2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın canımm,,yararı olmaz mı mutlaka oluyordur belki alınan kilolar için değil ama alınacak kiloları engellemenin tek çaresi yürüyüş artık bizler içinn

inş. cnm yaa baya karnım kasılıyo yururken inş. iyi geliyodur gerçi vajina agrılarıma iyi geldi biliyomusun azaldı elhamdülillah

günaydın canlarım nasılsınız?

ben işten gidince parkta 5 10 tur arası atıyorum yararı oluyomudur acaba kiloma pek faydası olmadıda

canım günaydın yürüyüş çok faydalı azı çoğu farketmez devam et bence
hareketsiz kalmaktan çok iyidir
ben evde koridorda yürüyorum valla hiç yürüyemezsem

canım günaydın yürüyüş çok faydalı azı çoğu farketmez devam et bence
hareketsiz kalmaktan çok iyidir
ben evde koridorda yürüyorum valla hiç yürüyemezsem

zaten kışın evde yürücez allah esirgesin karda buzda korkarım dışarı çıkmaya yururyuşu yapıyorum afedersin böle hafif bi akıtım oluyo eve gelice sadece bir kez sizdede oluyomu çok yoruldugumda yada yurudugumde

inş. cnm yaa baya karnım kasılıyo yururken inş. iyi geliyodur gerçi vajina agrılarıma iyi geldi biliyomusun azaldı elhamdülillah

evet hızlı yürümediğin sürece ağrılarıda geçiriyo benimde ağrılarım vardı yürümeye korkuyordumm.. dr. kısa yürüyüşler rahatlatır dediğinde denedim şimdi günde yarım saat yürüyorum..

akıntı bende hep var hiç geçmedi illa yürüdüğümde mi diye dikkat etmedim açıkcası....

selammmm kızlar günaydın,heerkes iyidir inşallah

bende facedeki gruba katılmıştım,herkes çok iyi lakin ben biraz fazla strese girdim ve benim için strest sakıncalı...strest yaşadığım an vücudum iltihap üretmeye başlıyor,bende gruptan ayrıldım..çok şükür kulağımıda atlatmaya başladım canım,tekrar kbbye gitmem gerekiyor elbette ama ben biraz erteliyorum..

cümlemizden Allah razı olsun,zaten herkesin kullanabildikleri farklı oluyor..bende çıtçıtları birkaç yıkamadan sonra açılmaya başladı( günde 3-4 sefer kıyafet değiştiriyordum sürekli amaşırları yıkanıyordu) düğmeliler daha çok işime yaradı..

Bende 20. haftamdayım we bı kac haftadr ıcımde kelebkler ucusuyoo ılk gaz sandm ama yokk degıl bebısımm dolanıp duruo :) bırde 1 bucuk aydır ıstnbuldaydım ıkı ayrı dktra gttım cınsıytını merak ettgmden ılkı erkek dedı ıkıncısı kız :S ıkı gundr sabhları ruyamda erkek olark goruuyrm hadı hayrlısı :) saglıklı olsunda hıc farketmez :) bugun oğleden snra kendı doktruma gıdıcem bakalım o ne dıcekk :)

ya vajina ağrısı bende de oluyor.özellikle oturduğum yerden kalkarken bir ağrı oluyor.yürüyüş iyi geliyorsa ben de hafiften yürüyeyim bari.ayrıca hareket halindeyken bahsettiğin akıntı da yoğunluk durumu bende de oluyor canım.özellikle sabah yataktan kalkıp ilk hareket etmeye başladığım sırada oluyor.bi de sizler demir hapı kullanıyormusunuz ben 22.haftamdayım ve hala başlatmadı doktorum.

ben faydasını gördüm iyi geliyo birde magnezyum kullanıyorum günde bir adet suda eriyenlerden oda iyi geliyo bana

aa evet ben de kullanıyorum magnezyum,baya hafifletti zaten o.biraz da yürüyüş yapayım bakalım bana da iyi gelecek mi..

ben ilaç içmektense maden suyu içiyorum günde 2 şişe ağrılarım hafifledi hatta geçti diyebilirim
özellikle uzandığım yerden kalkarken acayip bir ağrı oluyordu sağ tarafımda şimdi hiç hissetmiyorum
doktorumun tavsiyesi bir dene olmazsa başlarız ilaca dedi çok ilaç tarftarı değiliz ikimizde :))

aslında biz de ilaç yanlısı değiliz ama doktorum sadece bir şişe soda içebilirsin dedi.çünkü daha fazla soda da ödem yapabiliyormuş.zaten cuma günü kontrolümde bende hafif ödem gördü ve tuzu azalt dedi.tuzlu da yiyen bir insan değilim ama ben de sodayı günde 2 tane içiyordum bir ara.ondan şuanda magnezyumu kullanmak daha iyi olacak diye düşünüyorum.her hamilede durum farklı tabi.

Ay evet ya o yağlar çok kötü kokuyor, ben hiç bir şey kullanmadım şimdiye kadar, göbeğim çıktı ama bir gerginlik hissetmedim çünkü zaten kendi göbeğim oldukça yağlıydı Annemde de çatlak yok o yüzden de rahatım, bir de aklıma şey geldi, vazelin işe yaramaz mı ya, ha bebeyağı ha vazelin ne farkları var ki ?:26:

Kızlar merhaba, ya banyodan çıkarken, zemin ıslak olduğu için ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm düşerken de kolumu belimin altına koydum hani karın bölgesinden darbe almadım, ağrı sızıda yok ama yine de korkuyorum ,bırkaçke bebeğin hareketlerinize hissettim, doktora gitsem i

Benim de oluyo canım ama çok fazla değil,acaba idrar kaçırıyo olabilir misin?
Normaldir yani o da olabilir.

kızlar ya bişey sormam lazım bi yardım lüffen yaaa

göbeğiniz çok mu yukarda yani göbek deliğinizin çok mu üstünde şişti?
benimkisi bikaç haftadır yukarı çıktı göbek deliğimden ama şu an çok da yukarda değil.20 li haftalarda yukarı çıktığını biliyodum ama
işyerinde arkadaşlar az önce göbeğin aşağıda duruyo erken doğum yaparsın sen dediler de tedirgin oldum :26:
insanlar ne rahat sölüyolar böyle şeyleri,sağolun içimi rahatlattınız dedim

merhaba hanımlar hayırlı günler.

bulantılarım nerdeyse 1 aydır yoktu. 2 gündür öğürtü başladı afedersiniz. pazar günü peynirden.bu sabahda işe gelmeden evde 1 bardak üst içiyorum. sabah tam içtim içmemle kusmam bir oldu midem kötü neden olabilir sizce.

geçmiş olsun canım panik yapma bizim arkadaş da kışın karda mermerin üstünde kayıp düşmüştü çok şükür bebek iyiydi.
ama için rahat etsin doktoruna git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…