ben de kocama tutunuyorum noooluyo diye adam fırlıyo
üstünü başını çekiştiriyorum kolunu çekiyorum artık nereye denk gelirse
merdiveni hiç saymıyorum nefes nefese kalıyorum eşim önden gidiyo ben arkadan
canım ben 12. haftadan beri hergün mustela kullanıyorum
ayrıca bebe yağı da sürüyorum bazen.duştan çıkınca falan
bazen sabah da az bişey sürüyorum,sabah akşam kullanıyorum
çünkü derim çok gerildi ve acıyo bu günlerde.annemde de çatlak var
o yüzden baya önemsiyorum
bende bebek yagı sürüyorum dustan sonra . lierac duydum nasıl faydalımı ve ücreti ne kadar ki?
bende bebek yagı sürüyorum dustan sonra . lierac duydum nasıl faydalımı ve ücreti ne kadar ki?
Son bir haftadır bebişi hissediodum dün ilk defa feci tekme attı elimi koyunca bile hissettim çok değişik bi duygu ya Rabbim herkese nasip etsin
Canim 55 lira 1 kere killandim ayda 4 kutu gidiyor bende bebek yagi dustan sonra islak islak ve kakao findik aci bademi karistirip sabah akşam suruyorum gusel nemlendiriyor
ÇAtlaklar için badem yağı vb kullanan hanımlara sormak istiyorum. Ben sabah işe geliyorum mesela sabah sürsem yaz şimdi atlette giymiyorum kıyafetime bulaşmayacak mı ? Ya da gece yatarken sürsem geceliklerime bulaşmayacak mı ? Yağ lekesi çıkmaz ki.. Buna nasıl çözüm buluyorsunuz ?:26:
ÇAtlaklar için badem yağı vb kullanan hanımlara sormak istiyorum. Ben sabah işe geliyorum mesela sabah sürsem yaz şimdi atlette giymiyorum kıyafetime bulaşmayacak mı ? Ya da gece yatarken sürsem geceliklerime bulaşmayacak mı ? Yağ lekesi çıkmaz ki.. Buna nasıl çözüm buluyorsunuz ?:26:
Vee lierac jelim elime ulaştı az önce........... kullanan var mı kızlar aranızda? ben bu zamana kadar kakao yağı ve bebek yağı kullandım 16. haftadan sonra lierac kullanırım dedim ama bi türlü aklıma gelip alamamıştım sonunda aldım............... inşallah hiç çatlamayızzz
Arkadaşlar , ben çalışan bir anne adayıyım. Öğlen çıkan yemek çok acıydı ve farkında olmadan yedim. Şuanda kafam zonkluyor, ateşli hasta gibi yanıyorum. Aşırı derecede de uyku yaptı yemek. Bebeğime zararı dokunmaz değil mi?
Ayrıca 5. ay kontrolüme kadar erkek denilen bebişimiz, meğerse kızmış. Herhalde bu sefer yanılmaz Dr.lar :))
Herkese hayırlı günler...
bende her duştan sonra bazende yatarken bebe yağı sürüyorum, sürmezsem gerildiğimi hissediyorum uyuyamıyorum. çok sert oluyor benim karnım.
şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda? biz 23. haftaya girdik int.den baktım bu hafta yapılıyormuş.
canım ben mustela kullanıyorum ama badem yağı kullanan arkadaşlarım genelde gece sürüyodu bir geceliğini bu iş için ayırmıştı
çünkü leke yapıyormuş
Canım ben 22. haftada yaptıracağım doktora kontrole gittiğimde.
Arkadaşlar , ben çalışan bir anne adayıyım. Öğlen çıkan yemek çok acıydı ve farkında olmadan yedim. Şuanda kafam zonkluyor, ateşli hasta gibi yanıyorum. Aşırı derecede de uyku yaptı yemek. Bebeğime zararı dokunmaz değil mi?
Ayrıca 5. ay kontrolüme kadar erkek denilen bebişimiz, meğerse kızmış. Herhalde bu sefer yanılmaz Dr.lar :))
Herkese hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?