2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Tesekkurler canim Allah tamamina erdirsin bebeklerimizi hayirlisiyla kucamiza almayi nasip etsin.
Kayisiyi bende yiyorum ancak gun kurusu iyi diyorlar yersen onuye ben de yiyorum ac karnina bakalim insallah faydasini gorurum bir gun. daha kotu olmayalimda.

3 ay folik asit kullandim.sonra doktorum kan ilaci verdi her gun onu kullaniyorum.icinde ayrica folik asitte var b 12 vitamini de var bir hapla bunlari iciyorum.sen neden baslamadinki ben mi erken basladim yoksa...

Merhaba bayanlar dun eczanye gittim .hamile kaldigimdan beri tartilmamistim.bir merak tartildim .61 ile hamile kalmistim simdi 63 kiloyum.20.haftamda sayilirim 2 kilo almam normalmi baysnlar sizce ..? Sizlerin kilo durumu nasil acaba mersk ediyorum..

Merhaba bayanlar dun eczanye gittim .hamile kaldigimdan beri tartilmamistim.bir merak tartildim .61 ile hamile kalmistim simdi 63 kiloyum.20.haftamda sayilirim 2 kilo almam normalmi baysnlar sizce ..? Sizlerin kilo durumu nasil acaba mersk ediyorum..

bende 82.300kgdım bugün tartıldım tok olarak 83.100kg çıktım bende 20 haftadayım anlamadım bende kilo almaya elverişliyim iştahımda iyi

ben de 61 ile başladım. şimdi 65 kiloyum. 18. haftam. eskisinden farklı değil yemek düzenim.

bebek odalarına, kıyafetlerine bakıp duruyorum. daha hiç bişey almadım. erken diye düşünüyorum. ama içim gidiyor. şimdilik yakın arkadaşlarımın verdiği beşik, oyun parkı ve gelen bi kaç hediyelik bebek kıyafetleri var.

sizler alışverişe başladınız mı?

bende 82.300kgdım bugün tartıldım tok olarak 83.100kg çıktım bende 20 haftadayım anlamadım bende kilo almaya elverişliyim iştahımda iyi

Kızlar siz böyle konuştukça bunalıma giriyorum 6 kilo aldım aynı haftalardayız ve çokta zayıf hamile kalmadım hatta kilolu sayılırım off offf

Kızlar siz böyle konuştukça bunalıma giriyorum 6 kilo aldım aynı haftalardayız ve çokta zayıf hamile kalmadım hatta kilolu sayılırım off offf

ben takılmıyorumki benle dalga geçiyolar şişko olcan yuvarlancan diye boyum 1.72 yani kilom fazla ben ilk 3 ayda kusmaktan 78 düşmüştüm onları aldım geri

sağolun kızlar korktum valla yaa korkuttular beni
doktorum da bişey demedi ayrıntılıda gittiğim doktor da bişey demedi canım
sadece 14. hafta gittiğim başka bi doktor vardı plasenta rahim ağzına yakın,ama normal dedi.20 li haftalarda çıkmaya başlar dedi.
dediğin gibi ben doktoruma sorayım gittiğim zaman.3 haftaya yakın var gerçi.
bugün alt tarafta ağrı hissettim biraz yumurtaların olduğu tarafta.ağrı devam ederse bu hafta giderim
doğru diyosun canım ne bileyim aklımda olmayan şeyi soktular aklıma
göbeğime bakıp duruyorum ayna önünden geçtikçe bakıyorum :26:
canım bende de top gibi duruyo baya sivri bi karnım var yayılmadı
bu haftalarda rahim göbek deliğine daha yeni gelmiş biraz araştırdım da
şu foto geçen hafta çekilmişti mide kısmı boş duruyo göbek aşağıda

hamişler slm görüşmeyeli nasılsınız bugün tetenoz aşımı oldum
a.s canım ben de bugün oldum aşımı yaparken accık sızladı şimdi gayet iyi
inşallah ağrı sızı olmaz,olursa 3 gün olur geçer dedi hemşire
arkadaslar merhaba..20li haftalarda olup karnının tek tarafı bazen sertleşen var mı?

merhaba,benim bebek nerdeyse orası taş gibi oluyo canım

Her doktorun yaklaşımı farklı anladığım kadarı ile. Benim doktorum kuzenim. 3 ay folik asit kullandım, sonra onu kesip elevite başladık. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Onun içinde az da olsa demir de var.Benim kan değerlerim iyiydi ve ilk başlarda demir ihtiyacı olmuyormuş o nedenle başlamadık. Eylül kontrolünde başlayacağız.

Selam kızlar. Aranızda grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı, doktor kontrolüme baya var daha o yüzden size bi sorayım dedim. Geçtiğimiz 10yıldır falan yaptırıyorum çok da rahat ediyorum, inşallah doktorum sakınca yok der. Yaptığım iş dolayısıyla her an hasta olmaya müsaitim tam da son dönemler kışa geliyo çok endişeliyim

Benim kontrolüm 14 Eylül'de. Doktor izin verirse yaptırmayı düşünüyorum. Ben de 5 yıldır aşı yaptırıyorum ve son 2,5 yıldır hiç hasta olmamıştım ta ki geçen haftaya kadar. 1 haftadır sürünüyorum. Kışın da hasta olmak istemiyorum

ben takılmıyorumki benle dalga geçiyolar şişko olcan yuvarlancan diye boyum 1.72 yani kilom fazla ben ilk 3 ayda kusmaktan 78 düşmüştüm onları aldım geri

Aynı boydayız canım, benim hiç mide bulantım olmadı ondan hızla aldım daha doğrusu 10 haftalıkken 4 kilo slmıştım zaten şuan kontrollü gittiğim halde 2 daha aldım. Ne biliyim hayrolsun sonumuz tabiki verilir doğumdan sonra ama işte hareketler kısıtlsnıyo çok kilo alıncada bide çalışıyorum 7. Aya kadarda devam edrim herhalde çalışmaya

Ben de çok uzun yıllardır yaptırıyorum dediğim gibi çok da rahat ediyorum, yatmadan ayakta geçiriyorum hastalıklarımı. Normalde olmaz olmaz insan da hamileyken sürekli hasta olur ya uyuz oluyorum
Mantıklı düşününce hasta olduğumuzda da mikrop giriyo vücudumuza hem de en sağlam haliyle, e aşı da mikropların zayıf hâli olduğuna göre izin verir gibi geliyo. Sana da geçmiş olsun umarım iyileşirsin en kısa sürede. Doktoruna da önerdiği bir aşı markası falan var mı diye sorar mısın araştıralım da en iyisini yaptıralım.

Çok teşekkür ederim. Doktorumla konuşunca yazarım tavsiye ediyor mu ya da ne tavsiye ediyor.

Taş gibi olan bebişiniz değil arkadaşlar, Nur topu gibi yalancı doğum kasılmalarımız başladı, magnezyum kullanmıyorsanız Dr a bu durumdan bahsederseniz belki verir... Ben bu kontrolde soracağım... Bkz.. Braxton hix... İlk hamileliğimde de çok olmuştu...

Bu arada bu kasılmalar erken doğuma sebep olmaz... Tamamen normal bir süreç...

Bu arada karnın hiç de aşağıda değil... Çok şirin... Allah nazarlardan saklasın...

Yürürken yahut otururken rahatsızlık veriyor bebeğin aşağıda olması...

Miilet de bir alem, sanki ultrason taşıyorlar gözlerinde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…