kaçıncı haftadasınız?
beni bir kere 11 haftalık hamileyken aradılar sonrada aramadılar
doktor tetanoz için bilgi verince aradım 21 haftadan sonra gelirseniz yaparız dedi
ama ben kararsızım yaptırmak konusunda
arkadaslar tetanoz asısından doktorum hiç bahsetmedi. 21. hafta civarı mı yapılıyor? yapılması şart mı? ben de sorayım öyleyse.
arkadaslar tetanoz asısından doktorum hiç bahsetmedi. 21. hafta civarı mı yapılıyor? yapılması şart mı? ben de sorayım öyleyse.
Selam kızlar. Günde kaç tane ilaç kullanıyorsunuz? Bu arada benim karnım da bu şekilde sivri ve biraz altta yavaş yavaş çıkar elbet hep öyle kalmaz. çocuk büyüdükçe yayılacak her yere endişe edecek bir şey değil bence.
Ben hiç bişey içmiodum 3 aydan sonra bu ara çarpıntılarım başlayınca dr magnezyum verdi yatmadan önce iki güne bir elevit içiyorum sabah aç karnınada demir ilacı kullanıyorum
kaçıncı haftadasınız?
beni bir kere 11 haftalık hamileyken aradılar sonrada aramadılar
doktor tetanoz için bilgi verince aradım 21 haftadan sonra gelirseniz yaparız dedi
ama ben kararsızım yaptırmak konusunda
canım göğsün için doktora danış mutlaka.belki tahriş olmuşturSelam bacilarim ya bise dicem gögüs ucu kanayan var mı ne kullaniyonuz sanki biraz erken doktora danismalimiyim
Ayyy ne guzel bi fotoooo bebis assagida sanirim ben8m gobis yukarda top gibi..
canım aç tok farketmez ben dün tok oldumKızlar, doktorum sağlık ocağından arandınmı dedi bende hayır deyince biz hamileleri bildiriyoruz aramaları gerekiyor tetanoz aşısını devlet özellerden aldı sadece sağlık ocağı yapıyor dedi. Bende aradım sağlık ocağını çağırdılar . İlk defa gidicem ne yapıcaklar acaba bide karnım tok açmı gitmem gerekir??
Ben zayıf başladığım için balık yağı hapı kan ilacı bir de multivitamin içiyorum çok değil mi bu kadarı :44:
günaydın arkadaşlar. benim karnım da midemle bir büyüyor :) göğsümün altından başlıyor şişlik aynen karnıma da dümdüz iniyor. yani kilolu gibi duruyorum hamile gibi değil sanırım. ama benim normalde de midem vardı. şimdi daha da şişti. mideniz yoksa böyle sadece karın olması normal bence. insanlar da bir tuhaf. bir kulağınızdan girsin ötekinden çıksın boşveriiin :)
ben de dün 7 haftalık hamile bir arkadaşım tarafından kötü azarlandım. bebişe sadece yatak aldım, zaten odasında duvar dolabı var, 3 yaşına gelince mobilyasını alırım dedim. kız zaten sen evine ne almıştın da bebeğine alacaksın ki dedi(( ben kötü bir anne miyim? çocuğumdan mobilyayı mı esirgiyorum? gücüme gitti vallahi
O ve onlar gibi olan tüm insanlardan nefret ediyorum, felaket tellallığı yapıyorlar.. Ayrıca göbeğin çok normal sadece zayıfsın dolayısı ile göğüs altından başlayan bir karnın yok.. Artı madem bu kadar profesyoneller oralarda harcanmasınlar tıp fakültelerine gitsinler uyuz oldum ya
ilgin için sağol sedacım eşeğin aklına karpuz kabuğu soktular
bi de dünden beri de alt taraflarda ağrım var işin kötüsü o yüzden iyice tedirgin oldum
bu hafta doktora gidicem
yapılması şart değil ama bence gerekli,doktorum sen bilirsin dedi
çünkü özellikle sezeryanda kullanılan aletlerin sorun yaratma riskine karşı olmak gerekiyor.bebek de aşıdan faydalanıyor kordonu kesilirken kullanılan aletlerden etkilenmemesi için yapılıyomuş
ben dün 21+6 idim dün yaptırdım canım
hepsinin ağzına bant çekicen deliye bak alırım almam ben nası istersem öyle yaparım yaaa
neden kötü anne olasın onu senden daha çok düşünecek kim olabilir ki?
insan istemez mi herşeyin en güzeli yavrusunun olsun
sağol tatlım işte söylediklerine göre seninki normal benimki anormal
benimki midemin altından başlıyo seninki mideye yakın şişmeye başlıyo
valla ben bişey anlamadım ama takmayalım kafaya kafayı yicez yoksa anacımm
günaydın arkadaşlar. benim karnım da midemle bir büyüyor :) göğsümün altından başlıyor şişlik aynen karnıma da dümdüz iniyor. yani kilolu gibi duruyorum hamile gibi değil sanırım. ama benim normalde de midem vardı. şimdi daha da şişti. mideniz yoksa böyle sadece karın olması normal bence. insanlar da bir tuhaf. bir kulağınızdan girsin ötekinden çıksın boşveriiin :)
ben de dün 7 haftalık hamile bir arkadaşım tarafından kötü azarlandım. bebişe sadece yatak aldım, zaten odasında duvar dolabı var, 3 yaşına gelince mobilyasını alırım dedim. kız zaten sen evine ne almıştın da bebeğine alacaksın ki dedi(( ben kötü bir anne miyim? çocuğumdan mobilyayı mı esirgiyorum? gücüme gitti vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?