günaydın canımm,,yararı olmaz mı mutlaka oluyordur belki alınan kilolar için değil ama alınacak kiloları engellemenin tek çaresi yürüyüş artık bizler içinn
günaydın canlarım nasılsınız?
ben işten gidince parkta 5 10 tur arası atıyorum yararı oluyomudur acaba kiloma pek faydası olmadıda
canım günaydın yürüyüş çok faydalı azı çoğu farketmez devam et bence
hareketsiz kalmaktan çok iyidir
ben evde koridorda yürüyorum valla hiç yürüyemezsem
inş. cnm yaa baya karnım kasılıyo yururken inş. iyi geliyodur gerçi vajina agrılarıma iyi geldi biliyomusun azaldı elhamdülillah
zaten kışın evde yürücez allah esirgesin karda buzda korkarım dışarı çıkmaya yururyuşu yapıyorum afedersin böle hafif bi akıtım oluyo eve gelice sadece bir kez sizdede oluyomu çok yoruldugumda yada yurudugumde
evet hızlı yürümediğin sürece ağrılarıda geçiriyo benimde ağrılarım vardı yürümeye korkuyordumm.. dr. kısa yürüyüşler rahatlatır dediğinde denedim şimdi günde yarım saat yürüyorum..
akıntı bende hep var hiç geçmedi illa yürüdüğümde mi diye dikkat etmedim açıkcası....
Merhaba canım iyiyim nasıl olayım, yuvarlanıp gidiyorum diyelim :) Evet facede daha aktifim buraya pek giremiyorum yani aslında giriyorum her gün muhakkak okuyorum yorum yapıp çıkıyorum ama eskilerden pek kimse kalmadı ya, yeni arkadaşlarla da henüz tanışmadım pek öyle takipteyim diyelim.. Sen nasılsın ? Kulağınla ilgili sıkıntını atlattın inşAllah ?
Canım sirkeli su ile yıka ve doktorunu ara akıntında da değişiklik varsa fitil ya da krem veriyorlar kendi kendine geçmesi mümkün değil
Canım şuan doktora gitmiş olabilirsin belki havada kalacak ama, yarım saatte 3 veya daha fazlaysa, akıntın yoğunlaştıysa ve düzenli bel ağrın varsa endişenmeliymişsin, eğer yoksa endişenmene gerek yokmuş.. Rahim yavaş yavaş doğuma hazırlanıyormuş..
Misacımmm kendine yakın bir doktor bulduğun için çok sevindim.. Oğluşuna da maşAllah tosun paşa gibi olmuş
ben de kocama tutunuyorum noooluyo diye adam fırlıyo
üstünü başını çekiştiriyorum kolunu çekiyorum artık nereye denk gelirse
merdiveni hiç saymıyorum nefes nefese kalıyorum eşim önden gidiyo ben arkadan
ben dedim size ortaklaşa ultrason cihazı alalım diye hiçbiriniz yanaşmadınız
şimdi kendi detaylımızı kendimiz yapardık ne güzel :124:
Allah razı olsun kız valla böyle deneyimli annelerden duymak iyi oluyo ben not alıyorum bazılarını
önden çıtçıtlılar daha iyi diyenler var ama ne bileyim en iyisi her ikisinden de almak sanırım
çocukların hepisi bi alem
halime şükrettim şu an
ama ilerisi için korkmaya başladım
merhaba canım ya sıkma canını,ben de kanamalar ağrılar geçirdim
aklına kötü şeyler getirme çok şükür yolu yarılamışsın
herşey yolunda gidecek,inşallah vaktiyle kucaklarsın bebeğini
bugünlerde benim de bel ve sırt ağrım arttı
belli belirsiz bi kıpırtı, dedikleri gibi karnımda bir kelebek kanat çırpıyor sanki. ara ara hissediyorum. bu hissettiğim bebeğim mi acaba:))
bi kaç gündür farklı bi hareket olarak karnımda pır pır ediyor:) bu duyguyu bilenler nasıl tarif ediyor? artık oğlumun hareketlerini hissetmeye başlıyorum sanırım:))
inş. cnm yaa baya karnım kasılıyo yururken inş. iyi geliyodur gerçi vajina agrılarıma iyi geldi biliyomusun azaldı elhamdülillah
ya vajina ağrısı bende de oluyor.özellikle oturduğum yerden kalkarken bir ağrı oluyor.yürüyüş iyi geliyorsa ben de hafiften yürüyeyim bari.ayrıca hareket halindeyken bahsettiğin akıntı da yoğunluk durumu bende de oluyor canım.özellikle sabah yataktan kalkıp ilk hareket etmeye başladığım sırada oluyor.bi de sizler demir hapı kullanıyormusunuz ben 22.haftamdayım ve hala başlatmadı doktorum.
ben faydasını gördüm iyi geliyo birde magnezyum kullanıyorum günde bir adet suda eriyenlerden oda iyi geliyo bana
aa evet ben de kullanıyorum magnezyum,baya hafifletti zaten o.biraz da yürüyüş yapayım bakalım bana da iyi gelecek mi..
ben ilaç içmektense maden suyu içiyorum günde 2 şişe ağrılarım hafifledi hatta geçti diyebilirim
özellikle uzandığım yerden kalkarken acayip bir ağrı oluyordu sağ tarafımda şimdi hiç hissetmiyorum
doktorumun tavsiyesi bir dene olmazsa başlarız ilaca dedi çok ilaç tarftarı değiliz ikimizde :))
Aynen oyle 4 kutu popoma kanima bacaklarima gogsume sabah aksam suruyorum zaten biraktim bacim parami dayanir onun yerine bebeme biseler alirim simdi kakao findik aci badem yağı kullaniyorum sabak aksam
Sedom leş gibi kokuyor kiyafetten gecmiyo bir geceligimi bunun icin ayirdim vücudum yagi emdigi zaman degistiriyorum üstumu yani iste biraz zor gibi gece sür buna ait picama ayarla
zaten kışın evde yürücez allah esirgesin karda buzda korkarım dışarı çıkmaya yururyuşu yapıyorum afedersin böle hafif bi akıtım oluyo eve gelice sadece bir kez sizdede oluyomu çok yoruldugumda yada yurudugumde
Kızlar merhaba, ya banyodan çıkarken, zemin ıslak olduğu için ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm düşerken de kolumu belimin altına koydum hani karın bölgesinden darbe almadım, ağrı sızıda yok ama yine de korkuyorum ,bırkaçke bebeğin hareketlerinize hissettim, doktora gitsem i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?