ben de 61 ile başladım. şimdi 65 kiloyum. 18. haftam. eskisinden farklı değil yemek düzenim.
bebek odalarına, kıyafetlerine bakıp duruyorum. daha hiç bişey almadım. erken diye düşünüyorum. ama içim gidiyor. şimdilik yakın arkadaşlarımın verdiği beşik, oyun parkı ve gelen bi kaç hediyelik bebek kıyafetleri var.
sizler alışverişe başladınız mı?
kızlar bende bebek arabası konusunda çok kararsızım.travel set istiyorum.ama boyun fıtıığm var.hafif bişey istiyorum.yıkanabilir olması da önemliii...3 model arasında kararsızım bir de benim için bir ayrıntı da ana kucagı ayrı monte edilen bişi olmalı kararsız kaldıgım modeller:
1) wei-b 1012 trio
2) casual cadillac travel sistem
3) chicco litleway plus travel sistem
özellikle 3. cüsü baston travel sistem araba.çok hafif...ana kucagı tek monte edilebiliyor..tek kötü yönü çift taraflı kullanılamaması...of yaaa.hergün fikrim degişio
Ne kadar guzelmis bu araba. Ozellikle ana kucagi takiliyken cok estetik :) tekerlekleri sapi falan oldukca saglam gorunuyor, magazada gorme imkanin varsa incele sallaniyor mu diye. Ben arabalarin hepsini actim kapadim kaldirdim manevra nasil yapiliyor baktim :) daha guzel bir model vardi ama kapaninca arabaya indir bindir zor olacak gibiydi. Esim olmadan da kolayca kullanayim dedim ama goruntu olarak cok daha hos modeller vardi :) bu park yatak sallanmiyor ama titresimi varmis. Calisirken gormedim nasil salliyor :)) sallanan yataklar da cok guzel, hala diyorum acaba mobilya yatak mi alsaydim diye. Paketleyip tasiyabilecegin bir yatak istiyorsan park yataklar iyi secim. Ben dogumdan sonra 2-3 ay annemde kalacagim, sonra evde kendi odamiza sonra da bebek odasina tasimamiz gerekecek. O acidan iyi oldu. Ben de bu hafta sonu siltelere bakayim.
Son olarak internetten buna da bak lutfen teyzesi. Graco sweetpeace. En cok bunu kullanmak icin sabirsizlaniyorum. Hele videolardaki sallanip uyuyan bebekleri gorunce :) Teslim aldik hepsi kutularinda duruyor. Tekrar paketleyemem diye acmadim ama gidip gelip bakiyorum :) insallah hepimiz yavrularimizin kullandigi gunleri de goruruz :)
Canım bence park yatak doğru seçim bende öyle alıcam. Çok kullanışlı benim abimin eşi kullanıyor şuan bebeğimiz 1 yaşında gayet rahat. Hatta haftasonu için yazlığa geldiler park yatağınıda getirdiker orda kurdular tekrar. Bence çok kullanışlı zaten 3 yaşına kadar odanda kalır sonra güzel bi oda alır geçirirsin diğer tarafa. Ben odasını iimdiden yapıcam çünkü babamlar hediye almak istiyolar benimde işime geldi zaten çocuk odam boştu giyisi odası yapmıştım oraya koyarım ama şuan sadece dolabını kullanırım.
Ben hala hiç bişey almadım almam gerekiyor ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum. boynumdan rahatsızım ameliyat geçirdim şu bebek arabalarının en hafifini almam gerekiyor. Bakalım.. Bide neye berden bakıcam onu bilmiyorum. Kıyafet için mothercare bakarım, bebek arabası ve park yatak olarak pierre cardin istiyorum ama onlaronda hep internetten satışı var nerde satılıyo bilmiyorum görmeden alamam
kızlar bende bebek arabası konusunda çok kararsızım.travel set istiyorum.ama boyun fıtıığm var.hafif bişey istiyorum.yıkanabilir olması da önemliii...3 model arasında kararsızım bir de benim için bir ayrıntı da ana kucagı ayrı monte edilen bişi olmalı kararsız kaldıgım modeller:
1) wei-b 1012 trio
özellikle 3. cüsü baston travel sistem araba.çok hafif...ana kucagı tek monte edilebiliyor..tek kötü yönü çift taraflı kullanılamaması...of yaaa.hergün fikrim degişio
Yazınca dayanamadım videoları da izledim.Ama ne tatlılar onlarmaşallah yavrulara.
Bu alet baya sallanan ana kucağı.Çok rahatlık olur gibi.Hele biraz büyüdüğünde.Benim yeğen de sallanarak uyurdu.İleriki
aylarda salladıktan sonra ellerim titrerdi
Videolarda genelde çoğu arabaları tanıtmışlar.Beğendiklerimi aratıp izliyorum.Kapatılması nasıl,takıp çıkarması nasıl onlara
bakıyorum.Fikir veriyor baya.Videoları izlerken sallanıyor gibi gelmişti.
Biz gurbetteyiz.İki ailede başka memlekette.Gerçi çok küçükken gidilmez ama kısmetse bayramlarda filan yatak götürülürse
çok iyi olur tabi.Bana da park yatak fikri ağır basıyor şimdilik :44:
Ahh inşallah yaa
Canım bence park yatak doğru seçim bende öyle alıcam. Çok kullanışlı benim abimin eşi kullanıyor şuan bebeğimiz 1 yaşında gayet rahat. Hatta haftasonu için yazlığa geldiler park yatağınıda getirdiker orda kurdular tekrar. Bence çok kullanışlı zaten 3 yaşına kadar odanda kalır sonra güzel bi oda alır geçirirsin diğer tarafa. Ben odasını iimdiden yapıcam çünkü babamlar hediye almak istiyolar benimde işime geldi zaten çocuk odam boştu giyisi odası yapmıştım oraya koyarım ama şuan sadece dolabını kullanırım.
Ben hala hiç bişey almadım almam gerekiyor ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum. boynumdan rahatsızım ameliyat geçirdim şu bebek arabalarının en hafifini almam gerekiyor. Bakalım.. Bide neye berden bakıcam onu bilmiyorum. Kıyafet için mothercare bakarım, bebek arabası ve park yatak olarak pierre cardin istiyorum ama onlaronda hep internetten satışı var nerde satılıyo bilmiyorum görmeden alamam
1) wei-b 1012 trio
arkadaşlar bebek şekerleri hakkında ne düşünüyorsunuz kendiniz mi yapacaksınız malzemeleri alıp yoksa hazır mı alacaksınız
malzemeler nerede satılıyor bilgisi olan varmı?
kurabiye konusunda kararsızım pek tatları hoşuma gitmiyor benim .
Bendede boyun fıtığı var ameliyat oldum bide.. Benim içinde en önemlisi bebek arabasının hafif olması ama genelde 7-8 kilo civarı hepsi. Bu yazdığın modeller hafifmi acaba ?
Esim daha kiyafet icin erken 2 ay bekle diyor. Ama ben ankaraya gidecegim haftaya, ordan en azindan 0-6 ay icin bazi seyleri alayim diyorum. Bizim burda da cok cesit yok ve fiyatlar daha pahali. Araba icin cok agir olmasin ama guvenli olacak kadar saglam olsun dedim. Katlaninca koltuk ve kumas kismi icte kalsin. Kumaslar sokulup yikanabilsin. Ben travel set dediklerinden aldim ana kucagi arabanin ustune monte edilebiliyor ayrica araba koltugu da oluyor. Siyah renk aldim hem kullanisli hem de ikinci bebek kiz veya erkek olursa kullanilabilir. Chicconun burdaki modelleri asiri agirdi, katlayip arabaya koymak indirmek zor. Kraft ve bazi baska natjalara da baktim, internetteki yorumlari da okuyabilirsin bir urunu almadan, olumlu olumsuz pek cok sey yaziyorlar. Bir de ust dosemenin altindaki koruyucu kopugun saglam ve kalin olmasina dikkat ettim. Ben graco mosaic travel set aldim.
Yatak konusunda mobilya degil park yayak aldim. Altinda ve kenarinda esya krem bez koymak icin bolmeler var. Yatagin ustunde bez degistirmek icin parca var. Titresimi muzikleri derecesi ve donen oyuncaklari var. Sonra bunu oyun parki yapariz dedik. Odasinda cekyat koltuk ve duvar dolabi var, mobilya yatak komidin falan fazla gelir diye dusundum. Daha buyuk eve gecme durumumuz var, 2-3 yasinda odasini alirim. Umarim sagliksiz bir secim olmamistir. Park yataklara ortopedik silte konuluyor mu onu arastiracagim ben de. Aldigim yatagin markasi graco contour prestige.
evet arabayı ve özellikle park aytak almayı düşünen biri olarak yatağı bende beğendim. not etim kenara markayı. umarım heryerde bulabiliriz.
Kızlar bu park yatak alınca içinde yatağınıda veriyorlarmı onu ayrımı alıcaz? Ayrı alıcaksak onda hangi marka iyidir acaba terletmeyen ortapedik
Bendede boyun fıtığı var ameliyat oldum bide.. Benim içinde en önemlisi bebek arabasının hafif olması ama genelde 7-8 kilo civarı hepsi. Bu yazdığın modeller hafifmi acaba ?
arkadasım ben bızzat gordum chicco litleway plus travel sistemı cok hafıf we cok şık...ben karar werdım bunu alıcam nasıpse :)
yatağı vermiyorlar diye biliyorum canım. kendimiz araştırıp alıcaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?