2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende aynı durumdayım sanki yeni hamileymişim gibi bu sabahta da yaşadım o öğürtüyü
ben sıcaklara bağlıyorum biraz ama tam bilmiyorum
yarın kontrolüm var doktoruma soracağım bakalım

bende aynı durumdayım sanki yeni hamileymişim gibi bu sabahta da yaşadım o öğürtüyü
ben sıcaklara bağlıyorum biraz ama tam bilmiyorum
yarın kontrolüm var doktoruma soracağım bakalım

bende acaba arasam mı dedim doktorumu 2 hafta var daha randevuma. ablamda hamile o bana bulantıların tekrar başlamasının iyi olmadığını duymuştum dedi. endişelendim biraz.

hemen aklına kötü şeyler getirme bence
belki diyorum kızım olacak ya saçları çıkacaktır :)))
kötü düşünmeyelim yarın sorunca burdan yazarım sanada
hem kendini hemde bebeğini üzme

hemen aklına kötü şeyler getirme bence
belki diyorum kızım olacak ya saçları çıkacaktır :)))
kötü düşünmeyelim yarın sorunca burdan yazarım sanada
hem kendini hemde bebeğini üzme

erkek belkide saçları çıkan:) hayırlısı olsun bende cinsiyeti tam öğrenmedim henüz. 2 hafta sonra detaylıda öğrenirim inşallah. bu sefer göstermeme gibi şansı yoktur umarım:)

yarın yazarsan sevinirim

soğuk bişiler çok yediysen mideni üşüttün belki de İyi düşün iyi olsun getirme kötü şeyler aklına

çok geçmiş olsun merak etmeyin allah koruyor onları bende banyoda kaydım popo üstü düşmüyeyim diye el bileğimi burktum kafamıda lavaboya çarptım 1 hafta şiş kaldı çok şükür bebekte bir sorun yok sizinkindede sorun yoktur merak etmeyin

canım merak etme öyle vucud şekline göre erken doğum olmuyor
eğer sen bebeği aşağıda taşıyor olsaydın zaten doktorun seni uyarırdı ve bazı şeylere dikkat et derdi
şuan için bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yinede için rahatlaması için doktora gittiğinde bebeğin konumu aşağıda mı diye sor
ama gör bak bir şey çıkmayacaktır

hayır ya hiç ilgisi yok bagzı bebekler uykarda olur mideye baskı yapar bagzıları aşagıda olur vajinaya baskı yaparmış benim bebekte aşağıda doktorum kendi söyledi peki tehlikelimi dedim hayır dedi korkma agzı olan konuşuyo herkes bilgili sen takma aklına böyle seyler

canım geçmiş olsunn korkma allahın izni ile bişey olmaz bebişi hareketlerine yogunlaş doktorunu ara ve dikkat et cnm

Canım ben pek bulantı yaşamadım ama şimdi bile sabah kahvaltı etmekte gecikirsem bir şey yediğim anda birden bulantı olabiliyor, o zaman öğürüyorum.

Canım ben pek bulantı yaşamadım ama şimdi bile sabah kahvaltı etmekte gecikirsem bir şey yediğim anda birden bulantı olabiliyor, o zaman öğürüyorum.

ben sabahları süt içiyorum genelde meyveyle besleniyorum meyveye çok düştüm. özellikle akşamları yemek emiyor işten eve gidince bi kaç meyve yiyorum dahada yemek yemiyorum.
bi kaç gün geçsin bakayım devam edecek mi

Bana da benimki hep aşağıda duruyor gibi geliyor.Göbek deliğinin altında daha.
Halen öyle hamile göbeği yok.Sanki yastık koymuşum gibi.Yuvarlak değil.Midem
büyüyor sanki artık rahim büyüdükçe mideyi mi sıkıştırıyor bilmiyorum.
Dr henüz birşey demedi bununla ilgili. :44:

aynen katılıyorum sana arkadaşım.minikkelebek korkma bir tehlikesi yok.

geçmiş olsun...bir problem olduğunu sanmıyorum,kontrollü düşmüşsün.

Canım meyve yemek çok iyi ama yeteri kadar protein almayı da ihmal etme. Sabah yumurta, öğle ya da akşam et, tavuk, balık yemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…