arkadaslar merhaba..20li haftalarda olup karnının tek tarafı bazen sertleşen var mı?
Hoş geldin canım, ben de yeni sayılırım:) Ben hamile kalmadan önce demir eksikliği nedeni ile demir hapı kullandım ve kabız yapıyor. Mutlaka sebze ve meyve tüketmek gerekiyor. Ben her gün kayısı incr yiyordum. Ben de 20. haftama girdim henüz demir hapına başlamadık ama ben yine de kabız oluyorum
benim göbek deliğinden hafif solda oluyo sertleşme
bende de bugün başladı 2 kez oldu zaten sancılarımda olunca korktum çok.erken doğum riskim olabilirmiş:
Merhaba bayanlar dun eczanye gittim .hamile kaldigimdan beri tartilmamistim.bir merak tartildim .61 ile hamile kalmistim simdi 63 kiloyum.20.haftamda sayilirim 2 kilo almam normalmi baysnlar sizce ..? Sizlerin kilo durumu nasil acaba mersk ediyorum..
Merhaba bayanlar dun eczanye gittim .hamile kaldigimdan beri tartilmamistim.bir merak tartildim .61 ile hamile kalmistim simdi 63 kiloyum.20.haftamda sayilirim 2 kilo almam normalmi baysnlar sizce ..? Sizlerin kilo durumu nasil acaba mersk ediyorum..
bende 82.300kgdım bugün tartıldım tok olarak 83.100kg çıktım bende 20 haftadayım anlamadım bende kilo almaya elverişliyim iştahımda iyi
Kızlar siz böyle konuştukça bunalıma giriyorum 6 kilo aldım aynı haftalardayız ve çokta zayıf hamile kalmadım hatta kilolu sayılırım off offf
doktorum da bişey demedi ayrıntılıda gittiğim doktor da bişey demedi canımcanım merak etme öyle vucud şekline göre erken doğum olmuyor
eğer sen bebeği aşağıda taşıyor olsaydın zaten doktorun seni uyarırdı ve bazı şeylere dikkat et derdi
şuan için bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yinede için rahatlaması için doktora gittiğinde bebeğin konumu aşağıda mı diye sor
ama gör bak bir şey çıkmayacaktır
doğru diyosun canım ne bileyim aklımda olmayan şeyi soktular aklımahayır ya hiç ilgisi yok bagzı bebekler uykarda olur mideye baskı yapar bagzıları aşagıda olur vajinaya baskı yaparmış benim bebekte aşağıda doktorum kendi söyledi peki tehlikelimi dedim hayır dedi korkma agzı olan konuşuyo herkes bilgili sen takma aklına böyle seyler
canım bende de top gibi duruyo baya sivri bi karnım var yayılmadıBana da benimki hep aşağıda duruyor gibi geliyor.Göbek deliğinin altında daha.
Halen öyle hamile göbeği yok.Sanki yastık koymuşum gibi.Yuvarlak değil.Midem
büyüyor sanki artık rahim büyüdükçe mideyi mi sıkıştırıyor bilmiyorum.
Dr henüz birşey demedi bununla ilgili. :44:
a.s canım ben de bugün oldum aşımıhamişler slm görüşmeyeli nasılsınız bugün tetenoz aşımı oldum
arkadaslar merhaba..20li haftalarda olup karnının tek tarafı bazen sertleşen var mı?
Tesekkurler canim Allah tamamina erdirsin bebeklerimizi hayirlisiyla kucamiza almayi nasip etsin.
Kayisiyi bende yiyorum ancak gun kurusu iyi diyorlar yersen onuye ben de yiyorum ac karnina bakalim insallah faydasini gorurum bir gun. daha kotu olmayalimda.
3 ay folik asit kullandim.sonra doktorum kan ilaci verdi her gun onu kullaniyorum.icinde ayrica folik asitte var b 12 vitamini de var bir hapla bunlari iciyorum.sen neden baslamadinki ben mi erken basladim yoksa...
Selam kızlar. Aranızda grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı, doktor kontrolüme baya var daha o yüzden size bi sorayım dedim. Geçtiğimiz 10yıldır falan yaptırıyorum çok da rahat ediyorum, inşallah doktorum sakınca yok der. Yaptığım iş dolayısıyla her an hasta olmaya müsaitim tam da son dönemler kışa geliyo çok endişeliyim
ben takılmıyorumki benle dalga geçiyolar şişko olcan yuvarlancan diye boyum 1.72 yani kilom fazla ben ilk 3 ayda kusmaktan 78 düşmüştüm onları aldım geri
Benim kontrolüm 14 Eylül'de. Doktor izin verirse yaptırmayı düşünüyorum. Ben de 5 yıldır aşı yaptırıyorum ve son 2,5 yıldır hiç hasta olmamıştım ta ki geçen haftaya kadar. 1 haftadır sürünüyorum. Kışın da hasta olmak istemiyorum
Ben de çok uzun yıllardır yaptırıyorum dediğim gibi çok da rahat ediyorum, yatmadan ayakta geçiriyorum hastalıklarımı. Normalde olmaz olmaz insan da hamileyken sürekli hasta olur ya uyuz oluyorum
Mantıklı düşününce hasta olduğumuzda da mikrop giriyo vücudumuza hem de en sağlam haliyle, e aşı da mikropların zayıf hâli olduğuna göre izin verir gibi geliyo. Sana da geçmiş olsun umarım iyileşirsin en kısa sürede. Doktoruna da önerdiği bir aşı markası falan var mı diye sorar mısın araştıralım da en iyisini yaptıralım.
sağolun kızlar korktum valla yaa korkuttular beni
doktorum da bişey demedi ayrıntılıda gittiğim doktor da bişey demedi canım
sadece 14. hafta gittiğim başka bi doktor vardı plasenta rahim ağzına yakın,ama normal dedi.20 li haftalarda çıkmaya başlar dedi.
dediğin gibi ben doktoruma sorayım gittiğim zaman.3 haftaya yakın var gerçi.
bugün alt tarafta ağrı hissettim biraz yumurtaların olduğu tarafta.ağrı devam ederse bu hafta giderim
doğru diyosun canım ne bileyim aklımda olmayan şeyi soktular aklıma
göbeğime bakıp duruyorum ayna önünden geçtikçe bakıyorum :26:
canım bende de top gibi duruyo baya sivri bi karnım var yayılmadı
bu haftalarda rahim göbek deliğine daha yeni gelmiş biraz araştırdım da
şu foto geçen hafta çekilmişti mide kısmı boş duruyo göbek aşağıda
Eki Görüntüle 787525
a.s canım ben de bugün oldum aşımıyaparken accık sızladı şimdi gayet iyi
inşallah ağrı sızı olmaz,olursa 3 gün olur geçer dedi hemşire
merhaba,benim bebek nerdeyse orası taş gibi oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?