bana 16. haftama kadar sadece folik asit vermişti dr. şimdi 1 aydır hergün ferrevit isimli multivitamin içiyorum. ayrıca 2 günde bir de suda eriyen kalsiyum sandoz iç dedi. multivitaminin içinde de kalsiyum var ama sanırım dr yeterli görmedi. multivitamin kabızlık yapıyor, kalsiyum sandoz da mide bulantısı :S
Günaydın herkese, yataktan belim ağrıyarak kalkıyorum, ne pozisyonda yatıyorsam artık...Gün içinde azalıyor....
Herkese ağrısız mutlu bir gün olsun...
Bu arada telefonla paşamla görüşen var mıydı... Nasıl acaba , merak ettim... İnşaallah iyidir...
bende yaşıyorum saçdökülmesi olayını doktorum normal dedi hamilelikte siz hepiniz vitaminlere falan başlamışsınız ben hala folik asit e devam ediyorum birde ağrılar için günde 2tane soda tavsiye etti anlamadım neden ???
bende yaşıyorum saçdökülmesi olayını doktorum normal dedi hamilelikte siz hepiniz vitaminlere falan başlamışsınız ben hala folik asit e devam ediyorum birde ağrılar için günde 2tane soda tavsiye etti anlamadım neden ???
Kızlar merhaba, ya banyodan çıkarken, zemin ıslak olduğu için ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm düşerken de kolumu belimin altına koydum hani karın bölgesinden darbe almadım, ağrı sızıda yok ama yine de korkuyorum ,bırkaçke bebeğin hareketlerinize hissettim, doktora gitsem i
kızlar ya bişey sormam lazım bi yardım lüffen yaaa
göbeğiniz çok mu yukarda yani göbek deliğinizin çok mu üstünde şişti?
benimkisi bikaç haftadır yukarı çıktı göbek deliğimden ama şu an çok da yukarda değil.20 li haftalarda yukarı çıktığını biliyodum ama
işyerinde arkadaşlar az önce göbeğin aşağıda duruyo erken doğum yaparsın sen dediler de tedirgin oldum :26:
insanlar ne rahat sölüyolar böyle şeyleri,sağolun içimi rahatlattınız dedim
bende acaba arasam mı dedim doktorumu 2 hafta var daha randevuma. ablamda hamile o bana bulantıların tekrar başlamasının iyi olmadığını duymuştum dedi. endişelendim biraz.
benim göbek deliğinden hafif solda oluyo sertleşme
dökülme çok olmuyor bende ama tırnaklar ve tüyler çok hızlı büyüyor onu biliyorum:)
ben sodayı son 1 aydır azalttım. öncesinde midemi rahatlatıyordu.
bende soğuk bişi yersem kusuyorum sen soğuk yiyiyormusun
günaydın canım.......... bulantı ve kusmayla başlayan günümün devamı güzel geçer inşallahh
Ben de yaşıyorum, evin her tarafına ve özellikle yatak odasına dağılıp sinirlerimi zıpatıyorlar....bende sırtım ağrıyarak kalktım
gün içerisinde geçiyor benimde ne garip dimi
kızlar ben inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum bu sorunu yaşıyan var mı?
Ben de yaşıyorum, evin her tarafına ve özellikle yatak odasına dağılıp sinirlerimi zıpatıyorlar....
aslında çoğu kadın hamilelikte saçlarının canlandığını daha çabuk uzandığını farkedermiş ama biz azınlıktanız... Yine de normal bir durummuş yaşadığımız...
Asıl korktuğum doğumdan sonrası çünkü 9 ay boyunca güzelleşen saçlarım öyle kötü dökülmüştü ki yanlardan açılmaya başlamıştı saç derim gözüküyordu...
Belki hamilelikte döküldük diye doğumdan sonra dökülmezler....
Ay evet ya o yağlar çok kötü kokuyor, ben hiç bir şey kullanmadım şimdiye kadar, göbeğim çıktı ama bir gerginlik hissetmedim çünkü zaten kendi göbeğim oldukça yağlıydıAnnemde de çatlak yok o yüzden de rahatım, bir de aklıma şey geldi, vazelin işe yaramaz mı ya, ha bebeyağı ha vazelin ne farkları var ki ?:26:
sağolun kızlar korktum valla yaa korkuttular beni
doktorum da bişey demedi ayrıntılıda gittiğim doktor da bişey demedi canım
sadece 14. hafta gittiğim başka bi doktor vardı plasenta rahim ağzına yakın,ama normal dedi.20 li haftalarda çıkmaya başlar dedi.
dediğin gibi ben doktoruma sorayım gittiğim zaman.3 haftaya yakın var gerçi.
bugün alt tarafta ağrı hissettim biraz yumurtaların olduğu tarafta.ağrı devam ederse bu hafta giderim
doğru diyosun canım ne bileyim aklımda olmayan şeyi soktular aklıma
göbeğime bakıp duruyorum ayna önünden geçtikçe bakıyorum :26:
canım bende de top gibi duruyo baya sivri bi karnım var yayılmadı
bu haftalarda rahim göbek deliğine daha yeni gelmiş biraz araştırdım da
şu foto geçen hafta çekilmişti mide kısmı boş duruyo göbek aşağıda
Eki Görüntüle 787525
a.s canım ben de bugün oldum aşımıyaparken accık sızladı şimdi gayet iyi
inşallah ağrı sızı olmaz,olursa 3 gün olur geçer dedi hemşire
merhaba,benim bebek nerdeyse orası taş gibi oluyo canım
Kızlar, doktorum sağlık ocağından arandınmı dedi bende hayır deyince biz hamileleri bildiriyoruz aramaları gerekiyor tetanoz aşısını devlet özellerden aldı sadece sağlık ocağı yapıyor dedi. Bende aradım sağlık ocağını çağırdılar . İlk defa gidicem ne yapıcaklar acaba bide karnım tok açmı gitmem gerekir??
kızlar bebek hareketleri 24. haftadan sonra düzenli hissedilirmiş, o yüzden korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?