2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım bebişinin kilo alması seninse almaman tebrik ediyorum seni 41 kere maşallah subhanallah Allah esirgesin sizi. Bende ilk 10 haftada 4 kilo aldım mide bulantım olmamıştı tabi şeker çıktı şeker yüklemesi yaptılar ve sınırda dedi doktorum sonra baktım gidişat iyi değil dikkat ediyorum son 2 aydır 1 kilo aldım inşallah böyle gider. Bide tün tetanoz oldum önce bişi yoktu şimdi kolum kazık gibi oldu ağrıdan uyuyamdaım gece. Bu ağrı kaç gün daha sürer sen yaptırmışsındır herhalde

ben perşembe yaptıracağım tetenozu ama yeni yaptıran arkadaşım 2 gün kolum ağrıdı odun gibi oldu demişti.herkesin bünye farklı olabilir

ben şanslıyım tetenoz aşısından sonra gıdım ağrı olmadı :)

kuzum koluna su değdirme hemşire bana öyle söylemişti bilgin olsun tatlım. bende pazartesi oldum bugün kolum çok iyi hissetmiyorum hiç ağrı vs.

kizlar tetanoz da mi yaptirmamiz gerek? bana soylemedi doktorum? isin tuhafi ben hala demir bile kullanmiyorum. bir de istanbulda doguma hazirlik kurslarini nereden buluyoruz bilginiz var mi? 24uncu haftada baslanabiliyor bildigim.

kizlar tetanoz da mi yaptirmamiz gerek? bana soylemedi doktorum? isin tuhafi ben hala demir bile kullanmiyorum. bir de istanbulda doguma hazirlik kurslarini nereden buluyoruz bilginiz var mi? 24uncu haftada baslanabiliyor bildigim.

canım 20 ile 22 hafta arası vuruluyor. doktor evet demiyor ama sağlık ocağı arıyor söylüyor senin yerinde olsam sağlık ocağına giderim. ilk doktoruna telefon et istersen. diğer doz 1 ay sonra vuruluyor. geri kalan 2 doz doğumdan sonra. tetanoz aşısı ameliyathanede aletlerden mikrop kapmamamız için.

arkadaşlar ben de ocakta doğum yapıcam kısmetse inşallah. facebook giriyoorsanız 2014 OCAK ANNELERİ diye grubumuz var, buraya yavaş diye girmeyen başka arkadaşlarla da ordan yazışıyoruz. daha hızlı cevaplar alıp daha çok şey öğreniliyor. ben de burda görmüş sonra oraya üye olmuştum.

Canım ben de henüz demir kullanmıyorum iki hafta sonra başlayacağız. Tetanoz aşısı da 20. Haftadan sonra yapılıyormuş.

Ben facebook ta bu gruba arama yaptırdım ama bulamadım

Canimin ici gecmis olsun ilk dozunu oldum 2. 13 unde olacak aslinda ben boş bogazim cok kilo alacagimi saniyodum boyumda güdük zaten:) ama herseye dikkat ediyorum vitaminli seyler yemeye calisiyorum ekmek yemiyodum ama bikacgundur guzel yemek yapasim gelmiyo e doymak icin ekmek yiyorum yoksa hamburgerlerrrrr kokorecler midye dolmalar gözümde ucusuyor awcumu yaliyorum yalama oldum iyice aa sucuk falanda yemiyom tiksindigimden degil yememem daha iyiymis

Canim demir hapi kullnmiyosan ne kulaniyon cok faydali diye biliyorum tetanoz olmak zorundasin cunku dogumda vücuduna demir aletler deyip mikroo kapma olasiligina karşılık

Merhaba kızlar,geçen gün akşam acillik oldum

size ağrım var falan filan yazıyodum ya,hatta arkadaşlar göbeğin aşağıda erken doğurursun dediler
o gün iyice ağrılarım arttı,yürürken kilitlenmeye başladım uyku uyuyamadım
efe aşağılara vurdukça bıçak batırıyolar sandım tabi senaryolarım hazır,bebek aşağıda dediler demek doğruymuş erken doğum olucak vs vs
doğumhanede bebeğe baktılar durumu iyi plasenta yukarı çıkmış bebek olması gereken yerde suyu da normal dediler
doğum sancısı olup olmadığına bakalım deyip 20 dk NST ye bağladılar berbat bişeydi zaten ağrım var efe de bi yandan sıkıştırıyo
eşim makinanın ekranına bakıp şu an çok ağrın var deyip duruyo :26:
doktor bu doğum sancısı değil korkma dedi.peki neden ağrıyo dedim.olur normaldir bebek büyüyo rahim büyüyo dedi ama çok fena bi ağrıydı nasıl normal oluyo anlamadım.kendi doktorum da izinliymiş sabahtan ona gidecektim gidemedim.
neyse dün sabah daha iyiydim işe gittim dikkat ettim.şimdi çok şükür daha iyiyim.istirahat ediyorum
bu arada doktor yalancı doğum sancısını hafifletmek için bol su içmek şart dedi.
su içmeyince bi hormon varmış o salgılanmıyomuş sancı oluyomuş falan filan.çok ağrım vardı pek de dinleyemedim açıkçası
Allah korusun hepimizi,çok korktum :18:

bozulur insan tabi canım.ama asıl senin arkadaşın müsriflik yapıyo 3 tane yatak ve oda takımı haa çüş
ben ona yok artık derim.çocuğumun rızkını gereksiz çarçur edemem valla.
haa çok parası vardır dişine dokunmaz ne yaparsa yapsın da kimseye karışmasın
ben de odama park yatak düşünüyorum ama odam küçük sepet alırım heralde
bi de odasına büyük beşik.minimum maliyetle optimum fayda sağlamaya çalışıyoruz

çok geçmiş olsun. bebeğini sağlıkla ve vaktinda:) kucağına alıcaksın inşallah. sen stres olursan bebeğinde olur. ikinize de yazık. o yüzden içini ferah tut. sevgiler

canım nası psikoloji bu yaa yürürken adım atamadım valla
idrar yolu enfeksiyonuna bakacakmısın dedim doktora gerek yok dedi
olsa nst de belli olurdu dedi.yanma falan yoktu zaten.
benim ağrılarım yarım saatte 10 kere falan olup geçiyodu.akıntım her zamanki gibiydi bel ağrımı hissetmiyodum o ağrıdan

çok geçmiş olsun. bebeğini sağlıkla ve vaktinda:) kucağına alıcaksın inşallah. sen stres olursan bebeğinde olur. ikinize de yazık. o yüzden içini ferah tut. sevgiler

sağol canım şimdi keyfim yerinde çok şükür
sağlıkla doğuralım hepimiz inşallah,ama doktor bu doğum sancısı değil deyince doğum sancısını düşünmeden edemedim

canım senin o yaşadığın ağrıyı 1 haftadır çekiyorum ben ..nst de de sancım çıkmadı benim de.doktor ağrı kesici iç diyip yolluyo..kafayı yemek üzereyim..Allah yardımcımız olsun..

Minikkelebek cok gecmis olsun canim. Bol su ve hafif tempolu yuruyus cok iyi geliyor agrilarima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…