ee ben geçmi kaldım 24 haftamda ayrıntılıya gircem muhtemelen 1 ay sonrada şeker yuklemesi dicek bu durumda 28 hafta fian oluyo geçmi acabaki
Canım ben 22. haftada yaptıracağım doktora kontrole gittiğimde.
ee ben geçmi kaldım 24 haftamda ayrıntılıya gircem muhtemelen 1 ay sonrada şeker yuklemesi dicek bu durumda 28 hafta fian oluyo geçmi acabaki
bende şimdi aralık annelerine baktım benden üç dört hafta önde olanlar yeni yeni yaptırmaya başlamış. benimde takvimde aralık görünüyor ama adet aralarındaki süreden dolayı hangi doktora gittiysem 3 veya 4 ocak dedi tahmini doğum tarihime. birde bana doktor aç gel falan dememişti, şimdi onu araştıyorum da sanırım aç gitmek gerekiyormuş bu test için.
duruma göre birazdan izin alıp çıkacam hastaneye gidecem sanırım. ama aç değilim biraz hemde çikolata yemiştim. kaç saatlik açlık gerekiyor acaba onu tam bilen var mı?
birde aralık annelerine sorayım ben
Ayda 4 kutu muuuuuuuuuu ??? Ben her ay bir kutu bitiriyorum :) Göğüslerime, karnıma ve popoma sürüyorum
ÇAtlaklar için badem yağı vb kullanan hanımlara sormak istiyorum. Ben sabah işe geliyorum mesela sabah sürsem yaz şimdi atlette giymiyorum kıyafetime bulaşmayacak mı ? Ya da gece yatarken sürsem geceliklerime bulaşmayacak mı ? Yağ lekesi çıkmaz ki.. Buna nasıl çözüm buluyorsunuz ?:26:
bende her duştan sonra bazende yatarken bebe yağı sürüyorum, sürmezsem gerildiğimi hissediyorum uyuyamıyorum. çok sert oluyor benim karnım.
şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda? biz 23. haftaya girdik int.den baktım bu hafta yapılıyormuş.
bende şimdi aralık annelerine baktım benden üç dört hafta önde olanlar yeni yeni yaptırmaya başlamış. benimde takvimde aralık görünüyor ama adet aralarındaki süreden dolayı hangi doktora gittiysem 3 veya 4 ocak dedi tahmini doğum tarihime. birde bana doktor aç gel falan dememişti, şimdi onu araştıyorum da sanırım aç gitmek gerekiyormuş bu test için.
duruma göre birazdan izin alıp çıkacam hastaneye gidecem sanırım. ama aç değilim biraz hemde çikolata yemiştim. kaç saatlik açlık gerekiyor acaba onu tam bilen var mı?
birde aralık annelerine sorayım ben
Arkadaslar merhaba
kismetse bende ocak annesiyim. Ancak r.a.y yuzunden serklajim var ve erken dogum riski yuksek olan bir hasta oldugum icin bugune kadar yazmaya ceaaret edemedim.insallah rabbim yardim eder ve zamaninda kavusurum bebefime.
Sizlere bir sorum olucak dr um bana demir eksikligi icin ferrosanol verdi. Ve ciddi kabizlik yapiyor. Icmesemde icim rahat etmiyor. Kendimce careler bulmaya calisiyorum. Surekli sekersiz kayisi kompostosu tuketiyorum ve sebze yemegi girlikli besleniyorum ama baska 5vsiyeleriniz olursa sevinirim.
nasılsın canım ayrıntılı usg girdin mi.benim prenses daha o kadar güçlü tekme atmadı çok hafif hafif nerdesin canım.
belli belirsiz bi kıpırtı, dedikleri gibi karnımda bir kelebek kanat çırpıyor sanki. ara ara hissediyorum. bu hissettiğim bebeğim mi acaba:))
bi kaç gündür farklı bi hareket olarak karnımda pır pır ediyor:) bu duyguyu bilenler nasıl tarif ediyor? artık oğlumun hareketlerini hissetmeye başlıyorum sanırım:))
Girdim tatlişim Allaha şükür sağlıklıymış bebiş ayy ne zaman misafirliğe gitsem veya misafir gelse deli gibi takla atıo dün halamlar vardı yumruk attı bana elimde göbeğimde irkildim valla:) bide yemek yerken hareketlenio yiyici ve gezici olacak babası kılıklı:))
Arkadaslar merhaba
kismetse bende ocak annesiyim. Ancak r.a.y yuzunden serklajim var ve erken dogum riski yuksek olan bir hasta oldugum icin bugune kadar yazmaya ceaaret edemedim.insallah rabbim yardim eder ve zamaninda kavusurum bebefime.
Sizlere bir sorum olucak dr um bana demir eksikligi icin ferrosanol verdi. Ve ciddi kabizlik yapiyor. Icmesemde icim rahat etmiyor. Kendimce careler bulmaya calisiyorum. Surekli sekersiz kayisi kompostosu tuketiyorum ve sebze yemegi girlikli besleniyorum ama baska 5vsiyeleriniz olursa sevinirim.
Demir hapını baştan beri kullanıyorum.Hatta dr kabızlık yapabilir demişti.Bende yapmadı hiç.
Gün içinde meyveyi aksatmıyorum,özellikle armut ve kavunu su içerek yersen faysdasını görebilirsin sanırım :44:
Bana kesinlikle yarıyor.r.a.y yüzünden dinleniyorsundur büyük ihtimal.Benimde lekelenmelerim olduğu için hep evdeydim.Hareketsizdim.
Kabızlık hiç yaşamadım.
Cevabin icin sagol.
Her bunye farkli demekki yada surekli yatmak sikintim.
sukur sen normal hayatina donmissun. Ben rma.y yuzunden surekli yatiyorum.
insallah saglikla kavusuruz bebekle
yardımım olursa ne mutlu.sağolasın.
ben yeni yeni dönüyorum hayatao da az olmak şartıyla.Benimde plesantanın ucu rahim ağzına yakın.daha önce
tam kapatıyordu.
Öyle böyle geçecek bu günler.inşallah zamanında sağlıkla kollarımıza almak nasip olur.
Merhaba anne ve anne adaylari ben yeniyim ve bende ocak 18 annesiyim nasipse..uzun zamandir katilmak istiyordum sraniza bu gune nasipmis.. 20. Haftamdayim ve bebegimin cinsiyetini ogrenmedim.. supriz olsun istiyorum .bir erkek evladim var bakalim bu ne olacak supriz... ssglikli olsun eli ayagi duz olsun dsha ne isterimki..kiz erkek farketmez onemli olan tek sey saglik ve hayirli bir evlat..benim bebegim genelde hep sag tarafimda duruyor hic sola gecmiyor gibi sanki...birde kan ilaciniz midenizi bulandiriyomu...Kabizlik yapiyomu... yardimci olursaniz sevinirim .....
günaydın canlarım nasılsınız?
ben işten gidince parkta 5 10 tur arası atıyorum yararı oluyomudur acaba kiloma pek faydası olmadıda
hep genetik diyorlar haklısınnn.. sen bayağı sıkı tutmuşsun işi ben 16. haftada başlayacaktım ama unuttum hep Allah dan kakao yağı ve bebek yağı kullandım...........benim annemde ilk doğumda çatlak olmamış yani abimde ama bizde olmuş biz diyorum çünkü ikizim var herhalde o da normaldirikizim ekimde doğum yaptı kakao yağı dışında bişey kullanmadı hiç çatlağı yok ama toplamda 10 kg aldı..daha çok kilo alsa ne olurdu bilmiyorummm. ben biraz daha yatkınmışım gibi geliyor çatlağa aslında cildimde kuru değil ama pimpirikleniyorum umarımm çatlamayızz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?