı beni ultrasona aldı eşimle benle sohbet etti tüm sorularımı cevapladı sanki arkadaşım gibiydi sonra bizle beraber hastaneden çıktı tek bi hasta için ki haybeye gelmişim bi aciliyetim yok kontrol seansım falan olmasına rağmen kadın işini gücünü bırakıp tatil gününde benimle ilgilendi insanlık ölmemiş helal olsun dedim valla Allah böye drlardan kat be kat razı olsun yazmasam şuraya kendimi suçlu hissedecektim bebişim 330 gram olmuş 21 cmmiş benim oğluş Allahım hep mutlu haberler almayı nasip etsin kucağımızda sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah
Maşallahınız var hamişler kilo almayanlara hayranım ben o kadar dikkat etmeme rağmen gene aldım 3 aya kadar almadım gerçi ama şimdi toplamda 5 kilo aldım artık yapacak bişeyim yook bu kadar az yiyorum gene alıyorum dahada kıssam bebeğim beslenemeyecek
günaydın ben bütün gece dön dön dön uyuyamadığım için bende çok yorgun hissediyorum kendimi
Vee lierac jelim elime ulaştı az önce........... kullanan var mı kızlar aranızda? ben bu zamana kadar kakao yağı ve bebek yağı kullandım 16. haftadan sonra lierac kullanırım dedim ama bi türlü aklıma gelip alamamıştım sonunda aldım............... inşallah hiç çatlamayızzz
Kızlar ilk hamileliğim 19 haftalık bebeğim ve hala hiç hissetmedim en ufak bi kıpırtı bile. Benim gibi olan varmı hala hissetmeyen??
Canım ben bir aydır kullanıyorum. Banyodan sonra banyoda yağ sürüyorum,o hafif bir nemlilik sağlıyor. Her gece de Lierac sürüyorum. Ama daha yeni 20. haftaya girdim henüz birçatlak yok, çatlama olursa da ileride olur herhalde. Umarım hiç olmaz:)
ye gitsin canm bnde 6 kg aldım şimdilik bu aralar durdu gibi.ama gece yatmadan aclıktan midem gurulduyo resmen kuru kayısı ceviz falan atıstrıyorum.yoksa uyuyamam.
Aynen ya... iki gecedir döne döne 3-4 dörde kadar gözüme uyku girmiyor. Sonra sızıp uyuyorup. İleride ne yapacağız bilmiyorum valla...
ben de kocama tutunuyorum noooluyo diye adam fırlıyoal bendende okadar muhakkak kocama tutunuyorum kendimi çekiyorum birde bacagım uyuşuyor sık sık yön degiştirmek zorunda kalıyorumm merdiven çıkmayı hiç söylemiyorum bile yaşlı teyzeler gibi ellerim bacaklarımda çıkyırum
ben dedim size ortaklaşa ultrason cihazı alalım diye hiçbiriniz yanaşmadınızdr. da öyle dedi ben genelde 22. haftada yapıyorum daha rahat diye..bekleyeceğiz artık rahatım ama yine de insan hemn olsun bitsin sağlık,iyilik haberlerini alayım istiyorr işte
Allah razı olsun kız valla böyle deneyimli annelerden duymak iyi oluyo ben not alıyorum bazılarınımaşallah maşallah Allah nazarlardan sakınsın canım...
telaşa kapılmayın kızlar yavaş yavaş hepsi oluyor.. daha gelecek hediyelerde var,kıyafetten daha çok eşyalarına odaklanın,gelen hediyeler genellikle kıyafet üzerine olacağı iin dolabı dolar taşar.. ben önü çıt çıtlı takımları çok kullanamadım..birde bazı yelekler yarıya kadar düğmeli oluyor mümkün olduğunca tüm düğmeli yeleklerden alın yada etrafınızda bebeğiniz için ördüğünü bildiğiniz varsa tüm düğmeli isteyin.. patiklerinide çorap şeklinde olan uzun patiklerden almaya gayret edin,kısa patikler çok ayağında durmuyor,mutlaka teki bacağını hareket ettirdiği için çıkıyor
ilk ay ıslak mendil kullanmayın yerine kaynatılmış ılıtılmış suyu pamukla kullanarak poposunu silin...pişik kremi yerine ısıtılmış soğutulmuş zeytinyağı kullanın(bana doktorun tavsiyesiydi) ..bence hemen bezlerinide stok olarak almayın,her bez çocuğun poposuna uyum sağlamıyor,pişik yapabilir.. ilk bakarsınız eğeer pişik yapmadıysa kullanmaya devam edersiniz.. kızımda tek pişik yapmayan evy baby olmuştu.. kokusuda güzeldi
gelen hediyeler arasında battaniyelerde olur ancak ne kadar çok battaniye o kadar iyi
herkeste aynı olacak değil tabii ama fikir olması açısından kullanmak için aldığım ama kullanamadıklarımı aklıma geldikçe yazarım
Kızlar tecrübeli 2. kızına hamile bi anne olarak şu halinize şükredin 8 aydan sonra hiç uyku yok...hele doğumdan sonra 4 gün uyumadığımı biliyorum...biraz felaket tellalı gibi oldu acı ama gerçek....
arkadaşlar meraba..hamileliğim o kadar sorunlu geçiyo ki anlatamam.kanamayla başlayan kasık sancısı ve bel,sırt ağrısı çekiyorum..erken doğum olcak diye korkuyorum..dua edin bana..
ben kullandım canm 1 kutu bitirdim 4. aydı şimdi unutuyorum sadece duştan sonta bebek yagı sürüyorum o kadar.
Canım ben bir aydır kullanıyorum. Banyodan sonra banyoda yağ sürüyorum,o hafif bir nemlilik sağlıyor. Her gece de Lierac sürüyorum. Ama daha yeni 20. haftaya girdim henüz birçatlak yok, çatlama olursa da ileride olur herhalde. Umarım hiç olmaz:)
kakao yağı ve bebek yağını çoğunlukla kullandım arada unuttum ama olsun o kadarda.. artık kreme başlamalı diye düşünoyrum çünkü gitgide gerilmeye başlıyoruz sanırım bi haftadır öyle hissediyorumm inşallah işe yararr
ben dedim size ortaklaşa ultrason cihazı alalım diye hiçbiriniz yanaşmadınız
şimdi kendi detaylımızı kendimiz yapardık ne güzel :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?