2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben demir ilacıyla magnezyum içiyorum kalsiyum verirse bide onu kullancam demir ilacım şuruptu midemi bulandırıyordu dün hap yazdırdım magnezyumda toz ilaç aynı taylulota benziyo tadı onuda içmeyi sevmiyodum magnezyumu zor içiyorum eşim tadına baktı ne güzel diyo limonlu gazoza benziyomuş

Günaydın herkese, yataktan belim ağrıyarak kalkıyorum, ne pozisyonda yatıyorsam artık... Gün içinde azalıyor....

Herkese ağrısız mutlu bir gün olsun...

Bu arada telefonla paşamla görüşen var mıydı... Nasıl acaba , merak ettim... İnşaallah iyidir...

bende sırtım ağrıyarak kalktım
gün içerisinde geçiyor benimde ne garip dimi
kızlar ben inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum bu sorunu yaşıyan var mı?

bende yaşıyorum saçdökülmesi olayını doktorum normal dedi hamilelikte siz hepiniz vitaminlere falan başlamışsınız ben hala folik asit e devam ediyorum birde ağrılar için günde 2tane soda tavsiye etti anlamadım neden ???

dökülme çok olmuyor bende ama tırnaklar ve tüyler çok hızlı büyüyor onu biliyorum:)

ben sodayı son 1 aydır azalttım. öncesinde midemi rahatlatıyordu.

folik asiti 3 ay bitince kesti benim doktorum yerine elevit verdi geçen kontrolde de maltofer fol demir ilacı kullanıyorum
soda için bir şey demedi istersen içebilirsin dedi zorunluluk vermedi
her doktorun bakış açısı farklı kimi veriyor kimi vermiyor anladığım kadarıyla

Bu önemli bir şey gitmelisin..

O ve onlar gibi olan tüm insanlardan nefret ediyorum, felaket tellallığı yapıyorlar.. Ayrıca göbeğin çok normal sadece zayıfsın dolayısı ile göğüs altından başlayan bir karnın yok.. Artı madem bu kadar profesyoneller oralarda harcanmasınlar tıp fakültelerine gitsinler uyuz oldum ya

bende acaba arasam mı dedim doktorumu 2 hafta var daha randevuma. ablamda hamile o bana bulantıların tekrar başlamasının iyi olmadığını duymuştum dedi. endişelendim biraz.

Benim de başladı arada ama kötü bir şey değil, ilerleyen zamanlarda geri dönebileceğini biliyordum sadece dönmemesi için dua ediyordum..

benim göbek deliğinden hafif solda oluyo sertleşme

Bebek orda demek ki..

dökülme çok olmuyor bende ama tırnaklar ve tüyler çok hızlı büyüyor onu biliyorum:)

ben sodayı son 1 aydır azalttım. öncesinde midemi rahatlatıyordu.

benim tüylerim çok yavaş çıkıyor tırnaklarım ise kat kat soyuluyor
saçlarımda özellike son bir kaç gündür çok dökülmeye başladı
organik şampuan falan mı alsam acaba eskiden çam terebendi kullanıyordum ama
hamilelikte kullanılır mı bilemedim kel kalmam herhalde :)

canım bende de top gibi duruyo baya sivri bi karnım var yayılmadı
bu haftalarda rahim göbek deliğine daha yeni gelmiş biraz araştırdım da
şu foto geçen hafta çekilmişti mide kısmı boş duruyo göbek aşağıda
Eki Görüntüle 787525

canım benim karnım da senin gibi mideden başlamıyor yani.ama bu gayet normal.ben de doktora sormadım hiç ama bir risk olsa söylerdi zaten.bi de bir kitapta bu haftalardaki 3 tip hamile karnı resmini göstermişlerdi.biz de onlardan birinin içindeyiz :)

bende soğuk bişi yersem kusuyorum sen soğuk yiyiyormusun

Canım soğuk yiyorum ben aksine sıcak şeyleri sevmiyorum mide yanmam olduğu için soğuk şeyleri seviyorum ister istemezz. ama en başından beri yedim o yüzden kustuğumu düşünmüyorum ama dikkat edeyim en iyisi bi kaç gün

folik asit olayını sor bence canım 12. haftadan sonra başka vitamin vermeliydi doktorunn

Selam kızlar. Günde kaç tane ilaç kullanıyorsunuz? Bu arada benim karnım da bu şekilde sivri ve biraz altta yavaş yavaş çıkar elbet hep öyle kalmaz. çocuk büyüdükçe yayılacak her yere endişe edecek bir şey değil bence.

bende sırtım ağrıyarak kalktım
gün içerisinde geçiyor benimde ne garip dimi
kızlar ben inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum bu sorunu yaşıyan var mı?
Ben de yaşıyorum, evin her tarafına ve özellikle yatak odasına dağılıp sinirlerimi zıpatıyorlar....

aslında çoğu kadın hamilelikte saçlarının canlandığını daha çabuk uzandığını farkedermiş ama biz azınlıktanız... Yine de normal bir durummuş yaşadığımız...

Asıl korktuğum doğumdan sonrası çünkü 9 ay boyunca güzelleşen saçlarım öyle kötü dökülmüştü ki yanlardan açılmaya başlamıştı saç derim gözüküyordu...

Belki hamilelikte döküldük diye doğumdan sonra dökülmezler....

doktorum normal hatta emzirirken de dökülecek ama sonra tüm dökülen saçların geri çıkar
ve göbek bölgesine çıkan tüyler içinde eğer almazsan onlarda dökülecek dedi
benim pek çıkmadı çelimsiz bir kaçtane tüyler var ama rahatsız etmiyor beni :)
saçlarım zaten zayıf ve hacimsizdi şimdi iyide kedi kuyruğuna döndü :)

Selam bacilarim ya bise dicem gögüs ucu kanayan var mı ne kullaniyonuz sanki biraz erken doktora danismalimiyim

Canim bebek yağı tam deriye işlemiyormuş sanirim ama vazelin ise yariyabilir benim annemdede catlak yok ama üniversite zamaninda biraz catlaklar olustu bende acikcasi buyuzden güresılir gibi yaglaniyorum a bu arada sende yagli degilsin ilk zamanlardaki fotografini hatirliyorum

Ayyy ne guzel bi fotoooo bebis assagida sanirim ben8m gobis yukarda top gibi..

Kızlar, doktorum sağlık ocağından arandınmı dedi bende hayır deyince biz hamileleri bildiriyoruz aramaları gerekiyor tetanoz aşısını devlet özellerden aldı sadece sağlık ocağı yapıyor dedi. Bende aradım sağlık ocağını çağırdılar . İlk defa gidicem ne yapıcaklar acaba bide karnım tok açmı gitmem gerekir??

kaçıncı haftadasınız?
beni bir kere 11 haftalık hamileyken aradılar sonrada aramadılar
doktor tetanoz için bilgi verince aradım 21 haftadan sonra gelirseniz yaparız dedi
ama ben kararsızım yaptırmak konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…