2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım çok geçmiş olsun. Bak sana ne anlatıcam geçen kış mesleğimle ilgili bi sınavs giricektim ama çok önemli oldu oldu son şanstı ve ben o dönem haftada abartmıyorum 2,3 gün acildeyim. Acilin doktoru tanıyodu beni. Bi akşam bağ ağrısı, vucut uyuşması kaç kere kalp krizi geçiriyorum diye gittik hemen aletlere taktılar. Mide zehirlenmesi ki yokmuş öle bişi hani vucut sinyal veritodu sonra psikiyatra git dediler ve gidince bana yabancı bi adı var ama türkçeleltirirsek organ depresyonu geçiriyosun dediler.,Psikolojimiz o kadar önemliymişki resmen vucudunu o yönetiyor hale gelmiş dediler. neyse uzatmıyım seninde hafif ağrıların varsa işyerindeki arkadaşlarının gereksiz konuşmalarıyla arttı bence millete bakmayalım hiç o kadar rahatlarki bi arkadasıma desem kasığım ağrıyo aaa benim düşüğümdede öyle olmuştu filan bence sen o arkadaslarındanda etkilendin ki ben olsam bende etkilenirdim. Belki kötü niyetli diğillerdi ama işte hassasız bilmeliler. Bence kendi doktorunada bi görün sonra kulaklarını tıka. Bide kızlar daha bunlar bişi diil asıl doğum yaklaşınca etraftan ne hikayeler anlatıcak millet ahh ahh şu kadar sancı çektim bu kadar diktiler

Remen varya kolum diş ağrısı gibi ağrıyo zonkluyo parkmaklarıma kadar geçer inşallah bugün

kizlar tetanoz da mi yaptirmamiz gerek? bana soylemedi doktorum? isin tuhafi ben hala demir bile kullanmiyorum. bir de istanbulda doguma hazirlik kurslarini nereden buluyoruz bilginiz var mi? 24uncu haftada baslanabiliyor bildigim.

canım senin o yaşadığın ağrıyı 1 haftadır çekiyorum ben ..nst de de sancım çıkmadı benim de.doktor ağrı kesici iç diyip yolluyo..kafayı yemek üzereyim..Allah yardımcımız olsun..

geçmiş olsun kızlar. Allah şifa versin

hepinize merhaba anneler

ben sizlere bişey söyleyeceğim... Çok uzatmadan konuya gireyim
2 hafta oldu işe başladım ben.. Ve bu yüzden foruma çok sık girsemde 2014 ocak anneleri topiğiyle ilgilenecek kadar takip edip yazamıyorum.. Dolayısıyla eklemeleri,listeyi takip etmekte zorlanıyorum..

Bu sebeple topiği devretmek istiyorum.. Talip olanınız varsa direk Kazen'e mesaj atıp konuyu belirtebilir.. Kazen direk topik değişikliğini yapıyor

elevit kullaniyorum ben coklu vitamin icinde golik de var demir de var. 22. hafta bitecek kan sayimi yaptiracagim ondan sonra sanirim demiri vericek doktor. sordum inatla baslayayim mi diye hayir henuz degil dedi. saglik ocagina gidip tetanozu danisayim bari.

canım senin o yaşadığın ağrıyı 1 haftadır çekiyorum ben ..nst de de sancım çıkmadı benim de.doktor ağrı kesici iç diyip yolluyo..kafayı yemek üzereyim..Allah yardımcımız olsun..

Arkadaşım bu ağrı kasıklara batan bir ağrı mı? Bir haftadır bir ağrı var

artık kimseler gelmiyormu nerde hamişler

facebookta 120 küsür üyeli 2014 OCAK ANNELERİ sayfası var. genelde daha hızlı haberleşme, görsel paylaşımı falan oluyor. çoğunluk orda olabilir. üye olmak isteyen katılsın. hem kapalı bir grup, sadece üyeler var ve erkek falan okuma ihtimali yok. daha rahat yazışılıyor. ben işteyken vakit olunca kk açıyorum ama evde genelde facebook grubu açık.

Ben de yalnız elevit kullanıyorum.22. Haftada demîre başlayaağız.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok üzüldüm durumuna Allah kimseye evladıyla ilgili korku yaşatmasın, akşam ben de acildeydim ( gecenin 12.30 unda kanamam oldu elimiz ayağımıza dolaştı ne yapacağımızı şaşırdık hemen acile gittik, şansıma kendi doktorum nöbetçiymiş hemen ultrasona aldı baktı. Allahıma şükürler olsun bişeyi yok kuzumun ama ağlamaktan bişey olacaktı nerdeyse:,,( doktorum da sağolsun beni sakinleştirmek için bak ayaklarına ne güzel falan diyo, kalp atışlarını gösteriyo ama beni hiçbişey sakinleştiremedi, ağlamaktan içim çıktı bu kadar zamandır en ufak bir aksilik çıkmadı diye sevinirken ben de yaşadım bu korkuyu, Allah düşmanımın başına vermesin, öyle büyük bir çaresizlik hissi ki "Allahım ne olur ona bişey olmasın" diye yalvarmak anlatılmaz, kimse de yaşamasın inşallah.

kizlar tetanoz da mi yaptirmamiz gerek? bana soylemedi doktorum? isin tuhafi ben hala demir bile kullanmiyorum. bir de istanbulda doguma hazirlik kurslarini nereden buluyoruz bilginiz var mi? 24uncu haftada baslanabiliyor bildigim.

Amerikan hastanesinin verdiğini duydum, ama ücretli mi değil mi hiç fikrim yok ama istersen yarın öğrenebilirim senin için...

Büyük geçmiş olsun.inşallah hiçbirimiz korku yaşamadan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Sağlık sorunu yaşayan arkadaşlarım geçmiş olsun...

Bugün biz de alışverişe gittik. Mothercare'in outletinden çok uygun fiyata dolap ve şifonyer aldık, yatağı gelince haber verecekler. Tulumları doldurdum:)) Aynı zamanda organik battaniye buldum, inanılmaz yumuşaklıkta benim bile sarılasım geldi:)) ondan aldım. almak güzel bir duyguymuş:)) Kara kara perde halı kombinasyonu düşünürken internette bir site buldum, istediğim gibi üretim yapabiliyorlarmış:)) Umarım uçuk kaçık fiyat istemezler:))

Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bir daha inşallah, kanama neden olmuş bişey dedimi doktor

Ne güzel bi yerden başlamışsın bende tık yok bu mothercare in outletü nerde var istanbuldamı hangi semtte acaba ben bi fırum istanbuldakini biliyorum orasıda sezon mağazası

cok gecmiş olsun canım ınş gunu gelmeden tekrar yasamazsın vaktı zamanında kolayca dogurursun

ben katılma isteyi yolladım bakalım nezaman kabul olcam

Arkadaşım bu ağrı kasıklara batan bir ağrı mı? Bir haftadır bir ağrı var

kasık ağrılarına magneyum verdi doktor bende de belim de vardı ne sola dönebiliryordum nede sağa ayağa kalkarken zorlanıyordum düzenli magnezyum içmeye başladım ağrım geçti siz kullanıyormusunuz magnezyum

Ben de yalnız elevit kullanıyorum.22. Haftada demîre başlayaağız.

12- 13. haftalarda doktor gyno + b12+ folik asit içeren demir ilacı verdi elevitede devam et dedi yanında kasılmam olursa diye magnezyun verdi birde calsiyum verdi calsiyumu süt veya yoğurt tüketemediğim zamanlarda alıyorum ama magnezyumu son zamanlarda içiyorum

Geçmiş olsun canım... Allah tekrar yaşatmasın... Gerçekten çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın....

Neden olmuş ki kanaman?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…