2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

arkadaslar tetanoz asısından doktorum hiç bahsetmedi. 21. hafta civarı mı yapılıyor? yapılması şart mı? ben de sorayım öyleyse.

arkadaslar tetanoz asısından doktorum hiç bahsetmedi. 21. hafta civarı mı yapılıyor? yapılması şart mı? ben de sorayım öyleyse.

Hamile kaldığımı öğrenince sağlık ocağına gitmiştim çünkü doktorum olursa gel kaydını yapıcaz demişti. o zaman bana tarih kartı da verdiler aşı için 9 eylüle şu an 19. haftadayım sanırım 21. haftaya girmiş olurum o zaman. altına da not düşmüşler sabah aç karnına gel diye.

açıkçası yapılması zorunlu değil tamamen sana bırakıyolar sadece devlet bunu sağlık ocaklarına vermiş
ama şunu söyleyim 37 haftada sağlık ocağı arkadaşımı yeni aradı kız haftaya doğuma girecek siz düşünün :)

Ben hiç bişey içmiodum 3 aydan sonra bu ara çarpıntılarım başlayınca dr magnezyum verdi yatmadan önce iki güne bir elevit içiyorum sabah aç karnınada demir ilacı kullanıyorum

Ben hiç bişey içmiodum 3 aydan sonra bu ara çarpıntılarım başlayınca dr magnezyum verdi yatmadan önce iki güne bir elevit içiyorum sabah aç karnınada demir ilacı kullanıyorum

Ben zayıf başladığım için balık yağı hapı kan ilacı bir de multivitamin içiyorum çok değil mi bu kadarı :44:

Şuan 19. Haftamdayım telefonda hemşire hemen gel dedi. Tetanoz 20. haftadan sonra yapılıyor Acaba dedim tetanoz dışında şeyleredemi bakıcaklar. Ordasa ayrı bir takipmi oluyor. Eğer yoksa şimdi gitmiyim tam teranoz zamanımda giderim dimi?? 20. Haftada yapılıyordu öyle duymuştum sizlerden

Topidikimm doktorum ilk gebeliklerde yapılıyo sonra o koruyo seni demişti. 5 dozmuş, 1 tanesi şimdi diğeri bi kaç ay sonra diğeri 1 yıl sonramı tam hatırlamıyorum öyle gidiyo tarihler.

ben ilk doğumumda bütün aşılarımı oldum....aradan 1 yıl geçmediği için tekrar olmam gerekmediğini söylediler...olmanızı tavsiye ederim hem bebek için hem sizin için tetanoz vücudu kuvvetlendiriyor...

Selam bacilarim ya bise dicem gögüs ucu kanayan var mı ne kullaniyonuz sanki biraz erken doktora danismalimiyim
Ayyy ne guzel bi fotoooo bebis assagida sanirim ben8m gobis yukarda top gibi..
canım göğsün için doktora danış mutlaka.belki tahriş olmuştur
daha doğurmadan heryerimiz bozuldu
işte benim göbiş aşağıda diye erken doğurursun dediler canım sıkıldı
bugün de hep yumurtalarıma doğru tekmeliyo ve canım yanıyo
sanırım bu hafta doktora gidicem yaa :18: kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım aç tok farketmez ben dün tok oldum

yapılması şart değil ama bence gerekli,doktorum sen bilirsin dedi
çünkü özellikle sezeryanda kullanılan aletlerin sorun yaratma riskine karşı olmak gerekiyor.bebek de aşıdan faydalanıyor kordonu kesilirken kullanılan aletlerden etkilenmemesi için yapılıyomuş
ben dün 21+6 idim dün yaptırdım canım

Ben zayıf başladığım için balık yağı hapı kan ilacı bir de multivitamin içiyorum çok değil mi bu kadarı :44:

ben balık yağına sanırım bundan sonra başlayacağım eylül 14 te kontrolüm
magnezyum kalsiyum şuan almıyorum o da sonraki aylarda sanırım
ilaç içmeyi hiç sevmiyorum

Selam kızlar. Balık yağı olayını ben de düşünüyorum çünkü ben hiç balık yemiyorum yani aslında deniz ürünlerinin hiç birini yemiyorum o yüzden doktorum balık yağı kullanabilirsin demişti ama vitamin Demir balık yağı hepsi fazla gelmez mi vücuda diye düşünüyorum ben de.
Bir de ben 3 haftada bir ağdaya gidiyorum tüylerim inanılmaz bir hızla uzuyo ne yapmak lazım ki ? Şu hürrem yağı denen şeyden aldım bakalım faydası olursa tavsiye ederim.

hepsinin ağzına bant çekicen deliye bak alırım almam ben nası istersem öyle yaparım yaaa
neden kötü anne olasın onu senden daha çok düşünecek kim olabilir ki?
insan istemez mi herşeyin en güzeli yavrusunun olsun

ilgin için sağol sedacım eşeğin aklına karpuz kabuğu soktular
bi de dünden beri de alt taraflarda ağrım var işin kötüsü o yüzden iyice tedirgin oldum
bu hafta doktora gidicem

ilgin için sağol sedacım eşeğin aklına karpuz kabuğu soktular
bi de dünden beri de alt taraflarda ağrım var işin kötüsü o yüzden iyice tedirgin oldum
bu hafta doktora gidicem

valla canım sen böyle dedikçe ben de tedirgin olmaya başlıyorum.benim de karnım senin gibi ve birkaç gündür vajinada bir gerginlik gibi ağrı var.ama daha önce yazdığım gibi bu haftalardaki gebelerde 3 tip karın pozisyonu olabildiğini okumuştum.içlerinden biri de aynı bizimki gibiydi.daha cuma günü doktora gittim.herşey yolunda dedi.şimdi endişelenmeye başladım.ben böyle düşündükçe de karnımdan tekmeler savruluyor bu arada :) bu arada dün benim rutin kan tahlilinde açlık kan şekerim biraz düşük çıktı,62..kafam takıldı doktora sonuçları faksladım bakalım arar akşamüstü.

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. ben kıbrıs'ta olduğum için sağlık ocağına falan kayıtlı değilim. ama benim sezeryan olacağıo şimdiden belli, minikkelebek bunu söylediğin çok iyi oldu. ben de haftaya gidişimde doktorumdan isteyeceğim :)

iyi dedin, normalde kim ne dedi ne aldı pek takmam ama akşam bayağı bozuldum. herhalde hamilelik aşırı hassaslığından :) bana bunu diyen hem mobilya takımı alacakmıs, hem de kendi odasına ve salona da 2 yatak alacakmış. gerek yok bence, 3 yaşına kadar yatabilirmiş benim aldığım yatakta. sonra odasını seçeriz beraber :))

Amaaan çok biliyor onlar.Herşeye bir kulp takmayı bilirler ve severler.
Diğer arkadaşların dediği gibi benim midemle beraber şişiyor Kilolu olmanın sonuçları bunlar sanırım.

Biz daha bebek için hiçbir şey almadık. :26:
Hatta ben netten sadece araba,park yatak filan bakıyorum eşim onlara bile daha erken bakma diyor.
Şuanda sadece,gebe izlemeden verdikleri bir tane ultra priması var bana da emzirme rehberi vermişlerdi.
Sen şartlarına bakarsın evin durumuna göre istediğini alırsın.Biz de kısmetse oda takımı filan almayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…