2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kilolari bu aylardan sonra alirz gibime geliyor .bebislerimiz iyi olsunda gerisi boss. Ya benim istahim yok hic asermiyorum canim bise cekmiyo ..normalde de pek istahli degilimdir.degisen bise yok yani.... bende baslamadim canim daha alisverise ayni bende sen gibi icim gidiyo bebek esyalarina....

Bendede boyun fıtığı var ameliyat oldum bide.. Benim içinde en önemlisi bebek arabasının hafif olması ama genelde 7-8 kilo civarı hepsi. Bu yazdığın modeller hafifmi acaba ?

Yazınca dayanamadım videoları da izledim.Ama ne tatlılar onlar maşallah yavrulara.
Bu alet baya sallanan ana kucağı.Çok rahatlık olur gibi.Hele biraz büyüdüğünde.Benim yeğen de sallanarak uyurdu.İleriki
aylarda salladıktan sonra ellerim titrerdi

Videolarda genelde çoğu arabaları tanıtmışlar.Beğendiklerimi aratıp izliyorum.Kapatılması nasıl,takıp çıkarması nasıl onlara
bakıyorum.Fikir veriyor baya.Videoları izlerken sallanıyor gibi gelmişti.

Biz gurbetteyiz.İki ailede başka memlekette.Gerçi çok küçükken gidilmez ama kısmetse bayramlarda filan yatak götürülürse
çok iyi olur tabi.Bana da park yatak fikri ağır basıyor şimdilik :44:

Ahh inşallah yaa

Landfloves;
çok tatlı göbekler bunlar maşallah zayıf hamile kalınca böyle top gibi oluyor galiba.
Ben netten aratınca bebeği aşağıda taşımak diye, bir blogta rast gelmiştim.Birisi resmini koymuş doktor demiş hatta ona,
biraz aşağıda diye.Link vermek yasak mı bilmiyorum,resmi kopyalamaktan iyidir herhalde.
Onun göbeği sizinkilerden farklı gibi geliyor.Yani senin ve minikkelebek'inkinden

29. hafta: Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim | Blogcu Anne

Kullanisli olmasina sevindim canim, yanlis sey mi aldim diye biraz kafam karismisti. Ama dun cocuk odasina baktim tekrar, 2-3 parca mobilya koysak bebise ortada oynayacak yer kalmiyor. gecmis olsun canim, hafif arabalar gordum sen de uygun olani bulursun. Chicco lite way ile ilgili cok guzel yorumlar okumustum Benim netten getirtme sansim yoktu, buraya zaten kargo en ufak seye bile 30-40 tl tutuyor. Magazalari gezdikten sonra gordugum modelleri inceledim netten. Aslinda daha cok zaman var almak icin, yavas yavas bakarsin. Kiyafet icin ben de mothercare almak istiyorum, annem beni hep onunla buyutmus, ozeniyorum ben de. İnternette cok guzel seyler var, magazasinda kaybolmak istiyorum :)

Bence hepsi guzel ama 3. Yu tercih ederdim. Bu model icin cok guzel seyler okudum. Bizim burdaki chicco da yoktu ama olsaydi dusunurdum ben de :)

Biz de ayri sehirdeyiz ailelerden, ama kibrista mesafeler yakin tabii :) ben sezeryan olacagim icin dogum sonrasi bir sure annemlerde kalacagiz. Siz de giderken goturebilirsiniz iyi secim olur.

Salincagi annem babam gormus, aradilar bu cok guzel diye. Sallanmaya alisirsa yandik dedim ama calismadigi zamanlarda da kullanisli gibi gorunuyor. Koltugu diklesiyor, erken donemde mama sandalyesi de olabilir. Yerde de normal ana kucagi oluyor. Benim arkadasimin bebegi de carsafta sallanmazsa agliyor, 2 kisi surekli salliyorlar. Simdi de tasari tabii oraya koyarim surda uyuturum diyoruz ama kim bilir bebisler gelince ne olacak. Hepsinin ayri huyu var :))

Günaydın herkese. Bu sabah kalkınca karnımın yukarıda olduğunu düşündüm aşağıda top gibiydi şimdi bütün halinde daha inik gibi duruyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?

park yatak konusunda genelde kullanan herkes memnun
ben ahşap sallanan beşikle ayrı bir oda yapmayı düşünüyorum
çünkü uzun süre yanımda yatırmayı düşünmüyorum
en azından 6 aydan sonra yavaş yavaş odasında uyur zaten
telsizi falan da var sonra alıştırması zor oluyor diyor tecrübeli anneler
bakalım biz nasıl anneler olacağız :)
e bebek ve hello baby de çok güzel bebek arabaları var bakmanızı tavsiye ederim
şayet varsa :)

sanırım araştırdığım en hafif araba graco evo 6 kg olması gerek travel sistem o da

kurabiye malzemeleri istanbuldaysanız eminönünde satılıyor her çeşiti var :)
ama ben sevmiyorum sadece görüntü yazık oluyor sonra bir kaç ay kenarda sonrada atılıyor

Bendede boyun fıtığı var ameliyat oldum bide.. Benim içinde en önemlisi bebek arabasının hafif olması ama genelde 7-8 kilo civarı hepsi. Bu yazdığın modeller hafifmi acaba ?

graco evo canım 6 kg ve gerçekten sürüşü çok güzel :)

Günaydın kızlar,
bugün ilk defa sağlık ocağına gittim hemen kaydımı yaptılar. Kan değerlerime en son 8 haftalıkken bakıldı deyince tekrar kan aldılar çok iyi oldu demir i merak ediyodum bide tsh şeker bissürü istediler ücrestsizmiş hemde. Tetanoz içinde 16. Haftadan sonra yapıyoruz dedi ben bugün 19+1 im ilk dozu yaptılar diğer doz 1 ay sonraymış. Bu ikisi hem seni hemde bebeği koruycak dediler. Geriye kalan 3 dozda doğumdan sonraymış onlarıda yaptırırsan hayat boyu korunursun diğer hamileliklerindede gerek kalmaz desi. Böyle işte hallettim sonunda çok şükür hep aklımdaydı gidememiştim bi türlü

evet arabayı ve özellikle park aytak almayı düşünen biri olarak yatağı bende beğendim. not etim kenara markayı. umarım heryerde bulabiliriz.

evet arabayı ve özellikle park aytak almayı düşünen biri olarak yatağı bende beğendim. not etim kenara markayı. umarım heryerde bulabiliriz.

Kızlar bu park yatak alınca içinde yatağınıda veriyorlarmı onu ayrımı alıcaz? Ayrı alıcaksak onda hangi marka iyidir acaba terletmeyen ortapedik

selam kızlar. 18+3 günlük hamileyim. kızımın hareketlerini hissedemiyorum bi türlü. arada bir pıtırtılar oluyor karnımda ama emin olamıyorum. sizler ne zaman hissettiniz?

arkadasım ben bızzat gordum chicco litleway plus travel sistemı cok hafıf we cok şık...ben karar werdım bunu alıcam nasıpse :)

günaydın kızlar ikinci aşımızıda olduk artık saglık ocagı derdi bitti tansiyon normal kliodan bahsetmeyeyim idrar verdim kan verdim hepsi normal kuzumun kalp atışlarını diledik aleti tekmeledigi görmeniz lazım sıkıştırdılarya hoşlamadı kaçtı aletten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…