2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bugün sağlık ocağında hemşireyede sordum hala hissetmiyorum diye tuhaf tuhaf yüzüme baktı nasıl yani hiçmi hissetmiyosun filan dedi

Canim ilk gebeliginse 22.haftaya kadar hissedersin insallah. Hemen kotuye yormayin bireysel farkliliklar var.kendinizi uzup bebeginizi de sikintiya sokmayin insallah

benim ikinci gebeliğim sanırım ikinci gebelikte çok erken hissedilir diye duymuştum gerçekten de çok erken hissetmeye başladım şimdi dışardan bile belirgin hissediliyor ama iç karnın geniş ise hemen hissedemeyebilirmişşin birde karın yağların az ise hemen hissediyosun

kızlar bugün kontrolümüz vardı. doktor 18+5 dedi. bebeğim sat'a göre 17+6 olmalıydı. doktor iri bir bebeğin olucak dedi. bunu iyi bi şey olarak söyledi ama tereddüt ettim. şuanda haftasına göre büyük dedi. 21cm ve 250gr. aslında bunu kötü bi durum gibi söylemedi aksine iyi dedi ama kafama takıldı. defalarca herşey normal mi diye tekrar ettirdim.
3lü test için kan verdim. aslında istememişti yapmaya gerek yok demişti. şimdi ise yaptırabilirsin istersen deyince kan verdim . sonuçlar 3 gün sonra. inşallah iyi haber alırız.

K.D.V Dahil Perakende Satış Fiyatı : 449 TL
606A Galaxy Jogger Travel Puset bu araba hoşuma gitti bide bu marka bize yakın yerdeymiş merkez mağazaymış . Babyhope 605A Travel Sistem Bebek Arabası (#91962942) bide bu gitti gidiyorda var ama aynı marka 359tl . Hauck Shopper Travel Sistem Bebek Arabası Brown 350tl . irem bebede ürün kodu BHOPE-605ABJ 389tl

slm kızlar ne zamandır yazamadım ama arada bakma imkanım oldu paşamı çok merak ediyorum bu arada çok geçmiş olsun ona bende artık 2 haftadır çok rahat hissediyorum hareketleri benim 2. bebeğim kızımda 22 haftada falan damar seğirmesi gibi hissetmiştim bunda direk vurma şeklinde hissettim bu arada ben çok kilo alıyorum kızlar yemediğim halde kızımda bu kadar değildi çok kafama takmaya başladım

Masallah cnm kilosu falan bayagi iyiymis allah nazardan korusun. Ben 19+6 da doktora acil olarak gittim. 350 gram ve 16 cm di bas popo olarak

Canım ben de 20 nin içindeyim a ben de hissetmiyorum

Canım ben de 20 nin içindeyim a ben de hissetmiyorum

23. Haftadayim benim bebis kipir kipir cok erken hissetmeye baslamistim simdi tisortumden bile belli oluyor karsimdaki bile goruyor kocam aksamlari izler maşşallah subhanallah ewladima sende balim uzan karnini oksa özellikle sabah kalktiginda ozaman anlarsin

Wayyy daha ilk defa duyuyorum bebegi onden gidiyo diye tereddüt edenleri kusum benimkide bayagi iri hatta arkadaslar ayni haftalarda yapiyolar ama benimki daha fazla hep gr olarak biz hoplayip zipliyoz ve ben 23 hafta hic kilo almadim ama bebegim dedigim gibi massalah subhanallah

Ben de 22. Haftanin icindeyim senin zamanlarinda hissettim ilk dedigin gibi belli belirsiz pitirti oluyor daha once hic olmayan birsey gibi ama ordan anlayabilirsin gun gectikce daha siddeti artiyor

Bende 19+1 im daha bi kere bile hissetmedim ((

Bugün sağlık ocağında hemşireyede sordum hala hissetmiyorum diye tuhaf tuhaf yüzüme baktı nasıl yani hiçmi hissetmiyosun filan dedi

cevaplarınız için çook teşekkür ederim hanımlar. iki gün önce doktora gittiğimde sordum ne zaman hissederim diye, bu haftadan itibaren hissetmen lazım demişti. ben de herhalde şöyle okkalı bir tekme beklediğim için böyle yersiz tereddüte kapıldım. biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım. benim daha önce 3 kaybım olduğu için her an korku içindeyim, hareketlerini hissetmeye başlasam içim rahatlayacak, bilicem ki bebeğim benimle inşallah.

canım ilk gebeliğim olduğu için sanırım herşeyden nem kapıyorum. gerçi bu hassasiyet kaçıncı gebelik olursa olsun geçmez. benim tereddütüm duruma anlam verememdi. normail olmayan bi durumla mı karşı karşıyayım diye düşündüm açıkcası. demek oluyor ki bende hoplayıp zıplamalıyım sağol:)

Aynen kuşum maşallah subhanallah bebisine benimde ilk bebegim ve ben cok problem yasadim hem hamileligimden kocamdan ailesinden.... falan filan bole seyler beni mutlu etti tedirgin degil sende mutlu ol hayatim

evet canım bende aynı endişedeyim ilk gebeliğim hiç kaybım olmadı allaha şükür ama hissedemediğim için bazen acaba hala içimdesin diye konuşuyorum :) rabbim korusun onları. dediğin gibi hareketlerini hissetsek içimiz daha rahat edecek

Allah bize bir daha aynı destanı yazdırmak zorunda bırakmasın...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Çocuklarımızla nice bayramlara anneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…