slm güzel hamişler nasılsınız
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bebişlerin hareketlerini konuşuyoduk
Bugün sağlık ocağında hemşireyede sordum hala hissetmiyorum diye tuhaf tuhaf yüzüme baktı nasıl yani hiçmi hissetmiyosun filan dedi
bende bugün hissettim :) döndü bi tekme salladı ne güzel bişimiş ben hissetmiyordum sabah 6.30 7.30da hissettim
kızlar bugün kontrolümüz vardı. doktor 18+5 dedi. bebeğim sat'a göre 17+6 olmalıydı. doktor iri bir bebeğin olucak dedi. bunu iyi bi şey olarak söyledi ama tereddüt ettim. şuanda haftasına göre büyük dedi. 21cm ve 250gr. aslında bunu kötü bi durum gibi söylemedi aksine iyi dedi ama kafama takıldı. defalarca herşey normal mi diye tekrar ettirdim.
3lü test için kan verdim. aslında istememişti yapmaya gerek yok demişti. şimdi ise yaptırabilirsin istersen deyince kan verdim . sonuçlar 3 gün sonra. inşallah iyi haber alırız.
Ben zayıf başladığım için balık yağı hapı kan ilacı bir de multivitamin içiyorum çok değil mi bu kadarı :44:
evet bende 20. haftamın içindeyim şükür ama hala hisetmiyorum yada ben anlamıyorum. internette ve doktorlar 22 . haftaya kadar diyorlar. ilk hamileliği olanlar için. şuan çok kuvvetsiz oldukları için normal bence. yada kuvvetli bi tekme bizim istediğimiz:)
Canım ben de 20 nin içindeyim a ben de hissetmiyorum
kızlar bugün kontrolümüz vardı. doktor 18+5 dedi. bebeğim sat'a göre 17+6 olmalıydı. doktor iri bir bebeğin olucak dedi. bunu iyi bi şey olarak söyledi ama tereddüt ettim. şuanda haftasına göre büyük dedi. 21cm ve 250gr. aslında bunu kötü bi durum gibi söylemedi aksine iyi dedi ama kafama takıldı. defalarca herşey normal mi diye tekrar ettirdim.
3lü test için kan verdim. aslında istememişti yapmaya gerek yok demişti. şimdi ise yaptırabilirsin istersen deyince kan verdim . sonuçlar 3 gün sonra. inşallah iyi haber alırız.
evet bende 20. haftamın içindeyim şükür ama hala hisetmiyorum yada ben anlamıyorum. internette ve doktorlar 22 . haftaya kadar diyorlar. ilk hamileliği olanlar için. şuan çok kuvvetsiz oldukları için normal bence. yada kuvvetli bi tekme bizim istediğimiz:)
20+5 Günlüğüm bebeğin harekeleri artık çok kuvetli bir şekilde hissedilir oldu ben 16. haftamda yavaş yavaş hissetmiştim
şimdilerde tekme tokat vuruyor şaşırtıyor beni
bazı anneler 21 haftadan sonra fark edebilirmiş biraz dikkat edin bağırsaklardan gaz geçişi gibi ilk haftalarda hissedeceksiniz.
Ben hissediyorum bişilerDamar seğirmesi filan değilse tabi.Herhalde değildir ama.Şu 2-3 gündür özellikle biraz daha belli.
Daha yeni 20+1 olduk.Dr da zaten senin gibiler(kilolularyani) 21.-22. haftada hissedebilirler demişti.
Ayrıca hissetme meselesi bebeğin pozisyonuna göre de değişiyormuş.
Ben de 22. Haftanin icindeyim senin zamanlarinda hissettim ilk dedigin gibi belli belirsiz pitirti oluyor daha once hic olmayan birsey gibi ama ordan anlayabilirsin gun gectikce daha siddeti artiyor
Bende 19+1 im daha bi kere bile hissetmedim((
Bugün sağlık ocağında hemşireyede sordum hala hissetmiyorum diye tuhaf tuhaf yüzüme baktı nasıl yani hiçmi hissetmiyosun filan dedi
Wayyy daha ilk defa duyuyorum bebegi onden gidiyo diye tereddüt edenleri kusum benimkide bayagi iri hatta arkadaslar ayni haftalarda yapiyolar ama benimki daha fazla hep gr olarak biz hoplayip zipliyoz ve ben 23 hafta hic kilo almadim ama bebegim dedigim gibi massalah subhanallah
Masallah cnm kilosu falan bayagi iyiymis allah nazardan korusun. Ben 19+6 da doktora acil olarak gittim. 350 gram ve 16 cm di bas popo olarak
canım ilk gebeliğim olduğu için sanırım herşeyden nem kapıyorum. gerçi bu hassasiyet kaçıncı gebelik olursa olsun geçmez. benim tereddütüm duruma anlam verememdi. normail olmayan bi durumla mı karşı karşıyayım diye düşündüm açıkcası. demek oluyor ki bende hoplayıp zıplamalıyım sağol:)
cevaplarınız için çook teşekkür ederim hanımlar. iki gün önce doktora gittiğimde sordum ne zaman hissederim diye, bu haftadan itibaren hissetmen lazım demişti. ben de herhalde şöyle okkalı bir tekme beklediğim için böyle yersiz tereddüte kapıldım. biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım. benim daha önce 3 kaybım olduğu için her an korku içindeyim, hareketlerini hissetmeye başlasam içim rahatlayacak, bilicem ki bebeğim benimle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?