merhaba hanımlar hayırlı günler.
bulantılarım nerdeyse 1 aydır yoktu. 2 gündür öğürtü başladı afedersiniz. pazar günü peynirden.bu sabahda işe gelmeden evde 1 bardak üst içiyorum. sabah tam içtim içmemle kusmam bir oldu midem kötü neden olabilir sizce.
bende aynı durumdayım sanki yeni hamileymişim gibi bu sabahta da yaşadım o öğürtüyü
ben sıcaklara bağlıyorum biraz ama tam bilmiyorum
yarın kontrolüm var doktoruma soracağım bakalım
hemen aklına kötü şeyler getirme bence
belki diyorum kızım olacak ya saçları çıkacaktır :)))
kötü düşünmeyelim yarın sorunca burdan yazarım sanada
hem kendini hemde bebeğini üzme
Kızlar merhaba, ya banyodan çıkarken, zemin ıslak olduğu için ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm düşerken de kolumu belimin altına koydum hani karın bölgesinden darbe almadım, ağrı sızıda yok ama yine de korkuyorum ,bırkaçke bebeğin hareketlerinize hissettim, doktora gitsem i
kızlar ya bişey sormam lazım bi yardım lüffen yaaa
göbeğiniz çok mu yukarda yani göbek deliğinizin çok mu üstünde şişti?
benimkisi bikaç haftadır yukarı çıktı göbek deliğimden ama şu an çok da yukarda değil.20 li haftalarda yukarı çıktığını biliyodum ama
işyerinde arkadaşlar az önce göbeğin aşağıda duruyo erken doğum yaparsın sen dediler de tedirgin oldum :26:
insanlar ne rahat sölüyolar böyle şeyleri,sağolun içimi rahatlattınız dedim
soğuk bişiler çok yediysen mideni üşüttün belki de İyi düşün iyi olsun getirme kötü şeyler aklına
benimkisi bikaç haftadır yukarı çıktı göbek deliğimden ama şu an çok da yukarda değil.20 li haftalarda yukarı çıktığını biliyodum ama
işyerinde arkadaşlar az önce göbeğin aşağıda duruyo erken doğum yaparsın sen dediler de tedirgin oldum :26:
Kızlar merhaba, ya banyodan çıkarken, zemin ıslak olduğu için ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm düşerken de kolumu belimin altına koydum hani karın bölgesinden darbe almadım, ağrı sızıda yok ama yine de korkuyorum ,bırkaçke bebeğin hareketlerinize hissettim, doktora gitsem i
hayırlı günler
merhaba hanımlar hayırlı günler.
bulantılarım nerdeyse 1 aydır yoktu. 2 gündür öğürtü başladı afedersiniz. pazar günü peynirden.bu sabahda işe gelmeden evde 1 bardak üst içiyorum. sabah tam içtim içmemle kusmam bir oldu midem kötü neden olabilir sizce.
hayırlı günler hoş geldiniz
Canım ben pek bulantı yaşamadım ama şimdi bile sabah kahvaltı etmekte gecikirsem bir şey yediğim anda birden bulantı olabiliyor, o zaman öğürüyorum.
hayır ya hiç ilgisi yok bagzı bebekler uykarda olur mideye baskı yapar bagzıları aşagıda olur vajinaya baskı yaparmış benim bebekte aşağıda doktorum kendi söyledi peki tehlikelimi dedim hayır dedi korkma agzı olan konuşuyo herkes bilgili sen takma aklına böyle seyler
ben sabahları süt içiyorum genelde meyveyle besleniyorum meyveye çok düştüm. özellikle akşamları yemek emiyor işten eve gidince bi kaç meyve yiyorum dahada yemek yemiyorum.
bi kaç gün geçsin bakayım devam edecek mi
Canım meyve yemek çok iyi ama yeteri kadar protein almayı da ihmal etme. Sabah yumurta, öğle ya da akşam et, tavuk, balık yemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?