Wayyy daha ilk defa duyuyorum bebegi onden gidiyo diye tereddüt edenleri kusum benimkide bayagi iri hatta arkadaslar ayni haftalarda yapiyolar ama benimki daha fazla hep gr olarak biz hoplayip zipliyoz ve ben 23 hafta hic kilo almadim ama bebegim dedigim gibi massalah subhanallah
Canım bebişinin kilo alması seninse almaman tebrik ediyorum seni 41 kere maşallah subhanallah Allah esirgesin sizi. Bende ilk 10 haftada 4 kilo aldım mide bulantım olmamıştı tabi şeker çıktı şeker yüklemesi yaptılar ve sınırda dedi doktorum sonra baktım gidişat iyi değil dikkat ediyorum son 2 aydır 1 kilo aldım inşallah böyle gider. Bide tün tetanoz oldum önce bişi yoktu şimdi kolum kazık gibi oldu ağrıdan uyuyamdaım gece. Bu ağrı kaç gün daha sürer sen yaptırmışsındır herhalde
Canım bebişinin kilo alması seninse almaman tebrik ediyorum seni 41 kere maşallah subhanallah Allah esirgesin sizi. Bende ilk 10 haftada 4 kilo aldım mide bulantım olmamıştı tabi şeker çıktı şeker yüklemesi yaptılar ve sınırda dedi doktorum sonra baktım gidişat iyi değil dikkat ediyorum son 2 aydır 1 kilo aldım inşallah böyle gider. Bide tün tetanoz oldum önce bişi yoktu şimdi kolum kazık gibi oldu ağrıdan uyuyamdaım gece. Bu ağrı kaç gün daha sürer sen yaptırmışsındır herhalde
kizlar tetanoz da mi yaptirmamiz gerek? bana soylemedi doktorum? isin tuhafi ben hala demir bile kullanmiyorum. bir de istanbulda doguma hazirlik kurslarini nereden buluyoruz bilginiz var mi? 24uncu haftada baslanabiliyor bildigim.
kizlar tetanoz da mi yaptirmamiz gerek? bana soylemedi doktorum? isin tuhafi ben hala demir bile kullanmiyorum. bir de istanbulda doguma hazirlik kurslarini nereden buluyoruz bilginiz var mi? 24uncu haftada baslanabiliyor bildigim.
arkadaşlar ben de ocakta doğum yapıcam kısmetse inşallah. facebook giriyoorsanız 2014 OCAK ANNELERİ diye grubumuz var, buraya yavaş diye girmeyen başka arkadaşlarla da ordan yazışıyoruz. daha hızlı cevaplar alıp daha çok şey öğreniliyor. ben de burda görmüş sonra oraya üye olmuştum.
Ben facebook ta bu gruba arama yaptırdım ama bulamadım
Allah bize bir daha aynı destanı yazdırmak zorunda bırakmasın...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Çocuklarımızla nice bayramlara anneler..
allah bize bir daha aynı destanı yazdırmak zorunda bırakmasın...
Ne mutlu türküm diyene..
çocuklarımızla nice bayramlara anneler..
iyi dedin, normalde kim ne dedi ne aldı pek takmam ama akşam bayağı bozuldum. herhalde hamilelik aşırı hassaslığından :) bana bunu diyen hem mobilya takımı alacakmıs, hem de kendi odasına ve salona da 2 yatak alacakmış. gerek yok bence, 3 yaşına kadar yatabilirmiş benim aldığım yatakta. sonra odasını seçeriz beraber :))
Merhaba kızlar,geçen gün akşam acillik oldum
size ağrım var falan filan yazıyodum ya,hatta arkadaşlar göbeğin aşağıda erken doğurursun dediler
o gün iyice ağrılarım arttı,yürürken kilitlenmeye başladım uyku uyuyamadım
efe aşağılara vurdukça bıçak batırıyolar sandımtabi senaryolarım hazır,bebek aşağıda dediler demek doğruymuş erken doğum olucak vs vs
doğumhanede bebeğe baktılar durumu iyi plasenta yukarı çıkmış bebek olması gereken yerde suyu da normal dediler
doğum sancısı olup olmadığına bakalım deyip 20 dk NST ye bağladılar berbat bişeydi zaten ağrım var efe de bi yandan sıkıştırıyo
eşim makinanın ekranına bakıp şu an çok ağrın var deyip duruyo :26:
doktor bu doğum sancısı değil korkma dedi.peki neden ağrıyo dedim.olur normaldir bebek büyüyo rahim büyüyo dedi ama çok fena bi ağrıydı nasıl normal oluyo anlamadım.kendi doktorum da izinliymiş sabahtan ona gidecektim gidemedim.
neyse dün sabah daha iyiydim işe gittim dikkat ettim.şimdi çok şükür daha iyiyim.istirahat ediyorum
bu arada doktor yalancı doğum sancısını hafifletmek için bol su içmek şart dedi.
su içmeyince bi hormon varmış o salgılanmıyomuş sancı oluyomuş falan filan.çok ağrım vardı pek de dinleyemedim açıkçası
Allah korusun hepimizi,çok korktum :18:
Canım o biraz da psikolojik, bir kaç arkadaş daha yaşadı bu durumu.. O ağrıların rahimin kendini yavaş yavaş doğuma hazırlamasından olduğunu söyledi doktorlar ha tabi bir de idrar testi yaptılar enfeksiyon var mı yok mu diye.. Benim yakın arkadaşım 26. haftasında kasılma şikayeti ile korkarak gitti doktora. Doktoru aynen şunu demiş ;
Kasılma ya da ağrıların yarım saatte en az 3 defa oluyorsa, akıntında yoğunluk ve artış varsa (ciddi manada) ve belinde düzenli aralıklı ağrılar varsa işte bunlar erken doğum belirtisidir, diğer hepsi normal seyirdir demiş.. O yüzden içinizi ferah tutun..
çok geçmiş olsun. bebeğini sağlıkla ve vaktinda:) kucağına alıcaksın inşallah. sen stres olursan bebeğinde olur. ikinize de yazık. o yüzden içini ferah tut. sevgiler
Merhaba kızlar,geçen gün akşam acillik oldum
size ağrım var falan filan yazıyodum ya,hatta arkadaşlar göbeğin aşağıda erken doğurursun dediler
efe aşağılara vurdukça bıçak batırıyolar sandımtabi senaryolarım hazır,bebek aşağıda dediler demek doğruymuş erken doğum olucak vs vs
doğumhanede bebeğe baktılar durumu iyi plasenta yukarı çıkmış bebek olması gereken yerde suyu da normal dediler
doğum sancısı olup olmadığına bakalım deyip 20 dk NST ye bağladılar berbat bişeydi zaten ağrım var efe de bi yandan sıkıştırıyo
doktor bu doğum sancısı değil korkma dedi.peki neden ağrıyo dedim.olur normaldir bebek büyüyo rahim büyüyo dedi ama çok fena bi ağrıydı nasıl normal oluyo anlamadım.kendi doktorum da izinliymiş sabahtan ona gidecektim gidemedim.
neyse dün sabah daha iyiydim işe gittim dikkat ettim.şimdi çok şükür daha iyiyim.istirahat ediyorum
bu arada doktor yalancı doğum sancısını hafifletmek için bol su içmek şart dedi.
su içmeyince bi hormon varmış o salgılanmıyomuş sancı oluyomuş falan filan.çok ağrım vardı pek de dinleyemedim açıkçası
Minikkelebek cok gecmis olsun canim. Bol su ve hafif tempolu yuruyus cok iyi geliyor agrilarima.Merhaba kızlar,geçen gün akşam acillik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?