2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ee ben geçmi kaldım 24 haftamda ayrıntılıya gircem muhtemelen 1 ay sonrada şeker yuklemesi dicek bu durumda 28 hafta fian oluyo geçmi acabaki

Kuralı nedir bilmiyorum canım doktorunla konuş istersen. Bana doktorum kontrole geldiğinde şeker yüklemesi de yapmamız lazım dedi.

Canım ben 22. haftada yaptıracağım doktora kontrole gittiğimde.

ee ben geçmi kaldım 24 haftamda ayrıntılıya gircem muhtemelen 1 ay sonrada şeker yuklemesi dicek bu durumda 28 hafta fian oluyo geçmi acabaki

bende şimdi aralık annelerine baktım benden üç dört hafta önde olanlar yeni yeni yaptırmaya başlamış. benimde takvimde aralık görünüyor ama adet aralarındaki süreden dolayı hangi doktora gittiysem 3 veya 4 ocak dedi tahmini doğum tarihime. birde bana doktor aç gel falan dememişti, şimdi onu araştıyorum da sanırım aç gitmek gerekiyormuş bu test için.

duruma göre birazdan izin alıp çıkacam hastaneye gidecem sanırım. ama aç değilim biraz hemde çikolata yemiştim. kaç saatlik açlık gerekiyor acaba onu tam bilen var mı?

birde aralık annelerine sorayım ben

şeker yüklemesi için aç gitmek gerek yada en az 2 saat aç kalmak gerek ama en sağlıklısı sabah aç gitmek diye biliyorum canım ben

Ayda 4 kutu muuuuuuuuuu ??? Ben her ay bir kutu bitiriyorum :) Göğüslerime, karnıma ve popoma sürüyorum

Aynen oyle 4 kutu popoma kanima bacaklarima gogsume sabah aksam suruyorum zaten biraktim bacim parami dayanir onun yerine bebeme biseler alirim simdi kakao findik aci badem yağı kullaniyorum sabak aksam

Sedom leş gibi kokuyor kiyafetten gecmiyo bir geceligimi bunun icin ayirdim vücudum yagi emdigi zaman degistiriyorum üstumu yani iste biraz zor gibi gece sür buna ait picama ayarla

Bn 22. Haftadayim 23. Haftada gidecem sekerim ozaman yapilacak

Canim ac oluyorsun cunku once ac karnina kan sekerini olcuyolar sonra sekerli su icip tok kan sekerine bakiyolar die biiyorum

Arkadaslar merhaba
kismetse bende ocak annesiyim. Ancak r.a.y yuzunden serklajim var ve erken dogum riski yuksek olan bir hasta oldugum icin bugune kadar yazmaya ceaaret edemedim.insallah rabbim yardim eder ve zamaninda kavusurum bebefime.

Sizlere bir sorum olucak dr um bana demir eksikligi icin ferrosanol verdi. Ve ciddi kabizlik yapiyor. Icmesemde icim rahat etmiyor. Kendimce careler bulmaya calisiyorum. Surekli sekersiz kayisi kompostosu tuketiyorum ve sebze yemegi girlikli besleniyorum ama baska 5vsiyeleriniz olursa sevinirim.

Canim hemen herkezde war bu sorun catlamasak bari:) bbebegin icin iceceksin mecbur ben sigaradan hamburgerden kokarecten daha bir sürü şey den vazgeçtim bebegim iyi olsunda neyin onemi war baska sabah demir hapindan hemen sonra kasi yerim gun icinde taze anep fistik yiyorumm ohhh neguzel vir vir oluyor:)

nasılsın canım ayrıntılı usg girdin mi.benim prenses daha o kadar güçlü tekme atmadı çok hafif hafif nerdesin canım.

Girdim tatlişim Allaha şükür sağlıklıymış bebiş ayy ne zaman misafirliğe gitsem veya misafir gelse deli gibi takla atıo dün halamlar vardı yumruk attı bana elimde göbeğimde irkildim valla:) bide yemek yerken hareketlenio yiyici ve gezici olacak babası kılıklı:))

belli belirsiz bi kıpırtı, dedikleri gibi karnımda bir kelebek kanat çırpıyor sanki. ara ara hissediyorum. bu hissettiğim bebeğim mi acaba:))
bi kaç gündür farklı bi hareket olarak karnımda pır pır ediyor:) bu duyguyu bilenler nasıl tarif ediyor? artık oğlumun hareketlerini hissetmeye başlıyorum sanırım:))

Ilk basta kelebek gibi pir pir gaz diyolar ama degil gaz gelimi hissediyosun emin ol 22. Haftam maşallah bebeğim tekme tokat:) babasi 19. Haftada hissetti ellediginde ben daha erken dedigin gibi ilk kelebekler ucuyordu

Cok sewindim hayatim maşşallah diyelim

Demir hapını baştan beri kullanıyorum.Hatta dr kabızlık yapabilir demişti.Bende yapmadı hiç.
Gün içinde meyveyi aksatmıyorum,özellikle armut ve kavunu su içerek yersen faysdasını görebilirsin sanırım :44:
Bana kesinlikle yarıyor.r.a.y yüzünden dinleniyorsundur büyük ihtimal.Benimde lekelenmelerim olduğu için hep evdeydim.Hareketsizdim.
Kabızlık hiç yaşamadım.

Kızları ben geldimmm :) maşallah sayfanın numarasını görünce inanamadım ben giderken 1500'dü :) geçmiş 200 küsür sayfayı okuyamadım maalesef, direk burdan dalıyorum, çok merak ettim neler konuştunuz ben yokken ama okuyamicam o kadar sayfayı.

Neyse neler yaptınız ne ettiniz 1 aydır? Ben bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım tatilde, benim için tatilin en güzel yanı bu oldu. İlk başlarda 'baarsaktır ya yine' falan dedim ama yok değil artık bebiş oynuyo ne zaman yemeğe otursam coşuyo

Cevabin icin sagol.
Her bunye farkli demekki yada surekli yatmak sikintim.
sukur sen normal hayatina donmissun. Ben rma.y yuzunden surekli yatiyorum.
insallah saglikla kavusuruz bebekle

Cevabin icin sagol.
Her bunye farkli demekki yada surekli yatmak sikintim.
sukur sen normal hayatina donmissun. Ben rma.y yuzunden surekli yatiyorum.
insallah saglikla kavusuruz bebekle

yardımım olursa ne mutlu.sağolasın.
ben yeni yeni dönüyorum hayata o da az olmak şartıyla.Benimde plesantanın ucu rahim ağzına yakın.daha önce
tam kapatıyordu.
Öyle böyle geçecek bu günler.inşallah zamanında sağlıkla kollarımıza almak nasip olur.

Insallah bebeklerimize saglikla kavustugumuzun haberinide paylasiriz burdan.

Merhaba anne ve anne adaylari ben yeniyim ve bende ocak 18 annesiyim nasipse..uzun zamandir katilmak istiyordum sraniza bu gune nasipmis.. 20. Haftamdayim ve bebegimin cinsiyetini ogrenmedim.. supriz olsun istiyorum .bir erkek evladim var bakalim bu ne olacak supriz... ssglikli olsun eli ayagi duz olsun dsha ne isterimki..kiz erkek farketmez onemli olan tek sey saglik ve hayirli bir evlat..benim bebegim genelde hep sag tarafimda duruyor hic sola gecmiyor gibi sanki...birde kan ilaciniz midenizi bulandiriyomu...Kabizlik yapiyomu... yardimci olursaniz sevinirim .....

Hoş geldin canım, ben de yeni sayılırım:) Ben hamile kalmadan önce demir eksikliği nedeni ile demir hapı kullandım ve kabız yapıyor. Mutlaka sebze ve meyve tüketmek gerekiyor. Ben her gün kayısı incr yiyordum. Ben de 20. haftama girdim henüz demir hapına başlamadık ama ben yine de kabız oluyorum

günaydın canlarım nasılsınız?

ben işten gidince parkta 5 10 tur arası atıyorum yararı oluyomudur acaba kiloma pek faydası olmadıda

günaydın canlarım nasılsınız?

ben işten gidince parkta 5 10 tur arası atıyorum yararı oluyomudur acaba kiloma pek faydası olmadıda

günaydın canımm,,yararı olmaz mı mutlaka oluyordur belki alınan kilolar için değil ama alınacak kiloları engellemenin tek çaresi yürüyüş artık bizler içinn

Günaydın kıslaaar

inşallah canım valla korkuyom o yüzden yağlarımı sürüp evde hayde breee pehlivaan diyip geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…